Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugun pek ilgilenmedim sizinle şu menülerini paylaşmayanlar yarın ikisini birden paylaşacak dimi :26:
Yasemin doktorcuğum menüleri yazmıyon mu ben mi görmüyorum
yakalandim. Inan unutyyom sen beni durt diycemde kiyamam bana bekcilikmi yapacan unutmadan bugunu yazayim
Sabah 2kivi
1galeta
1bardak ayran
Ogle
2salatalik
1kase yogurt
1kepce nohut yemegi

Ara 1tabak salata 2kasik pirasa

Aksam
1tabak salata
1kepce nohut
2yk bulgur

Ara minicik bitter

Nezamndi hatirlamiyorum 1 isirik kurabiye
Bugun yesil cayi unuttum yahu ben iyice unutkan oldum sanku 2 kere ogle yemegi oldu sabah ogunu beni doyurmuyor diyetisyene soyliycem

Hehe yaparim ben bekcilik merak etme

İyi aksamlar guzel hanimlar

Sabah
Yarim dilim ekmek
Yarim kase tarhana

Ara
2cilek

ara
Sutlu nescafe sekersiz

Aksam
Barbunya
2dilim ekmek
Cacik
Yesil salata

Spor 1sa 10dk bisiklet 25mekik

Su 2lt
Soda
Yesilcay tarcinli aksami abarttm butun gun yemeyince ama kurt seyiti izlerken 50dk yapmisim bisiklet

Kurt seyit mi merak ettim ama firsatim olmadi.
Ablacim sen karatay yap bence hurmanida yersin yemisinide bulgurunuda yersin sut y apar.bluecum sana yardimci olur

Ablacim sen karatay yap bence hurmanida yersin yemisinide bulgurunuda yersin sut y apar.bluecum sana yardimci olur

Ya normalde sewmem ben oyle ruslar felan:) ama nebilim kivanc tatlitugunda filmleri dizileri ne olursa izlenio yaa

Oo ablacim hurma cok olmus tahin pekmez 1 kasik cay kasigi dimi
Abla bir kisilik yerimiz var paylasimi artirirsan azimde pesinde gelirse seni alaljm listeye sanirim net konusunda sikjntilarin var :26:

tmm inş emzirdiğim için çok acıkıyorum avantaj yerine dejavantaj oluyor net şu aralar iyi eşimden fırsat buldukça gelirim inş

Canim fena degil daha iyi olacak emziriyorsan dahs rahat kilo verirsin ben emzirme doneminde ayda 8 kilo vermistim
kontrol altinda olda bi sikinti olmasin bu odemi atinca tarti moralli duzeltir canim

nasıl yaptın banada söyle

Sen simdi buhar edersin limonatayi pizzayi

Aynennn

Seni gidi seniii...kız düzensiz beslenir oldn sen; maşallah hayır diyebilmişsin bazı şeylere ammaa daha sağlıklı beslen bakim hıı onlar yer kilo da almaz bakma sen
Ayrıca su nerde gıı

kızım allerji olunca dr ek gıdayı kes dedi bu aralar süt olsunda aç kalmasın diye iyice aştım kendini

8 Nisan Menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta beyazı
biraz beyaz peynir-biber-domates
1,5 dilim kepek ekmek

Öğlen
1 dilim ev yapımı pizza
1 bardak limonata :26:
1 Türk kahvesi

Ara
1 kase çilek

Akşam:
2 kase mercimek çorbası
Salata

1 bardak ballı papatya çayı (midem ağrıyordu fena oldu bi ara yahuu:26:)

Spor: 3 mile Leslie + 50 squat + hundrred ve biraz mekik
Su: 3 lt (limonatayı attım inş )

Her zaman elimden grldiğince destek olurum
Doktorcum sanırım bende önceden reaktif hipoglisemi veya benzeri bişey vardı acıkınca gözüm dönüyordu ellerim titriyordu çok sinirli oluyordum artık geçti bu haller çokşükür
Bu akşam komşuya yemeğe davetliydik zorla meyve suyu koydular Allahım sanki pekmez içtim, bitiremedim tatlıyı yiyemedim, eski ben olsam ohoo tınlamazdım bile:)
Karatayı çok seviyorum resmen hayat tarzım değişiyor..
Bugünkü kaçamaklarım için özür dilerim arkadaşlar, mecbur kaldım davetli olunca, ama inanın çok kaçırmadım, yarın mutlaka yürüyüşümü yapacağım ve cuma günü inşallah 55 li rakamlar göreceğim tartıda

