- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ceple olmuyot koca tel hep uzerinde tasimak cikkk bende aliyim su adimsayardan gun icinde totom yer gormuyo merak ettim simcik ..s
Seyy bende içiyorum banu ablam ya
Granul kahvenin zararlarinida biliyo rum
Yag oraninin yuksekliginide ama beni wc ye cikaran tek sey o
Bi kere kv ye gittim simdiki sevdaluk dizisinin cekildigi yerler
6 gun wc problemi yasadim sonta kahveyi ictim rahatladim
Bazen sutle bazen direk 2 si bir arada içiyorum
Kizlar bide ben tarti gunleri hic wc ye cikamiyorum
Sizin durum ne var mi cozumu
Ablam su yalan dunyada bi keyfim kahvem ve cay esliginde 3. Mintikada olmak ikisindede vazgecememki
kaptanım hangi uygulama o bana adını söylermisin bende yükliyim bakıyım 1 saat yürüyorum kaç adımmışBanucugum hosgeldin birden sen yaptiklarini anlatirken hayal ettim cicekleri suladigini kuruyan yapraklari alirken sarki mirildandigini misafirlerle gunesli balkonda cay keyfini tabi bu balkon benim hayalim
Kizlar ben cigunuz anlatirken taa yaniniza geliyirum zaten hayslguvunde sinir yok
Adimsayar uygulamasi bizdede var ama alip her ay kontrole gitmek gerekiyormus
Kontrolden usendigimden gitmedim
Cepten iygulama indir banucugum super valla gun ve bugun sadece ogle arasinda 6700 adim etmis hic yoktan iyidir
bende görüyorum, hatta spor öncesi içilen nescafe( 2saat önce) kalori yakmada çok daha fazla etkisi oluyomuşKesinlikle karataya basla vucudu sasirtirsin ..sagol bebisim diyetisyenler gunde bir finxani tavsiye ediyor enerji veriyor ben faydasini goruyorum gercekten sutlude yapmaya calisiyorum genelde
hııııı:26::26:
Nescafe olarak bilinen granül kahveler işlenmiş gıda oldukları için karatayda yasak canım seçim senin
menum
Sabah
1 simit
1 dlm peynir
Ara
1 kahve
Öğle
1, 5 biber dolmasi
2 yk yogurt
1 keoce corba
Ara
Kefir
Ara
3 kayisi
10 cig findik
Aksam
Bir porsiyon (5-6 yk) tavuklu mantarli sebzeli ymk uydurdum
1 kase yoğurt
6-7 tane cilek
Su:2 lt
Spor: 40 dk yuruyus
Arti spor yapamadim cunku utu yaptim 22:00 de bitmisti
kaptanım hangi uygulama o bana adını söylermisin bende yükliyim bakıyım 1 saat yürüyorum kaç adımmış
bende görüyorum, hatta spor öncesi içilen nescafe( 2saat önce) kalori yakmada çok daha fazla etkisi oluyomuş
hııııı:26::26:
Valla ben spor yapmadim ya bugun nasil canim istiyi kizimdan firsat bulursa yapiyim gorusuruz ablam sirrimida ogrwnmissin gizli rakibemSweetanlamaliyf769 .!.:ben koşu bandımla hasrtet gidereyim kızlarr cici bakın kendinize iyi sohbetler
Ben Boluluyum dilegim esimde rizeli sende karadenizlisin yani
Banucugum ve gozdecigim bende daha once uygulama indirdim ama yanlisti bunu baya bi arastirdim dogru ben durjnca duruyor adimimla basliyor denemek icin dun arkadasa saydirdim o soyarken adimsayarda ayni sonucu verdi kmde hesapliyor hem sadece cal hesaplamiyir oda onemli degil cunku cal vucut kg agirligina gore degisiyor onun icinde diyetkolik diye bi yer var oranin spor hesaplamadini kullan gizde
Uygulamanin adi pedometer Usimdilik memnunum
