Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Durum rapiru vereyim
Bugun tekrar karataya dondum benim icin ideal.
Sabhtan beri cissss yok ama spor yapamadim bugun onu d gece yapayim diyom

canım tebrikler karatay yapacaksan çok iyi detaylıca okumanı tavsiye ederim ufacık bir eksiklik kilo vermeyi engelliyor. bak bana bir omega 3 1 haftada 1 kilodan fazla götürdü resmen inanamadım.. üstelik regl oldum ona rağmen..

kaptancım benim görüntüde 4 kilo var hedefime, ama 53e inince yeterli diye düşünürsem 53te hedefime ulaştım sayacağım.. çünkü bariz zayıfladım, 55ten sonra çok çok farkediyor bende..

ama tabi bırakmak yok :))karataya aynen devam, ama hedefime ulaşmış sayacağım ve kilo vermesi gerekmeyen kişilerin yiyebileceği şeyleri yemeye başlayacağım mesela kuru üzüm gibi hurma gibi, sınırsız bulgur pilavı gibi:) sonra karatay keki karatay lokumu gibi:)))

maşallah gayet güzel

bacım gayet güzel, sabahki kuruyemişleri 1 bardak yemeye çalış..

2,5 poğaça mı??? ortaki buçuğu hadi anladım diyelim ama kalan 2 yi anlayamadım

kızlar regl benim bünyemi müthiş etkiler ama

bu ay ilk defa

- canım hiç tatlı çekmedi

- yüzümde hiç sivilce çıkmadı

-vücudumda hiç şişlik olmadı

bunlar çok su içmemden ve karatay usulü beslenmemden oldu diye düşünüyorum..
özellikle sivilce kısmına gelince bu hafta domates salatalık yerine havuç turp roka ve maydonoz yedim her gün, her salatada da bunlardan vardı, üstelik üzerine yağ döke döke, yağa bana bana yedim:)) 1 çay bardağı çerez yediğimizi biliyorsunuz zaten.. ama cildim inanın güzelleşti sanırım havuçtaki a vitamininden..

Gunaydinla mutlu huzurlu bir haftasonu olsun tabi acamaksizzz

Bende kefire basliyali kendimi daha iyi hissediyorun
Canim boy kac sinirsiz bulgur pilavi kulaga cok guzel geliyor
Sagol kaptanimm sozum soz bu hafta bomba gibi geliyormm )
Bugn dersanede kacirmadm yarn da arkadaslarla bulusacam amaa tabi kacirmayacagimmm
Canim bu hafta ayfer ile senin ozellikle kendini gosterme zamani hadi bakalim ispatla bize muthis iradeni ve azmini

Harika motive ediyosun
Kizlar 2 gundur cok halsizim. Etim kemigim. Dokuluyo sanki.2 gundur bu yuzden m spor da yapamadum
Canim gecmis olsun
Vavvv
Hemde 2,5
Kesinlikle

Bende kefire basliyali kendimi daha iyi hissediyorun

Canim boy kac sinirsiz bulgur pilavi kulaga cok guzel geliyor

Canim bu hafta ayfer ile senin ozellikle kendini gosterme zamani hadi bakalim ispatla bize muthis iradeni ve azmini

Aynen oyle Dilekim Dilekimm aksam karar verdm disarda arkadaslarla salata olan bi yerse tavuklu salata falan yicem ohh miss )

Canim gecmis olsun

Vavvv

Hemde 2,5

Kesinlikle

:)) sagolll Dilekk bugunku menumu de begeneceksinn )

1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 1 bardak yarım yağlı süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz

12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi

17:00 2 kuru kayısı, ılık su

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

21:00 1 meyve

2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

07:30 3 kuru kayısı, ılık su

09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur

12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

14:00 2 kuru incir

16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız )

17:30 1 meyve

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

21:00 3 kuru kayısı, ılık su

3. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

07:30 Bir yemek kaşığı pekmez

09:00 İki dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya ıhlamur veya yeşil çay

12:30 Bir kase çorba, az yağlı salata

15:00 Bir ETİ stik çikolata

17:00 Meyveli yoğurt

19:00 Altı kaşık et veya tavuk veya ciğer sote, az yağlı salata

21:00 Bir meyve

4. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 Bir su bardağı ılık su

9:00 1/2 simit, bir dilim beyaz peynir, domates, maydanoz, şekersiz açık çay veya ıhlamur veya rezene, haftada 1 gün yumurta

12:00 Bir dilim tam buğday ekmeği, bir porsiyon etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

15:00 1/2 paket eti form

17:00 Bir meyve

19:00 200 gr balık veya 2 baget veya bir kalçalı but, az yağlı salata

21:00 kaymaksız yoğurt

5. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 Bir çay kaşığı bal

9:00 Bir dilim tam buğday ekmeği, bir dilim beyaz peynir, üç zeytin, pişmiş domatesli biber, şekersiz açık çay veya yeşil çay

12:30 İki kepçe çorba, az yağlı salata, bir dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi, 200 ml sür

17:00 Bir meyve

19:00 Altı kaşık etsiz sebze yemeği,az yağlı salata, bir dilim tam buğday ekmeği

21:00 Bir meyve
UYARILAR !!! Salatanın içerisine patates, mısır, havuç, turşu ve bezelye koymamalısınız. Ve yemeklerinize de katmamalısınız

Meyve öğününüzde yiyebileceğiniz meyveler: 1 yerli muz veya 1 portakal veya 1 armut veya 1/2 nar veya 2 mandalina veya 1 elma veya 1 havuç veya 1/2 greyfurt veya 1/2 ayva veya 1 kivi veya 1 dilim ananas veya 200 gr çilek veya 200 gr kavun veya 200 gr karpuz veya 150 gr kiraz veya 1 adet şeftali veya 7 adet erik veya 100 gr üzüm.

