çok güzel gözükyolar kaptanım bencedee tebrik ederiiimmEki Görüntüle 1053368
veeee ctesi isyeri kahvaltim
Gelen tum borek sinit ve pogaca tekliflerini reddettim cok mutluyum ♥♡♥♡
Ay bide demezler mi cok güzel valla bak ye citir citir diye
ben 54 yazdırmıştım sanırım dimi kaptanımm benim 3 kilo civarı kaldı sanırımkizlar kasimdan bu yana kimse mezun olmmamis eee hadi basalim kaza ilk mezunu biz verelim koruma sayfamizida acalim yahuu
Ilk mezun benim kelebeklerimden olsun ortalik rengarenk olsun dimi
Hedeflerimiz neydi bi bakalim kim kac kilo hedef koymustu baslangicta ne kadar yolumuz var :26:
Kuzum ustune cok geldim uzuldunn sandim
banada sarılınn benide öpüüünnYok yok merak etme gelecen tabi hakettm ama affettirecem kendimii)) :***
Blue canım az kalmış hedefe inşallah çarçabuk ulaşırsın
dilekkk napıyon kız bu hafta evet ben ve hilalin depar atması lazım bugün kahvaltıya gittik eşcegizimle
ama begenmedim valla hiç kahvaltıdan zevk almadım genelde recel bal kaymak ağırlıklıydı ( laf aramızda dilek olsa ohhh ohh demişti)
bende pek bal kaymak seven değilim yumurta peynir ımmm manyağıyım
neyse Kemerhan serpme kahvaltıymış adına aldandım ben nerden bilim hanlar bal kaymaktan başka bişi yemiyo
günaydın kaptncııımmmm♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Gunaydın Fıstıklar
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
günaydıııınngünaydın.huzurlu mutlu bol enerjili bir hafta olması dileğimle..
günaydıınnnn tebrik ederimm 900gr yağ süperrrr. ama kekkkİyi haftalar herkese günaydınlar
Geçen hafta 1 kilo vermişim 900 gr yağdan gitmiş. 80,9 kiloyum.
Dünkü menüm
1 haş yumurta
1 dilim peynir
domates 1 dilim ekmek
ara: 1 elma
öğle köfte ayran
ara yok
akşam
sütlü kahve
1 dilim kek
günaydınlaaarrrrGünaydın sekerler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hemen yazıyorum canımcımmmmm bende bugün 200gr kadar eksi çıktım ama hafta içi bakıceğiz bakalımmmm
Hahhahahahahaha
Bitterler fazla mı nee :44:
GÜNAYDINLARRR
Tebrik ederm Edacımm
Sen kek ben de fazladan kruvasan yemişiz pehh
Kızzz haftasonu menülerini bekliyorumm
Ben azcıcık da olsa eksi çıktım haftaiçi daha süper eksiler beni bekliyor inşallahhh
Iyi olnana sevindim canim evet evet gel boyle firsat oldukca
Blueee kiz ne güzel pazar kacamagi yok sende pazarlari mi calissam napsam bende
Gozde uctu donemedi
çok güzel gözükyolar kaptanım bencedee tebrik ederiiimm
ben 54 yazdırmıştım sanırım dimi kaptanımm benim 3 kilo civarı kaldı sanırım
banada sarılınn benide öpüüünn
günaydın kaptncııımmmm
günaydıııınn
günaydıınnnn tebrik ederimm 900gr yağ süperrrr. ama kekkkneyseee ödülün sayılsın o da ne yapalımmmm
günaydınlaaarrrr
hemen yazıyorum canımcımmmmm bende bugün 200gr kadar eksi çıktım ama hafta içi bakıceğiz bakalımmmm
Ne zaman okumuştum hatırlamıyorum ama bir yerde okumuştum nette:
Sabah 2 günkurusu
1 bardak ılık su
Sonuç kız kurusu
Ben de sabah gün kurusu yedim aç karnınaaa
Ne zaman okumuştum hatırlamıyorum ama bir yerde okumuştum nette:
Sabah 2 günkurusu
1w bardak ılık su
Sonuç kız kurusu
Ben de sabah gün kurusu yedim aç karnınaaa
Bende bekliyorum iyi bisi ditecek diye
O vakit hepimiz kiz kurysu olalim
gün kurusu kurutulmuş kayısı değilmi yahuu :44: hehe bende alayım bende kuruyayım ozaman ayolll
