- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
hahahhhahah ooy
bende şekersiz türk kahvesi keyfi yaptım ooohh miissmuhasebedekilerede yaptım onlara çikolata koydum top top olanlardan ama kendim 1 tane bile yemediiim
çok problemliymiş hakkatenbu bebelerin altları açılınca yapma hevesleri
uyari bekliyomus
kızlarrrr kakasını yaptı.nasıl fırlattı.evee gidemiyom önlüğü çıkardım elimi yıkadımda.neyseee olan oldu.Ayyy benim basima cok geldi:) git dus al bence:)))
unuttum sormayı cokk önce denemiştim hatırladım ama eminim bi kere yapsam arkası gelmez.ben öyle şeyleri düzenli yapamıyorum.
Hoşbuldum doktorcummmsor bakalım faskat pek çok diyetisyen öneriyor ben dün hazırlamıştım bugün başladım hem soğan suyuna hemde elma karışımına soğan suyunu adet düzensizliği için içiyorum bakalım artık
ooo süper gitmiş doktorcummm bu hafta birincisin kesinnn
sabahki 1,5 yumurta seni tok tutar canımm akşamki arada meyve olmasa aynen karatay olmuş 1,5 kilo kesin verirsinn
doktorcum bizim aile hekimimize sordum adımsayarı böyle bi uygulamadan haberim yok dedi:26: bizleri düşünmen bile yeter canım çok tşkler
geçmiş olsunnn benim fikrim bitkilerin karıştırılarak içilmemesi yönünde ayrı ayrı alıp dönüşümlü olarak içersen daha çok faydalı olur diye düşünüyorum canım dene bakalım inş faydasını görürsün
top top çikolar löp löp yağ oluyorrrr.boşverrr.hahahhhahah ooy
bende şekersiz türk kahvesi keyfi yaptım ooohh miissmuhasebedekilerede yaptım onlara çikolata koydum top top olanlardan ama kendim 1 tane bile yemediiim
yokkiii
ohhh afiyetolsun cnm sende günkurusu koysaydın yanına tatlım
kızlarrrr kakasını yaptı.nasıl fırlattı.evee gidemiyom önlüğü çıkardım elimi yıkadımda.neyseee olan oldu.
unuttum sormayı cokk önce denemiştim hatırladım ama eminim bi kere yapsam arkası gelmez.ben öyle şeyleri düzenli yapamıyorum.
benim baskul müsade ederse yarın güzel bi rakam görecegim umutluyum ama sabit cıkyordum düne kadar.
bende meyveyi yemem olur biter
izmire dagıtmamıs olabilirler.bi sorayım aile hekimleri grubuna.
tadı hoşuma gitti çayın.fena değil.karıstırma konusunda bende senin gibi düşünüyorum ama diyetisyenim 5i biryerde iç dedi.bende izin alıp kosturarak gittiğimden aklıma takılan şeyleri sormadan geliyorum.not alayım en iyisi.
top top çikolar löp löp yağ oluyorrrr.boşverrr.
kızlarrrr kakasını yaptı.nasıl fırlattı.evee gidemiyom önlüğü çıkardım elimi yıkadımda.neyseee olan oldu.
benim baskul müsade ederse yarın güzel bi rakam görecegim umutluyum ama sabit cıkyordum düne kadar.
bende meyveyi yemem olur biter
izmire dagıtmamıs olabilirler.bi sorayım aile hekimleri grubuna.
tadı hoşuma gitti çayın.fena değil.karıstırma konusunda bende senin gibi düşünüyorum ama diyetisyenim 5i biryerde iç dedi.bende izin alıp kosturarak gittiğimden aklıma takılan şeyleri sormadan geliyorum.not alayım en iyisi.
top top çikolar löp löp yağ oluyorrrr.boşverrr.
