- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri
Günaydın 3.takımın fit hatunları
Dün erkek arkadaşıma sürpriz yaptım çok sevindi :) şubeye gittim tam çıkış saatine denk geldi aradım dedim camdan bak :) diyor yeme benibir baktı karşısında ben sonra akşam 8'e kadar beraberdik sonrası ben eve o eve
Ahh ne guzel oluyor kisa zamanlatda buyuk heyecanlar giderken nasil mutluydun kimbilirallah bozmasin canim
ya eda tık yok halacok weremedim
menum sahur 1tabak corba 50 gr peynır
ıftar salata, corba,pateteslı sulu kofte ,yogurt
ara cay bir tane cikolatalı gofret
ara neskafe beyaz leblebı 10 fındık
su 2,5 lt 2bardak yesıl cay
canim yarina kadar ne giderse artik..kasma kendini bu kadarKendime nazar ettim valla bu sabah tartida yine ayniydim bugun aksam hafif atlatmaliyim inşallah tarti oncesi wc ye cikabilirimde hedefe ulasirim 62, 9 bu haftaki hedefim ama yine 63, 7 ciktim bi gunde 800gr verebilirmiyim ki
Günaydin canim benim..Ne kadar sevinmistir simdiGünaydın 3.takımın fit hatunları
Dün erkek arkadaşıma sürpriz yaptım çok sevindi :) şubeye gittim tam çıkış saatine denk geldi aradım dedim camdan bak :) diyor yeme benibir baktı karşısında ben sonra akşam 8'e kadar beraberdik sonrası ben eve o eve
Canimsin ne affi..bende bir dönem destek olmak icin yaziyordum..sonra misafir araya girince biraktim..Kizlar affiniza siginarak birsey paylssmak istiyorum 5. Takimda paylasim yok bir uye disinda aktif kimse yok oda hakli olarak baska takima gecmek istedigini soyluyor .gunlerdir takip ediyorum onlara motive icin destek olacagimi yeni uye almalari gerektigini soyledim ama kimse olmadigi icin ben kendi kendime yazıyorum resmen . Ben elimden geleni yapmak istiyorum baska takimdayim ama orasi toparlanana kadar orayada yazsam yeni uye alsak olur mu yoksa takim kapanmak uzere destek olabilirim
Kaptancim bilgin oldun istedim paylasim alanina yazdim yazik nsrin diye bir uye kalmış oda gitmek istiyor zayiflamak icin o takimi secenler sallantida bir takima kabul edildikleri icin zayiflamaktan vazgecmemeliler diye düşünüyorum ben senin uyen olup onlarada gaz vermek istiyorum firsat buldukca tabi orda kimse yok suan o ayri affina siginarak yazdim paylasimada.
Günaydin canim...cok gecmisolsun canim oglusunaGünaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri
ben kulaklarimi kapatiyorum..görmedim hicSu 27 yi tek tek alintilasaydin keşke almayin sari yaa bak benim yuzu gevmistir kaptan gormeden birazini sana ve gamzeye vrriyim mi
Dilekcigim malesef pazarlik yapilmiyor bu islerde..canim takima alinirken kurallari okuyup kabul ettigini söylemistin..kurallarda yaptigin kacamaga göre ceza yaziyordu hatiliyorsan..Kaptancigim ev dubleks kaynimla kayivaldemle yasiyorum yaza kadar satip 2 ev almak istiyoruz hayirlisi
Simdi haci kacirmissin diyon ama bi pazarlik yapalim sahurda yedigim kahvalti diyelim 10 findigi ara ogun ,bir gofretide ogle yemegi yerine sayarsak yani kalori hesabina gore kalori hakkimi asmamisimdir ayrica ben 6 ogun beslenme sistemime gore bir ara ogunu yememisim bile cancagiz yarin 4 km yuruyusumu ve kacirmayacama soz verip anlasalim:)
tesekkür ederim canim..hepimiz insallah en az 500 gr eksik cikarizİyigeceler kaptanim insaallahhh yarin 500 gr eksik gorursun tartida
Günaydin ayferim..evet canim 14 subat benim kizimin dogum günü..o güne kadar karatayi denemeye karar verdim..eger faydasini görürsem devam edecegim..simdilik ilk hedef 65Günaydın hanimlar
