Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hmm guzelmisss 2 yk oldugundan pilavi yok saydikk ) spor da superr

Abooo en az 1 sa spor cezasii

aman çok sessiziz be herkesler nerede :26: biz alışkın değiliz böyle yarın muhabbetin dibine vurmalıyız

Bence deeee

günün yoklaması:

Dilek: burda
Yasemin : burda
Ahsen: burda
Ayfer: burda
Hilal: burda
Gözde : burda
Ecemavi: burda
Banu:
merve:
blue: burda
eda: burda
tugba: burda
Gülşah: burda

Ama beni de opmen lazmmm :))

Ya Banus abladan haber yok de miii :/

Bence deeee

optum canim öperim mseve seve
Malesef yok tugba gorusurde habrr getirirse ancak

♥♡♥
günaydın 3.mıntıka güzelleri
♥♡♥

Son düzenleyen: Moderatör:
Merveeee bilgi vermeksiniz paylasim yapmiyirsub iki hafta olsan bi hafta olmuyorsun bu diger takim arkadaslarina haksizlik ama
kUrallar herkes icin gecerli canim ilk sari kartini aldin canim paylasim yetersizliginden uzgunum cunku en son 01.04.14 de uygaramissin takima

Son düzenleyen: Moderatör:

♥♡♥
♥♡♥

günaydın can eriğim.merveye bi yazayım whatsuptan.perşembe akşamı netinde problem oldugunu gruba girişyapmakta zorlandıgını yazmıstı.

optum canim öperim mseve seve
Malesef yok tugba gorusurde habrr getirirse ancak

Heeheh oley :))

Anladm kaptanimm umarm iyi haberleri gelirr..

♥♡♥
♥♡♥

Gunaydinn kaptannn

Sabah 3 gun kurusu yedm ac karninaa kiz kurusu olmayi bekliyorm heheheh :))

Ama karnmda sislik var ya regl oncesi bugn ananass aliyorm artkk madem o kadar ise yariyorr )

Amanin millet benim ustume ikinci regli olcak ben hala sabit sislikle devam uc aylik hamile gibiyim top gibi oldu karnim
Istahimida frenlemeye çalışıyorum dun nasil ciss istedi canim saat 11de bugunu atlat sana yarin odul vercem dedim sabah saat 7de 1/4 cokonat yedim
Valla ozur dilerim bilerek sabah yedim ki gun icinde yansin gitsin ogle yemegide kahvalti bugun ondada helva yemeyerek dengeleyecegime inanıyorum sizce uygun mu ekstra sporda yaoim mi :18:

tmm canım.
hastanın biri içeri bi girdi fırından yeni çıkmış simit kokusu ay içerisi hala kokuyor.

Ayy yasemin cok yasa birden hastayi simit gibi hayal ettim etraftakiler deli dute bakiyor artik bana size sesli guldugum icin
Bi parca alsatdin hastanin yanaktan

sabah çorba gördüm ordaaaaaaaa ve yine tavııkk afiyet olsun canımcıımm

:18: :26:

Bence deeee

bana sarıldıııı bana sarıldıııııııı ben öpiim seniiii

♥♡♥
♥♡♥

günaydın kaptanımmmmm

bence iyi yapmışsın kaptanım, okadar hafta uğraşıyoruz o cısstan sayılmaz bence. buna ihtiyacımız var ama sen içini rahatlatmak amaçlı ekstra spor yapmak istersen ne alaa.. ( kendi fikrim)

tmm canım.
hastanın biri içeri bi girdi fırından yeni çıkmış simit kokusu ay içerisi hala kokuyor.
oiiiiyyyy

Gunaydin guzeller kosturmali bir gun yine merhaba gorumcemler gelecek kostur kistur hazirlik yapiyorum inanin butun tariflerde yagi yariya indirdim bi iki dilim yerim artik. Ablanizi ornek alin misafirim gelecek diye sporumdan taviz vermedim sabah bir saat yuruyusumu yaptim

dünkü menümü yazıyım kızlaar.. ve hergün tartılmaktan vazgeçmem lazım kendimce dünü hafif atlatmıştım ama sabah öyle gözükmüyodu moralim bozuldu

sabah: 1 kase yayla çornası pirinçleri ayırıldı + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay

ara : 1 avuç beyaz leblebi

öğle: güzel yemek yoktu 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmek

ara : yok

akşam: 1 çiğköfte dürüm + 1 ufak ayran

su: 2 lt
spor yok

bu akşam yapıcaz yine..

