aynen ya ama bende dengesiz oldğum için belli olmyo bazen tartılmayınca sapıtıyorum + çıkıyorum bazen stresten aman ilgincizSagol pampiss hahahaha :)) evet squat super olur canmm ben de basenler icin yapiyorm totoda pek sorun yok ama ust bacagim kalin yav..
Cuma eksi gelecez korkma stres yapma dedikleri gibi ben de okumustm hergun tarti korkusuyla salgilanan bi hormon bazen aksine arti cikmana sebep oluyorms ha bazi insan da vardir hergun tartilmaya alismis onceki gun yediklerini olcup tartar boylece ama stres yapiyosan tartilma benceben de boyle diyorm ama bazen bi hafta duramiyorm bazen her gun bazen dueuyom falan dengesiz stayla haha :)))
Askim gercekten ne guzel olurdu menemenim de vardi yerdik bi guzel
aynen ya ama bende dengesiz oldğum için belli olmyo bazen tartılmayınca sapıtıyorum + çıkıyorum bazen stresten aman ilgincizneyse cumaya kadar tartılmıcamm - çıkınca banada sörprüz ossun
heheheh şu sıfatı çok sevdim
biz yemeyiz zatennn
Tam dengesiziz kabul ettk bunu hehehehe :))) bugn ders yarn spor gunm en azndan bunu planlayim bu hafta 62,5 olmadikca da dondurma yoktu ama olamayabilirm reglden dolayi yine de 63 u sifirlamak da ilk hedefim bi hafta daha ski tutim sonra 62 olurm belkim bi dondurma yerm yok bana 62 gormeden dondurmaa hehehe :))
hadi bakalım şeker kızzzzbende 57 olmayı istiyorum bu hafta ama inşallah
Kiadim canim bluenun dedigi gibi kotu bisi degil cokta sekerli degildi diyorsun zaten afiyet olsunkızmadınmı yani kaptanımmmmmmben çok seviyorum ya hergün kilo aldırmasa yerim.. bide iş yerinde yaa patronlar cimri çok şeker koydurtmamışlar şekersizdii aayy çok sevindim valla valla vallla
Uff bu millette yesen gozunun icine bskarlar yemesen yine bakarlarkaptancım malum benim karatay yaptğımı cümle alem bildiği için herkes ne yediğime bakıyor sofrada, dikkat çekmemek için ben almayayım demiyorum napim sonra başlıyorlar yok kilon yok da, yok efendim sen yemeyince millet de çekiniyor da..resmen kendimi feda ediyorum ya.. neyse inşallah cumaya yansımaz, bu akşam inşallah 1 saat yürüyüş yapacağım bi sıkıntı olmazsa..
gözdecim içinde şeker olmasa karataya göre hergün yiyebilirsin bile:)) çünkü içinde nohut fasulye buğday kuruyemişler ve kuru meyveler var.. hiç şeker koymayıp kuru kayısı doğrayarak şekerlendirsen 1 kaseyi bir öğün olarak tüketebilirsin ve çok da iyi tok tutar..ama işte karatay yapmıyorsun o yüzden yimee
Yok yaa hergun yersen zopalarimevet gerçekten tok tuttuaayyyyyyyy karatay mı yapsam sürekli aşurei ysemmm ayy ben eve gidince kendime sadece kayısı ile şekerlendirilmiş aşuremi yapsamm. aay bennn koptummmmm
Askim gercekten ne guzel olurdu menemenim de vardi yerdik bi guzel
kaptanım sen bu hafta eksi çıkarsın inşallah.ben neyapacam sıkıntı bastı beni.ibre oynamıyor.
bugünkü menü
sabah:
2 dilim ananas
1 parcacık yarım yaglı peynir
1 haslanmıs yumurta
öğle:
1 porsiyon yogurtlu ısırgan
akşamda öğlenin aynısını düşünüyorum.
kaptanım sen bu hafta eksi çıkarsın inşallah.ben neyapacam sıkıntı bastı beni.ibre oynamıyor.
bugünkü menü
sabah:
2 dilim ananas
1 parcacık yarım yaglı peynir
1 haslanmıs yumurta
öğle:
1 porsiyon yogurtlu ısırgan
akşamda öğlenin aynısını düşünüyorum.
sağol kaptanımmmKiadim canim bluenun dedigi gibi kotu bisi degil cokta sekerli degildi diyorsun zaten afiyet olsun
Uff bu millette yesen gozunun icine bskarlar yemesen yine bakarlar
Yok yaa hergun yersen zopalarim
Ben geleydim iyiydi
süpersin kaptanımmmmmEki Görüntüle 1059472
Ogle arasi icin hicte fena degil
Cardakta bos oturmaktansa yürümek
Hee ilk 10dk da yok 10 dk sonra aklima geldi uygulamayi acmak
puuuff kimselerde yok bugün burda yaaaaaa
Evrt ya kimseler yok olmuyor boyle bunlara cozum bulalim napsak ki
Aman napiyim burdan uzak kalan kacamak yapiyo iste onlar kendine ceza veriyo zatenhihhh
Ayrica kosmsk iyi fikirde surekli kosu degil tempolu postaci yuruyusunun tempolusunh yapin zamanla acilir cunku vucut
aa tamam ozaman kaptanım biz sandıkki koşunca daha çok yakarız
Eki Görüntüle 1059472
Ogle arasi icin hicte fena degil
Cardakta bos oturmaktansa yürümek
Hee ilk 10dk da yok 10 dk sonra aklima geldi uygulamayi acmak
puuuff kimselerde yok bugün burda yaaaaaa
Araba gibi dusun kendini devire gore vitesi ayarla canim
uhuuuuu hayırlı osssuunn canııım
Vayy güzelmişşş :129:
Burdayım ben yaaaaama adliyeden geldm evrak işleri falan uğraştm derken anca olduuu..
Bu arada benm regl bumm patladıııı
bence süper oluuurrrBugunku menum
Ac krnina 2 gunkurusu 1 kupa 7 otlu cy
Kahvlti 1 ymrtli omlt.domates salatalik 5 yesul zeytin.ceyrk dil peyniri
Yarmcy brd dn fazla kuruyemis.1 kupa yesil cy
Ara turk kahvesi.
Ogle 5 tane kusbasi et.1 brdk ayrn.salata
Ara 2 form cy.
Aksm ( planim su)
1 kucuk sebzeli karnitarik 1 koca kase cacik.1 yesil cy
Su yatana kadr 3 ltyi gecr
Spor 45 dk leslie 3 mil( sabh yaptm)
Esim gec gelck 30 dk da zumba yaparim aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?