- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yakalandim. Inan unutyyom sen beni durt diycemde kiyamam bana bekcilikmi yapacan unutmadan bugunu yazayimbugun pek ilgilenmedim sizinle şu menülerini paylaşmayanlar yarın ikisini birden paylaşacak dimi :26:
Yasemin doktorcuğum menüleri yazmıyon mu ben mi görmüyorum
yakalandim. Inan unutyyom sen beni durt diycemde kiyamam bana bekcilikmi yapacan unutmadan bugunu yazayim
Sabah 2kivi
1galeta
1bardak ayran
Ogle
2salatalik
1kase yogurt
1kepce nohut yemegi
Ara 1tabak salata 2kasik pirasa
Aksam
1tabak salata
1kepce nohut
2yk bulgur
Ara minicik bitter
Nezamndi hatirlamiyorum 1 isirik kurabiye
Bugun yesil cayi unuttum yahu ben iyice unutkan oldum sanku 2 kere ogle yemegi oldu sabah ogunu beni doyurmuyor diyetisyene soyliycem
Abooo on saatmi iyice dinlenmissindir canim
İs yeri sartlari ne edecen artik dedigin gibi evde dikkat edersin
Kurt seyit mi merak ettim ama firsatim olmadi.
Ablacim sen karatay yap bence hurmanida yersin yemisinide bulgurunuda yersin sut y apar.bluecum sana yardimci olur
Oo ablacim hurma cok olmus tahin pekmez 1 kasik cay kasigi dimi
Abla bir kisilik yerimiz var paylasimi artirirsan azimde pesinde gelirse seni alaljm listeye sanirim net konusunda sikjntilarin var :26:
Canim fena degil daha iyi olacak emziriyorsan dahs rahat kilo verirsin ben emzirme doneminde ayda 8 kilo vermistim
kontrol altinda olda bi sikinti olmasin bu odemi atinca tarti moralli duzeltir canim
Sen simdi buhar edersin limonatayi pizzayi
bugun ki menüm
sabah(06:50)
1/4 çokonat :18:
sabah(09:00)
3yk yogurt
6 fındık
5-6 kuru üzüm
2 dolu yk yulaf
1 kupa şekersiz kahve
öğle-akşam(ikisinin yerine)(16:00)
1 tavuk dürüm:18:
1 ayran
saat 21:00 de geldim eve saatlerdir geziyorum yeminle tabanlarım ağrıyor
neyse 500 ip atlama ve koşuşturmacam dışında sporum yok malesef
ayrıca eve gelirken kaynım tatlı aldı avucum kadar büyüklükte şerbetli tatlı pehh yemedim tabi ki de
sonra demezler mi biz sandvich istiyoruz ohh oldu bildiğiniz beyaz ekmeğe sandvich hemde 1' er ekmek
obur bunlar arkadaş ne güzelde koktu ama hıhh yemedim işte
Kurt seyit mi merak ettim ama firsatim olmadi.
Ablacim sen karatay yap bence hurmanida yersin yemisinide bulgurunuda yersin sut y apar.bluecum sana yardimci olur
Cok abartmamissin corba olmadigi icin ekmek yemissin bence spor da güzel sonucta guzel olur caglam stres yokİyi aksamlar guzel hanimlar
Sabah
Yarim dilim ekmek
Yarim kase tarhana
Ara
2cilek
ara
Sutlu nescafe sekersiz
Aksam
Barbunya
2dilim ekmek
Cacik
Yesil salata
Spor 1sa 10dk bisiklet 25mekik
Su 2lt
Soda
Yesilcay tarcinliaksami abarttm butun gun yemeyince ama kurt seyiti izlerken 50dk yapmisim bisiklet
Ayy biride bana uykusunu satsa vaktim var ama uykum yok sabahta yapisiyorum yataga valla hele sabah namazinfan sonra yatiyorum ya tekrar allahim nasil bir mutlulukSormaa yaa dinlenmisim gercekten iyice sinir hastasi olmustum bu oglanla iyi gelmis
Benim eltimde dilek gibi ablacim 76 ile doguma girdi dogumda cok kotu seyler oldu rahmini filan aldilar yogun bakimda kaldi ilaclar filan derken 85 lrre firladi dr bol su bol sivi dedi hem yedi hem ezirdi bir sene sonra aksam yemeklerini azaltti ve 8 den sonra yemedi suan 59 kg benden daha zayif yani avantaja cevir saglikli sut yapacak seyler ye benim ablam sut olsun diye yedide yedi ama noldu sonra kendine kaldi sut yapan seyler saglikliysa kilo aldirmiyo zaten sen daha iyi bilirsintmm inş emzirdiğim için çok acıkıyorum avantaj yerine dejavantaj oluyor net şu aralar iyi eşimden fırsat buldukça gelirim inş
nasıl yaptın banada söyle
Canim dun hastaneye gittim ve ne ogle ne ara yapabildim hastaneden sonra elbise bak magaza gez derken saat gec oldu ondan duzensizligim
Aynennn
Seni gidi seniii...kız düzensiz beslenir oldn sen; maşallah hayır diyebilmişsin bazı şeylere ammaa daha sağlıklı beslen bakim hııonlar yer kilo da almaz bakma sen
Ayrıca su nerde gıı
Spor yapılmış bak sporun kulagina su kacirma sonra agrin oluyo ilerleyen gunlerde yapamiyosun8 Nisan Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta beyazı
biraz beyaz peynir-biber-domates
1,5 dilim kepek ekmek
Öğlen
1 dilim ev yapımı pizza
1 bardak limonata :26:
1 Türk kahvesi
Ara
1 kase çilek
Akşam:
2 kase mercimek çorbası
Salata
1 bardak ballı papatya çayı (midem ağrıyordu fena oldu bi ara yahuu:26:)
Spor: 3 mile Leslie + 50 squat + hundrred ve biraz mekik
Su: 3 lt(limonatayı attım inş )
Ayrandan baska icecek cok zor durumda kalirdam icerim bende pilavda o sekilde makarnada ama vucudum alisti galiba bunlara bulasmadigim halde hic fark yokHer zaman elimden grldiğince destek olurum
Doktorcum sanırım bende önceden reaktif hipoglisemi veya benzeri bişey vardı acıkınca gözüm dönüyordu ellerim titriyordu çok sinirli oluyordum artık geçti bu haller çokşükür
Bu akşam komşuya yemeğe davetliydik zorla meyve suyu koydular Allahım sanki pekmez içtim, bitiremedim tatlıyı yiyemedim, eski ben olsam ohoo tınlamazdım bile:)
Karatayı çok seviyorum resmen hayat tarzım değişiyor..