Eki Görüntüle 1055291
Gun kurusu gozdecim
Diger kuru kayisi sari renk olan kimyasalla agartilip o rengi aliyor
Ama bu foto dakine mudehale wdilmiyor
geldim kaptanım yahuu geldiimm
Cuma günü :
sabah :1 kase mercimek çorbası + 1 çay + 1 dilim kepek ekmek
ara : 1 yeşil elma
öğlen : tavuk eti 2 yk kaşığı kadar ( ama tavuğun neresydi bilmiyorum o bakımdan diyemiyorm adını )fırında haşlamışlar + 1 dilim kepek ekmek + salata
ara : 1 yeşil elma yine
akşam ( halamlardaydık) bol salata yedim + 1 kase yine mercimek çorbası + 1 porsiyon kuru fasülye bol acılı + 1 lokma ekmek biberden ağzım çok yandı
cumartesi :
sabah: bol domates salatalık yumurta 2 dilim ekmekli kahvaltı tek kaçamağım 1 tane çilek reçeli ufak 2 fincan çay
ara yok
öğlen dışarıdaydık arkadaşlarımla
döner yedik dürüm ama lavaşının çoğunu koparttım + 1 ayran
ara : 1 sade türk kahvesi + soda
akşam : 1 ufak kabak + 1 ufak patlican ı fırında közledim onları yoğurtlu salata yapıp yedim.
pazar: ( arkadaşımın doğum günüydü oraya gittim)
sabah : domates salatalık + 1 tane 2 dilim kepek ekmeği arasına tost yedim ( içinde normal peynir vardı kaşar peynir değil)
ara yok
öğlen : iskender menü yedik ama ekmeğinden yemedim
ara : 1 şekerli türk kahvesi( arkadaşımın teyzesi yaptı, içemem sade değilde diyemedim, nasıl içersin diye sormadıda ilk defa gittim evlerine mecbur içtim )
akşam yine yok
doğum günüydü ama kutlamadık allahtankahvaltı yaptık flaan ben pasta vardır sanıyodum ama yoktu çok şükür.
menülerim çok karışık içtiğim sular çok yok :18:hiç evde durmadım hafta sonu oyüzden karıştıı. ama + çıkmadım ona seviniyorumm bu haftada kilo vercem bennnnn
Bende bekliyorum iyi bisi ditecek diye
O vakit hepimiz kiz kurysu olalim
gün kurusu kurutulmuş kayısı değilmi yahuu :44: hehe bende alayım bende kuruyayım ozaman ayolll
Gunaydinlarrrrrrrrr 1saat yurusumu yaptim 15 dakikaa karin abacak kol egzersizlwri yaptim desem kac kisi begenir:)
Gunaydinlarrrrrrrrr 1saat yurusumu yaptim 15 dakikaa karin abacak kol egzersizlwri yaptim desem kac kisi begenir:)
aynen canımmmm ben bu hafta 1 buçuk kiloyu zorlamaya çalışcam pek sanmıyorum ama 1 kilo gidicek öyle yada böylee. bu hafta artık kesin olarak diyete girdiğimizi anlıycazz
Hftasonu dışarda olunca öyle menüler karışıyor canm, benm de öyle yazdm haftasonu ama neyse ki pek kaçırdığımız yok eksi de çıktık ohh haftaiçi daha verimli geçiyo zaten miss
Ay ne saçma di mii
Al kız all..
Ya bu doğal kurutulmuşu canmGüneşte kurutuluyor ve tadı daha güzel bence sarı olandan..
aaayy ben perşembe günü yarım saat bacak egzersizi yaptım hala bacaklarım ağrıyo yahuuu alışkın olmayınca, Yürüyüşüm bile paytak paytak olmuştu düzeldi şimdi çok şükürGunaydinlarrrrrrrrr 1saat yurusumu yaptim 15 dakikaa karin abacak kol egzersizlwri yaptim desem kac kisi begenir:)
aynen canımmmm ben bu hafta 1 buçuk kiloyu zorlamaya çalışcam pek sanmıyorum ama 1 kilo gidicek öyle yada böylee. bu hafta artık kesin olarak diyete girdiğimizi anlıycazzhep bi al bi ver kafamız kazan oldu yahuu
aaayy ben perşembe günü yarım saat bacak egzersizi yaptım hala bacaklarım ağrıyo yahuuu alışkın olmayınca, Yürüyüşüm bile paytak paytak olmuştu düzeldi şimdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?