KaptanYawrucum kaptancım geçen cuma verdim yha bildirim yaparken caglayada dedim yasminimede
Netimde sorun var giremiyorum diye
Hatta telefonum bozuldu diyebilirim bidenem bi giriyo bi girmiyo ne yasmine ne cagalya ulasamadım(((
ama bana kızmayın
Wallahı aglarım yha
Deli kizzzzSorsam bana benden yakındın şimdi neden uzaktasın
Hayal kurup cok inandırdın yalanın batsın yalancısın
Kapına koleyim desen ınanırmıyım
Yalvarırken seni görsem inanırmıyım
Olmasaaaa mektubunnnn
Yazdıkların olmasaaaaaaaa
Kim inanır senle
Ayrıldıgımızaaaaaaaaaaaaaa
Neysi bir aradaaaaaa
Tutan şey ikimiziiii
Birleştirenn neydiiii ellerimiziiiii:))
Belki birazcık bozuldun
Ruhun belki can cekişiyor
Belki birazda kızardın ama sana kırmızı cooook yakısıyoooooor
Söyle birbirimizi nasıl swvdik
Sacları sırma gelincik
Gözleri sürme gelincik sucumuz neydi bizim
Sucum neydi kaptannnnn
Kızlar
Birhafta boyunca yaptıgım tek kacamak
1 top vanilyalı dondurma
Sporumu yaptım
Suyumu içtim
Saglıklı beslenmeye özen gösterdim
Sporum 30 dk az olmadı
Kaptan bana. Ozaman ceza ver sen
Bnde bu vicda azabını gidereyim
Napayım ben kızlar(
Kızlar gecende diyordum yha diyetisyene gidecegim diye
Gittim
İdeal kılom 52!!!!!!!
Bn 55 ten sonra hırtlak gibi oluyorum.
6 kılo fazlam war suan
Bana bi liste verdi amma bn o listeye 3 gün uyabıldum
Lıste bni daha cok yemege yönlendiriyo artık kesınleşti bu kafamda yani
Ddim bnde sporda biraz arttırma yapayım
Yani diyetisyen out
Bilginiz olsun dedim
Bu arada annem ve yengem gecende basenlerimin inceldigini farkettiler
Yaklasık 1.5 haftadır adam gibi keslie yapıyorum 30 d en az buunn faydası olacagını düşündüm :)))
Cok mutluyum
Duramk yok leslieye dewam + yürüyüş yapıyorum hava güsel olunca bi kac gundur
Gunaydin kaptanim menu iyi de simitmi canin cekti kiyamam
Askisi tekrardan gecmis olsun form bir paket fazla degilmi
Canim hosgeldin ozlrdik seni
Gunaydinnn ceylanlar bugun uyudum spor yapamadim ama iyi oldu yrgunlugumu attim simcikde kahvaltimi yapiyorum
Aferin ornek kaptanimaBorek gwtirmis arkadas patatesli kiymali ispanakli yemedim kiii yemedim kiii
Cilekli yulafli yigurtlu kahvaltimi yaptim
Tebrik ederimm canimmm yarinn bizi kurturacan desenegünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
neydi o kaydirigubbak cemilemmmmm
diyetisyenden geldim 1200 vermişim 900 yagdannnnn.benim baskülün bana kastı neyseee.amannn neyse neee..
Gunaaaydiiin musmutlu huzurlu bigun olsuun..
