- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Gunaydiiin hanimlar kilom 68 pcyi acinca listeye eklicem insallah simdi ogluma kahvalti hazirlayayim
çok uzun uzun bakma fırsatım olmadı ama herşey güzel gözküyor. walla çok özendim bende tekrar kilo verme umudumu kazanmak istiyorum ama biraz kendime mola verdim önce kafamı toparlayım sonra bedenimi :)
bu arada telden giriş yapamıyorum hata veriyor şifremi girdikçe geri atıyor programdan iş yerinde de daha önce bahsettiğim sistem kuruldu ve internetim yok artık akşamları eve gidincede çok zaman ya yemek yiyorum yada yatıyorum aklıma ne bilgisayar ne tv gelmiyor.
hepinizden özür diliyorum, ha bugün ha yarın gelicem derken artık neredeyse hiç umudum yada hevesim kalmadı.
neyse! eriğim canım benim sana özelden mesaj attım cvplasan sevinirim.
size bol kilo vermeli güzel bir gün diliyorum.
şulecim bugün aklımdan gecmiştin.hatta bi ara bende izin alacaktım erikcim ben, durdurdu bu vesileyle eriğime teşekkür edeyim dedim.motivasyon sağlamak zaman alıyor ama ben cok şükür motive oldum.sende erteleme her saniye yeni bir başlangıctır.çok uzun uzun bakma fırsatım olmadı ama herşey güzel gözküyor. walla çok özendim bende tekrar kilo verme umudumu kazanmak istiyorum ama biraz kendime mola verdim önce kafamı toparlayım sonra bedenimi :)
bu arada telden giriş yapamıyorum hata veriyor şifremi girdikçe geri atıyor programdan iş yerinde de daha önce bahsettiğim sistem kuruldu ve internetim yok artık akşamları eve gidincede çok zaman ya yemek yiyorum yada yatıyorum aklıma ne bilgisayar ne tv gelmiyor.
hepinizden özür diliyorum, ha bugün ha yarın gelicem derken artık neredeyse hiç umudum yada hevesim kalmadı.
kız gözde cık aradan 3.ben olacaktım
canım benim inşallah mucize denilebilecek gelişmeler yaşarsın.
can eriğim ayrı mesajlada teşekkür edeyim.saolasın canım benim.Rabbim ne istiyorsan sana onu hayırlı edip acil yoldan postalasınsen beni dinleyip izin yazsaydın ben biraz zor dönerdim.
banane bananeeama sen ol tamam nasıl olsa haftaya en birinji ben olcammmmm
çok uzun uzun bakma fırsatım olmadı ama herşey güzel gözküyor. walla çok özendim bende tekrar kilo verme umudumu kazanmak istiyorum ama biraz kendime mola verdim önce kafamı toparlayım sonra bedenimi :)
*** 3. Takım 356. Etap ***
Sweetdimple: (69, 9/ 69,5 / 0,4 /%0,57 )
kelebekolacam: (78,6/78 /0, 6 /% 0, 76)
bluetooth: (58/56,3/1, 7/% 1, 47 )354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
sulofe86/ 0, 0 /0, 0/%0, 00) 351. Etapta izne ayrilan üye sağlık nedenlerinden dolayi geri dönmek üzere ayrıldı
Sevilay80: ( 68, 3 / 68, 2/0, 1/% 0, 15 )
erigim: (65, 5/65, 1/ 0, 4 /%0, 61)
mrv5534: (61, 2/ 60, 5 / 0, 7/% 1, 14)
ayulduzz: (70,8 / 70.8 / 0 /% 0 )kilosu sabit
kelebek.hill: ( 64,0 /63, 6 / 0, 4 / %0,62 )
gzde19957,7 /57, 2 /0, 5/% 0, 87)
cglaa16 : (68, 3/ 68 / 0,3 / %0,44 )
3. Takim Ortalaması :%
grup tamam galiba toplam nasıl hesaplanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?