Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok problemliymiş hakkaten bu bebelerin altları açılınca yapma hevesleri

uyari bekliyomus

Ayyy benim basima cok geldi:) git dus al bence:)))
kızlarrrr kakasını yaptı.nasıl fırlattı.evee gidemiyom önlüğü çıkardım elimi yıkadımda.neyseee olan oldu.

unuttum sormayı cokk önce denemiştim hatırladım ama eminim bi kere yapsam arkası gelmez.ben öyle şeyleri düzenli yapamıyorum.
benim baskul müsade ederse yarın güzel bi rakam görecegim umutluyum ama sabit cıkyordum düne kadar.

bende meyveyi yemem olur biter
izmire dagıtmamıs olabilirler.bi sorayım aile hekimleri grubuna.
tadı hoşuma gitti çayın.fena değil.karıstırma konusunda bende senin gibi düşünüyorum ama diyetisyenim 5i biryerde iç dedi.bende izin alıp kosturarak gittiğimden aklıma takılan şeyleri sormadan geliyorum.not alayım en iyisi.

hahahhhahah ooy

bende şekersiz türk kahvesi keyfi yaptım ooohh miiss muhasebedekilerede yaptım onlara çikolata koydum top top olanlardan ama kendim 1 tane bile yemediiim
top top çikolar löp löp yağ oluyorrrr.boşverrr.

bluecumun ayaktabanındaki mesele ne oldu acaba burdamısın huhuuuu blueeee

ohhh afiyetolsun cnm sende günkurusu koysaydın yanına tatlım
yokkiii dün alacaktım unuttum ya tüühh. bende Hiloşum gibi oldum unutuyorum almayı neyse böylede güzeel ben kahveleri şekersiz içerim zatenn

haklısın doktorcummmm

bizim en büyük eksiğimiz bu bence istikrarsızlık hemen sonuç almak istiyoruz düzenli yapmak şart iyi sonuç almak için . meyveyi öğleden sonraya alırsan olabilir 1200 gr kesin zatenn fazlasıda olacağına göre yarın güzel sonuçlar bizi bekliyor
sor bakalım cnm belki sonra gelecektir

bluecumun ayaktabanındaki mesele ne oldu acaba burdamısın huhuuuu blueeee

bluedaki sorun neki:26:

yokkiii dün alacaktım unuttum ya tüühh. bende Hiloşum gibi oldum unutuyorum almayı neyse böylede güzeel ben kahveleri şekersiz içerim zatenn

haklısın doktorcummmm

unutma bitanem al mutlaka çantanada mnik bir paket hazırla yanında bulunsun

Son düzenleme:
Gülşahcım hoşgeldinnn nasıl oldun canımmm iyi haberlerini duyalım hemen herşey yolundadır umarım

tamam ablacımmmmm

Gozdem acaba detox felanmi yapsan yada karatayi dene kizlar ne guzel kilo veriyi karataayla

Bugun evdeyim iste yapmiyorum yalandan bi toparlama :)komsum geldi kahve ictik tabiyiki neskafe bugun daha dikkat ediyiruz dimi hanimlar

Bugun evdeyim iste yapmiyorum yalandan bi toparlama :)komsum geldi kahve ictik tabiyiki neskafe bugun daha dikkat ediyiruz dimi hanimlar

Bugün tatil ilan ettin anlaşılan Dilekcim afiyetolsun canım bide sen vazgeçebilsen nescafeden bak Yasemin de içmeyecek artık

Gozdem acaba detox felanmi yapsan yada karatayi dene kizlar ne guzel kilo veriyi karataayla
ablam artık bişeyler yapıcam yaa düğüne kadar diye umudum kalmadı ama, yaz geldi artık düğünler çok olur bizde bişeyler bulup zayıflamam lazım

afiyet olsun ablacımmm. hemde üst safhada dikkat var

Bugün tatil ilan ettin anlaşılan Dilekcim afiyetolsun canım bide sen vazgeçebilsen nescafeden bak Yasemin de içmeyecek artık

ablacım zararlımı ki nescafee. ben her gün 1 bardak illaki içiyorum şekersiz :18:

Öğle yemeğim
1 kase erişteli köy çorbası
1 kase baharatlı yoğurt

Ara yapmam lazm aç kalicimm yoksaa biber dolması vardı da ben yemem kii :26: birazdan süt almaya gidiyim bari hem mideme iyi gelir..
Sut iyi fkir beni rahat uc saat goturuyor sut icince

benim minikin gözleri iltihaplandı abisinede gecmiş.ona ilaç alırken eczanede bi çay dikkatimi çekti mate yeşil cay kiraz sapı vs karısımı.denemek için verdiler bi bakim tadı nasıl.
Canim dusumen yeter aile hekimlerinden alabiliyormuyuz oyleyse neguzel ..bacisi mate iciyirim yag yakimi ve metoya iyiymis
Amannn bu ne gi ben kahvalti yaz yaz bitmez

Banucugum hosgeldin birden sen yaptiklarini anlatirken hayal ettim cicekleri suladigini kuruyan yapraklari alirken sarki mirildandigini misafirlerle gunesli balkonda cay keyfini tabi bu balkon benim hayalim
Kizlar ben cigunuz anlatirken taa yaniniza geliyirum zaten hayslguvunde sinir yok

Adimsayar uygulamasi bizdede var ama alip her ay kontrole gitmek gerekiyormus
Kontrolden usendigimden gitmedim
Cepten iygulama indir banucugum super valla gun ve bugun sadece ogle arasinda 6700 adim etmis hic yoktan iyidir

Kesinlikle karataya basla vucudu sasirtirsin ..sagol bebisim diyetisyenler gunde bir finxani tavsiye ediyor enerji veriyor ben faydasini goruyorum gercekten sutlude yapmaya calisiyorum genelde

Nescafe olarak bilinen granül kahveler işlenmiş gıda oldukları için karatayda yasak canım seçim senin

Ceple olmuyot koca tel hep uzerinde tasimak cikkk bende aliyim su adimsayardan gun icinde totom yer gormuyo merak ettim simcik ..s

Seyy bende içiyorum banu ablam ya
Granul kahvenin zararlarinida biliyo rum
Yag oraninin yuksekliginide ama beni wc ye cikaran tek sey o
Bi kere kv ye gittim simdiki sevdaluk dizisinin cekildigi yerler
6 gun wc problemi yasadim sonta kahveyi ictim rahatladim
Bazen sutle bazen direk 2 si bir arada içiyorum
Kizlar bide ben tarti gunleri hic wc ye cikamiyorum
Sizin durum ne var mi cozumu

Ablam su yalan dunyada bi keyfim kahvem ve cay esliginde 3. Mintikada olmak ikisindede vazgecememki

hoşbuldum bitanemm
hayalin aynen doğru çiçeklerim çocuklarım gibi benim çok seviyorumm güllerim açmış yılbaşım geç de olsa açmış birde begonvilim açtımı balkon süper oluyor balkona henüz çıkamıyoruz bir iki hafta sonra balkon sefalarımız başlar artık

cepten indirecektim aslında kullanıcı yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim doğru saymıyor diye yorummlar vardı tekrar inceleyeyim bakalım

Baci sen nerelesin gecen aklima geldi bizim ortakiler pastacilik ve gida isiyle cok ugrasirda ben nereliyim evelallah kastamonuluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…