Bugünkü kaçamaklarım için özür dilerim arkadaşlar, mecbur kaldım davetli olunca, ama inanın çok kaçırmadım, yarın mutlaka yürüyüşümü yapacağım ve cuma günü inşallah 55 li rakamlar göreceğim tartıda
Günaydın ohh hamarat seni alis alis evlendircez seniGunaydin ahaliii cay demlendi haydinnn))
Cok abartmamissin corba olmadigi icin ekmek yemissin bence spor da güzel sonucta guzel olur caglam stres yok
Ayy biride bana uykusunu satsa vaktim var ama uykum yok sabahta yapisiyorum yataga valla hele sabah namazinfan sonra yatiyorum ya tekrar allahim nasil bir mutluluk
Benim eltimde dilek gibi ablacim 76 ile doguma girdi dogumda cok kotu seyler oldu rahmini filan aldilar yogun bakimda kaldi ilaclar filan derken 85 lrre firladi dr bol su bol sivi dedi hem yedi hem ezirdi bir sene sonra aksam yemeklerini azaltti ve 8 den sonra yemedi suan 59 kg benden daha zayif yani avantaja cevir saglikli sut yapacak seyler ye benim ablam sut olsun diye yedide yedi ama noldu sonra kendine kaldi sut yapan seyler saglikliysa kilo aldirmiyo zaten sen daha iyi bilirsin
Canim dun hastaneye gittim ve ne ogle ne ara yapabildim hastaneden sonra elbise bak magaza gez derken saat gec oldu ondan duzensizligim
Spor yapılmış bak sporun kulagina su kacirma sonra agrin oluyo ilerleyen gunlerde yapamiyosun
Ayrandan baska icecek cok zor durumda kalirdam icerim bende pilavda o sekilde makarnada ama vucudum alisti galiba bunlara bulasmadigim halde hic fark yok
Günaydın ohh hamarat seni alis alis evlendircez seni
Hilal becerikliligini fazla gostermiycen evlenince ki kocan mecbur yardim etsin hem sonra bak gorumcelerin kek yap pogaca yap der dilegin gelin nasil uyanik dilege yaptiriyor sende öyle uyanik ol
Anladm Kaptanimm duzene sokarsn hemencik sen zatenn elbise bulabildn mii??
Yokyok iyiym bu sefer masallah agrim sizim kalmadi ins o yuzden haftada 4 gun ders 3 gun spor hedefliyorumm ikisi birden olmuyo valla :))
Dogru haklisn acikcasi pek de gistermiyorm simdi bile yani :)) ama gorumce yok eltilerden hayirgelir mi bilinmez ama benm kayinvalide cok genc ben ondan rica ederm hehehehe :))
Yaa ama kaptan hala vermemisim kilo ben bu hafta kendimi hiceksi goremedim isyeaaan dicem:)Cok abartmamissin corba olmadigi icin ekmek yemissin bence spor da güzel sonucta guzel olur caglam stres yok
Ayy biride bana uykusunu satsa vaktim var ama uykum yok sabahta yapisiyorum yataga valla hele sabah namazinfan sonra yatiyorum ya tekrar allahim nasil bir mutluluk
Benim eltimde dilek gibi ablacim 76 ile doguma girdi dogumda cok kotu seyler oldu rahmini filan aldilar yogun bakimda kaldi ilaclar filan derken 85 lrre firladi dr bol su bol sivi dedi hem yedi hem ezirdi bir sene sonra aksam yemeklerini azaltti ve 8 den sonra yemedi suan 59 kg benden daha zayif yani avantaja cevir saglikli sut yapacak seyler ye benim ablam sut olsun diye yedide yedi ama noldu sonra kendine kaldi sut yapan seyler saglikliysa kilo aldirmiyo zaten sen daha iyi bilirsin
Spor yapılmış bak sporun kulagina su kacirma sonra agrin oluyo ilerleyen gunlerde yapamiyosun
Ayrandan baska icecek cok zor durumda kalirdam icerim bende pilavda o sekilde makarnada ama vucudum alisti galiba bunlara bulasmadigim halde hic fark yok
Günaydın ohh hamarat seni alis alis evlendircez seni
Hilal becerikliligini fazla gostermiycen evlenince ki kocan mecbur yardim etsin hem sonra bak gorumcelerin kek yap pogaca yap der dilegin gelin nasil uyanik dilege yaptiriyor sende öyle uyanik ol
Yaa ama kaptan hala vermemisim kilo ben bu hafta kendimi hiceksi goremedim isyeaaan dicem:)
Her gün tartıya mı çıkıyorsun çıkma. Stres bile kilo vermeni engelliyor hatta aldırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?