Spora bayildim8 Nisan Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta beyazı
biraz beyaz peynir-biber-domates
1,5 dilim kepek ekmek
Öğlen
1 dilim ev yapımı pizza
1 bardak limonata :26:
1 Türk kahvesi
Ara
1 kase çilek
Akşam:
2 kase mercimek çorbası
Salata
1 bardak ballı papatya çayı (midem ağrıyordu fena oldu bi ara yahuu:26:)
Spor: 3 mile Leslie + 50 squat + hundrred ve biraz mekik
Su: 3 lt(limonatayı attım inş )
Nasilds canim cekti hemencik bende koyum ocagaGunaydin ahaliii cay demlendi haydinnn))
Neskafe candirGünaydın bayanlar nasılsınız?
Ben çok yoğunum aynı böyle geziyorum
Dünkü menüm ;
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim peynir
yarım domates
ara: 1 elma
öğle
4 tane kanat
salata
1 dilim ekmek
akşam : (17:30)
1/4 kase yoğurt
1 kase salata
1/2 kase çorba
ara. 19:00
1 altınbaşak
ara: (21:45)
2 dilim ananas
2,5 litre su
1 kupa ısırganlı yeşilçay
2 bardak kremasız nescafe (diyetisyen izin verdi bir bardak kahveye 1 parmak kalınlığında sütle koyup içiyorum)
Evet gece yatmadan sabah kalktiktan sonradayanamiorum tartilmadan bagimlilik bide aksam yemeklerinde dur diyemiorum yok sa weririrm bence
Evet gece yatmadan sabah kalktiktan sonradayanamiorum tartilmadan bagimlilik bide aksam yemeklerinde dur diyemiorum yok sa weririrm bence
Canim benim bi eltim var allah herkese versin onemli ol an elti gorumce degil insanligi yani
Elbise icin bekliycem dun basenler gobis firtladi malesef
Mayisin ortasina kadar inmwm lazim aklimdaki belli zaten
Günaydın bayanlar nasılsınız?
Dünkü menüm ;
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim peynir
yarım domates
öğle
4 tane kanat
salata
1 dilim ekmek
1/4 kase yoğurt
1 kase salata
1/2 kase çorba
1 altınbaşak
2 dilim ananas
2,5 litre su
2 bardak kremasız nescafe (diyetisyen izin verdi bir bardak kahveye 1 parmak kalınlığında sütle koyup içiyorum)
Spora bayildim
Nasilds canim cekti hemencik bende koyum ocaga
Neskafe candir
hilalcim gastritin mi var.banada bal cok gelir.
Dengenizi bozma derim canim detoxla giden geri geliyo detoxun mevsimi varmis cunku diyetisyenini ihmal etme o sana uygun bir menu verecektir su ac kalduginuda soyle aklinda yemek varken nasil zayiflayacaksin kigünaydın kızlar.vucudum direnişe geçti,ne yapacam ben yaaa.diyetisyene yarın gidecem beklesemmi yoksa bu 2 gün detox benzeri bişeymi yapsam cumaya sarı kart almak istemiyorummmm.
Cildirdin mi cagla sen hemde gunde iki bak bende hergun tartiliyirdum artik haftada iki cuma ve pazartesi botlece stresim azaldiEvet gece yatmadan sabah kalktiktan sonradayanamiorum tartilmadan bagimlilik bide aksam yemeklerinde dur diyemiorum yok sa weririrm bence
Ohh gunaydin miss gibi olmus cok güzel olmusGunaydin a dostlar cok yoruldummmm 1.20 dak yuruyusumu yaptim 1 lt suyumu ictim gune acan cicek gibiyimmmm
Günaydın bayanlar nasılsınız?