bluecumun ayaktabanındaki mesele ne oldu acaba burdamısın huhuuuu blueeee
yokkiiidün alacaktım unuttum ya tüühh. bende Hiloşum gibi oldum unutuyorum almayı neyse böylede güzeel ben kahveleri şekersiz içerim zatenn
haklısın doktorcummmm
tamam ablacımmmmm
bizim en büyük eksiğimiz bu bence istikrarsızlık hemen sonuç almak istiyoruz düzenli yapmak şart iyi sonuç almak için meyveyi öğleden sonraya alırsan olabilir 1200 gr kesin zatenn fazlasıda olacağına göre yarın güzel sonuçlar bizi bekliyor
sor bakalım cnm belki sonra gelecektir
bluedaki sorun neki:26:
unutma bitanem al mutlaka çantanada mnik bir paket hazırla yanında bulunsun
benim artık moralim bozuluyoo önceden - çıkardım bu menülerimle hemde 1,5 kilo ama artık veremiyorum, kaptanım vercek kilom mu bitmiş benim nolmuşşnapıyım ben ne gibi besleneyimde gitsin 54e kadar. düşünüyorum 54e kadr indiğime göre bizamanlar hala verebilirim ama neden böyle durdum onu anlamıyorum :26:
Bugun evdeyim iste yapmiyorum yalandan bi toparlama :)komsum geldi kahve ictik tabiyiki neskafe bugun daha dikkat ediyiruz dimi hanimlar
ablam artık bişeyler yapıcam yaa düğüne kadar diye umudum kalmadı ama, yaz geldi artık düğünler çok olur bizde bişeyler bulup zayıflamam lazımGozdem acaba detox felanmi yapsan yada karatayi dene kizlar ne guzel kilo veriyi karataayla
afiyet olsun ablacımmm. hemde üst safhada dikkat varBugun evdeyim iste yapmiyorum yalandan bi toparlama :)komsum geldi kahve ictik tabiyiki neskafe bugun daha dikkat ediyiruz dimi hanimlar
Bugün tatil ilan ettin anlaşılan Dilekcim afiyetolsun canım bide sen vazgeçebilsen nescafeden bak Yasemin de içmeyecek artık
Sut iyi fkir beni rahat uc saat goturuyor sut icinceÖğle yemeğim
1 kase erişteli köy çorbası
1 kase baharatlı yoğurt
Ara yapmam lazm aç kalicimm yoksaa biber dolması vardı da ben yemem kii :26: birazdan süt almaya gidiyim bari hem mideme iyi gelir..
dolabımda bi koli adımsayar var aylardır ben bir türlü kendime uygulayamadım.imza karsılıgı vermesek hepinize yollayacaktım ama zimmetli veriyormusuz.2.gündeyim.evet hasta araları dısında oturmaya pek fırsatım yok.
aynen sıfır ekmek.bi nevi karatay.
kilo azaldıkca vermek zorlaşıyordur.sen moralini bozma gram gramda olsa inersin hedefine.öyle haftada 1-1.5 vermeyi bekleme o senin kilonun yüzdesinde cok büyük pay.
Canim dusumen yeter aile hekimlerinden alabiliyormuyuz oyleyse neguzel ..bacisi mate iciyirim yag yakimi ve metoya iyiymisbenim minikin gözleri iltihaplandı abisinede gecmiş.ona ilaç alırken eczanede bi çay dikkatimi çekti mate yeşil cay kiraz sapı vs karısımı.denemek için verdiler bi bakim tadı nasıl.
Amannn bu ne gi ben kahvalti yaz yaz bitmez
ablam artık bişeyler yapıcam yaa düğüne kadar diye umudum kalmadı ama, yaz geldi artık düğünler çok olur bizde bişeyler bulup zayıflamam lazım
afiyet olsun ablacımmm. hemde üst safhada dikkat var
ablacım zararlımı ki nescafee. ben her gün 1 bardak illaki içiyorum şekersiz :18:
ablam artık bişeyler yapıcam yaa düğüne kadar diye umudum kalmadı ama, yaz geldi artık düğünler çok olur bizde bişeyler bulup zayıflamam lazım
afiyet olsun ablacımmm. hemde üst safhada dikkat var
ablacım zararlımı ki nescafee. ben her gün 1 bardak illaki içiyorum şekersiz :18:
Banucugum hosgeldin birden sen yaptiklarini anlatirken hayal ettim cicekleri suladigini kuruyan yapraklari alirken sarki mirildandigini misafirlerle gunesli balkonda cay keyfini tabi bu balkon benim hayalim
Kizlar ben cigunuz anlatirken taa yaniniza geliyirum zaten hayslguvunde sinir yok
Adimsayar uygulamasi bizdede var ama alip her ay kontrole gitmek gerekiyormus
Kontrolden usendigimden gitmedim
Cepten iygulama indir banucugum super valla gun ve bugun sadece ogle arasinda 6700 adim etmis hic yoktan iyidir
Bugün tatil ilan ettin anlaşılan Dilekcim afiyetolsun canım bide sen vazgeçebilsen nescafeden bak Yasemin de içmeyecek artık
Banucugum hosgeldin birden sen yaptiklarini anlatirken hayal ettim cicekleri suladigini kuruyan yapraklari alirken sarki mirildandigini misafirlerle gunesli balkonda cay keyfini tabi bu balkon benim hayalim
Kizlar ben cigunuz anlatirken taa yaniniza geliyirum zaten hayslguvunde sinir yok
Adimsayar uygulamasi bizdede var ama alip her ay kontrole gitmek gerekiyormus
Kontrolden usendigimden gitmedim
Cepten iygulama indir banucugum super valla gun ve bugun sadece ogle arasinda 6700 adim etmis hic yoktan iyidir
Seyy bende içiyorum banu ablam ya
Granul kahvenin zararlarinida biliyo rum
Yag oraninin yuksekliginide ama beni wc ye cikaran tek sey o
Bi kere kv ye gittim simdiki sevdaluk dizisinin cekildigi yerler
6 gun wc problemi yasadim sonta kahveyi ictim rahatladim
Bazen sutle bazen direk 2 si bir arada içiyorum
Kizlar bide ben tarti gunleri hic wc ye cikamiyorum
Sizin durum ne var mi cozumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?