Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Spora bayildim
Gunaydin ahaliii cay demlendi haydinnn ))
Nasilds canim cekti hemencik bende koyum ocaga
Neskafe candir

günaydın kızlar.vucudum direnişe geçti,ne yapacam ben yaaa.diyetisyene yarın gidecem beklesemmi yoksa bu 2 gün detox benzeri bişeymi yapsam cumaya sarı kart almak istemiyorummmm.

Evet gece yatmadan sabah kalktiktan sonradayanamiorum tartilmadan bagimlilik bide aksam yemeklerinde dur diyemiorum yok sa weririrm bence

Caglacigim yavas yavas birakabilirsin bence haftada iki gun tartil olmazsa cunku gercekten cok moral bozuyor ben bi gun kilo vermis diger gun arti gorunce motivem dusuyor

bende kahvaltı yapmadım daha dilek şimdi mükellef bir kahvaltı haızrlar uçasım var ankaraya doğru

Canim benim bi eltim var allah herkese versin onemli ol an elti gorumce degil insanligi yani
Elbise icin bekliycem dun basenler gobis firtladi malesef
Mayisin ortasina kadar inmwm lazim aklimdaki belli zaten

Dogru diyosn ama henuz eltilerimi tabimadim icn oyle dedm zaten :)) amin ins bana da iyi eltiler gelsn baci gibi olalm ne guzell :))

Kizz recel mi yiyon senn

Spora bayildim

Nasilds canim cekti hemencik bende koyum ocaga

Neskafe candir

Ben de senin spora bayildn gune acan cicek masallahh )

hilalcim gastritin mi var.banada bal cok gelir.

Baya onceleri gitmistm doktora gastrit baslangici demisti sanirm ama mikrop bulamadilar doktorum hassas baya cok kahve icemem usuttugum an agrir falan ne bilm sinav donemlerinden kaldi bu hassasliklar cok cekmistm unideyken hep stres demislerdi o zman malesef :/

Son düzenleme:
günaydın kızlar.vucudum direnişe geçti,ne yapacam ben yaaa.diyetisyene yarın gidecem beklesemmi yoksa bu 2 gün detox benzeri bişeymi yapsam cumaya sarı kart almak istemiyorummmm.
Dengenizi bozma derim canim detoxla giden geri geliyo detoxun mevsimi varmis cunku diyetisyenini ihmal etme o sana uygun bir menu verecektir su ac kalduginuda soyle aklinda yemek varken nasil zayiflayacaksin ki
Evet gece yatmadan sabah kalktiktan sonradayanamiorum tartilmadan bagimlilik bide aksam yemeklerinde dur diyemiorum yok sa weririrm bence
Cildirdin mi cagla sen hemde gunde iki bak bende hergun tartiliyirdum artik haftada iki cuma ve pazartesi botlece stresim azaldi
Pazartesi de hafta sonu kacirmayim diye tartiliyirum
Gunaydin a dostlar cok yoruldummmm 1.20 dak yuruyusumu yaptim 1 lt suyumu ictim gune acan cicek gibiyimmmm
Ohh gunaydin miss gibi olmus cok güzel olmus

Eski eda donmus cok güzel edam devam devam

Tanimadim derken hilal bu cocuga kactin da bize mi demiyon sen bakiyim kiz dugun olcak nerdeyse
Ya bu arada bizim bizdik nerdee

ama diyetisyenim veriyor reçeli

İnş inş inş devam edeceğim. Bitecek bu çile

Selam arkadaşlar ve kaptanım sabahtan beri gelemedim, cesaretimi toplayıp , hatta geçmişi okuyp öyle yazcaktım dünki menümü ama cesaretimi topladım yazayımm kızın bana :18: ama cezamı kesitm çektim ödedim ben dün

dün (!)
sabah: 1 kepek ekmeğin köşesine biraz peynir pul biber + 1 çay

ara : 1 yeşil elma

öğlen: 4 yk mantar sote + 1 ince dilim kepek ekmeği arkasından hemen 1 kase aşure. çok tatlı değil şekeri azdı ama aşure sonuçta.. ( kızıcaksınız ama pişman değilim aşure yediğime :26: + da çıkmıcam kaptanım sözz. )

ara yapmadım

akşam : yemedim..

su: 3 lt

spor : 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
10 dk şu bacakları ileri geri ittiren aletten
20 dk bisiklet hızlı şekilde

sabah + çıkmadım kaptanım bugünde çok aşırı hafif geçirp cumaya hazırlık yapıcam + çıkmıcam söz. ama bunu yazmadanda vicdan azabı çektim dünden beri :18:

kaçıyom ben geçmişee.

