- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Durum rapiru vereyim
Bugun tekrar karataya dondum benim icin ideal.
Sabhtan beri cissss yok ama spor yapamadim bugun onu d gece yapayim diyom
kizlar kasimdan bu yana kimse mezun olmmamis eee hadi basalim kaza ilk mezunu biz verelim koruma sayfamizida acalim yahuu
Ilk mezun benim kelebeklerimden olsun ortalik rengarenk olsun dimi
Hedeflerimiz neydi bi bakalim kim kac kilo hedef koymustu baslangicta ne kadar yolumuz var :26:
güzeel hafta sonlarıı
dunku menumu yazayım kızlar
sabah
1dılım ekmek
lor
domates salatalık
cay
ara
yesılcay
2 kepeklı puskewıt
ogle
1dılım ekmek
1 .5 kase tarhana
salata
aksam
1 dılım ekmek
kıymalı bezelye
yesıl salata
ara
1 bardak ayran
su:2lt
spor 1 saat bısıklet 20 dk kosu bandı
yesılcay
form cay
nescafe
ıhlamur
bacım gayet güzel, sabahki kuruyemişleri 1 bardak yemeye çalış..dünkü menüm
aç karnına 3 günkurursu ılık su
KAHVALTI 8.30 DA 1 YUMRTLI OMLET.1 KUPA FORM ÇY. BİRAZCIK peynir. 1 domates yarım çy brd kuruyemiş
ara turk kahvesi.1 kupa 7 otlu çy
öğle 14.30 DA
4 ymk kş yoğurtlu semiz otu salatası
ARA 2 kupa yeşil çy. 1 form çy
AKŞAM 1 Tabak sarımsk yoğurtlu karnıbahr yemeği
3 lt su
bugünkü menüm
kahvltı 8.30 da şekersz çy. maydanozlu 1 ymrtlı omlet. 1 domates. birz peynir.6 yeşil zeytn
ara turk kahvesi. 1 kupa 7 otlu çy
öğle 15.00 da karnıbahar yemeğim vardı midem bulandı.zaten rahatsızım bişey de hazırlayamadım.
velhasıl biraz peynirle kızımın poğaçalarından 2.5 tane yedim
ara 1 kupa 7 otlu çy
akşam 20.00 da 1 brdk tarçınlı ılık süt.yarım çay bard dan az kuruyemiş
2.5 lt su
Bende kefire basliyali kendimi daha iyi hissediyorunkızlar regl benim bünyemi müthiş etkiler ama
bu ay ilk defa
- canım hiç tatlı çekmedi
- yüzümde hiç sivilce çıkmadı
-vücudumda hiç şişlik olmadı
bunlar çok su içmemden ve karatay usulü beslenmemden oldu diye düşünüyorum..
özellikle sivilce kısmına gelince bu hafta domates salatalık yerine havuç turp roka ve maydonoz yedim her gün, her salatada da bunlardan vardı, üstelik üzerine yağ döke döke, yağa bana bana yedim:)) 1 çay bardağı çerez yediğimizi biliyorsunuz zaten.. ama cildim inanın güzelleşti sanırım havuçtaki a vitamininden..
Canim boy kac sinirsiz bulgur pilavi kulaga cok guzel geliyorcanım tebrikler karatay yapacaksan çok iyi detaylıca okumanı tavsiye ederim ufacık bir eksiklik kilo vermeyi engelliyor. bak bana bir omega 3 1 haftada 1 kilodan fazla götürdü resmen inanamadım.. üstelik regl oldum ona rağmen..
kaptancım benim görüntüde 4 kilo var hedefime, ama 53e inince yeterli diye düşünürsem 53te hedefime ulaştım sayacağım.. çünkü bariz zayıfladım, 55ten sonra çok çok farkediyor bende..
ama tabi bırakmak yok :))karataya aynen devam, ama hedefime ulaşmış sayacağım ve kilo vermesi gerekmeyen kişilerin yiyebileceği şeyleri yemeye başlayacağım mesela kuru üzüm gibi hurma gibi, sınırsız bulgur pilavı gibi:) sonra karatay keki karatay lokumu gibi:)))
maşallah gayet güzel
bacım gayet güzel, sabahki kuruyemişleri 1 bardak yemeye çalış..
2,5 poğaça mı??? ortaki buçuğu hadi anladım diyelim ama kalan 2 yi anlayamadım
Canim bu hafta ayfer ile senin ozellikle kendini gosterme zamani hadi bakalim ispatla bize muthis iradeni ve azminiSagol kaptanimm sozum soz bu hafta bomba gibi geliyormm)
Bugn dersanede kacirmadm yarn da arkadaslarla bulusacam amaa tabi kacirmayacagimmm
Canim gecmis olsunHarika motive ediyosun
Kizlar 2 gundur cok halsizim. Etim kemigim. Dokuluyo sanki.2 gundur bu yuzden m spor da yapamadum
Vavvvdünkü menüm
aç karnına 3 günkurursu ılık su
KAHVALTI 8.30 DA 1 YUMRTLI OMLET.1 KUPA FORM ÇY. BİRAZCIK peynir. 1 domates yarım çy brd kuruyemiş
ara turk kahvesi.1 kupa 7 otlu çy
öğle 14.30 DA
4 ymk kş yoğurtlu semiz otu salatası
ARA 2 kupa yeşil çy. 1 form çy
AKŞAM 1 Tabak sarımsk yoğurtlu karnıbahr yemeği
3 lt su
Hemde 2,5
bugünkü menüm
kahvltı 8.30 da şekersz çy. maydanozlu 1 ymrtlı omlet. 1 domates. birz peynir.6 yeşil zeytn
ara turk kahvesi. 1 kupa 7 otlu çy
öğle 15.00 da karnıbahar yemeğim vardı midem bulandı.zaten rahatsızım bişey de hazırlayamadım.
