Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri

Cok gecmis olsun canım acil sifalar menu spor superrr

Kizlar affiniza siginarak birsey paylssmak istiyorum 5. Takimda paylasim yok bir uye disinda aktif kimse yok oda hakli olarak baska takima gecmek istedigini soyluyor .gunlerdir takip ediyorum onlara motive icin destek olacagimi yeni uye almalari gerektigini soyledim ama kimse olmadigi icin ben kendi kendime yazıyorum resmen . Ben elimden geleni yapmak istiyorum baska takimdayim ama orasi toparlanana kadar orayada yazsam yeni uye alsak olur mu yoksa takim kapanmak uzere destek olabilirim

Kaptancim bilgin oldun istedim paylasim alanina yazdim yazik nsrin diye bir uye kalmış oda gitmek istiyor zayiflamak icin o takimi secenler sallantida bir takima kabul edildikleri icin zayiflamaktan vazgecmemeliler diye düşünüyorum ben senin uyen olup onlarada gaz vermek istiyorum firsat buldukca tabi orda kimse yok suan o ayri affina siginarak yazdim paylasimada.

Günaydın 3.takımın fit hatunları

Dün erkek arkadaşıma sürpriz yaptım çok sevindi :) şubeye gittim tam çıkış saatine denk geldi aradım dedim camdan bak :) diyor yeme beni bir baktı karşısında ben sonra akşam 8'e kadar beraberdik sonrası ben eve o eve

Ahh ne guzel oluyor kisa zamanlatda buyuk heyecanlar giderken nasil mutluydun kimbilir allah bozmasin canim

Kendime nazar ettim valla bu sabah tartida yine ayniydim bugun aksam hafif atlatmaliyim inşallah tarti oncesi wc ye cikabilirimde hedefe ulasirim 62, 9 bu haftaki hedefim ama yine 63, 7 ciktim bi gunde 800gr verebilirmiyim ki

Kızlar yarın tartı günü ve ben artıdayım geçen haftaya göre regl haftam ve karnım çok şiş yarına kadar en azından hiç almamış olmayı umuyorum yarına kadar ne versek kardır.

bugün asmye bi geldim denetleme ekibi.benim sevgili hastalarım şikayetçi olmuslar ne zaman gelseler ben yokmusum.saat 9:30-10:30 süt iznim var yaklaşık 4-5 aydır ne izin ne rapor aldım.bir türlü süt iznini sindiremediler.hasta girişleri saatleri var ordan görülüyor zaten ben uymusum.tutanak tutuldu süt izni saatinde kullanılıyor diye.ama canım cok sıkıldı.başka dr arkadaşlar kafadan günlerce kaybolur.kimse onları arayıp sormaz
artık bazı hastalarıma diyorum lütfen dogurma ihtimali olmayan bir erkek dra kaydınızı aldırın.

Aramizda biri var begeniyo yorum yok goruyo gorunmuyo bilin bakalim kim

menum sahur 1tabak corba 50 gr peynır
ıftar salata, corba,pateteslı sulu kofte ,yogurt
ara cay bir tane cikolatalı gofret
ara neskafe beyaz leblebı 10 fındık
su 2,5 lt 2bardak yesıl cay

Yediklerin az ama diyete uygun değil.Bu şekilde zayıflaman zor. Yediklerini değiştirmelisin. Gofret olmamış. Patatesli su köftenin köftelerini yiyip patateslerini yememelisin. Patates yerine ekmek yemen daha doğru.
10 tane fındık ara öğün için tamamn ama leblebi fazla olmuş. Yememelisin bence...

