- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
dün neoldu sana öyle ahsencim tatlı böcümü ısırdı seniBence hiiiiic sikayet etme ne guzel yemiyon iste sen benim dunku menuyu gordun mu.resmn facia butun yilin tatlusini yedim.aksam esumle anlastim cuma aksamina kadar agzima tek kacamk lokma alirsam lokma basina kendisine 20 tl odicem
canım arkadasım böyle yazdım ama alınma olurmu,dün neoldu sana öyle ahsencim tatlı böcümü ısırdı seni
Gunaydin guzeller kosturmali bir gun yine merhaba gorumcemler gelecek kostur kistur hazirlik yapiyorum inanin butun tariflerde yagi yariya indirdim bi iki dilim yerim artik. Ablanizi ornek alin misafirim gelecek diye sporumdan taviz vermedim sabah bir saat yuruyusumu yaptim
evet malesef bu tip besinlerin bi doyuruculuğu olmuyor, doktorcum sen daha iyi bilirsin, kan şekerini hızla yükseltip hızlı sindirildiği için de çabuk düşürüyormuş bu yüzden de hızlıca acıktırıyormuş..
aslında en iyisi çantada her zaman acil durumluk bişiler olacak,onunla telafi edecek insan.. yoksa mutlaka kaçamak oluyor mecburen..
bu kadar parmağı bi arada görmemiştimsevilay artık 1 sene kaçamak yapmıcak
Bence hiiiiic sikayet etme ne guzel yemiyon iste sen benim dunku menuyu gordun mu.resmn facia butun yilin tatlusini yedim.aksam esumle anlastim cuma aksamina kadar agzima tek kacamk lokma alirsam lokma basina kendisine 20 tl odicem
10 saat mibenim için hayal.
hilalcim minik kelebegiminde dediği gibi istanbuşda hava güneşli ama serin aslında tam gezme havası.
hiççç iyi olmamış en azından limonata değilde ayran olsaymış..olan olmus afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın diyelim.
selam kızlar
misafiriniz olarak ilk menü paylaşımımı yapayım
sabah
1 tabak menemen şekersiz çay yaklaşık 3 dilim ekmek 5 adet zeytin 1 parça peynir 1 kaşık kadar tahinpekmez(ne çok yemişim yaaa kahvaltıyı geç yapmıştım)
öğlen
1 adet muz yarım elma
arada türk kahvesi vede 3 hurma
akşam
salata fırında tavuk patates(1 tabak)yoğurt
çok acıkıyorum bebekten dolayı sanırım ama bu gidişe bir dur demem lazım hamilelğimden daha kiloluyum
İnşallah canim tartida etki etmezGuzeller guzeli takimim cay faslini bitirdim meyva ikram ederken bi selam veriyim dedim pogacadan yemedim kek kizimdan kalan borek ince bi parcs ki yagi cok azdi kilo olarak donecegoni zannetmiyorum
Cok iddeali bir durum olmus iyi fikir amaBence hiiiiic sikayet etme ne guzel yemiyon iste sen benim dunku menuyu gordun mu.resmn facia butun yilin tatlusini yedim.aksam esumle anlastim cuma aksamina kadar agzima tek kacamk lokma alirsam lokma basina kendisine 20 tl odicem
Ama hilal nefsimi korelttim ben iki haftadir regli gecikmis biri olarakAfiyet olsun kuzucum.
Güzel menü suyu yükseltmelisin. ve o bir avuc leblebi olsa olsa 10 tane kadardır dimi kaptancım.
Sabah börek aksam tatlı.
20:
tatlının dibine vurmuşsun.
20:
Kaptancım daha aktif olacağım söz veriyorum bu ay kurumlar var. günlük işler var geçicide geliyor onlar birazcık yoğunum.:18::18:
Çok az yiyorsun menülerde gözüm salata arıyor.
Leblebi çok değildir inş.:26::26:
çiğköfte dürümde bence olmamış.
Dusunme canim oyle vitamin o vitamin oda kendine bi yasam alani secmis bak bizim isyerindede bi kere hemde ayni gun nohutta vru corbada cikmisti yemezsen olmaz ac ac olur mu hicYa iyice kndi kendime tiksindirdim kendimi ya gecen mercimek in icinden siyah bisi cikmisti tikssindim yiyemiorum bisey simdi ya ne yesem icinde bisi warmis gibi gelio yarim kase tarhanadan baska bisi yiyemedim bugun ben
kaptanım mürdüm eriğim merveeeye sarı kart alacan dedim anammmm dedi.telinde sorun varmıs nete girmiyormus yarına halletmeye çalışıyrmus eşi.msj konusunda sen onu izinli say en iyisi.
