Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar yeni kurallar işe yaradı galiba.en azından artı cıkmamak için çabamız oluyor.2. haftamız bu 2 hafta daha gecince bakalım kimler 1 ayda kilosunun yüzde kaçını vermiş

*** 3. Takım 356. Etap ***

Sweetdimple: (69, 9/69, 5/0, 4 /% 0, 57 )
kelebekolacam: (78,6/78 /0, 6 /% 0, 76)
bluetooth: (58/56,3/1, 7/% 1, 47 )354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
sulofe86/ 0, 0 /0, 0/%0, 00) 351. Etapta izne ayrilan üye sağlık nedenlerinden dolayi geri dönmek üzere ayrıldı
Sevilay80: ( 68, 3 / 68, 2/0, 1/% 0, 15 )
erigim: (65, 5/65, 1/ 0, 4 /%0, 61)
mrv5534: (61, 2/ 60, 5 / 0, 7/% 1, 14)
ayulduzz: (70,8 / 70.8/0.0/% 0)kilosu sabit
kelebek.hill: ( 64,0 /63, 6 / 0, 4 / %0,62 )
gzde19957,7 /57, 2 /0, 5/% 0, 87)
cglaa16 : (68, 3/ 68 / 0,3 / %0,44 )

3. Takim Ortalaması :%

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar hepinizi tebrik ederim paylasima goturdum
Bu arada ben regl oldum galiba hafta icinden fazla cikma sebebim o oldu

Yüzde nasıl hesaplanıyo
6.63 toplam yüzdemiz

Kizlar hepinizi tebrik ederim paylasima goturdum
Bu arada ben regl oldum galiba hafta icinden fazla cikma sebebim o oldu
eline sağlık kaptancım.hmm vucudun biraz rahatlar.haftaya baya çekişmeli bir liste olacak

:76::76::76: sessiz atın tekmesi ağır olurmuşş ben susuyorum sessiz olceem haftaya görüşçeeess birincilk benmm

kızlar enerjiyi düşürmeyelim cuma dediğin hemen geliyor.gaz verelim birbirimize.haftaya bahar atagı yapalım yaza az kaldı.

biri beni eklemiş tesekkür ederimm pcyı yenı acabıldım bende gorumcemlerde geldıde kahvaltıya bu hafta zate boyle durup durup gelmelerı benı benden aldı:)

tesekkur ederım hılalıııımm:13::119::128:

ben yarın ödül için bitane eti karam gurme yiyebilirmiyim kiiii canım çok çekiyoooo engel oluyorum kendimeee :18: ama o da çok kalorili bee, en iyisi ben akşama 2 kare bitter çikolatayla türk kahvesi keyfi yapayımm

bide burdaki Şefle anlaştık paket kahve yerine hani şu kavanozda olanlar varya ondan alcaz, o sade içmeyi seviyomuş bende normal süt alıcam, o şekilde içicem artk kahvemi

haklısın valla doktorcum. bide isteyince tekrar verebildiğimi görünce ben yine gaza geldimm
aynen.gecen hafta diyetisyen kırılma noktasındasın direnebilir vucudun dedi bide baskulde sürekli sabit görünce cok zorlanacagımı düşünüp acayip gerildim.şimdi acayip gaza geldim ramazan bayramı için bilet bakıyorum ankaraya gidecegim benim tüm ailem orda şok edecem milleti şok.

o çok güzel oluyoo yaa bende bugün tayt giydim üstüne uzun kazak. ve aşırı bol geliyo elbise gibi. yemekhanedeki abla kazağının rengi çok güzel flan dedi onlar ben kilo verdiktn sonra geldiler hep bu halde gördüler. dedm bu kazak bana tam oluyodu rahmi abi ( aşçı) bilir dedim. abide evet evet çok kiloluydu 15 20 kilo verdin dimi sen falan dedi ablalar inanmadı, süper bişey yaaa

:76::76::76: sessiz atın tekmesi ağır olurmuşş ben susuyorum sessiz olceem haftaya görüşçeeess birincilk benmm

Görüşelim canımm

tesekkur ederım hılalıııımm:13::119::128:

Ne demek Çağlacımm

Kız bu da benm gibi kendi kendine sormuş cevaplamış muhabbet etmş
Ye kız bence bugn ye hatta ve haftasonu bile kaçamak yapmayalm haftada 1 gün sadece ödül o da Cuma en güzeli bence ben de kendime bir şey bulcam çünkü yoksa bir yerlerim şişcekk artıkk

sıyırdık iyice biz haklısın hafta sonu kaçamak yapmamak lazımm, da yiyesimde yok valla şu karamı bakkalda flan gördükçe ağzım sulanıyo şimdi bile sulandı ama vicdanım rahat değil yemek gelmiyo içimden o yüzden ben türk kahvesiyle keyif yaparım o bana yeterr azıcık kalmışken hedefe gene cozutmayayım, düğünden geçtim zaten artık ona umut yok ( kendim ettim kendim buldum vahlanmamında anlamı yok )

Selam kızlar.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Ben şuanki negatif enerjimi size bulaştırmak istemiyorum.
Yarın tartıda fiyasko olacak diye tahmin ediyorum.
toparlanamıyorum bir türlü.
Sevgili rakibem yasemin sana yetişmem lazım. Başa baş gidiyorduk şimdi ne oldu.
Seninle olan yarışıma tutanacağım karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…