- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
hihihihi kabak hep sana patlıyoo özür dilerim :78:
bencede regl olduktan 2 gün sonra metoblizma müthiş hızlı çalışırmış o yüzden sen bu günlerini süper değerlendir iyice gitsindüşünüyorum aslında detoks yapmayı pazar günü karar vericem hadi bkalımm :13:
bende çok üşüyorum ya önceden kışın bile kısa kollu tişörtle gezen ben artık petek yakıyorum şuan bile iş yerindesanırım kansızlık başladı bende çayı çok içiyorum neyssee dikkat et kendine kelebekçimmm
Seyyy evet ben simit yedim yulafim cekmecemdeydi ama cok istedi caniml
Gozdecim iki kere aferin sana cola ve pingui icin bisver o masum sey en az 170 caliyi ki yememissin o un yerine bir porsiyon islanak yesen daha az cal var boyle dusun
Bugun benden yana gidiyor diyet
Yemekte domates corbasi i spanak var aksamda dun ki yemegi yerim
Cunku malum bizim kiler kizartma karniyarik istediler ama ben firinda yapcam gibwklendilerarkadas hic dikkat etmiyorlar
dolabımda bi koli adımsayar var aylardır ben bir türlü kendime uygulayamadım.imza karsılıgı vermesek hepinize yollayacaktım ama zimmetli veriyormusuz.2.gündeyim.evet hasta araları dısında oturmaya pek fırsatım yok.Adim sayir super fikur 12000 abooo hic oturmadinmi bacim
Kesinlikle katiliyorum
Karatay diyeti olmus ya seninki
kilo azaldıkca vermek zorlaşıyordur.sen moralini bozma gram gramda olsa inersin hedefine.öyle haftada 1-1.5 vermeyi bekleme o senin kilonun yüzdesinde cok büyük pay.benim artık moralim bozuluyoo önceden - çıkardım bu menülerimle hemde 1,5 kilo ama artık veremiyorum, kaptanım vercek kilom mu bitmiş benim nolmuşşnapıyım ben ne gibi besleneyimde gitsin 54e kadar. düşünüyorum 54e kadr indiğime göre bizamanlar hala verebilirim ama neden böyle durdum onu anlamıyorum :26:
dolabımda bi koli adımsayar var aylardır ben bir türlü kendime uygulayamadım.imza karsılıgı vermesek hepinize yollayacaktım ama zimmetli veriyormusuz.2.gündeyim.evet hasta araları dısında oturmaya pek fırsatım yok.
aynen sıfır ekmek.bi nevi karatay.
kilo azaldıkca vermek zorlaşıyordur.sen moralini bozma gram gramda olsa inersin hedefine.öyle haftada 1-1.5 vermeyi bekleme o senin kilonun yüzdesinde cok büyük pay.
hazır kahveyi bırakmayı düşünüyorum.türk kahvesine geciş yapacam.
benim minikin gözleri iltihaplandı abisinede gecmiş.ona ilaç alırken eczanede bi çay dikkatimi çekti mate yeşil cay kiraz sapı vs karısımı.denemek için verdiler bi bakim tadı nasıl.
hoşbuldum bebişimmmmm evet kaynatırız artık dua ediyorum bişey çıkmasın diye düzen filan kalmadı ama merak etmeyin diyetimi bozmadım sadece spor biraz aksadı o kadarçilek yemek için biraz daha bekle Hilalcim şu anda çilekler elma gibi sırf hormon doğalını bulabilirsen ne ala o zaman afiyetolsun tatlım
Banu abla bizi pazara götür:124:
Banu abla bize organik yedir:124:
Banu abla bizi pazara götür:124:
Yaaa yaaa şaa şaa şa banu abla çok yaşa :124:
Kaptancım bn kisteyi hazırladım aksam paylasırım
Sahgul izne ayrılmıs listeye yazılcakmı
Sekerkızıda cıkardım listeden
Birde bu hafta listeye eklenıcek biri varmı
ayy az evvel 15 günlük bebek muayene ediyordum annesi makatında problem var dedi tam bakarken fışşşttttt.önlüğüm elim battım battım.
ayy az evvel 15 günlük bebek muayene ediyordum annesi makatında problem var dedi tam bakarken fışşşttttt.önlüğüm elim battım battım.
