- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iyi akşamlar kızlar pazara git gel yemek yap duş al yemek ye mutfağı topla anca bu saat oldu
ayyyy canım benimm götüreyim tabiii şirinemmmm
kesinlikle kızlar yaz kapıya dayandı zaman kaybetmememiz lazım
menülerinde sporu görmek çok güzel Ahsencimm karatay nasıl gidiyor memnunsundur umarım karnıyarığı patlıcanları kızartmadan yaptığını düşünüyorum cnm
Yasemincim metabolizma hızlandırıcı çayı denesen belki faydası olur elmalı tarçınlı olanı bende az önce düdüklüde pişirdim yarın içmeye başlayacağım
bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum artık yapmak isterseniz tarifi şöyle kızlar
3 yeşil elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
15 bardak su
elmaları dörde bölüp çekirdeklerini çıkarın limonu 4 e bölün hepsini düdüklüde kaynamaya başladıktan sonra altını kısarak 7 dk pişirin
süzüp buzdolabında saklayabilirsiniz yemeklerden 2 saat sonra 1 er bardak sıcak veya soğuk tüketebilirsiniz günde 3 bardak içilmesi ve reflüsü tansiyon sorunu olanların miktara dikkat etmesi gerekiyor
tatlım akşam yemeden nasıl durabildinkii:26: spora bayıldımmm
yopurt karışımını veya elmalıtarçınlı çayı dene bitanem
çekirgemmmm maşallah sana spor süreleri gittikçe artmış bakıyorum sır dediğini de okudum ayrıca
Slm Edacımm evime kavuştum süperim şükür sana kolay gelsin canım müthiş menüler geri dönmüş geçen hafta 900 gr yağdan verdiğin için ayrıca tbrk ediyorum bitanemmm
şekersizliğe alışınca şekerli birşey bende acıbiber gibi etki yapıyor bluecum çok alıştım sanırım ayrıca nihayet inişe geçmişsin omega 3 işe yaradı demekki çok sevindim bitanemmm hızla hedefe o zaman
evet akşamki ekmekler fazla olmuş Çağlacım zaten farkındasın spor süper ama
iradenden dolayı alkışlıyorum cnm
karpuz açılışını yaptın demek afiyetolsun canım
ecemavi hoşgeldiniz aramıza Yaseminin ablasısınız sanırım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtulacağımıza eminim
meyvelerin yanında süt veya yoğurt tüketirseniz zararlarını en az indirgemiş oluruz
Gülşahım hayırdır ne olduu :26: çok geçmiş olsunn bizi habersiz bırakma sıfır tuz tüketmeye çalış canım inş ameliyata gerek kalmadan sorun çözülür dualarımız seninle bitanem
Şirinemm aynı sorun bende de oldu zaten sürekli düzensiz ama bu sefer çok gecikti yarın sabah soğan kürüne başlıyorum Saraçoğlunun sabahları 1,5 su bardağı klorsuz suya orta boy bir soğanı kabuğuyla birlikte dörde böl ve 5 dk kaynatıp suyunu iç canım gerçekten hemen söktürüyor birde hayıt tohumunu duymuştum fakat denemedim hiç cnm soğan suyu işe yarıyor bende inş sende faydasını görürsün
Sanırım Şule ve Helin dönmedi Norayı da yarın ben bir arayayım
Banu abla bizi pazara götür:124:
Banu abla bize organik yedir:124:
Banu abla bizi pazara götür:124:
Yaaa yaaa şaa şaa şa banu abla çok yaşa :124:
ayyyy canım benimm götüreyim tabiii şirinemmmm
Kizlarrrrrrrrrrrrr
Parklar bahçeler yürüyüş yapanlarla dolu
Abowww herkes diyette
Biz artik oyalanmiyoruz
Zafer bizim olsun
kesinlikle kızlar yaz kapıya dayandı zaman kaybetmememiz lazım
Bugunku menum
Ac krnina 2 gunkurusu 1 kupa 7 otlu cy
Kahvlti 1 ymrtli omlt.domates salatalik 5 yesul zeytin.ceyrk dil peyniri
Yarmcy brd dn fazla kuruyemis.1 kupa yesil cy
Ara turk kahvesi.
Ogle 5 tane kusbasi et.1 brdk ayrn.salata
Ara 2 form cy.
Aksm ( planim su)
1 kucuk sebzeli karnitarik 1 koca kase cacik.1 yesil cy
Su yatana kadr 3 ltyi gecr
Spor 45 dk leslie 3 mil( sabh yaptm)
Esim gec gelck 30 dk da zumba yaparim aksam
Dunku menum
Ac karnina 2 gunkurusu ilik su
Kahvlti sekersiz cy.biraz peynir 1 orta boy muz 5 yesil zeytin.1 domates.yarim cy brd dan fazla kuruyemis. 9.00 da
Ara turk kahvesi.1 kupa formcy
Ogle yok
Ara 1 form cy 2 kupa yesilcy
Aksam 1 kucuk kozlenms patlicanli sebzeli az kiymali karniyarik
1 kase yogirt
2 ymk ks pilav
2.5 lt su
Spor yok ama gece 10 a kadar coook hareketli bi gun gecrdm terledim kostururken
menülerinde sporu görmek çok güzel Ahsencimm karatay nasıl gidiyor memnunsundur umarım karnıyarığı patlıcanları kızartmadan yaptığını düşünüyorum cnm
kaptanım sen bu hafta eksi çıkarsın inşallah.ben neyapacam sıkıntı bastı beni.ibre oynamıyor.
bugünkü menü
sabah:
2 dilim ananas
1 parcacık yarım yaglı peynir
1 haslanmıs yumurta
öğle:
1 porsiyon yogurtlu ısırgan
akşamda öğlenin aynısını düşünüyorum.