Günde 2 litre su içmeniz sizin yararınıza olacaktır.

ALTERNATİFLER : 1. listede öğlen arada bir köfte yerine bakliyat yedim. (Nohut,yeşil mercimek v.b) Döneri ısıtıp yenen dönerlerden kullandım. Köfteyi bazen kendim yaptım bazen de kasaptan hazır köfte aldım Form bisküviyi illaki o tahta gibi olanlardan yemek zorunda değilsiniz. Mavi-Yeşil ( bu markayı gerçekten vermek zorundayım çünkü diğer markaların içerisinde şeker var bunda yok ) bisküvilerinden yiyebilirsiniz. Elmalı, limonlu, peynirli... Probiyotik yoğurt kayısılı dışında yediklerim de oldu. Orman meyveli, ananaslı falan da yedim. Kayısı yerine gün kurusu da yedim. Gün kurusunu daha sağlıklı buluyorum. Peyniri çoğu zaman tam yağlı ezine yedim. 1. listede sabah kendinize 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyniri soğuk yemek yerine tost makinesinde tost yapabilirsiniz.

Blue canım az kalmış hedefe inşallah çarçabuk ulaşırsın

dilekkk napıyon kız bu hafta evet ben ve hilalin depar atması lazım bugün kahvaltıya gittik eşcegizimle

ama begenmedim valla hiç kahvaltıdan zevk almadım genelde recel bal kaymak ağırlıklıydı ( laf aramızda dilek olsa ohhh ohh demişti)

bende pek bal kaymak seven değilim yumurta peynir ımmm manyağıyım

neyse Kemerhan serpme kahvaltıymış adına aldandım ben nerden bilim hanlar bal kaymaktan başka bişi yemiyo

kızlar ben hala regl olmadım Allahım çatlayacağım kasık ağrım bel agrım her an tetikteyim wc ye koşuyorum
yok arkadaş gelen giden yok hamilede değilim yaa ne bu eziyett
tüm günümü etkiliyor iki hafta önce olmam lazımdı pufff

yok mu bir hal çaresi yaa çok fena etkiliyor yaşantımı
yürürken bile kasıklarım ağrıyor

bir sitede otlar işe yarıyor ilaç kullanmayın diyor
diğer sitede otlara bulaşmayın herşeyi değiştirebilir diyor
hayy yarabbim ben kime inanacağım dr da yine tatilde arkadaş
hep zaten ya tatilleri yada hafta sonlarını bulurum

Sakin bir pazar ben suan kahvemi iciyorum iki sepet utum var ona basluyacam ..ayferim niyr oyle oldun canim ya ne iyi gelirki hic bilmiuorum tuhh bugun insallah olursun ys

Amannnn msj icine yazmisim anladin iste sen onu ayferim

evet canım kefir de kesinlikle çok etkili, ben özellikle saçlarıma çok iyi geldiğini hissediyorum kefirin..
boyum 160 :)
Simdi dusununce 1.60 53 fistik gibi olur emiinim simfide oylesindir bacin
Aynen oyle Dilekim Dilekimm aksam karar verdm disarda arkadaslarla salata olan bi yerse tavuklu salata falan yicem ohh miss )

:)) sagolll Dilekk bugunku menumu de begeneceksinn )

Hilalimdrde hilalim avukatlarin en guzel yuru be kim tutar seni

Allah Allahhh...bitki çayları işe yararmış genelde ama ben de anlamadım, sürekli ilaç kullanmak da iyi değil ki..
Bi arkadaşımdan duymuştum ama hiç denemedim; kanı sulandırıyo diye günde sanırm yarım falan aspirin içiyorum bikaç güne hemen oluyorm regl demişti ama dediğim gbi tamamen kulaktan dolma bilgi kaptanım bi araştırrsın olmadıı...

Simdi dusununce 1.60 53 fistik gibi olur emiinim simfide oylesindir bacin

Hilalimdrde hilalim avukatlarin en guzel yuru be kim tutar seni

Tutmayın beniii..valla bu hafta benm regl de geliyo ama unutmayım bu sfeer ananas alayım e menülere de tam gaz dikkat kesin verecemm

6 Nisan Menüm:
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
beyaz peynir-domates
yarım bardak süt

Öğlen:
1,5 kase yarmalı ayran çorbası
3 lokma bal-kaymak

Akşam:
1 tavuklu sandviç yedim dışarda; yanındaki patateslerden 3-4 tane aldım
1 Türk kahvesi

1 çikolatalı kruvasan :26: ay bu kaçtı bir tek pazara verin haftaiçi bu bile olmayacaakkk

Su:2 lt
Spor:1 sa tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
Sabah bir elma su
Kahvalti 2.d c.ekmek lor,zeytin,menemen b.peynir 2 catal bir c.k bal
Ara sutlu kahve 2 kara bitter
Ogle,aksam bir t.corba,4 kasik menemen,4kucuk b.dolmasi,7,8 misket kofte turp,yesil sogan yogurt
Ara ucu birarada iki kara bittter
3lt su,2bardak yesil cay

Sporda olmassa

♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Gunaydın Fıstıklar
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…