ablacım canımmm hoşgeldiin, dün tam alıntı yapıyodum ki mesai bitti aprtopar çıktım hoşgeidin diyemedimm
hoşbuldummmmm şirin kaptancımmmmevet çok şükür allah bize bağışladıı sizi buldum ya ayrılamıyorumda ama gitmem lazım yumurtam ve sebzem yok öpüyorum hepinizi
Banu abla bizi pazara götür:124:
Banu abla bize organik yedir:124:
Banu abla bizi pazara götür:124:
Yaaa yaaa şaa şaa şa banu abla çok yaşa :124:
ya ama bu sefer ben bişi dememiştimdi kiiiiiAmin ins cikmaz artk ablacimm tebrik ederm valla helal olsn diyette fire yoksa masallahh.. Sporu telafi edersn bosver
Orasi oyle ama gorunce de dayanamiyom yaa :))
Yine de dikkat edermm)
Kiz gene olan bana oldu ahahhaha hep boyle oluyo gozde bi sey diyo ben onayliyom azar bana sen de yiyon ben de yiyom yasak bana hehehe gunah kecisi oldm grubun yavv
ablacım aşure yeyince durudm vallahi dayandımiyi akşamlar kızlar pazara git gel yemek yap duş al yemek ye mutfağı topla anca bu saat oldu
ayyyy canım benimm götüreyim tabiii şirinemmmm
kesinlikle kızlar yaz kapıya dayandı zaman kaybetmememiz lazım
menülerinde sporu görmek çok güzel Ahsencimm karatay nasıl gidiyor memnunsundur umarım karnıyarığı patlıcanları kızartmadan yaptığını düşünüyorum cnm
Yasemincim metabolizma hızlandırıcı çayı denesen belki faydası olur elmalı tarçınlı olanı bende az önce düdüklüde pişirdim yarın içmeye başlayacağım
bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum artıkyapmak isterseniz tarifi şöyle kızlar
3 yeşil elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
15 bardak su
elmaları dörde bölüp çekirdeklerini çıkarın limonu 4 e bölün hepsini düdüklüde kaynamaya başladıktan sonra altını kısarak 7 dk pişirin
süzüp buzdolabında saklayabilirsiniz yemeklerden 2 saat sonra 1 er bardak sıcak veya soğuk tüketebilirsiniz günde 3 bardak içilmesi ve reflüsü tansiyon sorunu olanların miktara dikkat etmesi gerekiyor
tatlım akşam yemeden nasıl durabildinkii:26: spora bayıldımmm
yopurt karışımını veya elmalıtarçınlı çayı dene bitanem
çekirgemmmm maşallah sanaspor süreleri gittikçe artmış bakıyorum sır dediğini de okudum ayrıca
Slm Edacımm evime kavuştum süperim şükür sana kolay gelsin canım müthiş menüler geri dönmüş geçen hafta 900 gr yağdan verdiğin için ayrıca tbrk ediyorum bitanemmm
şekersizliğe alışınca şekerli birşey bende acıbiber gibi etki yapıyor bluecum çok alıştım sanırım ayrıca nihayet inişe geçmişsin omega 3 işe yaradı demekki çok sevindim bitanemmm hızla hedefe o zaman
evet akşamki ekmekler fazla olmuş Çağlacım zaten farkındasın spor süper ama
iradenden dolayı alkışlıyorum cnm
karpuz açılışını yaptın demek afiyetolsun canım
ecemavi hoşgeldiniz aramıza Yaseminin ablasısınız sanırım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtulacağımıza eminim
meyvelerin yanında süt veya yoğurt tüketirseniz zararlarını en az indirgemiş oluruz
Gülşahım hayırdır ne olduu :26: çok geçmiş olsunn bizi habersiz bırakma sıfır tuz tüketmeye çalış canım inş ameliyata gerek kalmadan sorun çözülür dualarımız seninle bitanem
Şirinemm aynı sorun bende de oldu zaten sürekli düzensiz ama bu sefer çok gecikti yarın sabah soğan kürüne başlıyorum Saraçoğlunun sabahları 1,5 su bardağı klorsuz suya orta boy bir soğanı kabuğuyla birlikte dörde böl ve 5 dk kaynatıp suyunu iç canım gerçekten hemen söktürüyor birde hayıt tohumunu duymuştum fakat denemedim hiç cnm soğan suyu işe yarıyor bende inş sende faydasını görürsün
Sanırım Şule ve Helin dönmedi Norayı da yarın ben bir arayayım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBilmiyorm ki Dilegim bacim yaacok kotu midem hala uyumaya calisacam bakalm :/ pazartesi cok usudum sali o yuzden baya kalin giyndim bu sefer de terledm bi ortasi olmadi sanirm yaa
Tünaydın bana kaptanıııııım
♥♡♥♡♥♡♥♡♥
GÜNAYDIN
3. Mıntıkanin Fıstiklari
♥♡♥♡♥♡♥♡♥
vışşş simiiitt :18: diğerleri gayet güzelllmenum
Sabah
1 simit
1 dlm peynir
Ara
1 kahve
Öğle
1, 5 biber dolmasi
2 yk yogurt
1 keoce corba
Ara
Kefir
Ara
3 kayisi
10 cig findik
Aksam
Bir porsiyon (5-6 yk) tavuklu mantarli sebzeli ymk uydurdum
1 kase yoğurt
6-7 tane cilek
Su:2 lt
Spor: 40 dk yuruyus
Arti spor yapamadim cunku utu yaptim 22:00 de bitmisti
2 dilim ekmek fazla ama dengelemişsinn geçmiş ossun tekrardan9 Nisan menum
2 gun kurusu
1 kasarli kepekli tost
Cay
Yarim paket cikolatali form
Et doner pors
2 dilim ekmek
Taze skilms portakal suyu
2 dilim ananas
1 avuc leblebi
1 pors mantarli tavuk sote
Salata
Gece mide icn balli papatya cayi
1 bardak sut
Su: 2,5 lt
tebrik ederim kaptanııımmmmBorek gwtirmis arkadas patatesli kiymali ispanakli yemedim kiii yemedim kiii
Cilekli yulafli yigurtlu kahvaltimi yaptim
diyetisyenime sabah beni doyur yoksa kaçamak yapıyorum dedim
bu haftaki listem
çok şükür sabah galeta meyve yok.