Yasemincim metabolizma hızlandırıcı çayı denesen belki faydası olur elmalı tarçınlı olanı bende az önce düdüklüde pişirdim yarın içmeye başlayacağım
bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum artık
3 yeşil elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
15 bardak su
elmaları dörde bölüp çekirdeklerini çıkarın limonu 4 e bölün hepsini düdüklüde kaynamaya başladıktan sonra altını kısarak 7 dk pişirin
süzüp buzdolabında saklayabilirsiniz yemeklerden 2 saat sonra 1 er bardak sıcak veya soğuk tüketebilirsiniz günde 3 bardak içilmesi ve reflüsü tansiyon sorunu olanların miktara dikkat etmesi gerekiyor
Selam arkadaşlar ve kaptanımsabahtan beri gelemedim, cesaretimi toplayıp , hatta geçmişi okuyp öyle yazcaktım dünki menümü ama cesaretimi topladım yazayımm kızın bana :18: ama cezamı kesitm çektim ödedim ben dün
dün (!)
sabah: 1 kepek ekmeğin köşesine biraz peynir pul biber + 1 çay
ara : 1 yeşil elma
öğlen: 4 yk mantar sote + 1 ince dilim kepek ekmeği arkasından hemen 1 kase aşure. çok tatlı değil şekeri azdı ama aşure sonuçta.. ( kızıcaksınız ama pişman değilim aşure yediğime :26: + da çıkmıcam kaptanım sözz. )
ara yapmadım
akşam : yemedim..
su: 3 lt
spor : 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
10 dk şu bacakları ileri geri ittiren aletten
20 dk bisiklet hızlı şekilde
sabah + çıkmadım kaptanım bugünde çok aşırı hafif geçirp cumaya hazırlık yapıcam + çıkmıcam söz. ama bunu yazmadanda vicdan azabı çektim dünden beri :18:
kaçıyom ben geçmişee.
tatlım akşam yemeden nasıl durabildinkii:26: spora bayıldımmm
günaydın kızlar.vucudum direnişe geçti,ne yapacam ben yaaa.diyetisyene yarın gidecem beklesemmi yoksa bu 2 gün detox benzeri bişeymi yapsam cumaya sarı kart almak istemiyorummmm.
yopurt karışımını veya elmalıtarçınlı çayı dene bitanem
Gunaydin a dostlar cok yoruldummmm 1.20 dak yuruyusumu yaptim 1 lt suyumu ictim gune acan cicek gibiyimmmm
çekirgemmmm maşallah sana
Günaydın bayanlar nasılsınız?
Ben çok yoğunum aynı böyle geziyorum
Dünkü menüm ;
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim peynir
yarım domates
ara: 1 elma
öğle
4 tane kanat
salata
1 dilim ekmek
ara: 1 elma
akşam : (17:30)
1/4 kase yoğurt
1 kase salata
1/2 kase çorba
ara. 19:00
1 altınbaşak
ara: (21:45)
2 dilim ananas
2,5 litre su
1 kupa ısırganlı yeşilçay
2 bardak kremasız nescafe (diyetisyen izin verdi bir bardak kahveye 1 parmak kalınlığında sütle koyup içiyorum)
Slm Edacımm evime kavuştum süperim şükür sana kolay gelsin canım müthiş menüler geri dönmüş geçen hafta 900 gr yağdan verdiğin için ayrıca tbrk ediyorum bitanemmm
Her zaman elimden grldiğince destek olurum
Doktorcum sanırım bende önceden reaktif hipoglisemi veya benzeri bişey vardı acıkınca gözüm dönüyordu ellerim titriyordu çok sinirli oluyordum artık geçti bu haller çokşükür
Bu akşam komşuya yemeğe davetliydik zorla meyve suyu koydular Allahım sanki pekmez içtim, bitiremedim tatlıyı yiyemedim, eski ben olsam ohoo tınlamazdım bile:)
Karatayı çok seviyorum resmen hayat tarzım değişiyor..
