- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Selam kızlar.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Ben şuanki negatif enerjimi size bulaştırmak istemiyorum.
Yarın tartıda fiyasko olacak diye tahmin ediyorum.
toparlanamıyorum bir türlü.
Sevgili rakibem yasemin sana yetişmem lazım. Başa baş gidiyorduk şimdi ne oldu.
Seninle olan yarışıma tutanacağım karar verdim.
Eda benimle yaris bu hafta 1, 5 kg vercem kizlar beni kesmes bi kgya iddeaya girmem
Kizlar bana ödül veriyonuz mu 1/2 cikolata reglin ilk gunu lutfen
Eda benimle yaris bu hafta 1, 5 kg vercem kizlar beni kesmes bi kgya iddeaya girmem
Kizlar bana ödül veriyonuz mu 1/2 cikolata reglin ilk gunu lutfen
kızlar enerjiyi düşürmeyelim cuma dediğin hemen geliyor.gaz verelim birbirimize.haftaya bahar atagı yapalım yaza az kaldı.
Kızlar, ben bir spor malzemeleri satan firmada çalışıyorum.
Şirkette yeni düzenlemeler yapılmıştı. Yeni değişiklikle artık plates topuna oturarak çalışıyoruz. Bütün şirket! Müdürlere kadar koordinatörlere kadar plates topunda oturuyoruz. Ben sürekli topun üstünde hareket halindeydim fırsat bu fırsat diye.
Duruşum falan dikleşti. Müdürün dediğine göre fıtık mıtık kalmicakmış duruşumuz falan düzelecekmiş
Ben yarışırım elbette. Yarın diyetisyende tartılırım. Söylerim. Sende yarın sabah aç karnına tekrar tartıl. Haftaya cumartesi sonuca bakarız. Bu hafta benim çok sıkı durmam lazım. Çünkü sınav haftası ve ben bu yüzden yine zıvanadan çıktım. Sakin kalmam lazım
Şirkette yeni düzenlemeler yapılmıştı. Yeni değişiklikle artık plates topuna oturarak çalışıyoruz. Bütün şirket! Müdürlere kadar koordinatörlere kadar plates topunda oturuyoruz. Ben sürekli topun üstünde hareket halindeydim fırsat bu fırsat diye.
Duruşum falan dikleşti. Müdürün dediğine göre fıtık mıtık kalmicakmış duruşumuz falan düzelecekmiş
edayı gectim edayı gectimSelam kızlar.
bizim blokta bir öğretmen var kimseyle selam bile vermez.bugün beraber asansöre bindik böyle ne kadar iyi oldunuz ay ne kadar zayıfladınız dedio bile bu duruma sessiz kalamadı
biri beni eklemiş tesekkür ederimm pcyı yenı acabıldım bende gorumcemlerde geldıde kahvaltıya bu hafta zate boyle durup durup gelmelerı benı benden aldı:)
o çok güzel oluyoo yaabende bugün tayt giydim üstüne uzun kazak. ve aşırı bol geliyo elbise gibi. yemekhanedeki abla kazağının rengi çok güzel flan dedi onlar ben kilo verdiktn sonra geldiler hep bu halde gördüler. dedm bu kazak bana tam oluyodu rahmi abi ( aşçı) bilir dedim. abide evet evet çok kiloluydu 15 20 kilo verdin dimi sen falan dedi ablalar inanmadı, süper bişey yaaa
ayy halimi sorma ben akıllı sabah türk kahvesi içeyim dedim onun fincanı küçük oluyorya az geldi bana,mutfakta çalışan bayana söyledim bana az geldi sen tut büyükkk fincana yap ucundan ucundan derken baya içtim.şimdi zombi gibiyim enerji patlaması yaşıyorumhic gulecegim yoktu alemsin yasemincigim
merhaba canım kaptanımız eriğim.gelir birazdan.Kızlar merhaba ben takımın eski üyelerindenim kısa bir dönem kaptanlık da yaptım ama çok kısa sürdüBurada pek tanıdığım yok ama eğer takımda yer varsa eski takımımdan devam etmek isterim.
Biraz bakındım ama kaptan kim göremedim buradan kaptana sesleniyorum eğer takımda yer varsa takıma gelmek isterim ama yoksa söyleyin yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazayım :)
sıyırdık iyice bizhaklısın hafta sonu kaçamak yapmamak lazımm, da yiyesimde yok valla şu karamı bakkalda flan gördükçe ağzım sulanıyo şimdi bile sulandı ama vicdanım rahat değil yemek gelmiyo içimden o yüzden ben türk kahvesiyle keyif yaparım o bana yeterr azıcık kalmışken hedefe gene cozutmayayım, düğünden geçtim zaten artık ona umut yok ( kendim ettim kendim buldum vahlanmamında anlamı yok )
Selam kızlar.
Bence yarin tartilmayim sen kaybedersin ben bi iki saat once regl oldum suan karnimin icinde baskettopu var
Kızlar merhaba ben takımın eski üyelerindenim kısa bir dönem kaptanlık da yaptım ama çok kısa sürdüBurada pek tanıdığım yok ama eğer takımda yer varsa eski takımımdan devam etmek isterim.
Biraz bakındım ama kaptan kim göremedim buradan kaptana sesleniyorum eğer takımda yer varsa takıma gelmek isterim ama yoksa söyleyin yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazayım :)
Kesinlikle yaseminin bugun yeni bir baslangic yapmis gibi hissedip haftaya salliyalim buralari
Haftaya biriciligi oynuyormuyoz kendine guvenenler ciksin bi adim one
Kızlar merhaba ben takımın eski üyelerindenim kısa bir dönem kaptanlık da yaptım ama çok kısa sürdüBurada pek tanıdığım yok ama eğer takımda yer varsa eski takımımdan devam etmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?