Su kerevizi bi ben pisirmedim niye ki acaba :26:
Diyet yapmasam bizimde eve girmezde alismisiz annem usulu yemeklere yeni tadlara adepte olmak zor ama saglikli bi sy yedigini bilmek cok iyi geliuor simdi biben enginar sokmadim mutfaga sira onda yasasin saglikli beslenmek
Ay evet cnm ya bu haftAm cok yogun gecti.misafirim cok oldu.inan dun gece ev temizliviyle de ugrasinca gece 12 ye geliyodu anca oturdum zaten yorgunluga dayanamadim uyudum
hanımlar ben yarın kısmetse bahreyn'e gidiyorum gezmeye:) cumartesi günü döneceğiz,
yarın sabah çok erken çıkacağız, yine de kilomu yazıp öyle gitmeye çalışacağım..
ola ki gelmezsem beni buralarda görmezseniz kilom bugün 56.3 idi.. regl ye göre iyi geldi bana:)
gelemezsem öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.. ben şimdi bunu merveye özel mesaj da atacağım
Aslinda benim esim enginara bayilirda kerevizede bi ben pisurmedim sebepte yok hani niye pisirmeeim ki :26:
*** 3. Takım 356. Etap ***
Sweetdimple: (69, 9/ / /% )
kelebekolacam: (78,6/ / /% )
bluetooth: (58/56.3/1, 7/% 1, 42)354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
Sevilay80: ( 68, 3 / / /% )
erigim: (65, 5/ / /% )
mrv5534: (61, 2/ / /% )
ayulduzz: (70,8 / / /% )
kelebek.hill: (64,0 / / / % )
gzde19957,7 / / /% )
cglaa16 : (68, 3/ / /% )
3. Takim Ortalaması :%
Dilekk senin sirrin neymis ki kuzum :44: kefir mi
Kefir bende içiyorum ama o glen sabahlarimi icsem ki o vakit :26:
ben hiç yemedmmm tadını bile bilmemmm :26:
Yok canim gelcem dedi gwlemedi bitmedi galiba isleri :26:Helin kaptandan haberi olan yokmu iyice unuttu bizi
Ben 60 lari gormek istiyorummmmmm
Ben Boluluyum dilegim esimde rizeli sende karadenizlisin yani
Banucugum ve gozdecigim bende daha once uygulama indirdim ama yanlisti bunu baya bi arastirdim dogru ben durjnca duruyor adimimla basliyor denemek icin dun arkadasa saydirdim o soyarken adimsayarda ayni sonucu verdi kmde hesapliyor hem sadece cal hesaplamiyir oda onemli degil cunku cal vucut kg agirligina gore degisiyor onun icinde diyetkolik diye bi yer var oranin spor hesaplamadini kullan gizde
Uygulamanin adi pedometer Usimdilik memnunum
Evet granul kahve zararli kahve kahvelikten cikiyorama bence bir fincan cok degil ise yariyorsa sende dilekcim
Ahsen bi geliyon kayboluyosun kiz
Valla ben spor yapmadim ya bugun nasil canim istiyi kizimdan firsat bulursa yapiyim gorusuruz ablam sirrimida ogrwnmissin gizli rakibem
Ahiretligim anlamaliydim ha kastamonu ha bolu ayni memleketsayilir hemsirim benim
Ayy bir de ben tarçın sevmemm
Dimdi kendimyogutlu bol dereotlu zeytinyagli kereviz yaptim himmmm harika oldu aksamdanda salatam vardi ohhhhh miss miss
Su kerevizi bi ben pisirmedim niye ki acaba :26:
hanımlar ben yarın kısmetse bahreyn'e gidiyorum gezmeye:) cumartesi günü döneceğiz,
yarın sabah çok erken çıkacağız, yine de kilomu yazıp öyle gitmeye çalışacağım..
ola ki gelmezsem beni buralarda görmezseniz kilom bugün 56.3 idi.. regl ye göre iyi geldi bana:)
gelemezsem öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.. ben şimdi bunu merveye özel mesaj da atacağım
kerevizi pek sevmem ama enginara bayılırım benadı her geçtiğinde de canım çeker
işleri bitiremedimi acaba:26:Helin kaptandan haberi olan yokmu iyice unuttu bizi
Sarisakli yogurtlu uzerinede ceviz harika oluyor ama yemigini pek sevmemistim
Yok canim gelcem dedi gwlemedi bitmedi galiba isleri :26:
Bencede bende 50 leri bak banu ablama masallah 6 li rakamlarda artik utanalim biz utanalim
Amannnnn daldimda tel yemegi yaktim ya tuhhhh tuhhhhh
Kizlar selamlaaar kardes takim 8. Takimdan geliyoruuuumkurallari okurken gordum arada ugrasak hos olur dedim hepinize genel bi selam yollayip opuyorum sizii kolay gelsiiin bi sirriniz varsa bize de soyleyiin biz hep bilindik seyleri yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?