Bugünkü kaçamaklarım için özür dilerim arkadaşlar, mecbur kaldım davetli olunca, ama inanın çok kaçırmadım, yarın mutlaka yürüyüşümü yapacağım ve cuma günü inşallah 55 li rakamlar göreceğim tartıda
şekersizliğe alışınca şekerli birşey bende acıbiber gibi etki yapıyor bluecum çok alıştım sanırım ayrıca nihayet inişe geçmişsin omega 3 işe yaradı demekki çok sevindim bitanemmm hızla hedefe o zaman
İyi aksamlar guzel hanimlar
Sabah
Yarim dilim ekmek
Yarim kase tarhana
Ara
2cilek
ara
Sutlu nescafe sekersiz
Aksam
Barbunya
2dilim ekmek
Cacik
Yesil salata
Spor 1sa 10dk bisiklet 25mekik
Su 2lt
Soda
Yesilcay tarcinliaksami abarttm butun gun yemeyince ama kurt seyiti izlerken 50dk yapmisim bisiklet
evet akşamki ekmekler fazla olmuş Çağlacım zaten farkındasın spor süper ama
bugun ki menüm
sabah(06:50)
1/4 çokonat :18:
sabah(09:00)
3yk yogurt
6 fındık
5-6 kuru üzüm
2 dolu yk yulaf
1 kupa şekersiz kahve
öğle-akşam(ikisinin yerine)(16:00)
1 tavuk dürüm:18:
1 ayran
saat 21:00 de geldim eve saatlerdir geziyorum yeminle tabanlarım ağrıyor
neyse 500 ip atlama ve koşuşturmacam dışında sporum yok malesef
ayrıca eve gelirken kaynım tatlı aldı avucum kadar büyüklükte şerbetli tatlı pehh yemedim tabi ki de
sonra demezler mi biz sandvich istiyoruz ohh oldu bildiğiniz beyaz ekmeğe sandvich hemde 1' er ekmek
obur bunlar arkadaş ne güzelde koktu ama hıhh yemedim işte
iradenden dolayı alkışlıyorum cnm
Dunku menum
Sabah elma su
Jahvalti ik dilum b.ekmegi,haslanmus yumurta yesillik,biber,kirmizibiber,lor zeytin,b.peynir,bir.c.k bak,bir.c.k cokojrem
Ara bir fincan sutlu neskafe 8 tane kadar cilek
Ogle bir tabak sulu kofte yogurt
Ara bir vardak jefir
Aksam bir tabak corba kirmizi biber kozlenms,roko tere, bir kac dilim karpuz
3lt su 2.b bitki cay,1 saat yuruyus 15 dakika kol bacak karin hareketleri
karpuz açılışını yaptın demek afiyetolsun canım
selam kızlar
misafiriniz olarak ilk menü paylaşımımı yapayım
sabah
1 tabak menemen şekersiz çay yaklaşık 3 dilim ekmek 5 adet zeytin 1 parça peynir 1 kaşık kadar tahinpekmez(ne çok yemişim yaaa kahvaltıyı geç yapmıştım)
öğlen
1 adet muz yarım elma
arada türk kahvesi vede 3 hurma
akşam
salata fırında tavuk patates(1 tabak)yoğurt
çok acıkıyorum bebekten dolayı sanırım ama bu gidişe bir dur demem lazım hamilelğimden daha kiloluyum
ecemavi hoşgeldiniz aramıza Yaseminin ablasısınız sanırım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtulacağımıza eminim
meyvelerin yanında süt veya yoğurt tüketirseniz zararlarını en az indirgemiş oluruz
Selam kizlar. Benim korktugum oldu sonunda cumartesiden beri hastanede yatiyorum. Yeniden kortizona basladilr. Ameliyat olma durumuda var ama net degil henuz. Dua edin bana ara ara durumu yazarim
Opuyorum sizi
Gülşahım hayırdır ne olduu :26: çok geçmiş olsunn bizi habersiz bırakma sıfır tuz tüketmeye çalış canım inş ameliyata gerek kalmadan sorun çözülür dualarımız seninle bitanem
Ayfercim iyiyim cok sukur fırsat buldukça telden giriyorum :)
Tuğbacım fırsat buldukça gel canım ben ikna etmiştim seni ayrılmaman konusunda ama yine de izne çıkmışsınnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben hala regl olmadım Allahım çatlayacağım kasık ağrım bel agrım her an tetikteyim wc ye koşuyorum
yok arkadaş gelen giden yok hamilede değilim yaa ne bu eziyett
tüm günümü etkiliyor iki hafta önce olmam lazımdı pufff
yok mu bir hal çaresi yaa çok fena etkiliyor yaşantımı
yürürken bile kasıklarım ağrıyor
bir sitede otlar işe yarıyor ilaç kullanmayın diyor
diğer sitede otlara bulaşmayın herşeyi değiştirebilir diyor
hayy yarabbim ben kime inanacağım dr da yine tatilde arkadaş
hep zaten ya tatilleri yada hafta sonlarını bulurum
Şirinemm aynı sorun bende de oldu zaten sürekli düzensiz ama bu sefer çok gecikti yarın sabah soğan kürüne başlıyorum Saraçoğlunun sabahları 1,5 su bardağı klorsuz suya orta boy bir soğanı kabuğuyla birlikte dörde böl ve 5 dk kaynatıp suyunu iç canım gerçekten hemen söktürüyor birde hayıt tohumunu duymuştum fakat denemedim hiç cnm soğan suyu işe yarıyor bende inş sende faydasını görürsün
Sanırım Şule ve Helin dönmedi Norayı da yarın ben bir arayayım