sabah:
bol yeşilllik
1 yumurta bütün+1 yumurtanın beyazı
yeşil çay
ara:yeşil çay
öğle:
1kase cacık
4 yk sebze yemeği
1yk çörek otu
ara:1kutu kayısılı aktivya
akşam:
bol salata
1kase cacık
3 yk kaşığı(150gr)et beyaz yada kırmızı sote
ara:
1meyve
5i biryerde çay
ben bunu harfiyyen uygulasam en az 1.5 veririm.
Gunaydinnn ceylanlar bugun uyudum spor yapamadim ama iyi oldu yrgunlugumu attim simcikde kahvaltimi yapiyorum
Gözdeeeeses versene kızzzz
Kaptancım bn kisteyi hazırladım aksam paylasırım
Sahgul izne ayrılmıs listeye yazılcakmı
Sekerkızıda cıkardım listeden
Birde bu hafta listeye eklenıcek biri varmı
Oyle bidaha 1,5 kilolar almak yok tabii iraden disinda olursa yapicak bisey yok regl sisligi gibiYaseminim diyetisyenin dedigi dogrudur tatlim aonucta evdekiler fazla guvenli degil 1200 super hele ki yagdan 900 daha da super
Bende bugun tartildim eksideyim ama beklentimin altinda fakat stres yapmiycam kendi halimde 600 gr gitmis stres yapinca 600 gr mi benden ben mi 600 den gidiyorum belli olmuyor valla
Bencede caglacigim ben su kafadayim kilo almadigim hergunum karimdir heleki hedefine az kalmis e birde diyet demek saglik demek diyet yapmasak ne bu kadar spir yapariz nede bukadar su iceriz yediklerimizi hic saymiyiruz boyle dusununce hedefe ulasmak icin bu kadar stres yapmasin bacimCagla sen stresten idem yaoiyirsun bence elinden geleni yap gideni takma bak tikir tikir gidecek hepsi
Adim sayir super fikur 12000 abooo hic oturmadinmi bacimay nasıl hafifledim anlatamam sank, bundan sonra vermeyecekmişim gibi hissetmeye başladım.dün kendime adım sayar başlattım 1 günde taşımadıgım zamanlar hariç 12000 küsür adım olmuss.
Kesinlikle katiliyorumkızlar stres herzaman demişimdir kortizon salgılatır kortizon insülin direncine ve yag depolamaya etkili bir hormon.