Cagla sen stresten idem yaoiyirsun bence elinden geleni yap gideni takma bak tikir tikir gidecek hepsi
Oyle bidaha 1,5 kilolar almak yok tabii iraden disinda olursa yapicak bisey yok regl sisligi gibi
Bencede caglacigim ben su kafadayim kilo almadigim hergunum karimdir heleki hedefine az kalmis e birde diyet demek saglik demek diyet yapmasak ne bu kadar spir yapariz nede bukadar su iceriz yediklerimizi hic saymiyiruz boyle dusununce hedefe ulasmak icin bu kadar stres yapmasin bacim
Adim sayir super fikur 12000 abooo hic oturmadinmi bacim
Kesinlikle katiliyorum
Karatay diyeti olmus ya seninki
Ye tabi yeee :))
Valla zaman kaybi yok artk bence dee bi yandan da herkes dondurma yiyodu istiklalde kafayi yedmm bi ona dayanamam yaaa
Ben de iki tane form biskuvi yedm anca napim
Annem de kalkma basindannn :))
Ben de ders calisiyorm ama bugn de midem biraz kotu gene noluyo bana anlamadm iki gundur bi yandan regl falan enerjim kalmadi yahuu
selamm
nasılsın banucum,gelmiyorsun bizim oralara,özlettin kendini...
bizim topikde karatay yapmaya başladı,ama kızlar pek uğramıyor şu ara sanırım işleri var..bende seni görünce dayanamadım ,arasıra bizede gel canım özletme kendini ,öpüyorum
Banusum hosgeldin.yarin diyetisyen randevum var.o cayi bi sorayim.
Hilalcim bahar mevsiminde mide hassas oluyor.benimkide hassas arada sinyal veriyor.
Hosgeldin ablam seni gormek ne guzel umarim iyidir teyzen
Gecmis olsun canim mideni yormayacak sekilde bwslen bide dilegin dedigi gibi yiyinmene dikkat et canım
Bu cayi biliyorum bi cok diuetisyen oneriyor ee bizde başlayalım madem
Sogani yarın sabah deneyim ablacim artik kac gun oldu sasirdim valla sponton adet kanaması bekliycez dedi drda ilac filan vermedi ama sogani deneyim
Ya su sixin hisbusku bulamadim sende yoktun soramaddim aktarda nar cicegi diye birsey var o mu ablacigim:26:
♥♡♥♡♥♡♥♡♥
GÜNAYDIN
3. Mıntıkanin Fıstiklari
♥♡♥♡♥♡♥♡♥
menum
Sabah
1 simit
1 dlm peynir
Ara
1 kahve
Öğle
1, 5 biber dolmasi
2 yk yogurt
1 keoce corba
Ara
Kefir
Ara
3 kayisi
10 cig findik
Aksam
Bir porsiyon (5-6 yk) tavuklu mantarli sebzeli ymk uydurdum
1 kase yoğurt
6-7 tane cilek
Su:2 lt
Spor: 40 dk yuruyus
Arti spor yapamadim cunku utu yaptim 22:00 de bitmisti
9 Nisan menum
2 gun kurusu
1 kasarli kepekli tost
Cay
Yarim paket cikolatali form
Et doner pors
2 dilim ekmek
Taze skilms portakal suyu
2 dilim ananas
1 avuc leblebi
1 pors mantarli tavuk sote
Salata
Gece mide icn balli papatya cayi
1 bardak sut
Su: 2,5 lt
Selam canlarım herkesi çookkk özledimm
Hepinize günaydınnnnn
Nasılsınız bakalım
Net problmm vardı kızlar
Çözdük şükür
Ahh kazen abi ah seni çok aradım sen olaydın bunuda cözerdin hemen)
Adam isyan etcek
Kızlar
Birhafta boyunca yaptıgım tek kacamak
1 top vanilyalı dondurma
Sporumu yaptım
Suyumu içtim
Saglıklı beslenmeye özen gösterdim
Sporum 30 dk az olmadı
Kaptan bana. Ozaman ceza ver sen
Bnde bu vicda azabını gidereyim
Napayım ben kızlar(
Borek gwtirmis arkadas patatesli kiymali ispanakli yemedim kiii yemedim kiii
Cilekli yulafli yigurtlu kahvaltimi yaptim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
neydi o kaydirigubbak cemilemmmmm
diyetisyenden geldim 1200 vermişim 900 yagdannnnn.benim baskülün bana kastı neyseee.amannn neyse neee..
Gunaaaydiiin musmutlu huzurlu bigun olsuun..
diyetisyenime sabah beni doyur yoksa kaçamak yapıyorum dedim
bu haftaki listem
çok şükür sabah galeta meyve yok.
sabah:
bol yeşilllik
1 yumurta bütün+1 yumurtanın beyazı
yeşil çay
ara:yeşil çay
öğle:
1kase cacık
4 yk sebze yemeği
1yk çörek otu
ara:1kutu kayısılı aktivya
akşam:
bol salata
1kase cacık
3 yk kaşığı(150gr)et beyaz yada kırmızı sote
ara:
1meyve
5i biryerde çay
ben bunu harfiyyen uygulasam en az 1.5 veririm.
