- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sabah (09:00)
3 yk yogurt
2 yk musli
7 findik
5-6 kuru uzum
Ogle
1 kase ezogelin
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
(Patates ve pilav vardi yemedim)
1 avuc leblebi
Ara
1 armut
1 bardak süt
akşam
salata - yogurt
2 yk pilav
4 köfte(küçüktü köfteler ve fırında pişirdim kızartma değil)
su:2 lt( henuz 3 içemiyorum zaten çok şişim zırt iyice şişiyorum)
1 fincan kahve
1 fincan karışık bitki çayı
spor: 40dk tempolu yürüyüş
bugünkü menüm kötü çoooooook kötü bi menü bliyorum. size yalan da söyleyemem.olduğu gibi yazıyorum.cezalara hazırım:18::18:
aç karnına 3 günkurusu. 1 kupa form çay.
1 fincan türk kahvesi
KAHVLTI
şekersiz çy. biraz peynir. 1 ymrtlı omlet.5 yeşil zeytin.1.5 peynirli börek. 1 domates
ikindi 2 yeşil çy. 1 form çy
AKŞAM
1 tbk salata. 1 su brd ayran.2 ymk kaşığı makarna
1 küçük şöbiyet. 2 tane küçük fıstıklı sarma tatlı [ sallanan parmakları görüyom oldu işte napim. telafi ederim]
3 lt den fazla su
30 dk spor
aman çok sessiziz be herkesler nerede :26: biz alışkın değiliz böyle yarın muhabbetin dibine vurmalıyız
günün yoklaması:
Dilek: burda
Yasemin : burda
Ahsen: burda
Ayfer: burda
Hilal: burda
Gözde : burda
Ecemavi: burda
Banu:
merve:
blue: burda
eda: burda
tugba: burda
Gülşah: burda
Hmm guzelmisss 2 yk oldugundan pilavi yok saydikk) spor da superr
Abooo en az 1 sa spor cezasii
Bence deeee
Ama beni de opmen lazmmm:))
Ya Banus abladan haber yok de miii :/
♥♡♥
günaydın 3.mıntıka güzelleri
♥♡♥
günaydın can eriğim.merveye bi yazayım whatsuptan.perşembe akşamı netinde problem oldugunu gruba girişyapmakta zorlandıgını yazmıstı.Merveeee bilgi vermeksiniz paylasim yapmiyirsub iki hafta olsan bi hafta olmuyorsunbu diger takim arkadaslarina haksizlik ama
kUrallar herkes icin gecerli canim ilk sari kartini aldin canim paylasim yetersizliginden uzgunum cunku en son 01.04.14 de uygaramissin takima
günaydın can eriğim.merveye bi yazayım whatsuptan.perşembe akşamı netinde problem oldugunu gruba girişyapmakta zorlandıgını yazmıstı.
optum canim öperim mseve seve
Malesef yok tugba gorusurde habrr getirirse ancak
♥♡♥
♥♡♥
Heeheh oley :))
Anladm kaptanimm umarm iyi haberleri gelirr..
Gunaydinn kaptannn
Sabah 3 gun kurusu yedm ac karninaa kiz kurusu olmayi bekliyorm heheheh :))
Ama karnmda sislik var ya regl oncesi bugn ananass aliyorm artkk madem o kadar ise yariyorr)
tmm canım.Himm bak o zaman isler degisir bi ulassaan canim de ki kaptan senin bacaklarini kiracakmis
tmm canım.
hastanın biri içeri bi girdi fırından yeni çıkmış simit kokusu ay içerisi hala kokuyor.
7 Nisan Menüm:
Aç karnına:
2 gün kurusu
Sabah:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdarlı ekmek
Öğlen:
1 pors tavuk ızgara
1 dilim kadar pide
Ayran
Ara:
1 armut
Akşam:
1 kase ayran çorbası
4-5 yk kadar yumurtalı ıspanak
Börülceli salata
Su:2,5 lt
Spor:yok, yine fena yorgunum çünküü :26:
bugünkü menüm kötü çoooooook kötü bi menü bliyorum. size yalan da söyleyemem.olduğu gibi yazıyorum.cezalara hazırım:18::18:
1 fincan türk kahvesi
KAHVLTI
şekersiz çy. biraz peynir. 1 ymrtlı omlet.5 yeşil zeytin.1.5 peynirli börek. 1 domates
AKŞAM
1 küçük şöbiyet. 2 tane küçük fıstıklı sarma tatlı [ sallanan parmakları görüyom oldu işte napim. telafi ederim]
3 lt den fazla su
30 dk spor
bana sarıldıııı bana sarıldııııııııHmm guzelmisss 2 yk oldugundan pilavi yok saydikk) spor da superr
Abooo en az 1 sa spor cezasii
Bence deeee
Ama beni de opmen lazmmm:))
Ya Banus abladan haber yok de miii :/
günaydın kaptanımmmmm
♥♡♥
♥♡♥
bence iyi yapmışsın kaptanım, okadar hafta uğraşıyoruz o cısstan sayılmaz bence. buna ihtiyacımız var ama sen içini rahatlatmak amaçlı ekstra spor yapmak istersen ne alaa.. ( kendi fikrim)Amanin millet benim ustume ikinci regli olcak ben hala sabit sislikle devam uc aylik hamile gibiyim top gibi oldu karnim
Istahimida frenlemeye çalışıyorum dun nasil ciss istedi canim saat 11de bugunu atlat sana yarin odul vercem dedim sabah saat 7de 1/4 cokonat yedim
Valla ozur dilerim bilerek sabah yedim ki gun icinde yansin gitsin ogle yemegide kahvalti bugun ondada helva yemeyerek dengeleyecegime inanıyorum sizce uygun mu ekstra sporda yaoim mi :18:
oiiiiyyyytmm canım.
hastanın biri içeri bi girdi fırından yeni çıkmış simit kokusu ay içerisi hala kokuyor.