Dünkü menüm ;
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim peynir
yarım domates
öğle
4 tane kanat
salata
1 dilim ekmek
1/4 kase yoğurt
1 kase salata
1/2 kase çorba
1 altınbaşak
2 dilim ananas
2,5 litre su
Dogru diyosn ama henuz eltilerimi tabimadim icn oyle dedm zaten :)) amin ins bana da iyi eltiler gelsn baci gibi olalm ne guzell :))
Kizz recel mi yiyon senn
Ben de senin spora bayildn gune acan cicek masallahh)
Baya onceleri gitmistm doktora gastrit baslangici demisti sanirm ama mikrop bulamadilar doktorum hassas baya cok kahve icemem usuttugum an agrir falan ne bilm sinav donemlerinden kaldi bu hassasliklar cok cekmistm unideyken hep stres demislerdi o zman malesef :/
ama diyetisyenim veriyor reçeliDogru diyosn ama henuz eltilerimi tabimadim icn oyle dedm zaten :)) amin ins bana da iyi eltiler gelsn baci gibi olalm ne guzell :))
Kizz recel mi yiyon senn
Ben de senin spora bayildn gune acan cicek masallahh)
Baya onceleri gitmistm doktora gastrit baslangici demisti sanirm ama mikrop bulamadilar doktorum hassas baya cok kahve icemem usuttugum an agrir falan ne bilm sinav donemlerinden kaldi bu hassasliklar cok cekmistm unideyken hep stres demislerdi o zman malesef :/
Dengenizi bozma derim canim detoxla giden geri geliyo detoxun mevsimi varmis cunku diyetisyenini ihmal etme o sana uygun bir menu verecektir su ac kalduginuda soyle aklinda yemek varken nasil zayiflayacaksin ki
Cildirdin mi cagla sen hemde gunde iki bak bende hergun tartiliyirdum artik haftada iki cuma ve pazartesi botlece stresim azaldi
Pazartesi de hafta sonu kacirmayim diye tartiliyirum
Ohh gunaydin miss gibi olmus cok güzel olmus
Eski eda donmus cok güzel edam devam devam
Tanimadim derkenhilal bu cocuga kactin da bize mi demiyon sen bakiyim kiz dugun olcak nerdeyse
Ya bu arada bizim bizdik nerdee
ama diyetisyenim veriyor reçeli
Selam arkadaşlar ve kaptanımsabahtan beri gelemedim, cesaretimi toplayıp , hatta geçmişi okuyp öyle yazcaktım dünki menümü ama cesaretimi topladım yazayımm kızın bana :18: ama cezamı kesitm çektim ödedim ben dün
dün (!)
sabah: 1 kepek ekmeğin köşesine biraz peynir pul biber + 1 çay
ara : 1 yeşil elma
öğlen: 4 yk mantar sote + 1 ince dilim kepek ekmeği arkasından hemen 1 kase aşure. çok tatlı değil şekeri azdı ama aşure sonuçta.. ( kızıcaksınız ama pişman değilim aşure yediğime :26: + da çıkmıcam kaptanım sözz. )
ara yapmadım
akşam : yemedim..
su: 3 lt
spor : 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
10 dk şu bacakları ileri geri ittiren aletten
20 dk bisiklet hızlı şekilde
sabah + çıkmadım kaptanım bugünde çok aşırı hafif geçirp cumaya hazırlık yapıcam + çıkmıcam söz. ama bunu yazmadanda vicdan azabı çektim dünden beri :18:
kaçıyom ben geçmişee.
ablacımm ekmek fazla geldi bana ama bebiş olunca normal sanırımmselam kızlar
misafiriniz olarak ilk menü paylaşımımı yapayım
sabah
1 tabak menemen şekersiz çay yaklaşık 3 dilim ekmek 5 adet zeytin 1 parça peynir 1 kaşık kadar tahinpekmez(ne çok yemişim yaaa kahvaltıyı geç yapmıştım)
öğlen
1 adet muz yarım elma
arada türk kahvesi vede 3 hurma
akşam
salata fırında tavuk patates(1 tabak)yoğurt
çok acıkıyorum bebekten dolayı sanırım ama bu gidişe bir dur demem lazım hamilelğimden daha kiloluyum
geçmiş olsun kaptanımm bi an önce düzelirisn inşallah puuuf diye iniverCanlar nasilsiniz dr gittim geldim
Bir haftaya kadar regl olmazsan gel dedi
Olursan da ikinci gun gel dedi
Siskinligim odemdenmis
Gittim bu siskinlikle abiye denedim ayy firtladi heryerim tam gaz devam
