yakışmadğını bigüzel gösterdi zatenneyse daha 3 gün var sıkıntı yokk relaxımm
Gunaydinlaaar
Ay bu havalar alioo motivasyonumu goturuoo yaa kapali serin yaaz gelsiiin ya ders bile calisasim yok yatip kalmak istiorum nitekim 10saat uyumusum ya
Kizlar kac kez alinti yaptim yigunluktan yazamadim gitti
Gelecem yine
yakışmadğını bigüzel gösterdi zatenneyse daha 3 gün var sıkıntı yokk relaxımm
Gunaydinlaaar
Ay bu havalar alioo motivasyonumu goturuoo yaa kapali serin yaaz gelsiiin ya ders bile calisasim yok yatip kalmak istiorum nitekim 10saat uyumusum ya
Yaaa ofise o kadar aç geldim; pizza ve patates kızarmasndan başka yiycek hiç bir şey yoktu; bir dilim ev yapımı pizza ve bir bardak limonata içtim kusura bakmayım; akşam en acı şekilde telafi edecem; 1 sa de spor sözüm olsn çok canm sıkıldı valla yerken mutlu da olmadm yanii:26:
canım ev pizzası ise ve 1 dilimse o kadar kötü değil bence.. 2 dilim ekmek eder en fazla...
asıl limonata iyi olmamış bence, çok şeker var onun içinde.. ayran olsaydı gayet sağlıklı olurdu olsun ama artık..
10 saat miGunaydinlaaar
hiççç iyi olmamış en azından limonata değilde ayran olsaymış..olan olmus afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın diyelim.Yaaa ofise o kadar aç geldim; pizza ve patates kızarmasndan başka yiycek hiç bir şey yoktu; bir dilim ev yapımı pizza ve bir bardak limonata içtim kusura bakmayım; akşam en acı şekilde telafi edecem; 1 sa de spor sözüm olsn çok canm sıkıldı valla yerken mutlu da olmadm yanii:26:
10 saat mibenim için hayal.
hilalcim minik kelebegiminde dediği gibi istanbuşda hava güneşli ama serin aslında tam gezme havası.
hiççç iyi olmamış en azından limonata değilde ayran olsaymış..olan olmus afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın diyelim.
7 Nisan Menüm:
Aç karnına:
2 gün kurusu
Sabah:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdarlı ekmek
Öğlen:
1 pors tavuk ızgara
1 dilim kadar pide
Ayran
Ara:
1 armut
Akşam:
1 kase ayran çorbası
4-5 yk kadar yumurtalı ıspanak
Börülceli salata
Su:2,5 lt
Spor:yok, yine fena yorgunum çünküü :26:
Sabah (09:00)
3 yk yogurt
2 yk musli
7 findik
5-6 kuru uzum
Ogle
1 kase ezogelin
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
(Patates ve pilav vardi yemedim)
1 avuc leblebi
Ara
1 armut
1 bardak süt
akşam
salata - yogurt
2 yk pilav
4 köfte(küçüktü köfteler ve fırında pişirdim kızartma değil)
su:2 lt( henuz 3 içemiyorum zaten çok şişim zırt iyice şişiyorum)
1 fincan kahve
1 fincan karışık bitki çayı
spor: 40dk tempolu yürüyüş
bugünkü menüm kötü çoooooook kötü bi menü bliyorum. size yalan da söyleyemem.olduğu gibi yazıyorum.cezalara hazırım:18::18:
aç karnına 3 günkurusu. 1 kupa form çay.
1 fincan türk kahvesi
KAHVLTI
şekersiz çy. biraz peynir. 1 ymrtlı omlet.5 yeşil zeytin.1.5 peynirli börek. 1 domates
ikindi 2 yeşil çy. 1 form çy
AKŞAM
1 tbk salata. 1 su brd ayran.2 ymk kaşığı makarna
1 küçük şöbiyet. 2 tane küçük fıstıklı sarma tatlı [ sallanan parmakları görüyom oldu işte napim. telafi ederim]
3 lt den fazla su
30 dk spor
günün yoklaması:
Dilek: burda
Yasemin : burda
Ahsen: burda
Ayfer: burda
Hilal: burda
Gözde : burda
Ecemavi: burda
Banu:
merve:
blue: burda
eda: burda
tugba: burda
Gülşah: burda
dünkü menümü yazıyım kızlaar.. ve hergün tartılmaktan vazgeçmem lazım kendimce dünü hafif atlatmıştım ama sabah öyle gözükmüyodu moralim bozuldu
sabah: 1 kase yayla çornası pirinçleri ayırıldı + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğle: güzel yemek yoktu 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmek
ara : yok
akşam: 1 çiğköfte dürüm + 1 ufak ayran
su: 2 lt
spor yok
bu akşam yapıcaz yine..
:18::18::18:
Ya iyice kndi kendime tiksindirdim kendimi ya gecen mercimek in icinden siyah bisi cikmisti tikssindim yiyemiorum bisey simdi ya ne yesem icinde bisi warmis gibi gelio yarim kase tarhanadan baska bisi yiyemedim bugun ben
Afiyet olsun kuzucum.
sanırım su tuttu bende öyle düşündüm :18: hedefim 54 ama 54 olunca 52ye çekeceğim inşallah. ama onu uzuun müddet versemde sorun olmaz 54 bende iyi duruyocanım bulgur yediğin için su tutmuştur vücudunda, içine irmik vs de koymuşlarsa tutsun diye, iyice su tutar vücut.. içinde tuz baharat vs var onlar da iyice etkilemiştir, bi kaç gün sabahları maydonoz ye, suyu artır geçer o..
hedef kaçtı gözdecim senin?
bahar havası ah ahh.. burada yaz geldikçe sanki sonbahar geliyor hava yapraklar heryer kuruyor gittikçe..
bi de oksijen oranı düşük, o uyku hali burda hep var
Afiyet olsun kuzucum.
Güzel menü suyu yükseltmelisin. ve o bir avuc leblebi olsa olsa 10 tane kadardır dimi kaptancım.
Sabah börek aksam tatlı.
20:
tatlının dibine vurmuşsun.
20:
Kaptancım daha aktif olacağım söz veriyorum bu ay kurumlar var. günlük işler var geçicide geliyor onlar birazcık yoğunum.:18::18:
Çok az yiyorsun menülerde gözüm salata arıyor.
Leblebi çok değildir inş.:26::26:
çiğköfte dürümde bence olmamış.
bencede 1 dilim pizzaın tek mesele tarafı doyurucuda olmamıstır.
Afiyet olsun kuzucum.
Sabah börek aksam tatlı.
20:
tatlının dibine vurmuşsun.
20:
10 saat mibenim için hayal.
hilalcim minik kelebegiminde dediği gibi istanbuşda hava güneşli ama serin aslında tam gezme havası.
hiççç iyi olmamış en azından limonata değilde ayran olsaymış..olan olmus afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın diyelim.
Aç kalmak olmaz çağlacım yemek yerken bu yazdıklarını düşünme lütfen. aç kalıp krize girmeni istemeyiz.
Ya iyice kndi kendime tiksindirdim kendimi ya gecen mercimek in icinden siyah bisi cikmisti tikssindim yiyemiorum bisey simdi ya ne yesem icinde bisi warmis gibi gelio yarim kase tarhanadan baska bisi yiyemedim bugun ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?