Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eki Görüntüle 1053368

veeee ctesi isyeri kahvaltim

Gelen tum borek sinit ve pogaca tekliflerini reddettim cok mutluyum ♥♡♥♡
Ay bide demezler mi cok güzel valla bak ye citir citir diye
çok güzel gözükyolar kaptanım bencedee tebrik ederiiimm
ben 54 yazdırmıştım sanırım dimi kaptanımm benim 3 kilo civarı kaldı sanırım

Kuzum ustune cok geldim uzuldunn sandim

Yok yok merak etme gelecen tabi hakettm ama affettirecem kendimii )) :***
banada sarılınn benide öpüüünn

♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Gunaydın Fıstıklar
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

günaydın kaptncııımmmm

günaydın.huzurlu mutlu bol enerjili bir hafta olması dileğimle..
günaydıııınn

günaydıınnnn tebrik ederimm 900gr yağ süperrrr. ama kekkk neyseee ödülün sayılsın o da ne yapalımmmm

Günaydın sekerler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınlaaarrrr

hemen yazıyorum canımcımmmmm bende bugün 200gr kadar eksi çıktım ama hafta içi bakıceğiz bakalımmmm

Iyi olnana sevindim canim evet evet gel boyle firsat oldukca

Blueee kiz ne güzel pazar kacamagi yok sende pazarlari mi calissam napsam bende

Gozde uctu donemedi

Gelicem tatlım aklım sizde kım ne durumda dıye bağımlılık yapmışsınız bana :))

hadi bakalim gozde sen mi yoksa blue mu daha once mezun olacak bisi kalmamis ikinizin de hedefine darisi bizlere​

Opim cicimm

Tamam canm bekliyorum, hadi bakalım haftaiçi daha da iyi oliciiizz inanıyorumm

Ne zaman okumuştum hatırlamıyorum ama bir yerde okumuştum nette:

Sabah 2 günkurusu
1 bardak ılık su
Sonuç kız kurusu

Ben de sabah gün kurusu yedim aç karnınaaa

geldim kaptanım yahuu geldiimm

Cuma günü :

sabah :1 kase mercimek çorbası + 1 çay + 1 dilim kepek ekmek

ara : 1 yeşil elma

öğlen : tavuk eti 2 yk kaşığı kadar ( ama tavuğun neresydi bilmiyorum o bakımdan diyemiyorm adını ) fırında haşlamışlar + 1 dilim kepek ekmek + salata

ara : 1 yeşil elma yine

akşam ( halamlardaydık) bol salata yedim + 1 kase yine mercimek çorbası + 1 porsiyon kuru fasülye bol acılı + 1 lokma ekmek biberden ağzım çok yandı

cumartesi :
sabah: bol domates salatalık yumurta 2 dilim ekmekli kahvaltı tek kaçamağım 1 tane çilek reçeli ufak 2 fincan çay

ara yok

öğlen dışarıdaydık arkadaşlarımla

döner yedik dürüm ama lavaşının çoğunu koparttım + 1 ayran

ara : 1 sade türk kahvesi + soda

akşam : 1 ufak kabak + 1 ufak patlican ı fırında közledim onları yoğurtlu salata yapıp yedim.

pazar: ( arkadaşımın doğum günüydü oraya gittim)

sabah : domates salatalık + 1 tane 2 dilim kepek ekmeği arasına tost yedim ( içinde normal peynir vardı kaşar peynir değil)

ara yok

öğlen : iskender menü yedik ama ekmeğinden yemedim

ara : 1 şekerli türk kahvesi( arkadaşımın teyzesi yaptı, içemem sade değilde diyemedim, nasıl içersin diye sormadıda ilk defa gittim evlerine mecbur içtim )

akşam yine yok

doğum günüydü ama kutlamadık allahtan kahvaltı yaptık flaan ben pasta vardır sanıyodum ama yoktu çok şükür.

menülerim çok karışık içtiğim sular çok yok :18: hiç evde durmadım hafta sonu oyüzden karıştıı. ama + çıkmadım ona seviniyorumm bu haftada kilo vercem bennnnn

pazar günüm çok güzel geçti kızlarr yahuuuu dünden beri bir mutluluk vr ki üstümde ooohh melek gibi uçuşuyorum sankiii bide biraz daha fazla - çıksaydım çok daha mutlu olcakmışım ama olsuuunnnnn bu da yeter şmdilik banaaa

Hftasonu dışarda olunca öyle menüler karışıyor canm, benm de öyle yazdm haftasonu ama neyse ki pek kaçırdığımız yok eksi de çıktık ohh haftaiçi daha verimli geçiyo zaten miss

Bende bekliyorum iyi bisi ditecek diye
O vakit hepimiz kiz kurysu olalim

Ay ne saçma di mii

gün kurusu kurutulmuş kayısı değilmi yahuu :44: hehe bende alayım bende kuruyayım ozaman ayolll

Al kız all..
Ya bu doğal kurutulmuşu canm Güneşte kurutuluyor ve tadı daha güzel bence sarı olandan..

Gunaydinlarrrrrrrrr 1saat yurusumu yaptim 15 dakikaa karin abacak kol egzersizlwri yaptim desem kac kisi begenir:)

aynen canımmmm ben bu hafta 1 buçuk kiloyu zorlamaya çalışcam pek sanmıyorum ama 1 kilo gidicek öyle yada böylee. bu hafta artık kesin olarak diyete girdiğimizi anlıycazz hep bi al bi ver kafamız kazan oldu yahuu

Gunaydinlarrrrrrrrr 1saat yurusumu yaptim 15 dakikaa karin abacak kol egzersizlwri yaptim desem kac kisi begenir:)
aaayy ben perşembe günü yarım saat bacak egzersizi yaptım hala bacaklarım ağrıyo yahuuu alışkın olmayınca, Yürüyüşüm bile paytak paytak olmuştu düzeldi şimdi çok şükür

sabahları elma yemek beni cok acıktırıyorrr..gel öğle yemeği gel.

Ben de ben deeee 1,5 zorlucam ama 1 kilo da güzel yani şu an; ama neden 1,5 olmasın neden neden nedennn iniş çıkış yok artıkk hep iniş varrr

gecen hafta arkadasla sözleşmiştik bana gelecekti hayatımda ilk defa unuttum.Allahtan kız evimi bilmiyorda evden cıkmadan aradı üstelik üsküdarda oturuyor bana gelene kadar evi topladım kek kısır pizza yaptım pohaca aldırdım eşime.ne mücadele ttim o güzelim çikolata soslu kekle ....kısıra yenildim ama az yedim.kendime yogurtlu semiz otu felan yaptım ama ne kadar kutsal mücade verdim bilemezssiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…