:18::18::18:

Ayy yasemin cok yasa birden hastayi simit gibi hayal ettim etraftakiler deli dute bakiyor artik bana size sesli guldugum icin
Bi parca alsatdin hastanin yanaktan
amannn buranın simitide simit mi ankara simiti olacaktıki regl olmasam gebeyim diycem.okadar fena oldum walla.ama biliyorum ben bu diyetisyen ne zaman bana sabah nesfit verse yda elma vs ben fenalaşıyorum.sabah sabah 1 galeta 2 kivi 1 bardak ayran .kivinin birisi yeşil elma olacaktı ama acayip kazınıyor sonra midem.

neler yapıyorsun sakın bize demee.
leblebi demek yoksa sen başarı öykülerinimi okudun.orda biri leblebiyle zayıflamıs dün motvaston olsun diye takılmıstım biraz.

duymuştum birisinden ama okumadım doktorum. ben sadece beni tok tutuyo o yüzden yiyorum onu yeyince bidaha bişey yesem mi elmam duruyo falan diye düşünmüyorum o yüzden iyi oluyo ama nedense bu sabah iyi görmedim kendimi

günaydın bağyanlarrrrr

Selam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
canım çok geçmiş olsun hayırdır ya neden yatırdılar hastaneye( Allah şifa versin lütfen yaz bize fırsat buldukça..ameliyat ne için?

sevilay senin bıcırık kaç yaşındaydı? biz wc eğitimini hallettik gibi maşallah diyeyim..sadece gece meselesi kaldı, geceleri benim kalkıp wcye götürmem lazım hala bezimi açamadık, ama gündüz maşallah iyi şimdilik..

sevilay bu neee.... hiç olmamış bacım hele ki karatay yapıyorsan daha kötü
canım sabah kahvaltında çerez yok, yumurtanın 1 i eksik, 2 yumurta yiyemiyorsan 1 muz + 1 yumurta yiyebilirsin, sonra domates salatalık yemiyoruz havuç turp pancar roka maydonoz yiyoruz, bunlara dikkat edince bende o kadar farketti ki, spor yapamıyorum ama kilolar hızla gidiyor.. çok zaman kaybetmişim ufak detaylar yüzünden.. bir de eğer karatay yapacaksan omega 3 desteği almalısın, kan tahlillerine baktırmalısın D vitamini, B 12 değeri, demir değeri çok önemli.. eksiklik varsa tamamlamalısın.. omega 3 şeker ihtiyacını geçiriyor, regl dönemindeyim ve tatlı delisiyimdir normalde, canım sabahları yiyebileceğim halde tatlı birşey çekmiyor, yemekten sonra da tatlı istemiyor canım hiç..

yani kaçamakları belki telafi edersin ama karatay yapacaksan bu şekilde insulin direncini kıramazsın canım..

♥♡♥
♥♡♥

günaydın kaptancım

ben de ankara simitini sevemedim ya:)) sadece sıcakken birazcık yerdim belki ama midemi çok yakıyor sanırım susamı yüzünden..
elma benim de midemi çok kazındırıyor doktorcum, pek yiyemem olmasa aklıma gelmez :)

kızlar öğle yemeğini 11de yesem cok mu erken olur:26:

Aaaa kaptanimm bak sislik inmocek boyle giderse benm de canm cok cekiyo ama soz verdm diyr agzima surmuyormm devami gelmesn diyer hiii spor da yap benceee

Sagol canmm tavuksuz olur muu hehehe :))

Hmm aferin kizimizaa valla ben de evde olsam yaparm da ben de ise yuruyorm napim ama aksam spor yapacam ayriyeten

Cig kofte durum aksama yakismamis bence :)
Canm bence de her gun tartilma insanin cani skiliyo :))

yakışmadğını bigüzel gösterdi zaten neyse daha 3 gün var sıkıntı yokk relaxımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…