Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok kiz ne ozru deli :)
Aynen canm henuz tam olamadi ma haftasonu baya hizli caliscak sanirm :)

Ya sorma mevsimden mi ne oldu anlayamadm neyse tedbiri elden birakmiyorm :))

Sen de kendine dikkat et canm benimm )

Ayferim biz blinclenince cevremizede etki ediyoruz benimkide aksam spor yapiyor bende veriyom gazi

Öğle yemeğim
1 kase erişteli köy çorbası
1 kase baharatlı yoğurt

Ara yapmam lazm aç kalicimm yoksaa biber dolması vardı da ben yemem kii :26: birazdan süt almaya gidiyim bari hem mideme iyi gelir..

Adim sayir super fikur 12000 abooo hic oturmadinmi bacim

Kesinlikle katiliyorum

Karatay diyeti olmus ya seninki
dolabımda bi koli adımsayar var aylardır ben bir türlü kendime uygulayamadım.imza karsılıgı vermesek hepinize yollayacaktım ama zimmetli veriyormusuz.2.gündeyim.evet hasta araları dısında oturmaya pek fırsatım yok.
aynen sıfır ekmek.bi nevi karatay.

kilo azaldıkca vermek zorlaşıyordur.sen moralini bozma gram gramda olsa inersin hedefine.öyle haftada 1-1.5 vermeyi bekleme o senin kilonun yüzdesinde cok büyük pay.

haklısın doktorum 60 lara kadar çok güzel verdim. sonra hep azaldı. neyse az olsun da gitsin artık razıyımm.
adım sayarlardan tam istiyecektimki imza karşılığı oldğunu okudum düşünmen bile yeterli bizi

benim minikin gözleri iltihaplandı abisinede gecmiş.ona ilaç alırken eczanede bi çay dikkatimi çekti mate yeşil cay kiraz sapı vs karısımı.denemek için verdiler bi bakim tadı nasıl.

hazır kahveyi bırakmayı düşünüyorum.türk kahvesine geciş yapacam.

benim minikin gözleri iltihaplandı abisinede gecmiş.ona ilaç alırken eczanede bi çay dikkatimi çekti mate yeşil cay kiraz sapı vs karısımı.denemek için verdiler bi bakim tadı nasıl.

Gecmis olsun canim benim
Dene bakalim cay nasil
Ben sabah bi fincandan vazgecemiyorum granul kahveden

ayy az evvel 15 günlük bebek muayene ediyordum annesi makatında problem var dedi tam bakarken fışşşttttt.önlüğüm elim battım battım.

banucum selamlar hoşgeldin yokluğun çoook belli canım çok geçmiş olsun tekrar..

Banu abla bizi pazara götür:124:
Banu abla bize organik yedir:124:
Banu abla bizi pazara götür:124:
Yaaa yaaa şaa şaa şa banu abla çok yaşa :124:

Kaptancım bn kisteyi hazırladım aksam paylasırım
Sahgul izne ayrılmıs listeye yazılcakmı
Sekerkızıda cıkardım listeden
Birde bu hafta listeye eklenıcek biri varmı

mervecim sen de hoşgeldin,
canım kaptancım yazmış ama ben listeye gireceğim bu hafta..kilom 2ye bölünecek 2 hafta olmadığım için..

Cagla sen stresten idem yaoiyirsun bence elinden geleni yap gideni takma bak tikir tikir gidecek hepsi

Ya nebileim oramda buramda koca koca siwilcelerde cikti artik neye yapiosam bu hafta ya dersler yetismicek diye ya oglum durmuo hep aglio diye nebilim artik

Slm meleklerr hepinize tünaydınnn bi mola vereyim dedim sabah komşular hoşgeldine geldi işler kaldı sonrasında akvaryumumu temizledim çiçeklerimle ilgilendim temizliğe başladım biraz mola vereyim dedim

canım geçmiş olsunn 3 yudum süt iç ne fazla ne eksikk inş midene iyi gelir

slm beyazcanımmm bende sizleri çok özledim fakat uzun zamandır nete girme fırsatım olmadı en kısa zamanda geleceğim bitanemm karatay demek sağlık demek çok sevindimm

Banusum hosgeldin.yarin diyetisyen randevum var.o cayi bi sorayim.
Hilalcim bahar mevsiminde mide hassas oluyor.benimkide hassas arada sinyal veriyor.

