Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ceple olmuyot koca tel hep uzerinde tasimak cikkk bende aliyim su adimsayardan gun icinde totom yer gormuyo merak ettim simcik ..s

inan bende sırf merakımdan istiyorum Dilekcimm

bana kefir müthiş işe yarıyor tatlımm wc problemim yok çok şükür

Ablam su yalan dunyada bi keyfim kahvem ve cay esliginde 3. Mintikada olmak ikisindede vazgecememki

ayyy canımmm pekii bir fincanı geçmemeye çalış artık 3, mıntıka hepimizin vazgeçilmezi

kaptanım hangi uygulama o bana adını söylermisin bende yükliyim bakıyım 1 saat yürüyorum kaç adımmış

Kesinlikle karataya basla vucudu sasirtirsin ..sagol bebisim diyetisyenler gunde bir finxani tavsiye ediyor enerji veriyor ben faydasini goruyorum gercekten sutlude yapmaya calisiyorum genelde
bende görüyorum, hatta spor öncesi içilen nescafe( 2saat önce) kalori yakmada çok daha fazla etkisi oluyomuş

Nescafe olarak bilinen granül kahveler işlenmiş gıda oldukları için karatayda yasak canım seçim senin
hııııı:26::26:

Simit biber dolmasi pirinclu degildir ins

Gözdecim noom walk diye bir program play store a adımsayar uygulaması yaz pek çok uygulama çıkıyor fakat ben cep telefonunun sürekli yanımızda olmasına sıcak bakmadığım için indirmeyeceğim galiba

Baci sen nerelesin gecen aklima geldi bizim ortakiler pastacilik ve gida isiyle cok ugrasirda ben nereliyim evelallah kastamonuluyum:)

Ben Boluluyum dilegim esimde rizeli sende karadenizlisin yani

Banucugum ve gozdecigim bende daha once uygulama indirdim ama yanlisti bunu baya bi arastirdim dogru ben durjnca duruyor adimimla basliyor denemek icin dun arkadasa saydirdim o soyarken adimsayarda ayni sonucu verdi kmde hesapliyor hem sadece cal hesaplamiyir oda onemli degil cunku cal vucut kg agirligina gore degisiyor onun icinde diyetkolik diye bi yer var oranin spor hesaplamadini kullan gizde
Uygulamanin adi pedometer Usimdilik memnunum

Evet granul kahve zararli kahve kahvelikten cikiyor ama bence bir fincan cok degil ise yariyorsa sende dilekcim

Ahsen bi geliyon kayboluyosun kiz

Sweetanlamaliyf769 .!.:
ben koşu bandımla hasrtet gidereyim kızlarr cici bakın kendinize iyi sohbetler
Valla ben spor yapmadim ya bugun nasil canim istiyi kizimdan firsat bulursa yapiyim gorusuruz ablam sirrimida ogrwnmissin gizli rakibem

Ahiretligim anlamaliydim ha kastamonu ha bolu ayni memleketsayilir hemsirim benim

ben işteyken değilde akşamları spor yaparken kullanırım diye düşünmüştüm ama sanırım kendim sayıcam adımlarımı

bitane indirdim kaptanım ama o da sürekli internet gerekiyomuş ben iştede evdede wifi den bağlandığm için bu bana uymadı

bluecumun ayaktabanındaki mesele ne oldu acaba burdamısın huhuuuu blueeee

canım benim ya unutmamışsın sağolasın, sonrasında tekrarlamadı doktorcum neydi ben de anlamadım, iki ayağımda birden olmasa böcek ısırdı ya da sinekten diyecem ama çokşükür bir daha olmadı geçti gitti..

top top çikolar löp löp yağ oluyor hakkaten ya
ben de malesef öyle tarifleri düzenli şekilde devam ettiremiyorum.
bi de detoks sıvılarının 1 haftadan fazla uygulanması doğru değil, içeriği değiştirmek lazım.. yoksa barsaklar tembelleşiyor alışıp da..

Gozdem acaba detox felanmi yapsan yada karatayi dene kizlar ne guzel kilo veriyi karataayla

karatayın en güzel yanı kiloları verdim nasıl koruyacam derdi olmaması.. sonra nasıl devam edecem diye düşünmemek güzel şey:)
ben de şu 2 öğüne bir alışayım tam olarak, oruçlara başlayacağım. 3 aylarda borçlarımı bitirmeyi hedefliyorum karataya da uygun, 2 öğüne alışınca oruç halsizlik de yapmaz inşallah.. :81:

canım benim wc sorunuma omega 3 çare oldu..
omega 3 e başladım, şimdi gün aşırı alıyorum vitaminle birlikte, başladığımdan beri hiç sorun yaşamadım..
bir de sabahları turp havuç ve pancarı zeytinyağına batırıp batırıp yiyorum, onun da etkisi var sanırım...

Selammm

Sağol Banuş ablam, şimdilik iyiyim ama akşam da denerm sağol, gece de öyle yaptım zaten; ara ara yudum yudum içtim 3-4 yudum iyi geldi

Yahu ben yemekten değil içmekten kaybediyorum kaç gündür

Dimdi kendimyogutlu bol dereotlu zeytinyagli kereviz yaptim himmmm harika oldu aksamdanda salatam vardi ohhhhh miss miss

Ay evet cnm ya bu haftAm cok yogun gecti.misafirim cok oldu.inan dun gece ev temizliviyle de ugrasinca gece 12 ye geliyodu anca oturdum zaten yorgunluga dayanamadim uyudum

Kefirde wc problemine iyi geliyo ben cokkkkk memnunum kefir kardesten

hanımlar ben yarın kısmetse bahreyn'e gidiyorum gezmeye:) cumartesi günü döneceğiz,
yarın sabah çok erken çıkacağız, yine de kilomu yazıp öyle gitmeye çalışacağım..
ola ki gelmezsem beni buralarda görmezseniz kilom bugün 56.3 idi.. regl ye göre iyi geldi bana:)
gelemezsem öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.. ben şimdi bunu merveye özel mesaj da atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…