Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptan uzme bizim nese bocugumuzu mervem inter sorun olmasaydi biziz kalabilirmiydi kiyamam kuzucuguma
Deli kizzzz

Aferin canisi yarin tartida goster bize gelmesemde gormesende 3 mintija benim mintikamdir diyerek bir haftalik azminn sonuclarini

Gunaydin kaptanim menu iyi de simitmi canin cekti kiyamam

Askisi tekrardan gecmis olsun form bir paket fazla degilmi

Canim hosgeldin ozlrdik seni

Sağol Dilekkcimm
1 paket fazla o yüzden ben de yarım yedm onu da yemesem delircektm tatlı aşeriyorum şu an malum özel dönem

Borek gwtirmis arkadas patatesli kiymali ispanakli yemedim kiii yemedim kiii
Cilekli yulafli yigurtlu kahvaltimi yaptim
Aferin ornek kaptanima
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
neydi o kaydirigubbak cemilemmmmm
diyetisyenden geldim 1200 vermişim 900 yagdannnnn.benim baskülün bana kastı neyseee.amannn neyse neee..
Tebrik ederimm canimmm yarinn bizi kurturacan desene
Gunaaaydiiin musmutlu huzurlu bigun olsuun..

Gunaydinnn insallahh

vışş sabahtan beri gelemedim .Allahtan fabrikada çoğu patron müdür flan yok. işler bitmyo yahuuu

hoşbuldummmmm şirin kaptancımmmm evet çok şükür allah bize bağışladıı sizi buldum ya ayrılamıyorumda ama gitmem lazım yumurtam ve sebzem yok öpüyorum hepinizi
ablacım canımmm hoşgeldiin, dün tam alıntı yapıyodum ki mesai bitti aprtopar çıktım hoşgeidin diyemedimm
Banu abla bizi pazara götür:124:
Banu abla bize organik yedir:124:
Banu abla bizi pazara götür:124:
Yaaa yaaa şaa şaa şa banu abla çok yaşa :124:

ya ama bu sefer ben bişi dememiştimdi kiiiii demişmiyim kaçırdımda olayıı :26:
ablacım aşure yeyince durudm vallahi dayandım
Bilmiyorm ki Dilegim bacim yaa cok kotu midem hala uyumaya calisacam bakalm :/ pazartesi cok usudum sali o yuzden baya kalin giyndim bu sefer de terledm bi ortasi olmadi sanirm yaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa panpişkomm neyin varrr :26: dikkatli oll tam hasta oluncak vakitler bu zamanlaar, dikkat et kendine

♥♡♥♡♥♡♥♡♥
GÜNAYDIN
3. Mıntıkanin Fıstiklari
♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Tünaydın bana kaptanıııııım

vışşş simiiitt :18: diğerleri gayet güzelll
2 dilim ekmek fazla ama dengelemişsinn geçmiş ossun tekrardan
Borek gwtirmis arkadas patatesli kiymali ispanakli yemedim kiii yemedim kiii
Cilekli yulafli yigurtlu kahvaltimi yaptim
tebrik ederim kaptanııımmmm

süperrrr

Gunaydinnn ceylanlar bugun uyudum spor yapamadim ama iyi oldu yrgunlugumu attim simcikde kahvaltimi yapiyorum

Günaydınnnnnnnnnnn

kızlar abim dün bana kola getirmiş içmedim çekmecede duruyoo, bu sabahta muhasebeden bi abla kinder pingui varya ( masum atıştırmalıkk ) ondan getrdi. o da düştü çekmeceye masummudur ki oo :44: yesemmi ki deeeermişim kaptan beni kovsun yemicem şaka şaka. bi çocuğa veririm eve giderken sevinirr. ama bana teprik koyuun
aaaa dünki menüümmm :26:

sabah: 1 yumurta 7 zeytin 1 dilim kepek ekmek biraz peynir + 1 çayy

ara : 1 avuç beyaz leblebi

öğlen: 1 porsiyon karnıbahar 1 kase yoğurt ekmek yok

ara yokk

akşam: 2 yk belkide 3 kaşıktır kavurmalı yumurta + 1 kase den azıcık az tavuk çorbası + 1 buçuk dilim ekmek

ara : 1 nescafe 3 bardak çay

su: 2 lt

spor yapamadık arkadaşım gelmedi bu akşam yapıcazzz

Kaptancım bn kisteyi hazırladım aksam paylasırım
Sahgul izne ayrılmıs listeye yazılcakmı
Sekerkızıda cıkardım listeden
Birde bu hafta listeye eklenıcek biri varmı

Yok canim yazmiyacaksin ikisinide blue izinden donuyo 354. Etapta izne ayrilan uye geri dondu kilosu ikiye bolundu yazacaksin canim
Yine birsey olursa duzenleriz

Oyle bidaha 1,5 kilolar almak yok tabii iraden disinda olursa yapicak bisey yok regl sisligi gibi
Cagla sen stresten idem yaoiyirsun bence elinden geleni yap gideni takma bak tikir tikir gidecek hepsi
Bencede caglacigim ben su kafadayim kilo almadigim hergunum karimdir heleki hedefine az kalmis e birde diyet demek saglik demek diyet yapmasak ne bu kadar spir yapariz nede bukadar su iceriz yediklerimizi hic saymiyiruz boyle dusununce hedefe ulasmak icin bu kadar stres yapmasin bacim
ay nasıl hafifledim anlatamam sank, bundan sonra vermeyecekmişim gibi hissetmeye başladım.dün kendime adım sayar başlattım 1 günde taşımadıgım zamanlar hariç 12000 küsür adım olmuss.
Adim sayir super fikur 12000 abooo hic oturmadinmi bacim
kızlar stres herzaman demişimdir kortizon salgılatır kortizon insülin direncine ve yag depolamaya etkili bir hormon.
Kesinlikle katiliyorum

