- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Selam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
geçmiş olsun canım yaa neyin var :18: dikkat et Allah'a emanet ol cnımmSelam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
gecen hafta arkadasla sözleşmiştik bana gelecekti hayatımda ilk defa unuttum.Allahtan kız evimi bilmiyorda evden cıkmadan aradı üstelik üsküdarda oturuyor bana gelene kadar evi topladım kek kısır pizza yaptım pohaca aldırdım eşime.ne mücadele ttim o güzelim çikolata soslu kekle ....kısıra yenildim ama az yedim.kendime yogurtlu semiz otu felan yaptım ama ne kadar kutsal mücade verdim bilemezssiniz.
Selam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
sorma erikcim.Allahtan ev temizdi onla çok uğraşmadım eşimde evde olunca ufaklıkta saolsun uyudu.diğerleride 2 kişi olunca oynadılar.eşimi alışverişe gönderdim hemen pizza hamurunu yogurdum o mayalanırken kek çırptım kısırı yaptım.dağınık ama hızlı çalışırım.eşim hazırladıgım tabagı görünce gözlerine inanamadı bunları ne zaman yaptın sen dedi.kekten öyle rahat rahat bi dilimi alıpta yiyemedim.arkadas rahatsız olmasın diye tırtıkladım.Ayy yasemin omursun kiz iyi ki aramis
Iyi yetistirmissin onca seyi maşallah bide cocuklar etrafta hayal ettimde
Kisirdan bisi olmaz da cikolatali kek olmamis
Uff bu hafta sonlarini yanliz mi gecirsek napsak :26:
yeni elti geliyordu değilmi.böyle bir tarih bendede olsaydı güzel motive olurdum.hadi erikcim fotoda bekliyoruz.Kizlar 30mayista kina 1 hazuran dugun var benim acilen saglamindan 8 kg verip elbise almam lazim
Abooo cok az kalmisssss
ahh ahh dilek bu gruba geldiğimde banu 82ydi ve ben onu kendime rakip almıstım.azmin zaferi.maşallah banusa.Banusun haber yok ama ben gizli gizli onla yarisiyorum kilolarimiz aynids kari 69 dustu acilen yetismemblazim banu ablam duymasin ama sir
:
normal canım hemen dagılmaz.kaybolmaz.buda deri altında oldugunu gösterir.ayy yasemınn Allah yardımcın olsun bıde mısafır agarlamıssın yaa
yasemın sana bısı sormak istiorum ya oğlum dusmustu ya 2 hafta once alnı sısmıstı sımdı hala sıslık war ıraz kemıkte alnında normalmı o gotureımmı doktora ya
canım benim.Allah şifa versin gülşahcım güzel haberlerini bekliyoruz.Selam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
sanada dönemedim abla onuda unuttum walla.kızzz one yaramaz bişey.teyzesine çekmiş, zaten hala gecen gördüm ya gözüm önünden gitmedi aynı ben yaaa.onca işin arasında uçtunda aklına gelmedi
nyse yinede iyi yetişmişsin
bubarada ben bu mesajı yazarken kızım sofrayı çekti halıyı silmem lazım
Canim cok gecmis olsun.Rabbim safi isminin hurmetine sifalar versinSelam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
Tebriler kanka guzel gidiyosun
Sabah (09:00)
3 yk yogurt
2 yk musli
7 findik
5-6 kuru uzum
Ogle
1 kase ezogelin
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
(Patates ve pilav vardi yemedim)
1 avuc leblebi
onca işin arasında uçtunda aklına gelmedi
nyse yinede iyi yetişmişsin
bubarada ben bu mesajı yazarken kızım sofrayı çekti halıyı silmem lazım
tek tek dene ek gıdaları yumurtadan başla.öksürüyor dr gidemedik maalesef papatya ıhlamur falan deniyorum allerjisi geçti ek gıdaya devammı etsek biraz hırıltısı var ama
Opuyorum sizi
hala ses yokmu senin reglden.Sorma canim cok kaldi bende gaza geldim valka ama su rregl beni deli deli etti yaseminim
Hatice abla demek senin ufaklik bizim yasemine benziyir ee yasemin hic bahsetmedi ben yaramazdim diye bak yasemin sende az degilmissin demek
Cnm birazcik sabret ve kullanma derim
kızlar ben hala regl olmadım Allahım çatlayacağım kasık ağrım bel agrım her an tetikteyim wc ye koşuyorum
yok arkadaş gelen giden yok hamilede değilim yaa ne bu eziyett
tüm günümü etkiliyor iki hafta önce olmam lazımdı pufff
yok mu bir hal çaresi yaa çok fena etkiliyor yaşantımı
yürürken bile kasıklarım ağrıyor
bir sitede otlar işe yarıyor ilaç kullanmayın diyor
diğer sitede otlara bulaşmayın herşeyi değiştirebilir diyor
hayy yarabbim ben kime inanacağım dr da yine tatilde arkadaş
hep zaten ya tatilleri yada hafta sonlarını bulurum
Hayret iyidir bisiklet sikilasmissindir amsmerhaba kızlaaar guzel bı hafta olsun ınss
ya ben bısıkletın ıse yaradıggına ınanmıorum e:) nerdeyse 1 haftadır yapıorum hıc azalmıokı kılom
Stres yapiyoruz ondan regllerde sasirdi:)benim de regl bi cee yaptı sonra devam etmedi sinir oldum ya grupça bizim regllere bişiler oldu
başlasa da bitse, şişlik olucak diye korkuyorum haftasonuna doğru
Ohh daha ne olsun
Bende 40 dk yurudum geldim :16
Canim kondusyon aletleri kasa cabuk ceviriyor
Internetten bak hergun kac dk yapman gerektigine yoksa tartida fark olmaz ne kadar incelsende tarti eksikmwyibce insan uzuluyor
Ceyede raziyim her aksam nanik yapiyo agrim karnim belim aha gelcek diyom sabah bisicik yok
suuuuuuu 2 lt yi devirdim sukur sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?