bu haftaki listem
sabah:
bol yeşilllik
yeşil çay
öğle:
1kase cacık
4 yk sebze yemeği
1yk çörek otu
akşam:
bol salata
1kase cacık
ara:
1meyve
5i biryerde çay
Canim aferin koskocamannnnvışş sabahtan beri gelemedim .Allahtan fabrikada çoğu patron müdür flan yok. işler bitmyo yahuuu
ablacım canımmm hoşgeldiin, dün tam alıntı yapıyodum ki mesai bitti aprtopar çıktım hoşgeidin diyemedimm
ya ama bu sefer ben bişi dememiştimdi kiiiiidemişmiyim kaçırdımda olayıı :26:
ablacım aşure yeyince durudm vallahi dayandım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapanpişkomm neyin varrr :26: dikkatli oll tam hasta oluncak vakitler bu zamanlaar, dikkat et kendine
Tünaydın bana kaptanıııııım
vışşş simiiitt :18: diğerleri gayet güzelll
2 dilim ekmek fazla ama dengelemişsinn geçmiş ossun tekrardan
tebrik ederim kaptanııımmmm
süperrrr
Günaydınnnnnnnnnnn
kızlar abim dün bana kola getirmiş içmedim çekmecede duruyoo, bu sabahta muhasebeden bi abla kinder pingui varya ( masum atıştırmalıkk ) ondan getrdi. o da düştü çekmeceyemasummudur ki oo :44: yesemmi ki deeeermişim kaptan beni kovsun yemicem şaka şaka. bi çocuğa veririm eve giderken sevinirr. ama bana teprik koyuun
aaaa dünki menüümmm :26:
sabah: 1 yumurta 7 zeytin 1 dilim kepek ekmek biraz peynir + 1 çayy
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğlen: 1 porsiyon karnıbahar 1 kase yoğurt ekmek yok
ara yokk
akşam: 2 yk belkide 3 kaşıktır kavurmalı yumurta + 1 kase den azıcık az tavuk çorbası + 1 buçuk dilim ekmek
ara : 1 nescafe 3 bardak çay
su: 2 lt
spor yapamadık arkadaşım gelmedi bu akşam yapıcazzz
Canim aferin koskocamannnn
Seyyy evet ben simit yedim yulafim cekmecemdeydi ama cok istedi caniml
Gozdecim iki kere aferin sana cola ve pingui icin bisver o masum sey en az 170 caliyi ki yememissin o un yerine bir porsiyon islanak yesen daha az cal var boyle dusun
Bugun benden yana gidiyor diyet
Yemekte domates corbasi i spanak var aksamda dun ki yemegi yerim
Cunku malum bizim kiler kizartma karniyarik istediler ama ben firinda yapcam gibwklendilerarkadas hic dikkat etmiyorlar
benim artık moralim bozuluyoo önceden - çıkardım bu menülerimle hemde 1,5 kilo ama artık veremiyorum, kaptanım vercek kilom mu bitmiş benim nolmuşşnapıyım ben ne gibi besleneyimde gitsin 54e kadar. düşünüyorum 54e kadr indiğime göre bizamanlar hala verebilirim ama neden böyle durdum onu anlamıyorum :26:
Canim ac kalma saglikli beslen ac kalmak metayi durduruyo inutma
aynen kaptanımm pek sevmem zaten yemiycem o yüzden.. bizdede börek var (!) ama yemiycem. birde karnı yarık var. ve koca bi kase yoğurt yerim incecikte bi dilim kepek ekmeği. akşam yemeyi düşünmüyorum ama bakalımm. sabit sabit olmak istemyorm 100grda olsa gitsin bendenyüzümü kara çıkartmak istemyorm
Evet ya 1, 5 aldim dimiOyle bidaha 1,5 kilolar almak yok tabii iraden disinda olursa yapicak bisey yok regl sisligi gibi
Bencede caglacigim ben su kafadayim kilo almadigim hergunum karimdir heleki hedefine az kalmis e birde diyet demek saglik demek diyet yapmasak ne bu kadar spir yapariz nede bukadar su iceriz yediklerimizi hic saymiyiruz boyle dusununce hedefe ulasmak icin bu kadar stres yapmasin bacim
Adim sayir super fikur 12000 abooo hic oturmadinmi bacim
Kesinlikle katiliyorum
Karatay diyeti olmus ya seninki
bu haftaki listem
sabah:
bol yeşilllik
yeşil çay
öğle:
1kase cacık
4 yk sebze yemeği
1yk çörek otu
akşam:
bol salata
1kase cacık
ara:
1meyve
5i biryerde çay
aynen kaptanımm pek sevmem zaten yemiycem o yüzden.. bizdede börek var (!) ama yemiycem. birde karnı yarık var. ve koca bi kase yoğurt yerim incecikte bi dilim kepek ekmeği. akşam yemeyi düşünmüyorum ama bakalımm. sabit sabit olmak istemyorm 100grda olsa gitsin bendenyüzümü kara çıkartmak istemyorm
