Kardeslerim liste bu fakat ama lakin bluemun en sonki kilosunu bılmıyorum bılebılen bbulsbılen bi vatandas nolur duzeltsin ve yazsın
Öpüyore sizi
Erikcimm liste nasiiii
*** 3. Takım 356. Etap ***
Sweetdimple: (69, 9/ / /% )
kelebekolacam: (78,6/ / /% )
bluetooth: (58/56.3/1, 7/% 1, 42)354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
Sevilay80: ( 68, 3 / / /% )
erigim: (65, 5/ / /% )
mrv5534: (61, 2/ / /% )
ayulduzz: (70,8 / / /% )
kelebek.hill: (64,0 / / / % )
gzde19957,7 / / /% )
cglaa16 : (68, 3/ / /% )
3. Takim Ortalaması :%
Merve'cim kaptan bunu paylaşmıştı
ben gidip uykusunda spor yapan kocamı kaldırayım iyi geceler banucugum
yarın tartı hepimize gülümsesin
Ben de gitmeden menümü yazayım
Sabah: 1 yumurtalı 1 muzlu karatay kahvaltısı
Akşam: patlıcan ve kuş başı etli yemek, patlıcanları küçük küpler halinde doğradım az yağ ve su ekleyip pişirdim üzerine kavurdığum etli soğanlı domatesli soteyi ekledim çok güzel oldu..
Yoğurt
1 bardak kefir
Bol salata
Kardeslerim liste bu fakat ama lakin bluemun en sonki kilosunu bılmıyorum bılebılen bbulsbılen bi vatandas nolur duzeltsin ve yazsın
Öpüyore sizi
Erikcimm liste nasiiii
yoruluyodur tabiiii dinlensin elleme acı biber keşke bende yiyebilsemmm ama malesef kaç kez denedim olmuyorr metabolizman iyi çalışacak bugün afiyetolsun cnm
Ay ne guzel kaynatmissiniz yemek bile yakmissiniz.
Aynen yaseminim oglan aksam bu corbanin tadi bi degisik dedi limondadir oglum didim
Hoşgeldin Hilalcimm aman maşallah sevindim iyi olmana
sabahki yumurta sarısının suçu neydiki yememişsin :26: tostu görmezsek menü süperr sporlada yakmışsındır sonuçlar güzel olacak bence
Canim cok gecmis olsun hayirdir neden ameliyat olacaksin rabbim acil sifalar versin
geçmiş olsun canım yaa neyin var :18: dikkat et Allah'a emanet ol cnımm
geçmiş olsun ALLAH şifa versin
sorma erikcim.Allahtan ev temizdi onla çok uğraşmadım eşimde evde olunca ufaklıkta saolsun uyudu.diğerleride 2 kişi olunca oynadılar.eşimi alışverişe gönderdim hemen pizza hamurunu yogurdum o mayalanırken kek çırptım kısırı yaptım.dağınık ama hızlı çalışırım.eşim hazırladıgım tabagı görünce gözlerine inanamadı bunları ne zaman yaptın sen dedi.kekten öyle rahat rahat bi dilimi alıpta yiyemedim.arkadas rahatsız olmasın diye tırtıkladım.
yeni elti geliyordu değilmi.böyle bir tarih bendede olsaydı güzel motive olurdum.hadi erikcim fotoda bekliyoruz.
ahh ahh dilek bu gruba geldiğimde banu 82ydi ve ben onu kendime rakip almıstım.azmin zaferi.maşallah banusa.
normal canım hemen dagılmaz.kaybolmaz.buda deri altında oldugunu gösterir.
canım benim.Allah şifa versin gülşahcım güzel haberlerini bekliyoruz.
Canim cok gecmis olsun.Rabbim safi isminin hurmetine sifalar versin
Tebriler kanka guzel gidiyosun
Amann bak su yaramaza
Cok gecmis olsn Gulsahcm Allah tez zamanda iyi etsin ins moralini yuksek tutt
çok geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm
Gecmis olsun gulsahimsağolun kızlar güzel dilekleriniz için bugun çıktım hastaneden, çok şükür ilaca tepki verdiği için ameliyattan vazgeçtiler ama hala kortizon alıyorum ve exstra bi sürü ilaç kortizonu kademeli olarak bırakızcaz dozunu düşürerek bu dönemde biraz kilo alabilirim ama gecen seferden daha dikattli olucam kesinlikle tuz tüketmemem lazım. şimdi çok yorgunum hemen yatıcam yarın görüşrüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?