Evet granul kahve zararli kahve kahvelikten cikiyorama bence bir fincan cok degil ise yariyorsa sende dilekcim
Ahsen bi geliyon kayboluyosun kiz
ben işteyken değilde akşamları spor yaparken kullanırım diye düşünmüştüm ama sanırım kendim sayıcam adımlarımı
Gözdecim noom walk diye bir program play store a adımsayar uygulaması yaz pek çok uygulama çıkıyor fakat ben cep telefonunun sürekli yanımızda olmasına sıcak bakmadığım için indirmeyeceğim galiba
bitane indirdim kaptanım ama o da sürekli internet gerekiyomuş ben iştede evdede wifi den bağlandığm için bu bana uymadıBen Boluluyum dilegim esimde rizeli sende karadenizlisin yani
Banucugum ve gozdecigim bende daha once uygulama indirdim ama yanlisti bunu baya bi arastirdim dogru ben durjnca duruyor adimimla basliyor denemek icin dun arkadasa saydirdim o soyarken adimsayarda ayni sonucu verdi kmde hesapliyor hem sadece cal hesaplamiyir oda onemli degil cunku cal vucut kg agirligina gore degisiyor onun icinde diyetkolik diye bi yer var oranin spor hesaplamadini kullan gizde
Evet granul kahve zararli kahve kahvelikten cikiyorama bence bir fincan cok degil ise yariyorsa sende dilekcim
ayy az evvel 15 günlük bebek muayene ediyordum annesi makatında problem var dedi tam bakarken fışşşttttt.önlüğüm elim battım battım.
bluecumun ayaktabanındaki mesele ne oldu acaba burdamısın huhuuuu blueeee
kızlarrrr kakasını yaptı.nasıl fırlattı.evee gidemiyom önlüğü çıkardım elimi yıkadımda.neyseee olan oldu.
unuttum sormayı cokk önce denemiştim hatırladım ama eminim bi kere yapsam arkası gelmez.ben öyle şeyleri düzenli yapamıyorum.
benim baskul müsade ederse yarın güzel bi rakam görecegim umutluyum ama sabit cıkyordum düne kadar.
bende meyveyi yemem olur biter
izmire dagıtmamıs olabilirler.bi sorayım aile hekimleri grubuna.
tadı hoşuma gitti çayın.fena değil.karıstırma konusunda bende senin gibi düşünüyorum ama diyetisyenim 5i biryerde iç dedi.bende izin alıp kosturarak gittiğimden aklıma takılan şeyleri sormadan geliyorum.not alayım en iyisi.
top top çikolar löp löp yağ oluyorrrr.boşverrr.
Gozdem acaba detox felanmi yapsan yada karatayi dene kizlar ne guzel kilo veriyi karataayla
Slm meleklerr hepinize tünaydınnn bi mola vereyim dedim sabah komşular hoşgeldine geldi işler kaldı sonrasında akvaryumumu temizledim çiçeklerimle ilgilendim temizliğe başladım biraz mola vereyim dedim
canım geçmiş olsunn 3 yudum süt iç ne fazla ne eksikk inş midene iyi gelir
taze sıkılmışta olsa portakal suyunu şekere dönüştürmüşsün Hilalcimm
tatlı krizine en masum çözüm tarçınlı süt cnm
Valla ben spor yapmadim ya bugun nasil canim istiyi kizimdan firsat bulursa yapiyim gorusuruz ablam sirrimida ogrwnmissin gizli rakibem
Ahiretligim anlamaliydim ha kastamonu ha bolu ayni memleketsayilir hemsirim benim
Ben Boluluyum dilegim esimde rizeli sende karadenizlisin yani
Dimdi kendimyogutlu bol dereotlu zeytinyagli kereviz yaptim himmmm harika oldu aksamdanda salatam vardi ohhhhh miss miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?