Karatay diyeti olmus ya seninki

benim artık moralim bozuluyoo önceden - çıkardım bu menülerimle hemde 1,5 kilo ama artık veremiyorum, kaptanım vercek kilom mu bitmiş benim nolmuşş napıyım ben ne gibi besleneyimde gitsin 54e kadar. düşünüyorum 54e kadr indiğime göre bizamanlar hala verebilirim ama neden böyle durdum onu anlamıyorum :26:

Canim aferin koskocamannnn

Seyyy evet ben simit yedim yulafim cekmecemdeydi ama cok istedi canim l

Gozdecim iki kere aferin sana cola ve pingui icin bisver o masum sey en az 170 cal iyi ki yememissin o un yerine bir porsiyon islanak yesen daha az cal var boyle dusun

Bugun benden yana gidiyor diyet
Yemekte domates corbasi i spanak var aksamda dun ki yemegi yerim
Cunku malum bizim kiler kizartma karniyarik istediler ama ben firinda yapcam gibwklendilerarkadas hic dikkat etmiyorlar

Canim aferin koskocamannnn

aynen kaptanımm pek sevmem zaten yemiycem o yüzden.. bizdede börek var (!) ama yemiycem. birde karnı yarık var. ve koca bi kase yoğurt yerim incecikte bi dilim kepek ekmeği. akşam yemeyi düşünmüyorum ama bakalımm. sabit sabit olmak istemyorm 100grda olsa gitsin benden yüzümü kara çıkartmak istemyorm

Canim benim bazen artik sikilasma zamanidir yani ideal kilondasin zaten cok fazla degil kilon senin hedef kacti fakat sporu artirarak hem sikilasip hemde kalanlari verirsin ayrica yas ilerledikce eski kilon sende durmuyor senkucuksun gerci

Canim ac kalma saglikli beslen ac kalmak metayi durduruyo inutma
Evet ya 1, 5 aldim dimi

Evet canim sen bununla bir bucuk iki verirsin menu guzel sabah ac kalmiycan

Merve takılıyorum kiz biliyorum yasemin bahsetti caglayi hatirlsyamadim cuma yogundu benim

Canim ac kalma saglikli beslen ac kalmak metayi durduruyo inutma
Evet ya 1, 5 aldim dimi

Evet canim sen bununla bir bucuk iki verirsin menu guzel sabah ac kalmiycan

Merve takılıyorum kiz biliyorum yasemin bahsetti caglayi hatirlsyamadim cuma yogundu benim

Canim benim bazen artik sikilasma zamanidir yani ideal kilondasin zaten cok fazla degil kilon senin hedef kacti fakat sporu artirarak hem sikilasip hemde kalanlari verirsin ayrica yas ilerledikce eski kilon sende durmuyor senkucuksun gerci
benim için büyük başarı zaten 74 ten 57 lere inmek. 54 olsun istiyorum vazgeçmiycem ama inicem. 2 haftada 1 kiloda gitse hiç bişey kalmadı şurda 3buçuk kilo gitmesi lazım spor yapıyoruz zaten, birde yüzme başlasa tamam olacakk :26:

peki kaptanım akşam hafif geçiririm olmadı bi şekilde yinee. yarın tartı var :18: + çıkmıycam ama sabit istemyorm istemyorm

Bu sfeer bir şey dememiştin ama hep öyle oluyordu ya ikimiz bir şey diyoz azarı ben yiyordum

Sağol canm şimdi iyiym ya inş bugn olmaz bir daha ısınamıyorum da anlayamadım, havalardan mı oldu stres falan da etkiliyo biliyorum ama bilemedmm..

Menün iyiymiş canm direnmişsin tebrik edermm

Selam hiloşuuummm ben geldim geçmiş yaptım da anca gelebildim
neyin varrr çok gidemedim geçmişe yada okudumda kaçırdımm iyimisin şimdi çokmu ösledin beniiii

Özledm tabi kızz
Canm bi detoks falan yapsan sen bence haftaya, hani durunca iyi gidiyormuş falan becerebilirsen dene bencee..ben zor beceririm de sana bırakıyorum kararı
Ben de mesela eksi çıkacam ama istediğim gibi çıkmayacak sanırm tamamen şişim inmiş değil haftaya hepsi birden gider daha bi güzel olur heheh

hihihihi kabak hep sana patlıyoo özür dilerim :78:

bencede regl olduktan 2 gün sonra metoblizma müthiş hızlı çalışırmış o yüzden sen bu günlerini süper değerlendir iyice gitsin düşünüyorum aslında detoks yapmayı pazar günü karar vericem hadi bkalımm :13:
bende çok üşüyorum ya önceden kışın bile kısa kollu tişörtle gezen ben artık petek yakıyorum şuan bile iş yerinde sanırım kansızlık başladı bende çayı çok içiyorum neyssee dikkat et kendine kelebekçimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…