Yaaa ofise o kadar aç geldim; pizza ve patates kızarmasndan başka yiycek hiç bir şey yoktu; bir dilim ev yapımı pizza ve bir bardak limonata içtim kusura bakmayım; akşam en acı şekilde telafi edecem; 1 sa de spor sözüm olsn çok canm sıkıldı valla yerken mutlu da olmadm yanii:26:
Canim zirt pirt tartilma amayakışmadğını bigüzel gösterdi zatenneyse daha 3 gün var sıkıntı yokk relaxımm
4 saattir kosturdum tabanlarim agriyor spor sayilir mi eve gidincede ip atliycam 500 tane ok miAaaa kaptanimm bak sislik inmocek boyle giderse benm de canm cok cekiyo ama soz verdm diyr agzima surmuyormm devami gelmesn diyer hiii spor da yap benceee
Bi yerde leblebiyi sormustun canim 1 cb leblebi bir dilim ekmek eder ki benim avuc kucuk uc avucum anca 1cb gini dolduruyor
Sagol canmm tavuksuz olur muu hehehe :))
Hmm aferin kizimizaa valla ben de evde olsam yaparm da ben de ise yuruyorm napim ama aksam spor yapacam ayriyeten
Cig kofte durum aksama yakismamis bence :)
Canm bence de her gun tartilma insanin cani skiliyo :))
Bastan pazarlik yapmistin zaten ahiretlikGunaydin guzeller kosturmali bir gun yine merhaba gorumcemler gelecek kostur kistur hazirlik yapiyorum inanin butun tariflerde yagi yariya indirdim bi iki dilim yerim artik. Ablanizi ornek alin misafirim gelecek diye sporumdan taviz vermedim sabah bir saat yuruyusumu yaptim
Canim fena degil daha iyi olacak emziriyorsan dahs rahat kilo verirsin ben emzirme doneminde ayda 8 kilo vermistimselam kızlar
misafiriniz olarak ilk menü paylaşımımı yapayım
sabah
1 tabak menemen şekersiz çay yaklaşık 3 dilim ekmek 5 adet zeytin 1 parça peynir 1 kaşık kadar tahinpekmez(ne çok yemişim yaaa kahvaltıyı geç yapmıştım)
öğlen
1 adet muz yarım elma
arada türk kahvesi vede 3 hurma
akşam
salata fırında tavuk patates(1 tabak)yoğurt
çok acıkıyorum bebekten dolayı sanırım ama bu gidişe bir dur demem lazım hamilelğimden daha kiloluyum
kontrol altinda olda bi sikinti olmasin bu odemi atinca tarti moralli duzeltir canimCanlar nasilsiniz dr gittim geldim
Bir haftaya kadar regl olmazsan gel dedi
Olursan da ikinci gun gel dedi
Siskinligim odemdenmis
Gittim bu siskinlikle abiye denedim ayy firtladi heryerim tam gaz devam
Disardayim musait olmusken bi gecmis yapim bakalim naptiniz
Abooo on saatmi iyice dinlenmissindir canimGunaydinlaaar
Ay bu havalar alioo motivasyonumu goturuoo yaa kapali serin yaaz gelsiiin ya ders bile calisasim yok yatip kalmak istiorum nitekim 10saat uyumusum ya
Yaaa ofise o kadar aç geldim; pizza ve patates kızarmasndan başka yiycek hiç bir şey yoktu; bir dilim ev yapımı pizza ve bir bardak limonata içtim kusura bakmayım; akşam en acı şekilde telafi edecem; 1 sa de spor sözüm olsn çok canm sıkıldı valla yerken mutlu da olmadm yanii:26:
İnşallah canim tartida etki etmez
Cok iddeali bir durum olmus iyi fikir ama
Ama hilal nefsimi korelttim ben iki haftadir regli gecikmis biri olarak
Dusunme canim oyle vitamin o vitamin oda kendine bi yasam alani secmis bak bizim isyerindede bi kere hemde ayni gun nohutta vru corbada cikmisti yemezsen olmaz ac ac olur mu hic
ohhh tutussun . Gelsin de biraz ugrasiyim onunla
neyse oglen yemissin spor sozunde var arti herkes demis zaten limonatayi
Canim zirt pirt tartilma ama
4 saattir kosturdum tabanlarim agriyor spor sayilir mi eve gidincede ip atliycam 500 tane ok mi
Bastan pazarlik yapmistin zaten ahiretlik
Edaya hilalin
Hilale edanin cevabini yazmisim
Abooo on saatmi iyice dinlenmissindir canim
İs yeri sartlari ne edecen artik dedigin gibi evde dikkat edersin
Aynen limonatayı da öğrendm kaptanım
Akşam oldukça dikkat ettm mesele yok, ağzımı kapadım şimdi spor vaktidiirrr
Sen de haklısn kaptan baya gecikti seninki gelemediii
Anlaşıldııı
Akşam baya dikkat ettm Dileğimm şimdi de spora kaçıyorumm
aynen canım ilk sarı kartı ben almayımda abowwwCanim fena degil daha iyi olacak emziriyorsan dahs rahat kilo verirsin ben emzirme doneminde ayda 8 kilo vermistim
kontrol altinda olda bi sikinti olmasin bu odemi atinca tarti moralli duzeltir canim
canım hem bal hemde çokokrem olmamış ama spor süper olmuşta ben bugunun menüsü bekliyorum bugününDunku menum
Sabah elma su
Jahvalti ik dilum b.ekmegi,haslanmus yumurta yesillik,biber,kirmizibiber,lor zeytin,b.peynir,bir.c.k bak,bir.c.k cokojrem
Ara bir fincan sutlu neskafe 8 tane kadar cilek
Ogle bir tabak sulu kofte yogurt
Ara bir vardak jefir
Aksam bir tabak corba kirmizi biber kozlenms,roko tere, bir kac dilim karpuz
3lt su 2.b bitki cay,1 saat yuruyus 15 dakika kol bacak karin hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?