Gunaydinnn ceylanlar bugun uyudum spor yapamadim ama iyi oldu yrgunlugumu attim simcikde kahvaltimi yapiyorum
vışş sabahtan beri gelemedim .Allahtan fabrikada çoğu patron müdür flan yok. işler bitmyo yahuuu
ablacım canımmm hoşgeldiin, dün tam alıntı yapıyodum ki mesai bitti aprtopar çıktım hoşgeidin diyemedimm
ya ama bu sefer ben bişi dememiştimdi kiiiiidemişmiyim kaçırdımda olayıı :26:
ablacım aşure yeyince durudm vallahi dayandım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapanpişkomm neyin varrr :26: dikkatli oll tam hasta oluncak vakitler bu zamanlaar, dikkat et kendine
Tünaydın bana kaptanıııııım
vışşş simiiitt :18: diğerleri gayet güzelll
2 dilim ekmek fazla ama dengelemişsinn geçmiş ossun tekrardan
tebrik ederim kaptanııımmmm
süperrrr
Günaydınnnnnnnnnnn
kızlar abim dün bana kola getirmiş içmedim çekmecede duruyoo, bu sabahta muhasebeden bi abla kinder pingui varya ( masum atıştırmalıkk ) ondan getrdi. o da düştü çekmeceyemasummudur ki oo :44: yesemmi ki deeeermişim kaptan beni kovsun yemicem şaka şaka. bi çocuğa veririm eve giderken sevinirr. ama bana teprik koyuun
aaaa dünki menüümmm :26:
sabah: 1 yumurta 7 zeytin 1 dilim kepek ekmek biraz peynir + 1 çayy
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğlen: 1 porsiyon karnıbahar 1 kase yoğurt ekmek yok
ara yokk
akşam: 2 yk belkide 3 kaşıktır kavurmalı yumurta + 1 kase den azıcık az tavuk çorbası + 1 buçuk dilim ekmek
ara : 1 nescafe 3 bardak çay
su: 2 lt
spor yapamadık arkadaşım gelmedi bu akşam yapıcazzz
benim artık moralim bozuluyoo önceden - çıkardım bu menülerimle hemde 1,5 kilo ama artık veremiyorum, kaptanım vercek kilom mu bitmiş benim nolmuşşnapıyım ben ne gibi besleneyimde gitsin 54e kadar. düşünüyorum 54e kadr indiğime göre bizamanlar hala verebilirim ama neden böyle durdum onu anlamıyorum :26:
hihihihi kabak hep sana patlıyoo özür dilerim :78:
bencede regl olduktan 2 gün sonra metoblizma müthiş hızlı çalışırmış o yüzden sen bu günlerini süper değerlendir iyice gitsindüşünüyorum aslında detoks yapmayı pazar günü karar vericem hadi bkalımm :13:
bende çok üşüyorum ya önceden kışın bile kısa kollu tişörtle gezen ben artık petek yakıyorum şuan bile iş yerindesanırım kansızlık başladı bende çayı çok içiyorum neyssee dikkat et kendine kelebekçimmm
dolabımda bi koli adımsayar var aylardır ben bir türlü kendime uygulayamadım.imza karsılıgı vermesek hepinize yollayacaktım ama zimmetli veriyormusuz.2.gündeyim.evet hasta araları dısında oturmaya pek fırsatım yok.
aynen sıfır ekmek.bi nevi karatay.
kilo azaldıkca vermek zorlaşıyordur.sen moralini bozma gram gramda olsa inersin hedefine.öyle haftada 1-1.5 vermeyi bekleme o senin kilonun yüzdesinde cok büyük pay.
benim minikin gözleri iltihaplandı abisinede gecmiş.ona ilaç alırken eczanede bi çay dikkatimi çekti mate yeşil cay kiraz sapı vs karısımı.denemek için verdiler bi bakim tadı nasıl.
hazır kahveyi bırakmayı düşünüyorum.türk kahvesine geciş yapacam.
banucum selamlar hoşgeldinyokluğun çoook belli canım çok geçmiş olsun tekrar..
mervecim sen de hoşgeldin,
canım kaptancım yazmış ama ben listeye gireceğim bu hafta..kilom 2ye bölünecek 2 hafta olmadığım için..
Çağlacım lavanta çayı iç bebek gibi cildin olur ve sivilcelere kesin çözüm gerçi en güzel çözüm karatay amaYa nebileim oramda buramda koca koca siwilcelerde cikti artik neye yapiosam bu hafta ya dersler yetismicek diye ya oglum durmuo hep aglio diye nebilim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?