Tanimadim derken hilal bu cocuga kactin da bize mi demiyon sen bakiyim kiz dugun olcak nerdeyse

Kiz beyn kaynimin ikisi de kucuk benmkinden ondan daha elti adayiyla bile tanismadm kii :))) heheheh valla kacmadmm

ama diyetisyenim veriyor reçeli

Haa anladm Edacimm azcik yemissin zaten baska kulp bulamadm ona takildm heralde masallahin var yoksaa :)))

Biz de tam bizdik nerde diyodukkkk seni seniii suclu bizdikk neyse kendin halletmissin zaten uzulme madem arti da cikmadn ama bi daha yapma sahlikli olmams cunku dun sadece gunu kurtarmissin

ablacımm ekmek fazla geldi bana ama bebiş olunca normal sanırımm

geçmiş olsun kaptanımm bi an önce düzelirisn inşallah puuuf diye iniver
baya kalori yakmışsındır kaptnaım
çokokrem bal kötü olmş ama krtarmışsın bence

bende dün babama patates patlican kabak kızartması yaptım birde güzel gözüktüler ama yemedimm. ha bide onları yiyeydimde döveydinz benii
süpersiiinn

kızım allerji olunca dr ek gıdayı kes dedi bu aralar süt olsunda aç kalmasın diye iyice aştım kendini
geçmiş olsun ablacımm
süpersin pampaaa bende squat yapcam ya totom hey maşallahhh han gibi başka türlü gitmicek sıkılaşsın barii

Gunaydin ahaliii cay demlendi haydinnn ))
teşekküüürr

Canim benim bi eltim var allah herkese versin onemli ol an elti gorumce degil insanligi yani
Elbise icin bekliycem dun basenler gobis firtladi malesef
Mayisin ortasina kadar inmwm lazim aklimdaki belli zaten
bencede bekle kaptanım son raddeye kadar
afiyet olsunnn

Her gün tartıya mı çıkıyorsun çıkma. Stres bile kilo vermeni engelliyor hatta aldırıyor.
ben her gün çıkıyorum kötü oluyo

Gunaydin a dostlar cok yoruldummmm 1.20 dak yuruyusumu yaptim 1 lt suyumu ictim gune acan cicek gibiyimmmm
süpersiiiinn

bende bendee
aranan bızdık bulundu kaptanım :26: ama girçekten ama girçektenn çektim cezamı bugünde çekicem. kızma pişman değilm aşureye dayanamıyorum ben tmm dayanmam lazımdı ama bile bile yedim. eğer bu hafta + çıkarsam bana sarı kart ver olurmu

evet günü kurtardım hiloşumm bugünde yarını kurtarcam cuma - gelcem azda olsaa

Canim stres yapma sen ustune duseni yaomissin ayrica asure cokta kotu degil bi ben sevemedim onu o kadar cok

Canim stres yapma sen ustune duseni yaomissin ayrica asure cokta kotu degil bi ben sevemedim onu o kadar cok

kızmadınmı yani kaptanımmmmmm ben çok seviyorum ya hergün kilo aldırmasa yerim.. bide iş yerinde yaa patronlar cimri çok şeker koydurtmamışlar şekersizdii aayy çok sevindim valla valla vallla

Ayrandan baska icecek cok zor durumda kalirdam icerim bende pilavda o sekilde makarnada ama vucudum alisti galiba bunlara bulasmadigim halde hic fark yok

kaptancım malum benim karatay yaptğımı cümle alem bildiği için herkes ne yediğime bakıyor sofrada, dikkat çekmemek için ben almayayım demiyorum napim sonra başlıyorlar yok kilon yok da, yok efendim sen yemeyince millet de çekiniyor da..resmen kendimi feda ediyorum ya.. neyse inşallah cumaya yansımaz, bu akşam inşallah 1 saat yürüyüş yapacağım bi sıkıntı olmazsa..

kızmadınmı yani kaptanımmmmmm ben çok seviyorum ya hergün kilo aldırmasa yerim.. bide iş yerinde yaa patronlar cimri çok şeker koydurtmamışlar şekersizdii aayy çok sevindim valla valla vallla

gözdecim içinde şeker olmasa karataya göre hergün yiyebilirsin bile:)) çünkü içinde nohut fasulye buğday kuruyemişler ve kuru meyveler var.. hiç şeker koymayıp kuru kayısı doğrayarak şekerlendirsen 1 kaseyi bir öğün olarak tüketebilirsin ve çok da iyi tok tutar..ama işte karatay yapmıyorsun o yüzden yimee

evet gerçekten tok tuttu aayyyyyyyy karatay mı yapsam sürekli aşurei ysemmm ayy ben eve gidince kendime sadece kayısı ile şekerlendirilmiş aşuremi yapsamm. aay bennn koptummmmm

Sagol pampiss hahahaha :)) evet squat super olur canmm ben de basenler icin yapiyorm totoda pek sorun yok ama ust bacagim kalin yav..

Cuma eksi gelecez korkma stres yapma dedikleri gibi ben de okumustm hergun tarti korkusuyla salgilanan bi hormon bazen aksine arti cikmana sebep oluyorms ha bazi insan da vardir hergun tartilmaya alismis onceki gun yediklerini olcup tartar boylece ama stres yapiyosan tartilma bence ben de boyle diyorm ama bazen bi hafta duramiyorm bazen her gun bazen dueuyom falan dengesiz stayla haha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…