Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hayır beniiimmmm , o parayı bana verseydin ben seni gaza getirirdim aşk olsun yaniii

ohhhhhhhhhhhhh hadi kızlar herkes mezdeke bom bom şarkısını açsın ve oynasın oh ohhhhhhhh
videoyu göndercektim beceremedim

Ben de yazarken kendime guldm cunku hahahaha :)) yeme yeme oyle seyler bosverr

He canm spor da yaptm regl de ne oldu tam belli degil anca bugn tam olur ama haftaya her turlu iner neyse ki )

akmasa da damlaarrrr + ben seni 100 grla geçtim nanik nanikkk

Gec gec bu hafta haftaya en birinci benimmmm

günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn gününüz aydın olsun
leslimi yaptım 50 de mekik çektim çok enerjiğim pozitif enerjiden size de gönderiyom hooooooooooooooooooooop alın bakim

Hopp gunaydinnn enerjimiz daim olsn insallahhh :**

canım benim inşallah mucize denilebilecek gelişmeler yaşarsın.

günaydın kızlar.benim baskul cimri walla.tokamıda cıkarttım ama 600grcık verdi bana.olsun sarı karttan kurtuldum veee ben biliyorumki bu hafta 900gr yağ verdim.haftaya daha cok vereceğim.6lı rakamları istiyorummm.

tam düzene girmişken ikimizde bu hafta kapışyoruz pampaa taamm mıı :13:

kilomu birazdan eklerim bugün yogun olmaz yağmur var dışarda.azcık işim var geliyorum.

Geldim
1 kahve ictim geldim cikolata seyyy 1/3 cokonat yemedim tabi ki payima dusen yanimda duruyor birine satmam lazim

Gunaydiiin hanimlar kilom 68 pcyi acinca listeye eklicem insallah simdi ogluma kahvalti hazirlayayim

Aaa ilk defa duyuorum lavanta cayi ewde wardi yazlik kiyafetlerin arasina koydum

günaydın kızlar.benim baskul cimri walla.tokamıda cıkarttım ama 600grcık verdi bana.olsun sarı karttan kurtuldum veee ben biliyorumki bu hafta 900gr yağ verdim.haftaya daha cok vereceğim.6lı rakamları istiyorummm.

Canim simdi biz sende neyo baz alsak ki diyetisyeni alsaydik iyiydi

Tmm tmm biz durust bi takimiz oyle son dk golleri atmiyoruz

Kizlar istikrarli kilo verme zamanimiz geldi oyle 1 1 gitmesede 500 500 gitsin ama her hafya gitsin
Ben banuyu ders aldim kendime ayni tarihlerde diyete baslamisiz neredeyse
O tam 18-19 kg vermis ben tembel verecek kilom az doye resmen kilomu benimsemisim banu ablam senin ellerine teslim ediyorum kendimi

*** 3. Takım 356. Etap ***

Sweetdimple: (69, 9/ / /% )
kelebekolacam: (78,6/ / /% )
bluetooth: (58/56.3/1, 7/% 1, 42)354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
Sevilay80: ( 68, 3 / / /% )
erigim: (65, 5/ / /% )
mrv5534: (61, 2/60.5 / 0.7/%1.14)
ayulduzz: (70,8 / / /% )
kelebek.hill: (64,0 / / / % )
gzde19957,7 / / /% )
cglaa16 : (68, 3/ 68.0/0.3/%0.44)

3. Takim Ortalaması :%

Kızlar hesap dogrumu kontrol kontrol kontrol

Hayirli cumalar canlar yuruyustrn geldim oldum susuzluktan ama tartilacam diye icmedim biraz dinkenip tartiliyim

Tbenim garip huylarim var gozdem ben oyle herseyi atamiyorum
Ben kilo almayim diye atarken o cikolataya parasi yetmeyen cocuk anneleri var
O birinin kismeti masamin ustunde gelir birazdan sahibi

çok haklısın kaptanım ama satacak kimse yoksa da tehlike ama o masandaa bende dün şu kinderi yanıma almayı unuttum bugün unutmadan çantama koyayımda bari bi çocuğa vereyim

o çikodan bir bütünde dün hastam bıraktı masama marketten gelmişte banada çiko getirmiş saolsun.kıramadım aldım.dün masamın üstündeydi sabah kaybolmusss.ihtiyacı olanı bulmus

ah kapnaım kafam atacak o diyetisyen baskullerinden alacam.biz aynı baskule devam.bi gün pes eder.

çok uzun uzun bakma fırsatım olmadı ama herşey güzel gözküyor. walla çok özendim bende tekrar kilo verme umudumu kazanmak istiyorum ama biraz kendime mola verdim önce kafamı toparlayım sonra bedenimi :)
bu arada telden giriş yapamıyorum hata veriyor şifremi girdikçe geri atıyor programdan iş yerinde de daha önce bahsettiğim sistem kuruldu ve internetim yok artık akşamları eve gidincede çok zaman ya yemek yiyorum yada yatıyorum aklıma ne bilgisayar ne tv gelmiyor.
hepinizden özür diliyorum, ha bugün ha yarın gelicem derken artık neredeyse hiç umudum yada hevesim kalmadı.
neyse! eriğim canım benim sana özelden mesaj attım cvplasan sevinirim.
size bol kilo vermeli güzel bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…