Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydinlaaar
Ay bu havalar alioo motivasyonumu goturuoo yaa kapali serin yaaz gelsiiin ya ders bile calisasim yok yatip kalmak istiorum nitekim 10saat uyumusum ya

yakışmadğını bigüzel gösterdi zaten neyse daha 3 gün var sıkıntı yokk relaxımm

Halledersn canm germe kendinii )
Daha ne kilo vercezz gir bakk

Gunaydinlaaar
Ay bu havalar alioo motivasyonumu goturuoo yaa kapali serin yaaz gelsiiin ya ders bile calisasim yok yatip kalmak istiorum nitekim 10saat uyumusum ya

Valla bugn hava cok iyi istanbuldaa )

Kizlar kac kez alinti yaptim yigunluktan yazamadim gitti

Gelecem yine

Ay ben de disarlardaym genee

Yaaa ofise o kadar aç geldim; pizza ve patates kızarmasndan başka yiycek hiç bir şey yoktu; bir dilim ev yapımı pizza ve bir bardak limonata içtim kusura bakmayım; akşam en acı şekilde telafi edecem; 1 sa de spor sözüm olsn çok canm sıkıldı valla yerken mutlu da olmadm yanii :26:

yakışmadğını bigüzel gösterdi zaten neyse daha 3 gün var sıkıntı yokk relaxımm

canım bulgur yediğin için su tutmuştur vücudunda, içine irmik vs de koymuşlarsa tutsun diye, iyice su tutar vücut.. içinde tuz baharat vs var onlar da iyice etkilemiştir, bi kaç gün sabahları maydonoz ye, suyu artır geçer o..
hedef kaçtı gözdecim senin?

Gunaydinlaaar

bahar havası ah ahh.. burada yaz geldikçe sanki sonbahar geliyor hava yapraklar heryer kuruyor gittikçe..
bi de oksijen oranı düşük, o uyku hali burda hep var

kaptanım mürdüm eriğim merveeeye sarı kart alacan dedim anammmm dedi.telinde sorun varmıs nete girmiyormus yarına halletmeye çalışıyrmus eşi.msj konusunda sen onu izinli say en iyisi.

canım ev pizzası ise ve 1 dilimse o kadar kötü değil bence.. 2 dilim ekmek eder en fazla...
asıl limonata iyi olmamış bence, çok şeker var onun içinde.. ayran olsaydı gayet sağlıklı olurdu olsun ama artık..

Cidden mii..o kadar üzülmeyim bari o zman yahu bol su içeyim; limonata hiç aklıma gelmedi ben pizzaya takılmıştmm..tamam sağol Bluee bir daha limonata da içmemm

Gunaydinlaaar
10 saat mibenim için hayal.
hilalcim minik kelebegiminde dediği gibi istanbuşda hava güneşli ama serin aslında tam gezme havası.

hiççç iyi olmamış en azından limonata değilde ayran olsaymış..olan olmus afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın diyelim.

Amin aminn aman yaramasınn.. bu saçma yemekler yüzünden düzgünce diyet bile yapılmıyor yaa herkesi düşünerek yapılmıyor yemekler sağlıksız genelde.. bi çorba salata olsa bari onlarla grçinip giderim..

Hm limonatanın o kadar sakıncalı oldunu bilmiyordm valla kolayla o vardı onu içtim; bilsem içmezdm

Ya iyice kndi kendime tiksindirdim kendimi ya gecen mercimek in icinden siyah bisi cikmisti tikssindim yiyemiorum bisey simdi ya ne yesem icinde bisi warmis gibi gelio yarim kase tarhanadan baska bisi yiyemedim bugun ben

Afiyet olsun kuzucum.

Güzel menü suyu yükseltmelisin. ve o bir avuc leblebi olsa olsa 10 tane kadardır dimi kaptancım.

Sabah börek aksam tatlı.
20:
tatlının dibine vurmuşsun.
20:
günün yoklaması:

Dilek: burda
Yasemin : burda
Ahsen: burda
Ayfer: burda
Hilal: burda
Gözde : burda
Ecemavi: burda
Banu:
merve:
blue: burda
eda: burda
tugba: burda
Gülşah: burda

Kaptancım daha aktif olacağım söz veriyorum bu ay kurumlar var. günlük işler var geçicide geliyor onlar birazcık yoğunum.:18::18:

Çok az yiyorsun menülerde gözüm salata arıyor.
Leblebi çok değildir inş.:26::26:
çiğköfte dürümde bence olmamış.

Ya iyice kndi kendime tiksindirdim kendimi ya gecen mercimek in icinden siyah bisi cikmisti tikssindim yiyemiorum bisey simdi ya ne yesem icinde bisi warmis gibi gelio yarim kase tarhanadan baska bisi yiyemedim bugun ben

Aç kalmak olmaz çağlacım yemek yerken bu yazdıklarını düşünme lütfen. aç kalıp krize girmeni istemeyiz.

sanırım su tuttu bende öyle düşündüm :18: hedefim 54 ama 54 olunca 52ye çekeceğim inşallah. ama onu uzuun müddet versemde sorun olmaz 54 bende iyi duruyo

çok değil avucum kapanıyodu menüler az gözüküyo ama aslında ben doyuyorum onlarla :18: daha da düzenlemeye çalışçam, iş yerinde her zmaan salata olmuyoo bende anca akşamları salata hazırlarsam o oluyoo :26:

bencede 1 dilim pizzaın tek mesele tarafı doyurucuda olmamıstır.

evet malesef bu tip besinlerin bi doyuruculuğu olmuyor, doktorcum sen daha iyi bilirsin, kan şekerini hızla yükseltip hızlı sindirildiği için de çabuk düşürüyormuş bu yüzden de hızlıca acıktırıyormuş..
aslında en iyisi çantada her zaman acil durumluk bişiler olacak,onunla telafi edecek insan.. yoksa mutlaka kaçamak oluyor mecburen..

Afiyet olsun kuzucum.
Sabah börek aksam tatlı.
20:
tatlının dibine vurmuşsun.
20:

bu kadar parmağı bi arada görmemiştim sevilay artık 1 sene kaçamak yapmıcak

walla ya yasemıncımm neguzel ozaman orda kapalı kasvetlı burda ya ben aslında kac saat uyudugumu bılmıorum bu cocugun kok dıslerı cıkana kadar uykum delıksız olmucak herhalde ama yatakta kalmak bıle guzel..

Bence hiiiiic sikayet etme ne guzel yemiyon iste sen benim dunku menuyu gordun mu.resmn facia butun yilin tatlusini yedim.aksam esumle anlastim cuma aksamina kadar agzima tek kacamk lokma alirsam lokma basina kendisine 20 tl odicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…