Disardayim musait olmusken bi gecmis yapim bakalim naptiniz
baya kalori yakmışsındır kaptnaımİnşallah canim tartida etki etmez
Cok iddeali bir durum olmus iyi fikir ama
Ama hilal nefsimi korelttim ben iki haftadir regli gecikmis biri olarak
Dusunme canim oyle vitamin o vitamin oda kendine bi yasam alani secmis bak bizim isyerindede bi kere hemde ayni gun nohutta vru corbada cikmisti yemezsen olmaz ac ac olur mu hic
ohhh tutussun . Gelsin de biraz ugrasiyim onunla
neyse oglen yemissin spor sozunde var arti herkes demis zaten limonatayi
Canim zirt pirt tartilma ama
4 saattir kosturdum tabanlarim agriyor spor sayilir mi eve gidincede ip atliycam 500 tane ok mi
Bastan pazarlik yapmistin zaten ahiretlik
çokokrem bal kötü olmş ama krtarmışsın benceDunku menum
Sabah elma su
Jahvalti ik dilum b.ekmegi,haslanmus yumurta yesillik,biber,kirmizibiber,lor zeytin,b.peynir,bir.c.k bak,bir.c.k cokojrem
Ara bir fincan sutlu neskafe 8 tane kadar cilek
Ogle bir tabak sulu kofte yogurt
Ara bir vardak jefir
Aksam bir tabak corba kirmizi biber kozlenms,roko tere, bir kac dilim karpuz
3lt su 2.b bitki cay,1 saat yuruyus 15 dakika kol bacak karin hareketleri
bende dün babama patates patlican kabak kızartması yaptım birde güzel gözüktüler ama yemedimm. ha bide onları yiyeydimde döveydinz beniibugun ki menüm
sabah(06:50)
1/4 çokonat :18:
sabah(09:00)
3yk yogurt
6 fındık
5-6 kuru üzüm
2 dolu yk yulaf
1 kupa şekersiz kahve
öğle-akşam(ikisinin yerine)(16:00)
1 tavuk dürüm:18:
1 ayran
saat 21:00 de geldim eve saatlerdir geziyorum yeminle tabanlarım ağrıyor
neyse 500 ip atlama ve koşuşturmacam dışında sporum yok malesef
ayrıca eve gelirken kaynım tatlı aldı avucum kadar büyüklükte şerbetli tatlı pehh yemedim tabi ki de
sonra demezler mi biz sandvich istiyoruz ohh oldu bildiğiniz beyaz ekmeğe sandvich hemde 1' er ekmek
obur bunlar arkadaş ne güzelde koktu ama hıhh yemedim işte
süpersiiinnİyi aksamlar guzel hanimlar
Sabah
Yarim dilim ekmek
Yarim kase tarhana
Ara
2cilek
ara
Sutlu nescafe sekersiz
Aksam
Barbunya
2dilim ekmek
Cacik
Yesil salata
Spor 1sa 10dk bisiklet 25mekik
Su 2lt
Soda
Yesilcay tarcinliaksami abarttm butun gun yemeyince ama kurt seyiti izlerken 50dk yapmisim bisiklet
geçmiş olsun ablacımmkızım allerji olunca dr ek gıdayı kes dedi bu aralar süt olsunda aç kalmasın diye iyice aştım kendini
süpersin pampaaa8 Nisan Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta beyazı
biraz beyaz peynir-biber-domates
1,5 dilim kepek ekmek
Öğlen
1 dilim ev yapımı pizza
1 bardak limonata :26:
1 Türk kahvesi
Ara
1 kase çilek
Akşam:
2 kase mercimek çorbası
Salata
1 bardak ballı papatya çayı (midem ağrıyordu fena oldu bi ara yahuu:26:)
Spor: 3 mile Leslie + 50 squat + hundrred ve biraz mekik
Su: 3 lt(limonatayı attım inş )
teşekküüürrGunaydin ahaliii cay demlendi haydinnn))
bencede bekle kaptanım son raddeye kadarCanim benim bi eltim var allah herkese versin onemli ol an elti gorumce degil insanligi yani
Elbise icin bekliycem dun basenler gobis firtladi malesef
Mayisin ortasina kadar inmwm lazim aklimdaki belli zaten
afiyet olsunnnGünaydın bayanlar nasılsınız?
Dünkü menüm ;
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim peynir
yarım domates
öğle
4 tane kanat
salata
1 dilim ekmek
1/4 kase yoğurt
1 kase salata
1/2 kase çorba
1 altınbaşak
2 dilim ananas
2,5 litre su
ben her gün çıkıyorumHer gün tartıya mı çıkıyorsun çıkma. Stres bile kilo vermeni engelliyor hatta aldırıyor.
