Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yasasin zengin oldum:)iyi tutmus dibi corba icin yesil mecimekhasliuodum ustunden aldim yaptim corbamu:)

Selam canikolarimm halim kalmadi simdi geldim spordan.

Menumu yazayim hafiften karnim acikiyo ama yemicem yarin 100gr da olsa eksi cikmam lazimm..

Sabah: kpek ekmegin kosesine biraz peynie bol pul biber+ cay

Ara: 18tane beyaz leblebi + 1 yesil elma

Oglen: ufak boy patlican karniyarik+1dilim kepek ekmek +1 kepce yogurt

Ara yok

Aksam 4 kasik yogurt ve minicik salataligin yarisi

Sonra sporaaa

6000adimdan sonrasini saymadim ama 1 saat yurudum hizli 10dk au bacak hareketi yaptiran aletten yaptik yagmur cok hizlandi biz yururken iyice hizlaninca dondum eve mecbur. Evedede 50 squats yaptim..

Su 2 lt 3 e tamamlarim uyuyana kade.. Saygilarrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hii ay ne guzel karatay fikir olarak urkutucu geliyo ekmek yok iste meyve yo ki bayilirim ne bulursam spor da yaptiginiz ozel bisey varmi ya ben kendime gore pek bisey bulamadim ( arada siz de bize ugrayiin kardes takimiz ama sadece sozdee

Yasasin zengin oldum:)iyi tutmus dibi corba icin yesil mecimekhasliuodum ustunden aldim yaptim corbamu:)

senin gönlünün zenginliği yeter bitanemmm iyi ucuz kurtarmışsın afişyetolsun cnm

Spor süper Gözdecimm karnıyarık inş kızartılarak yapılmamıştır afiyetolsun cnm burdada şimdi müthiş yağmur başladı camlar kırılacak gibi dolu yağıyor

Hii ay ne guzel karatay fikir olarak urkutucu geliyo ekmek yok iste meyve yo ki bayilirim ne bulursam spor da yaptiginiz ozel bisey varmi ya ben kendime gore pek bisey bulamadim ( arada siz de bize ugrayiin kardes takimiz ama sadece sozdee

bir hafta sonrasında ekmek aklına bile gelmiyor insanın canımcım meyvemiz var fakat sabahları kahvaltıda veya öğlen aralarda
elbette uğrarız bu forumdaki tüm bayanlar kardeşiz canımm spora gelince ben düzenli yapmaya çalışıyorum ayrıca spor esnasında yeşilçay tüketiyorum tatlım

Menüm

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması içinmiş yuttuk gitti)
yaklaşık bir bardak soğan suyu ( adet düzensizliği için )

Kahvaltı
2 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber 1 domates
1/2 demet dereotu

ÖĞLE
yok

AKŞAM
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon musakka
bol salata

SPOR
55 dk koşu -10 dk twist - 10 dk tiffany-50 squat

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su ( son iki bardak kaldı bitmesine)
3 bardak elmalı tarçınlı su
1 fincan biberiye
1 bardak lavanta ( saç dökülmesine iyi geliyormuş)
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs yatarken içerim artık

Menum sabah kucuk muz
Kahvalti omlet lor yesillik zeytin b.peynir domates bir t.k bal bir kucucuk helva 2 dilim ekmek
Ara neskafe yarim hlley
Ogle kereviz yogurtlu salata
Ara kefir 5 tane kadar cilek 5,6 cubik kreker
Aksam bir tabaj yesil mercimek corbasi salata cacik
3lt su,4bardak b.cayi

Ozlemisizbu guzelmenuler ablam

halleyi görmedimmm balın yanına helvadamı eklendi çekirgemmm
sporda yapmadın bugün

hem helva hem halley

Amannnnn daldimda tel yemegi yaktim ya tuhhhh tuhhhhh

Abooo hem yemeği yakmış hem de neler yemiş kız iki dk bırakmaya gelmiyo senii

tarçın sevilmezmi hiç bayılırımmm inş miden düzelir tatlım

Ben de tarçınlı ballı süt içtm midem için bugn, şu an iyiyim inş böylesi güzel oldu ama ben mesela sütlaçta filan hiç sevmiyorum hoş ben sütlaç da sevmem de hahah ay ben ne seviyom anlamadm neyse

10 Nisan Menüm:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta beyazı
biraz peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 çatal tereyağı-bal

1 karışık bitki çayı

Öğlen:
1 kase köy çorbası
1 kase baharatlı yoğurt

Ara:
1 karışık tost (çok acıktım :26:)
1 dilim ananas

Akşam:
1 kase mercimek çorba
1 pors mantarlı tavuk sote
çok az salata

Ballı tarçınlı süt
1 avuç leblebi

Su:2,5 lt+
Spor: Leslie 3 mile
Saygılar, gelsin sonuçlarrr...

Son düzenleme:
hoşbulduk banuşum
bu ne kızlar biri de tost yemiş ayy tartı öncesi bana bişiler oluyorrrr :84::113:

Hoşgeldin Hilalcimm aman maşallah sevindim iyi olmana

sabahki yumurta sarısının suçu neydiki yememişsin :26: tostu görmezsek menü süperr sporlada yakmışsındır sonuçlar güzel olacak bence

sabah ve ögleyi paylaşmıştım devamı

ara
1 bardak süt
10 çilek
6 fınduk

akşam
yemekten önce kefir
3 kuşbaşı kadar tavuk parçası kocam yemeğime ortakcı çıktı ya:85:
1 dilim ekmek
1,5 yumurta
1/4 çorba
(çok saçma oldu dimi )

su: 2 lt
bitki çayı 2 fincan
spor: 40dk yürüyüş+100 yan bel+30 dk göbek atmaca+25 de mekik

oyyy kıyamam sana enişte yemeğini yutmasaydı o 1 dilim ekmek olmayacaktı bence neden saçma olsun birazcıkta salata ekleseydin bitanemmm akşama ama spor mükemmel

oyyy kıyamam sana enişte yemeğini yutmasaydı o 1 dilim ekmek olmayacaktı bence neden saçma olsun birazcıkta salata ekleseydin bitanemmm akşama ama spor mükemmel

yuttu valla karnıbaharı ona yaptım yedi bide getir bakıyım senin yemeğini diyor ona da çöktü yarında yürüyüşe başlayacakmış koltukta 7ci rüyasını görüyor şuan ne yürüşüyse gerçi kıyamam kocacağıma sabah erken gidiyor bugunde eve gelince uyumamış beni beklemiş slata değilde unuttum yazmayı acı biber yedim 4-5-6- belki daha fazla cin biber

ben gidip uykusunda spor yapan kocamı kaldırayım iyi geceler banucugum
yarın tartı hepimize gülümsesin

yoruluyodur tabiiii dinlensin elleme acı biber keşke bende yiyebilsemmm ama malesef kaç kez denedim olmuyorr metabolizman iyi çalışacak bugün afiyetolsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…