Dilekkkkkk o nasil aksambi ta gormeyim zopalarim seni o kadar guzel spor yap sinra aksam patlat
Yasemincim umarim telafi edersin bu hafta dedigin gibi arti cikmak yok
Blue super spor
Sahgull alemsindoldu mu msj sayin
Mervecim super fikir film fikri
Kaptancim menun guzel yavastan karataya mi basladin ne
Kizlar banu nerelerde haberi olan var mi hasta filan mi :26:
Günaydin canimsin..ellerine saglik,mis gibi olmus caylarda
çaylaaaaaarrrrrrrrrr geldiii eyyyy ahaliiii gelinnnnnnnn
herkessssee kocamaaann günnayyyydııınnnnn uleyyyynnnnnnn
Afiyet olsun canim..bence güzel olmus ama banucugum daha iyi biliyor bu isi,onun yorumu daha önemliDilekcim evin icin dilerim hayirli taliptir hayırlısı olsun canim
Dun ki menum
Sabah (7:00)
1 yumurta
1 bardak sut
Az peynir
Domates
1 cay bardagi kuruyemis
Ogle (12:00)
1 kepce corba sehriyr
10 adet sulu koftenin koftesi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:30)
1 kase corba
1 porsiyon et sote (5 yk kadar)
1 adet keciboynuzu (bu bebek icin karatayda diyabetlere yasak ama bize yasak mi bilmiyorum :26:)
Su: 2 lt
Spor: bugunun yemegibi yaptim filan isim bittiginde saat gec olmustu spor yok o saaatte isler spor sayilir mi fikrim yok
2 fincan karisik cay
görüsürüz canim..üzülme yazabildigin kadar artikkzlarrr şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapıp kursa kaçıcamakşama kayınvalide bende inşallahh gelebilirim yoksa sarı kart uff napıyım bu hafta bol misafirli oldu hastane falanda girince araya gelemedim
Bence çok güzelKızlar buldugum fikre ne dersiniz
Saat alcam hediyem belli de
Süprizz olarak resimlerden müzikli slayt degılde hıkaye tarzında bir film gibi bişi olacak
Bizm sewgılıykn olan fotolarımıxı sözlüykn nişanlıyken eşya almaya giderken ilk denedigim gelinlik ve onun denedigi damatlık falan bunların resmi war
Sonra kına gecemin dügünümün fıtoları
Ewdeki ilk fotomuzu sonra kızımn daha 3. Haftalık ultrasonundan taki 40 haftalıga kadar olan ultrasonları war 4 5 tane yerleştrsem sonra bebişmiz ilk dogdugu zamandan bu zamana kadar olan resimlerimizi böle en güzel ve can alıcı olanlardan bir film haline getrsen böle baya duygusal olcak anlatrkn bile gözlerim doldu
Sonra bi pasta yaptırırım resimli 3 ümxn resmi olacak en sewdigi yemkleri yaparım iştee ole olurr
Kızımı teyzesine baktıracaktım wazgeçtim en güzel günümüzde hayatımızın tek anlamı yasama gayemızı yanımızda görmekten mutluluk duyarım
Hem bn dayanamam
Yok canim ben simdi girdim..:26:
kesin casuslardir
bu gün yediklerimide yazip uyuyayim
sabah
2 yumurta,
1 parca peynir,
2 zeytin,1 c.b.
findik
aksam
1 but derisiz(200-250 gr kdar)
1 kase yogurt
salata
su
3 e yakin
3 kupa besibiryerde
spor
40 dk yürüyüs,
10 dk tifanny
iyi geceler,tatli rüyalar
bugün asmye bi geldim denetleme ekibi.benim sevgili hastalarım şikayetçi olmuslar ne zaman gelseler ben yokmusum.saat 9:30-10:30 süt iznim var yaklaşık 4-5 aydır ne izin ne rapor aldım.bir türlü süt iznini sindiremediler.hasta girişleri saatleri var ordan görülüyor zaten ben uymusum.tutanak tutuldu süt izni saatinde kullanılıyor diye.ama canım cok sıkıldı.başka dr arkadaşlar kafadan günlerce kaybolur.kimse onları arayıp sormaz
artık bazı hastalarıma diyorum lütfen dogurma ihtimali olmayan bir erkek dra kaydınızı aldırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?