süpersiiiinnGunaydin a dostlar cok yoruldummmm 1.20 dak yuruyusumu yaptim 1 lt suyumu ictim gune acan cicek gibiyimmmm
bende bendeeEvet gece yatmadan sabah kalktiktan sonradayanamiorum tartilmadan bagimlilik bide aksam yemeklerinde dur diyemiorum yok sa weririrm bence
aranan bızdık bulundu kaptanım :26: ama girçekten ama girçektenn çektim cezamı bugünde çekicem. kızma pişman değilm aşureye dayanamıyorum ben tmm dayanmam lazımdı ama bile bile yedim. eğer bu hafta + çıkarsam bana sarı kart ver olurmuTanimadim derkenhilal bu cocuga kactin da bize mi demiyon sen bakiyim kiz dugun olcak nerdeyse
Ya bu arada bizim bizdik nerdee
Kiz beyn kaynimin ikisi de kucuk benmkinden ondan daha elti adayiyla bile tanismadm kii :))) heheheh valla kacmadmm
Haa anladm Edacimm azcik yemissin zaten baska kulp bulamadm ona takildm heralde masallahin var yoksaa :)))
Biz de tam bizdik nerde diyodukkkk seni seniii suclu bizdikk neyse kendin halletmissin zaten uzulme madem arti da cikmadn ama bi daha yapma sahlikli olmams cunku dun sadece gunu kurtarmissin
Canim stres yapma sen ustune duseni yaomissin ayrica asure cokta kotu degil bi ben sevemedim onu o kadar cokSelam arkadaşlar ve kaptanımsabahtan beri gelemedim, cesaretimi toplayıp , hatta geçmişi okuyp öyle yazcaktım dünki menümü ama cesaretimi topladım yazayımm kızın bana :18: ama cezamı kesitm çektim ödedim ben dün
dün (!)
sabah: 1 kepek ekmeğin köşesine biraz peynir pul biber + 1 çay
ara : 1 yeşil elma
öğlen: 4 yk mantar sote + 1 ince dilim kepek ekmeği arkasından hemen 1 kase aşure. çok tatlı değil şekeri azdı ama aşure sonuçta.. ( kızıcaksınız ama pişman değilim aşure yediğime :26: + da çıkmıcam kaptanım sözz. )
ara yapmadım
akşam : yemedim..
su: 3 lt
spor : 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
10 dk şu bacakları ileri geri ittiren aletten
20 dk bisiklet hızlı şekilde
sabah + çıkmadım kaptanım bugünde çok aşırı hafif geçirp cumaya hazırlık yapıcam + çıkmıcam söz. ama bunu yazmadanda vicdan azabı çektim dünden beri :18:
kaçıyom ben geçmişee.
Canim stres yapma sen ustune duseni yaomissin ayrica asure cokta kotu degil bi ben sevemedim onu o kadar cok
Ayrandan baska icecek cok zor durumda kalirdam icerim bende pilavda o sekilde makarnada ama vucudum alisti galiba bunlara bulasmadigim halde hic fark yok
kızmadınmı yani kaptanımmmmmmben çok seviyorum ya hergün kilo aldırmasa yerim.. bide iş yerinde yaa patronlar cimri çok şeker koydurtmamışlar şekersizdii aayy çok sevindim valla valla vallla
kaptancım malum benim karatay yaptğımı cümle alem bildiği için herkes ne yediğime bakıyor sofrada, dikkat çekmemek için ben almayayım demiyorum napim sonra başlıyorlar yok kilon yok da, yok efendim sen yemeyince millet de çekiniyor da..resmen kendimi feda ediyorum ya.. neyse inşallah cumaya yansımaz, bu akşam inşallah 1 saat yürüyüş yapacağım bi sıkıntı olmazsa..
gözdecim içinde şeker olmasa karataya göre hergün yiyebilirsin bile:)) çünkü içinde nohut fasulye buğday kuruyemişler ve kuru meyveler var.. hiç şeker koymayıp kuru kayısı doğrayarak şekerlendirsen 1 kaseyi bir öğün olarak tüketebilirsin ve çok da iyi tok tutar..ama işte karatay yapmıyorsun o yüzden yimee
ablacımm ekmek fazla geldi bana ama bebiş olunca normal sanırımm
geçmiş olsun kaptanımm bi an önce düzelirisn inşallah puuuf diye iniver
baya kalori yakmışsındır kaptnaım
çokokrem bal kötü olmş ama krtarmışsın bence
bende dün babama patates patlican kabak kızartması yaptım birde güzel gözüktüler ama yemedimm. ha bide onları yiyeydimde döveydinz benii
süpersiiinn
geçmiş olsun ablacımm
süpersin pampaaabende squat yapcam ya totom hey maşallahhh han gibi başka türlü gitmicek sıkılaşsın barii
teşekküüürr
bencede bekle kaptanım son raddeye kadar
afiyet olsunnn
ben her gün çıkıyorumkötü oluyo
süpersiiiinn
bende bendee
aranan bızdık bulundu kaptanım :26: ama girçekten ama girçektenn çektim cezamı bugünde çekicem. kızma pişman değilm aşureye dayanamıyorum ben tmm dayanmam lazımdı ama bile bile yedim. eğer bu hafta + çıkarsam bana sarı kart ver olurmu
evet günü kurtardım hiloşumm bugünde yarını kurtarcam cuma - gelcem azda olsaa
bende kahvaltı yapmadım daha dilek şimdi mükellef bir kahvaltı haızrlar uçasım var ankaraya doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?