Hoşgeldin tatlımm nasılsın görüşmeyeli
Aa sen burda mıydın üyelere de baktım ama görmemişim seni
İyiyim canım sen nasılsın :) Güya mezun olmuştum 10 kilo alıp yine döndüm buralara
Bence yarin tartilmayim sen kaybedersin ben bi iki saat once regl oldum suan karnimin icinde baskettopu var
Evet canm haftasonu kacamak da yok artk ben be aldimsa ah bu haftasonlarindan :)) dugunu de ne gectn sanki cok kilon var deli gene guzel olursn ama yaza daha daa guzel olursunnn..
Edaaa sen dagilamazsinnn sen benm gozumde kural bozmazsnn sen bile bozarsann ben daha da dagilirm :))))
Saka bi yana toplan kizz ne superdi menulerinn senin cok ozeniyodmm
Benle de yaris ben de su an regl sisligindeym haftaya asil gidecek kilolarmmm ohhhh bir ilaaa bir bucuk arasi kesinnnn) :))
Aaa ne guzelmiss yurtdisinda da olan bir uygulama hem de cok sagliklii
Heheheh bende de bi futbol topu var anca bugn tam olabildi benmki de masallahhh pek oyalandii
Selamm kaptanimiz erigim yer varsa memnuniyetle alirz eminim
evet canım hala buralardayım izinliyim suan sağlık sorunlarından dolayı, iyi diyeyim iyi olayım inşallah
canım ya erken ayrıldın zaten neyse bu sefer sıkı tut koruma evresini geçirmeden ayrılma sakın
edayı gectim edayı gectim
edaa yakala beniiii.yakalayamazz yakalayamazzz.
edaa benim gibi olma bende kendime banuyu rakip almıstım bak banuu beni fena solladı bende seni sollamadan tut elimi ipi beraber göğüsleyelim kilomuz boyumuz yakın.sen yaparsın ben biliyorum.
Geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyin yoktur.
Sınava hazırlanıyorum diye bırakmak zorunda kaldım hala hazırlanıyorum ama 60 kilo olunca artık bir şeyler yapmam lazım diye düşündüm
canım kan değerlerim düştü gene kortizon kullanıyorum, zaten bu kilolarımın sebibi buydu malesef tekrarladı hastanede yatıyordum dün çıktım bakalım bu hafta kontrol edicem kendimi kilo alma durumu olursa ayrılırım fasulyeden takılırım burdasonucta kimsenin hakkına girmek istemem
verirsin canım sen aldıklarını takma kafana
Burada öyle takılmaya izin var mı ya ben mezun olduktan sonra öyle takılayım demiştim de kibarca kovulmuştum
bizim kaptan çok insaflı gitmek isteyeni bile vazgeçiriyo sağolsun Bu arada hoşgeldinnn 10 kilomu aldın kaç aydaa ama verirsin sende inanıyorum inşallah boş yer vardırr
Burada öyle takılmaya izin var mı ya ben mezun olduktan sonra öyle takılayım demiştim de kibarca kovulmuştum
olsun gider giderrHoşbuldum inşallah yer vardır :) Aslında ekim gibi yaklaşık 15 kilo vererek mezun oldum ama sınava hazırlanırken ye iç ders çalış modunda olunca 10 kilo aldım
Bacim hosgeldin kaptanima soyler aldiririm seni biliyosun bu isler torpilsiz olmuyor kerata cekinir benden
Bacim hosgeldin kaptanima soyler aldiririm seni biliyosun bu isler torpilsiz olmuyor kerata cekinir benden
canlanmak ne demek hafiften manikiz bizŞimdiden torpilim bile hazır
Takım ben bıraktığımda ölü gibiydi canlanmış baya maşallah diyelim de nazar değmesin
canlanmak ne demek hafiften manikiz biz
canlanmak ne demek hafiften manikiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?