yeni bi gün yeni bi sabah şükür hayattayım sağlıklıyım. geçmişi ders alarak olumsuzlıklarını unutarak start veriyom bu hafta bomba gibi geliyom korkun benden bu hafta listede birinciliğe oynicam o birincilik benim
hayır beniiimmmm, o parayı bana verseydin ben seni gaza getirirdim aşk olsun yaniii
ablacım vallahi kızartılmıştırr :26: iş yeri oldğu için ona karışamıyorum evde olsam közlerdim amaaa
süpersin ablcımmm süperrr
uuuuvv helva halley çıbık kırakerrr :26:
hahahahahahahaha süpersin Hiloşum ya okurken ne güldüm bende sevmem sütlacı ama ben ne zaman diyetteyim desem aşçı sütlaç yapıyo ve ben onu yiyodummm :18:
bence o tostu akşamla dengelemişsinn bide reglsin gitmiştir oo
daha iyi kaptanım az yemişsin işte, eşin sana yardımcı oluyoo
afiyet olsunnnnn
güzel doktoruumm
dinlenmene bak sen Gülşah ablacım, inşallah kiloda almıycaksın, iyi uykular
akmasa da damlaarrrr + ben seni 100 grla geçtim nanik nanikkk
günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn gününüz aydın olsun
leslimi yaptım 50 de mekik çektim çok enerjiğim pozitif enerjiden size de gönderiyom hooooooooooooooooooooop alın bakim
canım benim inşallah mucize denilebilecek gelişmeler yaşarsın.sağolun kızlar güzel dilekleriniz için bugun çıktım hastaneden, çok şükür ilaca tepki verdiği için ameliyattan vazgeçtiler ama hala kortizon alıyorum ve exstra bi sürü ilaç kortizonu kademeli olarak bırakızcaz dozunu düşürerek bu dönemde biraz kilo alabilirim ama gecen seferden daha dikattli olucam kesinlikle tuz tüketmemem lazım. şimdi çok yorgunum hemen yatıcam yarın görüşrüz inşallah
Ben de yazarken kendime guldm cunku hahahaha :)) yeme yeme oyle seyler bosverr
He canm spor da yaptm regl de ne oldu tam belli degil anca bugn tam olur ama haftaya her turlu iner neyse ki)
Gec gec bu hafta haftaya en birinci benimmmm
Hopp gunaydinnn enerjimiz daim olsn insallahhh :**
Geldim
1 kahve ictim geldim cikolata seyyy 1/3 cokonat yemedim tabi ki payima dusen yanimda duruyor birine satmam lazim
ay kıyamam sana bak şu afacanın yaptığına
hoşbuldum bluecummmmçok tşkler bitanemmm
Çağlacım lavanta çayı iç bebek gibi cildin olur ve sivilcelere kesin çözüm gerçi en güzel çözüm karatay ama
lavanta çayı tarifini yazayım yapmak istersen
1,5 su bardağı suya 1 çimdik lavanta at kaynamaya yakın altını kapat kaynatma ve karıştırma 5 dk demledikten sonra süzüp iç cnm
günaydın kızlar.benim baskul cimri walla.tokamıda cıkarttım ama 600grcık verdi bana.olsun sarı karttan kurtuldum veee ben biliyorumki bu hafta 900gr yağ verdim.haftaya daha cok vereceğim.6lı rakamları istiyorummm.
Tbenim garip huylarim var gozdem ben oyle herseyi atamiyorumsatamazsan at gitsin kaptanımmmm
Tbenim garip huylarim var gozdem ben oyle herseyi atamiyorum
Ben kilo almayim diye atarken o cikolataya parasi yetmeyen cocuk anneleri var
O birinin kismeti masamin ustunde gelir birazdan sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?