Kendime nazar ettim valla bu sabah tartida yine ayniydim bugun aksam hafif atlatmaliyim inşallah tarti oncesi wc ye cikabilirimde hedefe ulasirim 62, 9 bu haftaki hedefim ama yine 63, 7 ciktim bi gunde 800gr verebilirmiyim ki
canim yarina kadar ne giderse artik..kasma kendini bu kadar
Günaydin canim benim..Ne kadar sevinmistir simdi
Canimsin ne affi..bende bir dönem destek olmak icin yaziyordum..sonra misafir araya girince biraktim..
tabikiside destek ol..hatta takimdaki diger arkadaslarda destek olsunlar..katilmak isteyenleri oraya yönkendirip,bir yüre paylasimi bol tuttarsak eminimki toparlanir takim
Günaydin canim...cok gecmisolsun canim oglusuna
Doktordan geldikten sonra haber ver canim bizede

Afiyet olsun canim..cok güzel olmus..sporda harika
Su 27 yi tek tek alintilasaydin keşke almayin sari yaa bak benim yuzu gevmistir kaptan gormeden birazini sana ve gamzeye vrriyim mi
ben kulaklarimi kapatiyorum..görmedim hic
Dilekcigim malesef pazarlik yapilmiyor bu islerde..canim takima alinirken kurallari okuyup kabul ettigini söylemistin..kurallarda yaptigin kacamaga göre ceza yaziyordu hatiliyorsan..
sen eger dedigin gibi o gofreti ve findiklari öglen ve aralarda yeseydin yinede cok sorun olmazdi..sorun aksam yemende zaten..
o zaman ben öglen yemedigim icin yemekten sonra 1 dl pasta yiyeyim desem..nasilsa kalorimi doldurmamisim desem olurmu..tabiki olmaz..
lütfen cezani cek...
İyigeceler kaptanim insaallahhh yarin 500 gr eksik gorursun tartida
tesekkür ederim canim..hepimiz insallah en az 500 gr eksik cikariz
Günaydin ayferim..evet canim 14 subat benim kizimin dogum günü..o güne kadar karatayi denemeye karar verdim..eger faydasini görürsem devam edecegim..simdilik ilk hedef 65

canim banudan haberim yok..sekerkizda ve gamzede numarasi vardi..
kizlar biriniz arayip sorsa acaba biseymi oldu..bende merak ettim

çaylaaaaaarrrrrrrrrr geldiii eyyyy ahaliiii gelinnnnnnnn

herkessssee kocamaaann günnayyyydııınnnnn uleyyyynnnnnnn
Günaydin canimsin..ellerine saglik,mis gibi olmus caylarda
Afiyet olsun canim..bence güzel olmus ama banucugum daha iyi biliyor bu isi,onun yorumu daha önemli
kzlarrr şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapıp kursa kaçıcam akşama kayınvalide bende inşallahh gelebilirim yoksa sarı kart uff napıyım bu hafta bol misafirli oldu hastane falanda girince araya gelemedim
görüsürüz canim..üzülme yazabildigin kadar artik

Bence çok güzel

Güzel menü. Keşke en azından 1 ara verseymisin kaptan.

ben hemen gecmise daldim..günaydin canlarim

kahvaltimi yapip gelecegim..beni bekleyin anacigim

bluecum gecmiş olsun.
gamze heyecanın daim olsun hiç eskimesin
mervecim ben yaşlandım galiba planların beni aşar cinsten belkide eşim bu konuda kafa dengi olmadığından.onun çalışmaması benim çalışmam herşeye balta vurdu.bana sen hediye almıyorsun desem iş senin paranla sana almaya gidiyor.aslında onun açısından zor oldugunu biliyorum ama ne yapayım maaş kartım kredi kartım herşey onun elinde emrinde.ben kazanıyorum bahsi gecmez.bu durum 2miz açısındanda sıkıcı inşallah bir an evvel iş bulup çalışır.
dilkecim Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin tatlım
banuuuu nerdesin.

Birincisi sen aile hekimiysen bilmeleri lazim sut iznini arti sen izindeyken diger drler bakmiyor mu hastalarina bizim dr izinli olunca diger dr bakiyor. Ayrica dedigin gibi bizim bi akraba var dr hic ise gittigini bilmem hep mi raporlu onu kimse sikayet etmez mi bizi sahit gosterdeydin hep iste isteyken yaziyo bize derdik gul kuzum uzulme degmez pinpiriklinin biri etmistir sikayet var oyleleri

ben hemen gecmise daldim..günaydin canlarim

kahvaltimi yapip gelecegim..beni bekleyin anacigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…