Evet ya 1, 5 aldim dimiOyle bidaha 1,5 kilolar almak yok tabii iraden disinda olursa yapicak bisey yok regl sisligi gibi
Bencede caglacigim ben su kafadayim kilo almadigim hergunum karimdir heleki hedefine az kalmis e birde diyet demek saglik demek diyet yapmasak ne bu kadar spir yapariz nede bukadar su iceriz yediklerimizi hic saymiyiruz boyle dusununce hedefe ulasmak icin bu kadar stres yapmasin bacim
Adim sayir super fikur 12000 abooo hic oturmadinmi bacim
Kesinlikle katiliyorum
Karatay diyeti olmus ya seninki
bu haftaki listem
sabah:
bol yeşilllik
yeşil çay
öğle:
1kase cacık
4 yk sebze yemeği
1yk çörek otu
akşam:
bol salata
1kase cacık
ara:
1meyve
5i biryerde çay
benim için büyük başarı zaten 74 ten 57 lere inmek. 54 olsun istiyorum vazgeçmiycem ama inicem. 2 haftada 1 kiloda gitse hiç bişey kalmadı şurda 3buçuk kilo gitmesi lazımCanim benim bazen artik sikilasma zamanidir yani ideal kilondasin zaten cok fazla degil kilon senin hedef kacti fakat sporu artirarak hem sikilasip hemde kalanlari verirsin ayrica yas ilerledikce eski kilon sende durmuyor senkucuksun gerci
Evet ya 1, 5 aldim dimi
Evet canim sen bununla bir bucuk iki verirsin menu guzel sabah ac kalmiycan
Merve takılıyorum kiz biliyorum yasemin bahsetti caglayi hatirlsyamadim cuma yogundu benim
vışş sabahtan beri gelemedim .Allahtan fabrikada çoğu patron müdür flan yok. işler bitmyo yahuuu
ya ama bu sefer ben bişi dememiştimdi kiiiiidemişmiyim kaçırdımda olayıı :26:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapanpişkomm neyin varrr :26: dikkatli oll tam hasta oluncak vakitler bu zamanlaar, dikkat et kendine
2 dilim ekmek fazla ama dengelemişsinn geçmiş ossun tekrardan
kızlar abim dün bana kola getirmiş içmedim çekmecede duruyoo, bu sabahta muhasebeden bi abla kinder pingui varya ( masum atıştırmalıkk ) ondan getrdi. o da düştü çekmeceyemasummudur ki oo :44: yesemmi ki deeeermişim kaptan beni kovsun yemicem şaka şaka. bi çocuğa veririm eve giderken sevinirr. ama bana teprik koyuun
aaaa dünki menüümmm :26:
sabah: 1 yumurta 7 zeytin 1 dilim kepek ekmek biraz peynir + 1 çayy
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğlen: 1 porsiyon karnıbahar 1 kase yoğurt ekmek yok
ara yokk
akşam: 2 yk belkide 3 kaşıktır kavurmalı yumurta + 1 kase den azıcık az tavuk çorbası + 1 buçuk dilim ekmek
ara : 1 nescafe 3 bardak çay
su: 2 lt
spor yapamadık arkadaşım gelmedi bu akşam yapıcazzz
Selam hiloşuuummm ben geldim geçmiş yaptım da anca gelebildim
neyin varrr çok gidemedim geçmişe yada okudumda kaçırdımm iyimisin şimdiçokmu ösledin beniiii
benim artık moralim bozuluyoo önceden - çıkardım bu menülerimle hemde 1,5 kilo ama artık veremiyorum, kaptanım vercek kilom mu bitmiş benim nolmuşşnapıyım ben ne gibi besleneyimde gitsin 54e kadar. düşünüyorum 54e kadr indiğime göre bizamanlar hala verebilirim ama neden böyle durdum onu anlamıyorum :26:
Bu sfeer bir şey dememiştin ama hep öyle oluyordu ya ikimiz bir şey diyoz azarı ben yiyordum
Sağol canm şimdi iyiym ya inş bugn olmaz bir daha ısınamıyorum da anlayamadım, havalardan mı oldu stres falan da etkiliyo biliyorum ama bilemedmm..
Menün iyiymiş canm direnmişsin tebrik edermm
Özledm tabi kızz
Canm bi detoks falan yapsan sen bence haftaya, hani durunca iyi gidiyormuş falan becerebilirsen dene bencee..ben zor beceririm de sana bırakıyorum kararı
Ben de mesela eksi çıkacam ama istediğim gibi çıkmayacak sanırm tamamen şişim inmiş değil haftaya hepsi birden gider daha bi güzel olur heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?