velhasıl biraz peynirle kızımın poğaçalarından 2.5 tane yedim
ara 1 kupa 7 otlu çy
akşam 20.00 da 1 brdk tarçınlı ılık süt.yarım çay bard dan az kuruyemiş
2.5 lt su
KesinlikleBugunku menumm:
Sabah
1 kasarli sucuklu cavdarli ekmege tost
2 catal bal-kaymak
Roka
Ara
1 kase cilek
Oglen dershanede
3 form misir
1 limonlu soda
Aksam
1,5 kase yarmali ayran corbasi
2 kasik ispanak
Borulce salatasi
1 Turk kahvesi
Su: 1,5 lt de ama 2 yaparm simdi bence
Haftasonu icn fena menu degil de miii :))
Bende kefire basliyali kendimi daha iyi hissediyorun
Canim boy kac sinirsiz bulgur pilavi kulaga cok guzel geliyor
Bende kefire basliyali kendimi daha iyi hissediyorun
Canim boy kac sinirsiz bulgur pilavi kulaga cok guzel geliyor
Canim bu hafta ayfer ile senin ozellikle kendini gosterme zamani hadi bakalim ispatla bize muthis iradeni ve azmini
Canim gecmis olsun
Vavvv
Hemde 2,5
Kesinlikle
Amannnn msj icine yazmisim anladin iste sen onu ayferimBlue canım az kalmış hedefe inşallah çarçabuk ulaşırsın
dilekkk napıyon kız bu hafta evet ben ve hilalin depar atması lazım bugün kahvaltıya gittik eşcegizimle
ama begenmedim valla hiç kahvaltıdan zevk almadım genelde recel bal kaymak ağırlıklıydı ( laf aramızda dilek olsa ohhh ohh demişti)
bende pek bal kaymak seven değilim yumurta peynir ımmm manyağıyım
neyse Kemerhan serpme kahvaltıymış adına aldandım ben nerden bilim hanlar bal kaymaktan başka bişi yemiyo
Kaptanicem ne ediyim bugun evdeyim sukur pazar isleriyle ugrasiyorum camisir utu bebelwrin banyosun felanda filan isete:)bacinida nasil iyi tanimissin sen bilirsin agzinin tadini sen git kokusmus pizzalari yealacan bi dilim kizarmis ekmek soyle bir tabaka yumasamus t.yag yahutta kaymak uzerne bal soyle az buz degil kalin tabaka koca bir isirik aliyosun arkasindan hemen sicacik cay cayin ve balli eknegin birlesiminde olasan agza dagilan nefis lezzet Allahim sana geliyorum iste boyle canim tadi cikar
Simdi dusununce 1.60 53 fistik gibi olur emiinim simfide oylesindir bacinevet canım kefir de kesinlikle çok etkili, ben özellikle saçlarıma çok iyi geldiğini hissediyorum kefirin..
boyum 160 :)
Aynen oyle Dilekim Dilekimm aksam karar verdm disarda arkadaslarla salata olan bi yerse tavuklu salata falan yicem ohh miss)
:)) sagolll Dilekk bugunku menumu de begeneceksinn)
kızlar ben hala regl olmadım Allahım çatlayacağım kasık ağrım bel agrım her an tetikteyim wc ye koşuyorum
yok arkadaş gelen giden yok hamilede değilim yaa ne bu eziyett
tüm günümü etkiliyor iki hafta önce olmam lazımdı pufff
yok mu bir hal çaresi yaa çok fena etkiliyor yaşantımı
yürürken bile kasıklarım ağrıyor
bir sitede otlar işe yarıyor ilaç kullanmayın diyor
diğer sitede otlara bulaşmayın herşeyi değiştirebilir diyor
hayy yarabbim ben kime inanacağım dr da yine tatilde arkadaş
hep zaten ya tatilleri yada hafta sonlarını bulurum
Simdi dusununce 1.60 53 fistik gibi olur emiinim simfide oylesindir bacin
Hilalimdrde hilalim avukatlarin en guzel yuru be kim tutar seni
6 Nisan Menüm:
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
beyaz peynir-domates
yarım bardak süt
Öğlen:
1,5 kase yarmalı ayran çorbası
3 lokma bal-kaymak
Akşam:
1 tavuklu sandviç yedim dışarda; yanındaki patateslerden 3-4 tane aldım
1 Türk kahvesi
1 çikolatalı kruvasan :26: ay bu kaçtı bir tek pazara verin haftaiçi bu bile olmayacaakkk
Su:2 lt
Spor:1 sa tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?