Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bence hiiiiic sikayet etme ne guzel yemiyon iste sen benim dunku menuyu gordun mu.resmn facia butun yilin tatlusini yedim.aksam esumle anlastim cuma aksamina kadar agzima tek kacamk lokma alirsam lokma basina kendisine 20 tl odicem
dün neoldu sana öyle ahsencim tatlı böcümü ısırdı seni

Masallh varya.ben bugun yetlstiremedim .malum 1 saat cezam var

Guzeller guzeli takimim cay faslini bitirdim meyva ikram ederken bi selam veriyim dedim pogacadan yemedim kek kizimdan kalan borek ince bi parcs ki yagi cok azdi kilo olarak donecegoni zannetmiyorum

Haklisin valla yillk hakkimi doldurdim

Bence hiiiiic sikayet etme ne guzel yemiyon iste sen benim dunku menuyu gordun mu.resmn facia butun yilin tatlusini yedim.aksam esumle anlastim cuma aksamina kadar agzima tek kacamk lokma alirsam lokma basina kendisine 20 tl odicem

:) guzel fıkır olsun ya okadar zamandır dıyet modundayız olur oyle aarada.. bende acıktım yıyemıorum oda kotu

selam kızlar
misafiriniz olarak ilk menü paylaşımımı yapayım
sabah
1 tabak menemen şekersiz çay yaklaşık 3 dilim ekmek 5 adet zeytin 1 parça peynir 1 kaşık kadar tahinpekmez(ne çok yemişim yaaa kahvaltıyı geç yapmıştım)
öğlen
1 adet muz yarım elma
arada türk kahvesi vede 3 hurma
akşam
salata fırında tavuk patates(1 tabak)yoğurt
çok acıkıyorum bebekten dolayı sanırım ama bu gidişe bir dur demem lazım hamilelğimden daha kiloluyum

evet limonatalarda şeker oranı çok yüksek
kardeşim insanın 3 çocuğu olursa asla 10 saat uyuyamaz

Canlar nasilsiniz dr gittim geldim
Bir haftaya kadar regl olmazsan gel dedi
Olursan da ikinci gun gel dedi
Siskinligim odemdenmis

Gittim bu siskinlikle abiye denedim ayy firtladi heryerim tam gaz devam
Disardayim musait olmusken bi gecmis yapim bakalim naptiniz

Oo ablacim hurma cok olmus tahin pekmez 1 kasik cay kasigi dimi
Abla bir kisilik yerimiz var paylasimi artirirsan azimde pesinde gelirse seni alaljm listeye sanirim net konusunda sikjntilarin var :26:

Guzeller guzeli takimim cay faslini bitirdim meyva ikram ederken bi selam veriyim dedim pogacadan yemedim kek kizimdan kalan borek ince bi parcs ki yagi cok azdi kilo olarak donecegoni zannetmiyorum
İnşallah canim tartida etki etmez
Cok iddeali bir durum olmus iyi fikir ama
Ama hilal nefsimi korelttim ben iki haftadir regli gecikmis biri olarak
Ya iyice kndi kendime tiksindirdim kendimi ya gecen mercimek in icinden siyah bisi cikmisti tikssindim yiyemiorum bisey simdi ya ne yesem icinde bisi warmis gibi gelio yarim kase tarhanadan baska bisi yiyemedim bugun ben
Dusunme canim oyle vitamin o vitamin oda kendine bi yasam alani secmis bak bizim isyerindede bi kere hemde ayni gun nohutta vru corbada cikmisti yemezsen olmaz ac ac olur mu hic
kaptanım mürdüm eriğim merveeeye sarı kart alacan dedim anammmm dedi.telinde sorun varmıs nete girmiyormus yarına halletmeye çalışıyrmus eşi.msj konusunda sen onu izinli say en iyisi.
ohhh tutussun . Gelsin de biraz ugrasiyim onunla
neyse oglen yemissin spor sozunde var arti herkes demis zaten limonatayi
yakışmadğını bigüzel gösterdi zaten neyse daha 3 gün var sıkıntı yokk relaxımm
Canim zirt pirt tartilma ama
4 saattir kosturdum tabanlarim agriyor spor sayilir mi eve gidincede ip atliycam 500 tane ok mi
Bastan pazarlik yapmistin zaten ahiretlik