Hoşbuldum doktorcummm sor bakalım faskat pek çok diyetisyen öneriyor ben dün hazırlamıştım bugün başladım hem soğan suyuna hemde elma karışımına soğan suyunu adet düzensizliği için içiyorum bakalım artık
Hosgeldin ablam seni gormek ne guzel umarim iyidir teyzen

soğanı dene bitanem ben bugün başladım hibisküs nar çiçeği değil canım aktarlar hemen biliyor yalnız alırken dikkat et bir yaprağını diline koy ekşimsi tat alırsan öyle al ekşilik gelmezse raf ömrü dolmuş demektir faydası olmuyor

♥♡♥♡♥♡♥♡♥
GÜNAYDIN
3. Mıntıkanin Fıstiklari
♥♡♥♡♥♡♥♡♥

tünaydınnnnn şirinemmm

sabah acelenmi vardı bitanemm kuru kuru simit peynir yemişsin:26:

taze sıkılmışta olsa portakal suyunu şekere dönüştürmüşsün Hilalcimm
tatlı krizine en masum çözüm tarçınlı süt cnm

Slm Mervişim hoşgeldin bitanemm net sorunun inş çözülmüştür dondurma diğer kaçamaklara göre masum kalıyor bitanemm hemde bir top yemişsin çok üzülme

Borek gwtirmis arkadas patatesli kiymali ispanakli yemedim kiii yemedim kiii
Cilekli yulafli yigurtlu kahvaltimi yaptim

aferimmm Ayfercimmm tbrklerrr hayır dediğin için

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
neydi o kaydirigubbak cemilemmmmm
diyetisyenden geldim 1200 vermişim 900 yagdannnnn.benim baskülün bana kastı neyseee.amannn neyse neee..

ooo süper gitmiş doktorcummm bu hafta birincisin kesinnn

Gunaaaydiiin musmutlu huzurlu bigun olsuun..

Tünaydın Çağlacımm inş bitanemmm

sabahki 1,5 yumurta seni tok tutar canımm akşamki arada meyve olmasa aynen karatay olmuş 1,5 kilo kesin verirsinn

Gunaydinnn ceylanlar bugun uyudum spor yapamadim ama iyi oldu yrgunlugumu attim simcikde kahvaltimi yapiyorum

kaslarını dinlendirmişdin Dilekcim arada uyku iyidir

hoşbuldum Gözdecimmmm sorun değil tatlım menü güzelll

kilo verme durunca ya sporu artıracağız yada salatadaki yağ miktarını tatlım karışımlarıda deneyebilirsin inş işe yarar

çayı yemeklerden en az 2 saat sonra içmeye çalış bitanemm yoks akansızlık başgösteriyor

doktorcum bizim aile hekimimize sordum adımsayarı böyle bi uygulamadan haberim yok dedi:26: bizleri düşünmen bile yeter canım çok tşkler

geçmiş olsunnn benim fikrim bitkilerin karıştırılarak içilmemesi yönünde ayrı ayrı alıp dönüşümlü olarak içersen daha çok faydalı olur diye düşünüyorum canım dene bakalım inş faydasını görürsün

:13::13: çok doğru bir karar

Eki Görüntüle 1061797

Buda öğlen sporum arti bunun yaninda 100de yan bel yaptim

tam kaptan menüsü ve sporu olmuş maşallah Ayfercimmm

ayy az evvel 15 günlük bebek muayene ediyordum annesi makatında problem var dedi tam bakarken fışşşttttt.önlüğüm elim battım battım.

hahahhhahah ooy

bende şekersiz türk kahvesi keyfi yaptım ooohh miiss muhasebedekilerede yaptım onlara çikolata koydum top top olanlardan ama kendim 1 tane bile yemediiim

ay kıyamam sana bak şu afacanın yaptığına

hoşbuldum bluecummmm çok tşkler bitanemmm

Ya nebileim oramda buramda koca koca siwilcelerde cikti artik neye yapiosam bu hafta ya dersler yetismicek diye ya oglum durmuo hep aglio diye nebilim artik
Çağlacım lavanta çayı iç bebek gibi cildin olur ve sivilcelere kesin çözüm gerçi en güzel çözüm karatay ama

lavanta çayı tarifini yazayım yapmak istersen

1,5 su bardağı suya 1 çimdik lavanta at kaynamaya yakın altını kapat kaynatma ve karıştırma 5 dk demledikten sonra süzüp iç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…