Dilegim ahiretligim iyi gitmeliyim cok oyalandim ver gazi bacim verrrrr
hala ses yokmu senin reglden.
burda cok mu ağır duruyorum.yaramazlıgımı ablamdan sorun onla aramızda 1.5 yaş var üstüne kuma gelmişim ne çekti benden.annemin sesi hala kulaklarımda Allah sanada senin gibi bir kız versin.nasıl bezdirdiysem.veee ilk hamileliğimde muhtemell dogum tarihine bakınca bu kız dedim.annemin duasıgercektende aynı ben kzıım.
günaydın.huzurlu mutlu bol enerjili bir hafta olması dileğimle..
Yukarida 1 kiloyu gorunce alttaki sallanan parmklari goremedim bileİyi haftalar herkese günaydınlar
Geçen hafta 1 kilo vermişim 900 gr yağdan gitmiş. 80,9 kiloyum.
Dünkü menüm
1 haş yumurta
1 dilim peynir
domates 1 dilim ekmek
ara: 1 elma
öğle köfte ayran
ara yok
akşam
sütlü kahve
1 dilim kek
Ne zaman okumuştum hatırlamıyorum ama bir yerde okumuştum nette:
Sabah 2 günkurusu
1 bardak ılık su
Sonuç kız kurusu
Ben de sabah gün kurusu yedim aç karnınaaa
Prenses gecmise bak ve neleri basardigi dusun sen nelere gogus gerdin ve basardin basardiklarinin yaninda kilo verme
Ne kadarda cocuk oyuncagi lazim olan tek sey konsantre ve motive oda 3. Mintikada var .bacisi eltinin dugununde konusulacak tek sey senin nekadar zayiflafigin nekadarda guzel oldugun konusalacak ve ogun nasil zayifladigini bi diyetisyen edasinda herkese anlatacan muciye gerek yok cunku mucize sensin
Gunaydinlarrrrrrrrr 1saat yurusumu yaptim 15 dakikaa karin abacak kol egzersizlwri yaptim desem kac kisi begenir:)
Bacim dur bi nefes al valla yorulmadin miKoltuklari sildim simdi evleri supurme zamani sonrs pazar ve yemrk
Aynen bol bol spor spor yapinca insan yemek istemiyo bosuna mi yurudum diyeHayret iyidir bisiklet sikilasmissindir ams
Stres yapiyoruz ondan regllerde sasirdi:)
Aferin ayferim bu hafta bol sporgormek istiyoruz 3.mintikadan
hala ses yokmu senin reglden.
burda cok mu ağır duruyorum.yaramazlıgımı ablamdan sorun onla aramızda 1.5 yaş var üstüne kuma gelmişim ne çekti benden.annemin sesi hala kulaklarımda Allah sanada senin gibi bir kız versin.nasıl bezdirdiysem.veee ilk hamileliğimde muhtemell dogum tarihine bakınca bu kız dedim.annemin duasıgercektende aynı ben kzıım.
Ben hergun yiyorum kesinlikle super sonuc.
Kabizligim bitti gunkurusu ile
7 Nisan Menüm:
Aç karnına:
2 gün kurusu
Sabah:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdarlı ekmek
Öğlen:
1 pors tavuk ızgara
1 dilim kadar pide
Ayran
Ara:
1 armut
Akşam:
1 kase ayran çorbası
4-5 yk kadar yumurtalı ıspanak
Börülceli salata
Su:2,5 lt
Spor:yok, yine fena yorgunum çünküü :26:
Tahmin edemiyceniz kadar:)Valla yaseminin bu taraftan sakin sesiz hanimefendi gibi gorunuyon tam cadiymissinda haberimiz yokmus:)
Selam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
ben de seni kocaman öpüyorum cnmgünün yoklaması:
Dilek: burda
Yasemin : burda
Ahsen: burda
Ayfer: burda
Hilal: burda
Gözde : burda
Ecemavi: burda
Banu:
merve:
blue: burda
eda: burda
tugba: burda
Gülşah: burda
canim sporu yarin gorelim artik
bugünkü menüm kötü çoooooook kötü bi menü bliyorum. size yalan da söyleyemem.olduğu gibi yazıyorum.cezalara hazırım:18::18:
aç karnına 3 günkurusu. 1 kupa form çay.
1 fincan türk kahvesi
KAHVLTI
şekersiz çy. biraz peynir. 1 ymrtlı omlet.5 yeşil zeytin.1.5 peynirli börek. 1 domates
ikindi 2 yeşil çy. 1 form çy
AKŞAM
1 tbk salata. 1 su brd ayran.2 ymk kaşığı makarna
1 küçük şöbiyet. 2 tane küçük fıstıklı sarma tatlı [ sallanan parmakları görüyom oldu işte napim. telafi ederim]
3 lt den fazla su
30 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?