Cok abartmamissin corba olmadigi icin ekmek yemissin bence spor da güzel sonucta guzel olur caglam stres yok
Sormaa yaa dinlenmisim gercekten iyice sinir hastasi olmustum bu oglanla iyi gelmis
Ayy biride bana uykusunu satsa vaktim var ama uykum yok sabahta yapisiyorum yataga valla hele sabah namazinfan sonra yatiyorum ya tekrar allahim nasil bir mutluluk
tmm inş emzirdiğim için çok acıkıyorum avantaj yerine dejavantaj oluyor net şu aralar iyi eşimden fırsat buldukça gelirim inş

nasıl yaptın banada söyle
Benim eltimde dilek gibi ablacim 76 ile doguma girdi dogumda cok kotu seyler oldu rahmini filan aldilar yogun bakimda kaldi ilaclar filan derken 85 lrre firladi dr bol su bol sivi dedi hem yedi hem ezirdi bir sene sonra aksam yemeklerini azaltti ve 8 den sonra yemedi suan 59 kg benden daha zayif yani avantaja cevir saglikli sut yapacak seyler ye benim ablam sut olsun diye yedide yedi ama noldu sonra kendine kaldi sut yapan seyler saglikliysa kilo aldirmiyo zaten sen daha iyi bilirsin
Canim dun hastaneye gittim ve ne ogle ne ara yapabildim hastaneden sonra elbise bak magaza gez derken saat gec oldu ondan duzensizligim
Spor yapılmış bak sporun kulagina su kacirma sonra agrin oluyo ilerleyen gunlerde yapamiyosun
Ayrandan baska icecek cok zor durumda kalirdam icerim bende pilavda o sekilde makarnada ama vucudum alisti galiba bunlara bulasmadigim halde hic fark yok
Gunaydin ahaliii cay demlendi haydinnn ))
Günaydın ohh hamarat seni alis alis evlendircez seni
Hilal becerikliligini fazla gostermiycen evlenince ki kocan mecbur yardim etsin hem sonra bak gorumcelerin kek yap pogaca yap der dilegin gelin nasil uyanik dilege yaptiriyor sende öyle uyanik ol

Anladm Kaptanimm duzene sokarsn hemencik sen zatenn elbise bulabildn mii??

Yokyok iyiym bu sefer masallah agrim sizim kalmadi ins o yuzden haftada 4 gun ders 3 gun spor hedefliyorumm ikisi birden olmuyo valla :))

Dogru haklisn acikcasi pek de gistermiyorm simdi bile yani :)) ama gorumce yok eltilerden hayirgelir mi bilinmez ama benm kayinvalide cok genc ben ondan rica ederm hehehehe :))

Canim benim bi eltim var allah herkese versin onemli ol an elti gorumce degil insanligi yani
Elbise icin bekliycem dun basenler gobis firtladi malesef
Mayisin ortasina kadar inmwm lazim aklimdaki belli zaten

Günaydın bayanlar nasılsınız?
Ben çok yoğunum aynı böyle geziyorum

Dünkü menüm ;
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim peynir
yarım domates

ara: 1 elma

öğle
4 tane kanat
salata
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

akşam : (17:30)
1/4 kase yoğurt
1 kase salata
1/2 kase çorba

ara. 19:00
1 altınbaşak

ara: (21:45)
2 dilim ananas

2,5 litre su
1 kupa ısırganlı yeşilçay
2 bardak kremasız nescafe (diyetisyen izin verdi bir bardak kahveye 1 parmak kalınlığında sütle koyup içiyorum)

Yaa ama kaptan hala vermemisim kilo ben bu hafta kendimi hiceksi goremedim isyeaaan dicem:)

Gunaydin a dostlar cok yoruldummmm 1.20 dak yuruyusumu yaptim 1 lt suyumu ictim gune acan cicek gibiyimmmm

Her gün tartıya mı çıkıyorsun çıkma. Stres bile kilo vermeni engelliyor hatta aldırıyor.

Evet gece yatmadan sabah kalktiktan sonradayanamiorum tartilmadan bagimlilik bide aksam yemeklerinde dur diyemiorum yok sa weririrm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…