Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eda benimle yaris bu hafta 1, 5 kg vercem kizlar beni kesmes bi kgya iddeaya girmem

Eda benimle yaris bu hafta 1, 5 kg vercem kizlar beni kesmes bi kgya iddeaya girmem

Ben yarışırım elbette. Yarın diyetisyende tartılırım. Söylerim. Sende yarın sabah aç karnına tekrar tartıl. Haftaya cumartesi sonuca bakarız. Bu hafta benim çok sıkı durmam lazım. Çünkü sınav haftası ve ben bu yüzden yine zıvanadan çıktım. Sakin kalmam lazım

kızlar enerjiyi düşürmeyelim cuma dediğin hemen geliyor.gaz verelim birbirimize.haftaya bahar atagı yapalım yaza az kaldı.

Kesinlikle yaseminin bugun yeni bir baslangic yapmis gibi hissedip haftaya salliyalim buralari
Haftaya biriciligi oynuyormuyoz kendine guvenenler ciksin bi adim one

Kızlar, ben bir spor malzemeleri satan firmada çalışıyorum.
Şirkette yeni düzenlemeler yapılmıştı. Yeni değişiklikle artık plates topuna oturarak çalışıyoruz. Bütün şirket! Müdürlere kadar koordinatörlere kadar plates topunda oturuyoruz. Ben sürekli topun üstünde hareket halindeydim fırsat bu fırsat diye.
Duruşum falan dikleşti. Müdürün dediğine göre fıtık mıtık kalmicakmış duruşumuz falan düzelecekmiş

hahahaahahh bu uygulama süper yaaa

Bence yarin tartilmayim sen kaybedersin ben bi iki saat once regl oldum suan karnimin icinde baskettopu var

Eda supersin wvde ates topunda oturacagim

edayı gectim edayı gectim
edaa yakala beniiii.yakalayamazz yakalayamazzz.

edaa benim gibi olma bende kendime banuyu rakip almıstım bak banuu beni fena solladı bende seni sollamadan tut elimi ipi beraber göğüsleyelim kilomuz boyumuz yakın.sen yaparsın ben biliyorum.

bizim blokta bir öğretmen var kimseyle selam bile vermez.bugün beraber asansöre bindik böyle ne kadar iyi oldunuz ay ne kadar zayıfladınız dedio bile bu duruma sessiz kalamadı

Edacigim hosgeldin gecen doktorda demusti tvde plates top oturmanin faydalari dur bende yapayim

bizim blokta bir öğretmen var kimseyle selam bile vermez.bugün beraber asansöre bindik böyle ne kadar iyi oldunuz ay ne kadar zayıfladınız dedio bile bu duruma sessiz kalamadı

hic gulecegim yoktu alemsin yasemincigim

Kızlar merhaba ben takımın eski üyelerindenim kısa bir dönem kaptanlık da yaptım ama çok kısa sürdü Burada pek tanıdığım yok ama eğer takımda yer varsa eski takımımdan devam etmek isterim.

Biraz bakındım ama kaptan kim göremedim buradan kaptana sesleniyorum eğer takımda yer varsa takıma gelmek isterim ama yoksa söyleyin yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazayım :)

biri beni eklemiş tesekkür ederimm pcyı yenı acabıldım bende gorumcemlerde geldıde kahvaltıya bu hafta zate boyle durup durup gelmelerı benı benden aldı:)
gorulmeyesice gorumce:)

Bende bugun yeni esortman alti aldim esimde evde ya giydim himmm dedi superiz kizlar biz

hic gulecegim yoktu alemsin yasemincigim
ayy halimi sorma ben akıllı sabah türk kahvesi içeyim dedim onun fincanı küçük oluyorya az geldi bana,mutfakta çalışan bayana söyledim bana az geldi sen tut büyükkk fincana yap ucundan ucundan derken baya içtim.şimdi zombi gibiyim enerji patlaması yaşıyorumçarpıntım var

merhaba canım kaptanımız eriğim.gelir birazdan.

Evet canm haftasonu kacamak da yok artk ben be aldimsa ah bu haftasonlarindan :)) dugunu de ne gectn sanki cok kilon var deli gene guzel olursn ama yaza daha daa guzel olursunnn..

Edaaa sen dagilamazsinnn sen benm gozumde kural bozmazsnn sen bile bozarsann ben daha da dagilirm :))))
Saka bi yana toplan kizz ne superdi menulerinn senin cok ozeniyodmm
Benle de yaris ben de su an regl sisligindeym haftaya asil gidecek kilolarmmm ohhhh bir ilaaa bir bucuk arasi kesinnnn ) :))

Aaa ne guzelmiss yurtdisinda da olan bir uygulama hem de cok sagliklii

Bence yarin tartilmayim sen kaybedersin ben bi iki saat once regl oldum suan karnimin icinde baskettopu var

Heheheh bende de bi futbol topu var anca bugn tam olabildi benmki de masallahhh pek oyalandii

Selamm kaptanimiz erigim yer varsa memnuniyetle alirz eminim

Hoşgeldin tatlımm nasılsın görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…