Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim pilav bulgur fimi karatayci

Vayy güzelmişşş :129:

Burdayım ben yaaaa ama adliyeden geldm evrak işleri falan uğraştm derken anca olduuu..

Bu arada benm regl bumm patladıııı
Ohh ohh sen bugun yarin bol su ic odem at iki gune gecer inşallah siskinligin

Himm sende spor gormek guxel canim
Menude iyi gidiyor simdilik

Vayyy spor üstüne spor haa menün de güzlemişş

tamam kaptanıım

uhuuuuu hayırlı osssuunn canııım

bence süper oluuurrr

Sağol Canm

2 güne daha tam yeni olur sanırm kaptan ama şu an çok şişliğim yok gibi benden hayır yok anneme de ananas al demiştim unutmadıysa eve gidince yerm hemen iki dilim suyu da gene 3 yaparım

Hayir yok derken :26:

Ananas konusunda dedm kaptanım alcam deyip deyip ya unutuyorum eve giderken ya da yorgun olup markete uğramıyorum

Himm ayy birden panik oldum
Dedim tartida hayir yok diyor sandim
Bende yine cilege basladim ya cilek candir artik tadida gelmistir gecenlerde cok kotuydu tadi kocama siparis verdim bende
O erken cikiyor isten benim gibi degil ki

Yemeyince cok mutlu olmussundur

Slm meleklerrr ablanız geldiiiii16:

nasılsınız bakalımmm herşey yolundamı herkes iyimi

az önce eve girdikk teyzemi görümcesine emanet ettik geri döndük şükür evime kavuştumm teyzem ayaklandı çok şükür iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim sizleri çok özledimm şimdi pazara gitmem lazım slm vermeden çıkmayayım dedim dönüşte uzun bir geçmiş yaparımm sizi çok seviyorumm

Himm ayy birden panik oldum
Dedim tartida hayir yok diyor sandim
Bende yine cilege basladim ya cilek candir artik tadida gelmistir gecenlerde cok kotuydu tadi kocama siparis verdim bende
O erken cikiyor isten benim gibi degil ki

Farkettm bi panikledin
Çileği ben de çokk seviyorumm akşam yemeğinden önce üzel oluyoorrr hem tatlı ihtiyacım da az da olsa diniyorr

Aaa hoşgeldn Banuş ablammm bol muhabbet ederz artk,haberlere çokk sevindmmm

Anamm bitanem gelmiş
Hosgeldin banucugum
Hersey iyiymis sukur rabbimden sual olmaz
Pazarinida ihmal etmez

Kendime soyluyom
İyi olsun bari ahsen
Vucudunda 1 yillik tatli var.40 gunde anca gider vucuttan

hoşbuldum bebişimmmmm evet kaynatırız artık dua ediyorum bişey çıkmasın diye düzen filan kalmadı ama merak etmeyin diyetimi bozmadım sadece spor biraz aksadı o kadar çilek yemek için biraz daha bekle Hilalcim şu anda çilekler elma gibi sırf hormon doğalını bulabilirsen ne ala o zaman afiyetolsun tatlım

Anamm bitanem gelmiş
Hosgeldin banucugum
Hersey iyiymis sukur rabbimden sual olmaz
Pazarinida ihmal etmez

hoşbuldummmmm şirin kaptancımmmm evet çok şükür allah bize bağışladıı sizi buldum ya ayrılamıyorumda ama gitmem lazım yumurtam ve sebzem yok öpüyorum hepinizi

Kendime soyluyom
İyi olsun bari ahsen
Vucudunda 1 yillik tatli var.40 gunde anca gider vucuttan
Ilahi ahsen bak canim sen kendine cok baski yapiyotsun ya cok kasiyitsun ya cok birakiyorsun benim fikrim sana diyetisyen sart cunku karatayda surekli kacamak yapıyorsun karataycilar kizmayain benim ahsendeki gozlemim bu
Hilal sen yeme cilek ben yerim

hoşbuldummmmm şirin kaptancımmmm evet çok şükür allah bize bağışladıı sizi buldum ya ayrılamıyorumda ama gitmem lazım yumurtam ve sebzem yok öpüyorum hepinizi

Tamam canim hadi sen git gelince kaynatiriz caylar benden

Son düzenleyen: Moderatör:

Amin ins cikmaz artk ablacimm tebrik ederm valla helal olsn diyette fire yoksa masallahh.. Sporu telafi edersn bosver

Orasi oyle ama gorunce de dayanamiyom yaa :))
Yine de dikkat edermm )

Kiz gene olan bana oldu ahahhaha hep boyle oluyo gozde bi sey diyo ben onayliyom azar bana sen de yiyon ben de yiyom yasak bana hehehe gunah kecisi oldm grubun yavv

banucugum hormonlu dedi ya ondan sen yeme
Ama ben bugun dayanamiycam yiycem

Kizlarrrrrrrrrrrrr
Parklar bahçeler yürüyüş yapanlarla dolu
Abowww herkes diyette
Biz artik oyalanmiyoruz
Zafer bizim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…