- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
hadi bakalım Dilek ablacımm herkes 1 kilo için kapışıyorrr ben haftaya düz 56 olcamBu haftayi bilmem ama kizlar haftaya bir kilo vericem bu hafta dinlendirdim vucudu ama sikma zamani geldi 69 lu rakamlardayim haftaya gormessem bu lafi yedirin bana
Kizlar hepinizi tebrik ederim paylasima goturdum
Bu arada ben regl oldum galiba hafta icinden fazla cikma sebebim o oldu
Hiç artı yokk bravooo
Haftaya en birinci benm dedm Gözdee sulanma boşaa
eline sağlık kaptancım.hmm vucudun biraz rahatlar.haftaya baya çekişmeli bir liste olacakKizlar hepinizi tebrik ederim paylasima goturdum
Bu arada ben regl oldum galiba hafta icinden fazla cikma sebebim o oldu
:76::76::76: sessiz atın tekmesi ağır olurmuşş ben susuyorum sessiz olceem haftaya görüşçeeess birincilk benmm
Ekleyim ben seni canm günaydınn
*** 3. Takım 356. Etap ***
Sweetdimple: (69, 9/ / /% )
kelebekolacam: (78,6/78 /0, 6 /% 0, 76)
bluetooth: (58/56,3/1, 7/% 1, 47 )354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
Sevilay80: ( 68, 3 / 68, 2/0, 1/% 0, 15 )
erigim: (65, 5/65, 1/ 0, 4 /%0, 61)
mrv5534: (61, 2/ 60, 5 / 0, 7/% 1, 14)
ayulduzz: (70,8 / / /% )
kelebek.hill: ( 64,0 /63, 6 / 0, 4 / %0,62 )
gzde19957,7 /57, 2 /0, 5/% 0, 87)
cglaa16 : (68, 3/ 68 / 0,3 / %0,44 )
3. Takim Ortalaması :%
kızlar enerjiyi düşürmeyelim cuma dediğin hemen geliyor.gaz verelim birbirimize.haftaya bahar atagı yapalım yaza az kaldı.
aynen.gecen hafta diyetisyen kırılma noktasındasın direnebilir vucudun dedi bide baskulde sürekli sabit görünce cok zorlanacagımı düşünüp acayip gerildim.şimdi acayip gaza geldim ramazan bayramı için bilet bakıyorum ankaraya gidecegim benim tüm ailem orda şok edecem milleti şok.haklısın valla doktorcum. bide isteyince tekrar verebildiğimi görünce ben yine gaza geldimm
aynen.gecen hafta diyetisyen kırılma noktasındasın direnebilir vucudun dedi bide baskulde sürekli sabit görünce cok zorlanacagımı düşünüp acayip gerildim.şimdi acayip gaza geldim ramazan bayramı için bilet bakıyorum ankaraya gidecegim benim tüm ailem orda şok edecem milleti şok.
:76::76::76: sessiz atın tekmesi ağır olurmuşş ben susuyorum sessiz olceem haftaya görüşçeeess birincilk benmm
tesekkur ederım hılalıııımm:13::119::128:
ben yarın ödül için bitane eti karam gurme yiyebilirmiyim kiiii canım çok çekiyoooo engel oluyorum kendimeee :18: ama o da çok kalorili bee, en iyisi ben akşama 2 kare bitter çikolatayla türk kahvesi keyfi yapayımm
bide burdaki Şefle anlaştık paket kahve yerine hani şu kavanozda olanlar varya ondan alcaz, o sade içmeyi seviyomuş bende normal süt alıcam, o şekilde içicem artk kahvemi
sıyırdık iyice biz
Görüşelim canımm
Ne demek Çağlacımm
Kız bu da benm gibi kendi kendine sormuş cevaplamış muhabbet etmş
Ye kız bence bugn ye hatta ve haftasonu bile kaçamak yapmayalmhaftada 1 gün sadece ödül o da Cuma en güzeli bence ben de kendime bir şey bulcam çünkü yoksa bir yerlerim şişcekk artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?