Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar kızlar pazara git gel yemek yap duş al yemek ye mutfağı topla anca bu saat oldu

Banu abla bizi pazara götür:124:
Banu abla bize organik yedir:124:
Banu abla bizi pazara götür:124:
Yaaa yaaa şaa şaa şa banu abla çok yaşa :124:

ayyyy canım benimm götüreyim tabiii şirinemmmm

Kizlarrrrrrrrrrrrr
Parklar bahçeler yürüyüş yapanlarla dolu
Abowww herkes diyette
Biz artik oyalanmiyoruz
Zafer bizim olsun

kesinlikle kızlar yaz kapıya dayandı zaman kaybetmememiz lazım

menülerinde sporu görmek çok güzel Ahsencimm karatay nasıl gidiyor memnunsundur umarım karnıyarığı patlıcanları kızartmadan yaptığını düşünüyorum cnm

Yasemincim metabolizma hızlandırıcı çayı denesen belki faydası olur elmalı tarçınlı olanı bende az önce düdüklüde pişirdim yarın içmeye başlayacağım
bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum artık yapmak isterseniz tarifi şöyle kızlar

3 yeşil elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
15 bardak su

elmaları dörde bölüp çekirdeklerini çıkarın limonu 4 e bölün hepsini düdüklüde kaynamaya başladıktan sonra altını kısarak 7 dk pişirin

süzüp buzdolabında saklayabilirsiniz yemeklerden 2 saat sonra 1 er bardak sıcak veya soğuk tüketebilirsiniz günde 3 bardak içilmesi ve reflüsü tansiyon sorunu olanların miktara dikkat etmesi gerekiyor

tatlım akşam yemeden nasıl durabildinkii:26: spora bayıldımmm

günaydın kızlar.vucudum direnişe geçti,ne yapacam ben yaaa.diyetisyene yarın gidecem beklesemmi yoksa bu 2 gün detox benzeri bişeymi yapsam cumaya sarı kart almak istemiyorummmm.

yopurt karışımını veya elmalıtarçınlı çayı dene bitanem

Gunaydin a dostlar cok yoruldummmm 1.20 dak yuruyusumu yaptim 1 lt suyumu ictim gune acan cicek gibiyimmmm

çekirgemmmm maşallah sana spor süreleri gittikçe artmış bakıyorum sır dediğini de okudum ayrıca

Slm Edacımm evime kavuştum süperim şükür sana kolay gelsin canım müthiş menüler geri dönmüş geçen hafta 900 gr yağdan verdiğin için ayrıca tbrk ediyorum bitanemmm

şekersizliğe alışınca şekerli birşey bende acıbiber gibi etki yapıyor bluecum çok alıştım sanırım ayrıca nihayet inişe geçmişsin omega 3 işe yaradı demekki çok sevindim bitanemmm hızla hedefe o zaman

evet akşamki ekmekler fazla olmuş Çağlacım zaten farkındasın spor süper ama

iradenden dolayı alkışlıyorum cnm

karpuz açılışını yaptın demek afiyetolsun canım

ecemavi hoşgeldiniz aramıza Yaseminin ablasısınız sanırım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtulacağımıza eminim

meyvelerin yanında süt veya yoğurt tüketirseniz zararlarını en az indirgemiş oluruz

Selam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi

Gülşahım hayırdır ne olduu :26: çok geçmiş olsunn bizi habersiz bırakma sıfır tuz tüketmeye çalış canım inş ameliyata gerek kalmadan sorun çözülür dualarımız seninle bitanem

Şirinemm aynı sorun bende de oldu zaten sürekli düzensiz ama bu sefer çok gecikti yarın sabah soğan kürüne başlıyorum Saraçoğlunun sabahları 1,5 su bardağı klorsuz suya orta boy bir soğanı kabuğuyla birlikte dörde böl ve 5 dk kaynatıp suyunu iç canım gerçekten hemen söktürüyor birde hayıt tohumunu duymuştum fakat denemedim hiç cnm soğan suyu işe yarıyor bende inş sende faydasını görürsün

Sanırım Şule ve Helin dönmedi Norayı da yarın ben bir arayayım

Hürrem sultan başlıyor ben biraz uzun oturayım çok yorulmuşum kızlar ara ara bakarım yine

banucugum hormonlu dedi ya ondan sen yeme
Ama ben bugun dayanamiycam yiycem

Ye tabi yeee :))

Kizlarrrrrrrrrrrrr
Parklar bahçeler yürüyüş yapanlarla dolu
Abowww herkes diyette
Biz artik oyalanmiyoruz
Zafer bizim olsun

Valla zaman kaybi yok artk bence dee bi yandan da herkes dondurma yiyodu istiklalde kafayi yedmm bi ona dayanamam yaaa
Ben de iki tane form biskuvi yedm anca napim

Hürrem sultan başlıyor ben biraz uzun oturayım çok yorulmuşum kızlar ara ara bakarım yine

Annem de kalkma basindannn :))
Ben de ders calisiyorm ama bugn de midem biraz kotu gene noluyo bana anlamadm iki gundur bi yandan regl falan enerjim kalmadi yahuu

selamm

nasılsın banucum,gelmiyorsun bizim oralara,özlettin kendini...

bizim topikde karatay yapmaya başladı,ama kızlar pek uğramıyor şu ara sanırım işleri var..bende seni görünce dayanamadım ,arasıra bizede gel canım özletme kendini ,öpüyorum

Banusum hosgeldin.yarin diyetisyen randevum var.o cayi bi sorayim.
Hilalcim bahar mevsiminde mide hassas oluyor.benimkide hassas arada sinyal veriyor.

