Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen ya ama bende dengesiz oldğum için belli olmyo bazen tartılmayınca sapıtıyorum + çıkıyorum bazen stresten aman ilginciz neyse cumaya kadar tartılmıcamm - çıkınca banada sörprüz ossun

heheheh şu sıfatı çok sevdim

Askim gercekten ne guzel olurdu menemenim de vardi yerdik bi guzel

biz yemeyiz zatennn

Tam dengesiziz kabul ettk bunu hehehehe :))) bugn ders yarn spor gunm en azndan bunu planlayim bu hafta 62,5 olmadikca da dondurma yoktu ama olamayabilirm reglden dolayi yine de 63 u sifirlamak da ilk hedefim bi hafta daha ski tutim sonra 62 olurm belkim bi dondurma yerm yok bana 62 gormeden dondurmaa hehehe :))

hadi bakalım şeker kızzzz bende 57 olmayı istiyorum bu hafta ama inşallah

kızmadınmı yani kaptanımmmmmm ben çok seviyorum ya hergün kilo aldırmasa yerim.. bide iş yerinde yaa patronlar cimri çok şeker koydurtmamışlar şekersizdii aayy çok sevindim valla valla vallla
Kiadim canim bluenun dedigi gibi kotu bisi degil cokta sekerli degildi diyorsun zaten afiyet olsun
Uff bu millette yesen gozunun icine bskarlar yemesen yine bakarlar
evet gerçekten tok tuttu aayyyyyyyy karatay mı yapsam sürekli aşurei ysemmm ayy ben eve gidince kendime sadece kayısı ile şekerlendirilmiş aşuremi yapsamm. aay bennn koptummmmm
Yok yaa hergun yersen zopalarim
Askim gercekten ne guzel olurdu menemenim de vardi yerdik bi guzel

Ben geleydim iyiydi

kaptanım sen bu hafta eksi çıkarsın inşallah.ben neyapacam sıkıntı bastı beni.ibre oynamıyor.

bugünkü menü
sabah:
2 dilim ananas
1 parcacık yarım yaglı peynir
1 haslanmıs yumurta

öğle:
1 porsiyon yogurtlu ısırgan

akşamda öğlenin aynısını düşünüyorum.

Canim stres yapma inan bu hafta hic stres yok bende veremesem bile sari karti jr ertesi haftada ilk uce girerim takim icibde artik boyle bakıyorum elinden geleni yapip veremiyorsan basimin uatunde yerin var kacamak yapip veremiyirsan kork benden mantugi

Birden cojtu tel
Canim kacamak yapip veremeyene hepimiz kixariz ama dikkat edip direnene kimse bisi doyemez ki al sariti bisi olmaz bi sonraki hafta grupta birinci olur sildirirsin sen stres yapmazsan - bile çıkarsin emin ol canim ben persembe sabaha kadar tartilmayacagim persembede duruma gore yerim

Kiadim canim bluenun dedigi gibi kotu bisi degil cokta sekerli degildi diyorsun zaten afiyet olsun

Uff bu millette yesen gozunun icine bskarlar yemesen yine bakarlar

Yok yaa hergun yersen zopalarim

Ben geleydim iyiydi
sağol kaptanımmm
hihihihi tamam tamam yemem yapmıcam yani yaparsam bi günde biter o
Eki Görüntüle 1059472

Ogle arasi icin hicte fena degil
Cardakta bos oturmaktansa yürümek
Hee ilk 10dk da yok 10 dk sonra aklima geldi uygulamayi acmak
süpersin kaptanımmmmm bizde arkadaşımla bugün yürümek yerine koşucaz öyle konştuk bakalımmmm

puuuff kimselerde yok bugün burda yaaaaaa

Evrt ya kimseler yok olmuyor boyle bunlara cozum bulalim napsak ki
Aman napiyim burdan uzak kalan kacamak yapiyo iste onlar kendine ceza veriyo zaten hihhh
Ayrica kosmsk iyi fikirde surekli kosu degil tempolu postaci yuruyusunun tempolusunh yapin zamanla acilir cunku vucut

aa tamam ozaman kaptanım biz sandıkki koşunca daha çok yakarız

Bi ara ahseni gordum ama ciks yazmadi bisi
Menusunude yazmadi

Caglada yok ortalarda dilek haninda yedi menemeni gezmelere gitti

Dunku menum
Ac karnina 2 gunkurusu ilik su
Kahvlti sekersiz cy.biraz peynir 1 orta boy muz 5 yesil zeytin.1 domates.yarim cy brd dan fazla kuruyemis. 9.00 da
Ara turk kahvesi.1 kupa formcy
Ogle yok
Ara 1 form cy 2 kupa yesilcy
Aksam 1 kucuk kozlenms patlicanli sebzeli az kiymali karniyarik
1 kase yogirt
2 ymk ks pilav
2.5 lt su
Spor yok ama gece 10 a kadar coook hareketli bi gun gecrdm terledim kostururken

Bugunku menum
Ac krnina 2 gunkurusu 1 kupa 7 otlu cy
Kahvlti 1 ymrtli omlt.domates salatalik 5 yesul zeytin.ceyrk dil peyniri
Yarmcy brd dn fazla kuruyemis.1 kupa yesil cy
Ara turk kahvesi.
Ogle 5 tane kusbasi et.1 brdk ayrn.salata
Ara 2 form cy.
Aksm ( planim su)
1 kucuk sebzeli karnitarik 1 koca kase cacik.1 yesil cy
Su yatana kadr 3 ltyi gecr
Spor 45 dk leslie 3 mil( sabh yaptm)
Esim gec gelck 30 dk da zumba yaparim aksam

Araba gibi dusun kendini devire gore vitesi ayarla canim
tamam kaptanıım

Vayy güzelmişşş :129:

Burdayım ben yaaaa ama adliyeden geldm evrak işleri falan uğraştm derken anca olduuu..

Bu arada benm regl bumm patladıııı
uhuuuuu hayırlı osssuunn canııım
bence süper oluuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…