Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Su kerevizi bi ben pisirmedim niye ki acaba :26:

Diyet yapmasam bizimde eve girmezde alismisiz annem usulu yemeklere yeni tadlara adepte olmak zor ama saglikli bi sy yedigini bilmek cok iyi geliuor simdi biben enginar sokmadim mutfaga sira onda yasasin saglikli beslenmek

Diyet yapmasam bizimde eve girmezde alismisiz annem usulu yemeklere yeni tadlara adepte olmak zor ama saglikli bi sy yedigini bilmek cok iyi geliuor simdi biben enginar sokmadim mutfaga sira onda yasasin saglikli beslenmek

kerevizi pek sevmem ama enginara bayılırım ben adı her geçtiğinde de canım çeker

Canim iyi gezmwler ne guzell oh haftanin stresini atarsin

bir de karatay diyor ki kereviz ve enginarın sağlıklı bilinmesinin karaciğere iyi geldiğinin bilinmesinin tek sebebi glisemik indekslerinin 0 olması...
lahana da aslında enginar ve kereviz kadar sağlıklı, onun da Gİ'si çok düşük, o nedenle zayıflatıyor, içeriğindeki bir madde çiğ tüketildiğinde kansere deva oluyor. lahanayı çiğ şekilde ince ince salataya doğramayı alışkanlık haline getirdik biz evde, her salatada yiyoruz.. enginarı taze bulamıyorum burada, ama dondurulmuşları var onlardan aldım ondan yapacağım..

Bluecum ben kaydettim kilonu tabi degisiklik okursa sabah gunxelleriz % 1, 47 getirdin bize sana bol bol gezmeler canim

Aslinda benim esim enginara bayilirda kerevizede bi ben pisurmedim sebepte yok hani niye pisirmeeim ki :26:

Dilekk senin sirrin neymis ki kuzum :44: kefir mi
Kefir bende içiyorum ama o glen sabahlarimi icsem ki o vakit :26:

*** 3. Takım 356. Etap ***

Sweetdimple: (69, 9/ / /% )
kelebekolacam: (78,6/ / /% )
bluetooth: (58/56.3/1, 7/% 1, 42)354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
Sevilay80: ( 68, 3 / / /% )
erigim: (65, 5/ / /% )
mrv5534: (61, 2/ / /% )
ayulduzz: (70,8 / / /% )
kelebek.hill: (64,0 / / / % )
gzde19957,7 / / /% )
cglaa16 : (68, 3/ / /% )

3. Takim Ortalaması :%

Son düzenleyen: Moderatör:
Helin kaptandan haberi olan yokmu iyice unuttu bizi

Ben 60 lari gormek istiyorummmmmm

Dilekk senin sirrin neymis ki kuzum :44: kefir mi
Kefir bende içiyorum ama o glen sabahlarimi icsem ki o vakit :26:

Canisi kacirmissin sen bizde banusla ayni kilodayiz ya boynuz kulagi gecmeyi calisiyoda gizli gizli ben bu bogaz ablamdada bi irade azim olunca zor buraz

Aksama karniyarik bugun zannedesem herkes karniyarik yapmis ama biz yemiyecez ben corba ve salata yiyecem ve cacikk

Amannnnn daldimda tel yemegi yaktim ya tuhhhh tuhhhhh

indireyim bakalım bir günlük merakımı gidereyim sürekli cep tel üzerimde taşımayı sevmiyorum

Valla ben spor yapmadim ya bugun nasil canim istiyi kizimdan firsat bulursa yapiyim gorusuruz ablam sirrimida ogrwnmissin gizli rakibem

Ahiretligim anlamaliydim ha kastamonu ha bolu ayni memleketsayilir hemsirim benim

senin gibi rakibeye can kurban çekirgemmm

Ayy bir de ben tarçın sevmemm

tarçın sevilmezmi hiç bayılırımmm inş miden düzelir tatlım

Dimdi kendimyogutlu bol dereotlu zeytinyagli kereviz yaptim himmmm harika oldu aksamdanda salatam vardi ohhhhh miss miss

ohhh afiyetolsunnnn kerevizler suyunu çekmiş dün güzel bulamadım almadım bende

Su kerevizi bi ben pisirmedim niye ki acaba :26:

padişah yemeği kereviz Ayferim yumurtalı limonlu terbiyelisini veya portakallısını yapabilirsin hepsine bayılırım ama favorim cevizli sarımsaklı salatası

iyi gezmeler bitanem güle güle git gel inşallah iyi tatiller
haftaya 55 sin süperrr

kerevizi pek sevmem ama enginara bayılırım ben adı her geçtiğinde de canım çeker

enginarın kabuklarını sıyırıp üzerine su içince damaktaki tadıııı müthişşş offff acıktım galiba

Helin kaptandan haberi olan yokmu iyice unuttu bizi
işleri bitiremedimi acaba:26:

Sarisakli yogurtlu uzerinede ceviz harika oluyor ama yemigini pek sevmemistim
kesinlikle

Yok canim gelcem dedi gwlemedi bitmedi galiba isleri :26:

Bencede bende 50 leri bak banu ablama masallah 6 li rakamlarda artik utanalim biz utanalim

aşkolsunn utanacak birşey yok hepimiz hedeflerimize ulaşacağız ulaşana kadar burdayız bitanemm

Amannnnn daldimda tel yemegi yaktim ya tuhhhh tuhhhhh

hay allah yanık yiyen zengin olurmuş çekirgemmm ama fazla yandıysa yeme tatlımmm
sporumu yaptım duşumu aldımmm şimdi mama saati herkese afiyetolsun

Kizlar selamlaaar kardes takim 8. Takimdan geliyoruuuum kurallari okurken gordum arada ugrasak hos olur dedim hepinize genel bi selam yollayip opuyorum sizii kolay gelsiiin bi sirriniz varsa bize de soyleyiin biz hep bilindik seyleri yapiyoruz

Kizlar selamlaaar kardes takim 8. Takimdan geliyoruuuum kurallari okurken gordum arada ugrasak hos olur dedim hepinize genel bi selam yollayip opuyorum sizii kolay gelsiiin bi sirriniz varsa bize de soyleyiin biz hep bilindik seyleri yapiyoruz

Slm bitanemmm hoşgeldinnn her zaman beklerizz hepimizin sırrı sağlıklı menü ve düzenli spor tatlım kaçamaksız gidersek güzel veriyoruz şahsen ben karatay sağlıklı beslenmesini uyguluyorum kasımda 88 ile başladım şu an 69 um tavsiye ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…