Ayy yasemin cok yasa birden hastayi simit gibi hayal ettim etraftakiler deli dute bakiyor artik bana size sesli guldugum icin
Bi parca alsatdin hastanin yanaktan
Ayy yasemin cok yasa birden hastayi simit gibi hayal ettim etraftakiler deli dute bakiyor artik bana size sesli guldugum icin
Bi parca alsatdin hastanin yanaktan
neler yapıyorsun sakın bize demee.Gunaydin guzeller kosturmali bir gun yine merhaba gorumcemler gelecek kostur kistur hazirlik yapiyorum inanin butun tariflerde yagi yariya indirdim bi iki dilim yerim artik. Ablanizi ornek alin misafirim gelecek diye sporumdan taviz vermedim sabah bir saat yuruyusumu yaptim
leblebi demek yoksa sen başarı öykülerinimi okudun.orda biri leblebiyle zayıflamıs dün motvaston olsun diye takılmıstım biraz.dünkü menümü yazıyım kızlaar.. ve hergün tartılmaktan vazgeçmem lazım kendimce dünü hafif atlatmıştım ama sabah öyle gözükmüyodu moralim bozuldu
sabah: 1 kase yayla çornası pirinçleri ayırıldı + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğle: güzel yemek yoktu 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmek
ara : yok
akşam: 1 çiğköfte dürüm + 1 ufak ayran
su: 2 lt
spor yok
bu akşam yapıcaz yine..
:18::18::18:
amannn buranın simitide simit mi ankara simiti olacaktıki regl olmasam gebeyim diycem.okadar fena oldum walla.ama biliyorum ben bu diyetisyen ne zaman bana sabah nesfit verse yda elma vs ben fenalaşıyorum.sabah sabah 1 galeta 2 kivi 1 bardak ayran .kivinin birisi yeşil elma olacaktı ama acayip kazınıyor sonra midem.
neler yapıyorsun sakın bize demee.
leblebi demek yoksa sen başarı öykülerinimi okudun.orda biri leblebiyle zayıflamıs dün motvaston olsun diye takılmıstım biraz.
canım çok geçmiş olsun hayırdır ya neden yatırdılar hastaneyeSelam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
Masallh ben de sabh 30 dk yapabildim.kizim uyandi velet uyanir uyanmaz o an mekik cekiyodum.hoooop karnimin ustune atladi.baldir kalca egzersizi yapiyo o zaman da bacagimi yakaliyo yKaladim basardim diye seviniyo.cocukla spor anca bu kadar olur iste.sonra sporu biraktim birlikte dans ettik
1 fincan türk kahvesi
KAHVLTI
AKŞAM
3 lt den fazla su
30 dk spor
♥♡♥
♥♡♥
amannn buranın simitide simit mi ankara simiti olacaktıki regl olmasam gebeyim diycem.okadar fena oldum walla.ama biliyorum ben bu diyetisyen ne zaman bana sabah nesfit verse yda elma vs ben fenalaşıyorum.sabah sabah 1 galeta 2 kivi 1 bardak ayran .kivinin birisi yeşil elma olacaktı ama acayip kazınıyor sonra midem.
Amanin millet benim ustume ikinci regli olcak ben hala sabit sislikle devam uc aylik hamile gibiyim top gibi oldu karnim
Istahimida frenlemeye çalışıyorum dun nasil ciss istedi canim saat 11de bugunu atlat sana yarin odul vercem dedim sabah saat 7de 1/4 cokonat yedim
Valla ozur dilerim bilerek sabah yedim ki gun icinde yansin gitsin ogle yemegide kahvalti bugun ondada helva yemeyerek dengeleyecegime inanıyorum sizce uygun mu ekstra sporda yaoim mi :18:
sabah çorba gördüm ordaaaaaaaave yine tavııkk afiyet olsun canımcıımm
:18: :26:
bana sarıldıııı bana sarıldııııııııben öpiim seniiii
günaydın kaptanımmmmm
bence iyi yapmışsın kaptanım, okadar hafta uğraşıyoruz o cısstan sayılmaz bence. buna ihtiyacımız var ama sen içini rahatlatmak amaçlı ekstra spor yapmak istersen ne alaa.. ( kendi fikrim)
oiiiiyyyy
Gunaydin guzeller kosturmali bir gun yine merhaba gorumcemler gelecek kostur kistur hazirlik yapiyorum inanin butun tariflerde yagi yariya indirdim bi iki dilim yerim artik. Ablanizi ornek alin misafirim gelecek diye sporumdan taviz vermedim sabah bir saat yuruyusumu yaptim
dünkü menümü yazıyım kızlaar.. ve hergün tartılmaktan vazgeçmem lazım kendimce dünü hafif atlatmıştım ama sabah öyle gözükmüyodu moralim bozuldu
sabah: 1 kase yayla çornası pirinçleri ayırıldı + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğle: güzel yemek yoktu 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmek
ara : yok
akşam: 1 çiğköfte dürüm + 1 ufak ayran
su: 2 lt
spor yok
bu akşam yapıcaz yine..
:18::18::18:
Aaaa kaptanimm bak sislik inmocek boyle giderse benm de canm cok cekiyo ama soz verdm diyr agzima surmuyormm devami gelmesn diyer hiii spor da yap benceee
Sagol canmm tavuksuz olur muu hehehe :))
Hmm aferin kizimizaa valla ben de evde olsam yaparm da ben de ise yuruyorm napim ama aksam spor yapacam ayriyeten
Cig kofte durum aksama yakismamis bence :)
Canm bence de her gun tartilma insanin cani skiliyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?