Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kekde odulun olsun canim ohh ne guzel 70 lere geldin
kara listede sarı kart adayıyız bas gaza kaptancım.
Bu hafta kilo alan olursa takimca buyuk cezalar vereleim bence yada direk asalim
Yazda geldi haftasonlari kimseyi bulamayiz amma haftaice tam gaz tam motive burdayiz bu bizim kilolarimizla nefsimizle savasimiz kalemiz cebhemiz 3mintika bu savasi alana kadar cebheyi terk etmek yok canim
Bacisi bitterden biraz fazla kacti dedigin gibi

En büyük kaçamağımız 2 kare olsn valla o da haftada bir ols daha ne..
Ben de kruvasan yemiş bulundm ama haftaiçi tövbeeee hele tartıya yaklaştıkça coşicimmm ay inş 62 yi tekrar göreyim bir daha gaza geleyim haftaya 61 göreym falan ohh

Ben de ben deeee 1,5 zorlucam ama 1 kilo da güzel yani şu an; ama neden 1,5 olmasın neden neden nedennn iniş çıkış yok artıkk hep iniş varrr

valla Hiloşum ya artık hep iniş.. ne kadar iradesizmişim ben, tam 6 hafta öncede 57 küsürdüm. şimdide. hemde o zamanlar diyettte değildim. diyet başladım 59dan inemedim püüh bana çok kızdım kendime artık kilolar gidecek, mezun olunacak koruma sayfasında kalınacak

2 öğün haa..süpersin Blue azmin harika yine
Sporu da halledersn bugn nolcekk..

sağol canım çokşükür artık 2 öğün yetiyor, öğleden sonra yanıma karataya uygun bişiler getiriyorum ne olur ne olmaz diye, açlık hissedersem hemen yerim diye:)
ama çokşükür iyi gidiyor ihtiyaç duymuyorum..

Blueee kiz ne güzel pazar kacamagi yok sende pazarlari mi calissam napsam bende

bacım bizde pazar mesai var ama cuma günü tatil:) benim de cumalar tehlikeli:)
oğlumun wc eğitimi sayesinde dışarı çıkamayınca karataya talim dermişim burda dışarda yemek de güzel olmadığı için bozma şansım olmuyor pek...

Gunaydinlarrrrrrrrr 1saat yurusumu yaptim 15 dakikaa karin abacak kol egzersizlwri yaptim desem kac kisi begenir:)

ben çoook beğendim maşallahh

maşallah sana doktorcum onca şeyi de hemen hazırlamış:))
kısır en zararsız kaçamak bence, karatayda olsan zaten kaçamak da değildi ama poğaçadan yememişsin mesela maşallah sana...
bence de kutsal mücadele olmuş

Ayy yasemin omursun kiz iyi ki aramis
Iyi yetistirmissin onca seyi maşallah bide cocuklar etrafta hayal ettimde
Kisirdan bisi olmaz da cikolatali kek olmamis
Uff bu hafta sonlarini yanliz mi gecirsek napsak :26:

Kizlar 30mayista kina 1 hazuran dugun var benim acilen saglamindan 8 kg verip elbise almam lazim
Abooo cok az kalmisssss

Halledecez canm benm takma kafana artk faaliz

İyi alıştın valla helall ..

Kizlar 30mayista kina 1 hazuran dugun var benim acilen saglamindan 8 kg verip elbise almam lazim
Abooo cok az kalmisssss

Ovvv
Ya Mayıs'ta bizim de düğünler var ben de inş, 8 kg değil de 4-5 versem süper olcak o zamana ki bence olurrr

Hadi hilalimmmm yaza bitirleim kilo isinide
Canim kesinlikle kizmakta haklisin biraz hizlanalim dimu
hmmmm iddalıyız zannımca.
Banusun haber yok ama ben gizli gizli onla yarisiyorum kilolarimiz aynids kari 69 dustu acilen yetismemblazim banu ablam duymasin ama sir
Ayy yasemin omursun kiz iyi ki aramis
Iyi yetistirmissin onca seyi maşallah bide cocuklar etrafta hayal ettimde
Kisirdan bisi olmaz da cikolatali kek olmamis
Uff bu hafta sonlarini yanliz mi gecirsek napsak :26:
Calisan olunca cocucuklarla bide pratiklesmistir iyce yasemin doktor 5 dak bitirmistir isleri
Abooo cok az kalmisssss
Aslinda zor degil 4 der kilo verdinmi tamam ama bacim sporun az az olunca bide kacamak yaptinmi o hafta gidiyor bence vetemezsin varmisin iddaya ben veririmde sen veremezsin

Due dilwk ideea deme nolur vak esimlwde uddea var isin ucunda ::18:
Bebce al zopayi pesime dus sen anca oyle akillanacam ben

merhaba kızlaaar guzel bı hafta olsun ınss

ya ben bısıkletın ıse yaradıggına ınanmıorum e:) nerdeyse 1 haftadır yapıorum hıc azalmıokı kılom

ayy yasemınn Allah yardımcın olsun bıde mısafır agarlamıssın yaa

yasemın sana bısı sormak istiorum ya oğlum dusmustu ya 2 hafta once alnı sısmıstı sımdı hala sıslık war ıraz kemıkte alnında normalmı o gotureımmı doktora ya

aynen canım yaa yetti artık

ya ben bısıkletın ıse yaradıggına ınanmıorum e:) nerdeyse 1 haftadır yapıorum hıc azalmıokı kılom
skılaşıyosundur bebişim ölç bence kendinii. sıkılaştığını fark edersin ozman

adliyede işlern çokken sıkışırsamm

Hatta 1,5 yaptım hayırlısı Gözdecm

Bence de Dilekim yaaa bitirek şu işi haydinn kop kop kopp :118:

Bugun koltuklari silecem ohh ne guzel havadan 300 kaloride orda harcasam daha ne olsun

benim de regl bi cee yaptı sonra devam etmedi sinir oldum ya grupça bizim regllere bişiler oldu
başlasa da bitse, şişlik olucak diye korkuyorum haftasonuna doğru

Bugun koltuklari silecem ohh ne guzel havadan 300 kaloride orda harcasam daha ne olsun
Ohh daha ne olsun
Bende 40 dk yurudum geldim :16

Canim kondusyon aletleri kasa cabuk ceviriyor
Internetten bak hergun kac dk yapman gerektigine yoksa tartida fark olmaz ne kadar incelsende tarti eksikmwyibce insan uzuluyor

benim de regl bi cee yaptı sonra devam etmedi sinir oldum ya grupça bizim regllere bişiler oldu
başlasa da bitse, şişlik olucak diye korkuyorum haftasonuna doğru

Ceyede raziyim her aksam nanik yapiyo agrim karnim belim aha gelcek diyom sabah bisicik yok

Selam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…