Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hilali sen kaptana bakma menun gayet guzel 2t.k kasardan ne olurmuski

Benim zaten firlamiyorki
Kaptanim guzelim ilk mezun bizden cikar hedefe yaklasan guzellerimiz var banu abla blue gibi ya bide ben hedefe 65 olarak degistirebilirmiyim cunku 65 bende iyi duruyor 59 diye iyi attim ama olmassa sonra 65 ya Allah diyip tekrar baslarim ama suan 65 istiyorum
:88::120::131::125::104:
:18::18::26::

Vavvvvvsuper

Benim en buyuk motivem esim sanirsin yeni gelinim dipiminden ayrilmiyor dun piktikte eltim bile dayanamayip kaynima bak gorusuyon romantiklik boyle olur diye cikistikorusun Rabbim

Ddilekkkkk hilal iki haftador kilo aliyir canim ona 2 tk kasar cokkkkk

Gelelim hedefe malesef canim hedefi alta cekersen revize edebiliyoruz ama uste cekmek yok kurallarda

Cagla menude sporda bomba olmus

saoll canımm ben bısıkletı kısın nıye ortalıga cıkarmamısım bılmem ya dızı ızlerken bı baktım 40 dk bınmısım anlamdım ıle 350 kalorı yakmısım yaa

Gelelim hedefe malesef canim hedefi alta cekersen revize edebiliyoruz ama uste cekmek yok kurallarda

saolll kaptann tartıdada soyle 200-300 eksık goreydım dahada motıve olcaktm ama napalımm

ben kacar annam ne guzel is yapacadim ahiretligim arada ozledim bana gel diye nasil kirayim simdi yoksa bilirsin gezmeyi hic sevmem:)

pehh sen yii kasarlari yii kasarlari sonra da bikinide mayo deee

Ayva gibegi diyorum ben de

Beni bu şekilde motive edemezsn kaptann anca sinir edersn sen merak etme önceki diğer yediklerim yanında kaşar çok masum
Bu hafta kilo vermezsemmm ben de Hilal değilimmm net

Sağol Dilekcimm canm destekcim :129: Sanki çiko yedm kilo kilo de mi töbeee :125:

Benim en buyuk motivem esim sanirsin yeni gelinim dipiminden ayrilmiyor dun piktikte eltim bile dayanamayip kaynima bak gorusuyon romantiklik boyle olur diye cikistikorusun Rabbim

Oh ne güzell maşallahhh Allah bozmasınn

Bu hafta görüşcez kaptan çok yüklendn bana seni de görek hıhh

ben kacar annam ne guzel is yapacadim ahiretligim arada ozledim bana gel diye nasil kirayim simdi yoksa bilirsin gezmeyi hic sevmem:)
Hicc sevmezsin bilmezmiyiz
Canim hergun tartilma ve tartidan onceki gun spor yaoma egsr spordan sonra fazla cikiyorsan zira ben sporsan sonra fazla cikiyorum

Özür dilerim Hilâl

Harika motive ediyosun
Kizlar 2 gundur cok halsizim. Etim kemigim. Dokuluyo sanki.2 gundur bu yuzden spor da yapamadum

dünkü menüm
aç karnına 3 günkurursu ılık su
KAHVALTI 8.30 DA 1 YUMRTLI OMLET.1 KUPA FORM ÇY. BİRAZCIK peynir. 1 domates yarım çy brd kuruyemiş
ara turk kahvesi.1 kupa 7 otlu çy
öğle 14.30 DA
4 ymk kş yoğurtlu semiz otu salatası

ARA 2 kupa yeşil çy. 1 form çy
AKŞAM 1 Tabak sarımsk yoğurtlu karnıbahr yemeği
3 lt su

bugünkü menüm
kahvltı 8.30 da şekersz çy. maydanozlu 1 ymrtlı omlet. 1 domates. birz peynir.6 yeşil zeytn
ara turk kahvesi. 1 kupa 7 otlu çy
öğle 15.00 da karnıbahar yemeğim vardı midem bulandı.zaten rahatsızım bişey de hazırlayamadım.
velhasıl biraz peynirle kızımın poğaçalarından 2.5 tane yedim
ara 1 kupa 7 otlu çy
akşam 20.00 da 1 brdk tarçınlı ılık süt.yarım çay bard dan az kuruyemiş
2.5 lt su

ekmekler çok olmamış mı dicektim ama sporun hepsini silip süpürmüş
2 gündür sporumu yapamıyom ama bi iyileşim sen gör o zaman

Bugunku menumm:

Sabah
1 kasarli sucuklu cavdarli ekmege tost
2 catal bal-kaymak
Roka

Ara
1 kase cilek

Oglen dershanede
3 form misir
1 limonlu soda

Aksam
1,5 kase yarmali ayran corbasi
2 kasik ispanak
Borulce salatasi

1 Turk kahvesi

Su: 1,5 lt de ama 2 yaparm simdi bence

Haftasonu icn fena menu degil de miii :))

Pogaca miii seni gidi seniii
Ama gecmis olsn neyin varrr :/

Harika motive ediyosun
Kizlar 2 gundur cok halsizim. Etim kemigim. Dokuluyo sanki.2 gundur bu yuzden spor da yapamadum
Çok geçmiş olsun canım
gayet güzel
burda biraz çozutmuşuz
oldukça güzel fena ne kelime
Bugun 3 yumurcakla yanlizdim hasatim cikti.
ooo hayırdır canım enişte ektimi yine sizi yumurcakları sana bırakıp kaçtı anlaşılan :26::26:

Sagol kaptanimm sozum soz bu hafta bomba gibi geliyormm )
Bugn dersanede kacirmadm yarn da arkadaslarla bulusacam amaa tabi kacirmayacagimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…