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim fena degil daha iyi olacak emziriyorsan dahs rahat kilo verirsin ben emzirme doneminde ayda 8 kilo vermistim
kontrol altinda olda bi sikinti olmasin bu odemi atinca tarti moralli duzeltir canim

Gunaydinlaaar
Ay bu havalar alioo motivasyonumu goturuoo yaa kapali serin yaaz gelsiiin ya ders bile calisasim yok yatip kalmak istiorum nitekim 10saat uyumusum ya
Abooo on saatmi iyice dinlenmissindir canim

İs yeri sartlari ne edecen artik dedigin gibi evde dikkat edersin

Dunku menum
Sabah elma su
Jahvalti ik dilum b.ekmegi,haslanmus yumurta yesillik,biber,kirmizibiber,lor zeytin,b.peynir,bir.c.k bak,bir.c.k cokojrem
Ara bir fincan sutlu neskafe 8 tane kadar cilek
Ogle bir tabak sulu kofte yogurt
Ara bir vardak jefir
Aksam bir tabak corba kirmizi biber kozlenms,roko tere, bir kac dilim karpuz
3lt su 2.b bitki cay,1 saat yuruyus 15 dakika kol bacak karin hareketleri

Aynen limonatayı da öğrendm kaptanım
Akşam oldukça dikkat ettm mesele yok, ağzımı kapadım şimdi spor vaktidiirrr

Sen de haklısn kaptan baya gecikti seninki gelemediii

Edaya hilalin
Hilale edanin cevabini yazmisim

Anlaşıldııı

Abooo on saatmi iyice dinlenmissindir canim

İs yeri sartlari ne edecen artik dedigin gibi evde dikkat edersin

Akşam baya dikkat ettm Dileğimm şimdi de spora kaçıyorumm

Sen simdi buhar edersin limonatayi pizzayi

Canim fena degil daha iyi olacak emziriyorsan dahs rahat kilo verirsin ben emzirme doneminde ayda 8 kilo vermistim
kontrol altinda olda bi sikinti olmasin bu odemi atinca tarti moralli duzeltir canim
aynen canım ilk sarı kartı ben almayımda abowww gör sen rezilliği hem bu hafta takımcada şu sarı kartımızı sildirelim dimi hobbaa
canım hem bal hemde çokokrem olmamış ama spor süper olmuşta ben bugunun menüsü bekliyorum bugünün

bugun pek ilgilenmedim sizinle şu menülerini paylaşmayanlar yarın ikisini birden paylaşacak dimi :26:
Yasemin doktorcuğum menüleri yazmıyon mu ben mi görmüyorum

bugun ki menüm

sabah(06:50)
1/4 çokonat :18:

sabah(09:00)
3yk yogurt
6 fındık
5-6 kuru üzüm
2 dolu yk yulaf
1 kupa şekersiz kahve

öğle-akşam(ikisinin yerine)(16:00)
1 tavuk dürüm:18:
1 ayran

saat 21:00 de geldim eve saatlerdir geziyorum yeminle tabanlarım ağrıyor
neyse 500 ip atlama ve koşuşturmacam dışında sporum yok malesef
ayrıca eve gelirken kaynım tatlı aldı avucum kadar büyüklükte şerbetli tatlı pehh yemedim tabi ki de
sonra demezler mi biz sandvich istiyoruz ohh oldu bildiğiniz beyaz ekmeğe sandvich hemde 1' er ekmek
obur bunlar arkadaş ne güzelde koktu ama hıhh yemedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…