Canim usuttunmu ince giyinince insan usuyor kalin giyinsen terliyosun bu mevsimde insan daha cok hasta oluyor

Ben bu haftadan kendi adima hic umutlu degilim cok uyduruk beslendin yazacak menum bile yok tirtiklama usulu yedim yogunluktan kurtarirsa sporum kurtaracak:18:

İyi geceler kizlar kafam catlio yine ya ben misafir boyle habersiz gelince panik oluorum bi sinir oluorum:)

Bi ara ahseni gordum ama ciks yazmadi bisi
Menusunude yazmadi

Caglada yok ortalarda dilek haninda yedi menemeni gezmelere gitti

Askim sohbete gittim kostur kistur tel alamadim kiz gel bi gun sanada yapayim ankaradayiz ikimizde nasil olsa

Canim usuttunmu ince giyinince insan usuyor kalin giyinsen terliyosun bu mevsimde insan daha cok hasta oluyor

Bilmiyorm ki Dilegim bacim yaa cok kotu midem hala uyumaya calisacam bakalm :/ pazartesi cok usudum sali o yuzden baya kalin giyndim bu sefer de terledm bi ortasi olmadi sanirm yaa

Gecmis olsun canim mideni yormayacak sekilde bwslen bide dilegin dedigi gibi yiyinmene dikkat et canım
Bu cayi biliyorum bi cok diuetisyen oneriyor ee bizde başlayalım madem
Sogani yarın sabah deneyim ablacim artik kac gun oldu sasirdim valla sponton adet kanaması bekliycez dedi drda ilac filan vermedi ama sogani deneyim
Ya su sixin hisbusku bulamadim sende yoktun soramaddim aktarda nar cicegi diye birsey var o mu ablacigim:26:

Askim sohbete gittim kostur kistur tel alamadim kiz gel bi gun sanada yapayim ankaradayiz ikimizde nasil olsa
Tmm o zaman anlastik heddfe ulasinca bi gun patlatiyoz diyeti beraber sule ilede bulusmak nasio olmadi bi geldi gelcem dedi sonra yine kayboldu
İyi geceler kizlar kafam catlio yine ya ben misafir boyle habersiz gelince panik oluorum bi sinir oluorum:)
Canim niye panik oluyosun habersiz misafir umdugunu degil buldugunu yer demisler
Ben bu haftadan kendi adima hic umutlu degilim cok uyduruk beslendin yazacak menum bile yok tirtiklama usulu yedim yogunluktan kurtarirsa sporum kurtaracak:18:

İnşallah canim spor kurtarmistir
Sen zayiflayinca etkiliyo bu cevren seni tirtiklamada olsa yeme dilegim bakma sen onlara

♥♡♥♡♥♡♥♡♥
GÜNAYDIN
3. Mıntıkanin Fıstiklari
♥♡♥♡♥♡♥♡♥

menum

Sabah
1 simit
1 dlm peynir

Ara
1 kahve

Öğle
1, 5 biber dolmasi
2 yk yogurt
1 keoce corba

Ara
Kefir

Ara
3 kayisi
10 cig findik

Aksam
Bir porsiyon (5-6 yk) tavuklu mantarli sebzeli ymk uydurdum
1 kase yoğurt
6-7 tane cilek

Su:2 lt
Spor: 40 dk yuruyus
Arti spor yapamadim cunku utu yaptim 22:00 de bitmisti

Dikkat edecem bugn baya cunku gece baya zorlandm yaa..

♥♡♥♡♥♡♥♡♥
GÜNAYDIN
3. Mıntıkanin Fıstiklari
♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Gunaydinn kaptanmm

9 Nisan menum
2 gun kurusu

1 kasarli kepekli tost
Cay

Yarim paket cikolatali form

Et doner pors
2 dilim ekmek
Taze skilms portakal suyu

2 dilim ananas
1 avuc leblebi

1 pors mantarli tavuk sote
Salata

Gece mide icn balli papatya cayi
1 bardak sut

Su: 2,5 lt

Selam canlarım herkesi çookkk özledimm
Hepinize günaydınnnnn
Nasılsınız bakalım

Net problmm vardı kızlar
Çözdük şükür

Ahh kazen abi ah seni çok aradım sen olaydın bunuda cözerdin hemen)
Adam isyan etcek

Dikkat edecem bugn baya cunku gece baya zorlandm yaa..

Gunaydinn kaptanmm
Bide sen iglenleri surekli disardan yemek zorundasin acaba oda etkiliyir mu senin mideyi
Tekrar gecmis olsun ayran ic ayrannnn ayrannn

Nerdesin sen kacakkk
Yasemin demedi mi bacaklarini kircam senin
Ohooo tam bir haftadir yoksun hihh
Madem yaseminin nosu var sende insan bi haber verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…