Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin tatlımm nasılsın görüşmeyeli

Aa sen burda mıydın üyelere de baktım ama görmemişim seni

İyiyim canım sen nasılsın :) Güya mezun olmuştum 10 kilo alıp yine döndüm buralara

Aa sen burda mıydın üyelere de baktım ama görmemişim seni

İyiyim canım sen nasılsın :) Güya mezun olmuştum 10 kilo alıp yine döndüm buralara

evet canım hala buralardayım izinliyim suan sağlık sorunlarından dolayı, iyi diyeyim iyi olayım inşallah

canım ya erken ayrıldın zaten neyse bu sefer sıkı tut koruma evresini geçirmeden ayrılma sakın

Canım benim belim incecikkk totom müthiç büyük, hoş ben basenlerimi seviyorum ama fazla büyük sanırım herkes büyük diyo neyse işte böyyle canım inşallah güzel olcammmm zaten kendimi beğendiğim kiloma 3 kilo kaldı. azıcık zorlasam 5 ve Gözde musmutluuuu ( İNŞALLAHHHH)

evet canım hala buralardayım izinliyim suan sağlık sorunlarından dolayı, iyi diyeyim iyi olayım inşallah

canım ya erken ayrıldın zaten neyse bu sefer sıkı tut koruma evresini geçirmeden ayrılma sakın

Geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyin yoktur.

Sınava hazırlanıyorum diye bırakmak zorunda kaldım hala hazırlanıyorum ama 60 kilo olunca artık bir şeyler yapmam lazım diye düşündüm

Toparlicam söz veriyorum:)

Geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyin yoktur.

Sınava hazırlanıyorum diye bırakmak zorunda kaldım hala hazırlanıyorum ama 60 kilo olunca artık bir şeyler yapmam lazım diye düşündüm

canım kan değerlerim düştü gene kortizon kullanıyorum, zaten bu kilolarımın sebibi buydu malesef tekrarladı hastanede yatıyordum dün çıktım bakalım bu hafta kontrol edicem kendimi kilo alma durumu olursa ayrılırım fasulyeden takılırım burda sonucta kimsenin hakkına girmek istemem

verirsin canım sen aldıklarını takma kafana

Burada öyle takılmaya izin var mı ya ben mezun olduktan sonra öyle takılayım demiştim de kibarca kovulmuştum

Burada öyle takılmaya izin var mı ya ben mezun olduktan sonra öyle takılayım demiştim de kibarca kovulmuştum

bizim kaptan çok insaflı gitmek isteyeni bile vazgeçiriyo sağolsun Bu arada hoşgeldinnn 10 kilomu aldın kaç aydaa ama verirsin sende inanıyorum inşallah boş yer vardırr

bizim kaptan çok insaflı gitmek isteyeni bile vazgeçiriyo sağolsun Bu arada hoşgeldinnn 10 kilomu aldın kaç aydaa ama verirsin sende inanıyorum inşallah boş yer vardırr

Hoşbuldum inşallah yer vardır :) Aslında ekim gibi yaklaşık 15 kilo vererek mezun oldum ama sınava hazırlanırken ye iç ders çalış modunda olunca 10 kilo aldım

Bacim hosgeldin kaptanima soyler aldiririm seni biliyosun bu isler torpilsiz olmuyor kerata cekinir benden

Kizlar pizza yapiyorum ama ben sadece tadina bakucam yogurtlu kwreviz yiyecem

Bacim hosgeldin kaptanima soyler aldiririm seni biliyosun bu isler torpilsiz olmuyor kerata cekinir benden

Şimdiden torpilim bile hazır

Takım ben bıraktığımda ölü gibiydi canlanmış baya maşallah diyelim de nazar değmesin

canlanmak ne demek hafiften manikiz biz

Hanımlar merak ettim en son Pegasus kaptandı ne oldu o mezun mu oldu?

Aslında kendimi de tanıtacam ama kaptan olur demeden kendimi takıma sokmuş gibi olmıyım diye tanıtmıyorum

aktif üyelerimizi bu haftaki etap listesinde görebilirsin.pegasus izne ayrıldı yerine eriği bıraktı.

Sweetdimple: (69, 9/69, 5/0, 4 /% 0, 57 )
kelebekolacam: (78,6/78 /0, 6 /% 0, 76)
bluetooth: (58/56,3/1, 7/% 1, 47 )354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
sulofe86/ 0, 0 /0, 0/%0, 00) 351. Etapta izne ayrilan üye sağlık nedenlerinden dolayi geri dönmek üzere ayrıldı
Sevilay80: ( 68, 3 / 68, 2/0, 1/% 0, 15 )
erigim: (65, 5/65, 1/ 0, 4 /%0, 61)
mrv5534: (61, 2/ 60, 5 / 0, 7/% 1, 14)
ayulduzz: (70,8 / 70.8/0.0/% 0)kilosu sabit
kelebek.hill: ( 64,0 /63, 6 / 0, 4 / %0,62 )
gzde19957,7 /57, 2 /0, 5/% 0, 87)
cglaa16 : (68, 3/ 68 / 0,3 / %0,44 )

hay Allahım ya listeye baktımda kız merve senmi bluebottle bluethoot yazdın Allah seni ne etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…