Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hafiftenmi beni tanidiktan sonra yaseminin merve ayfer hilal gozde anam biz hepimiz catlakmissiz ya:))))
Hepsi cilgin hepsiiiiii
Sey kaptanim hani ahiretlugum dedik ya bir sen var benden icuru dedik ya kiz garibide alak bak on kilo almus sevabtir:)

Gecmis yapamadim nolmus bi bakiyim
Ofiste tadilat var parkeler yenileniyor cok yogundu bide bugun
Bende izin aldim yarin icin cagirdi dr
Arkadas bi cocuk yapmayı beceremedik

Merveden nagmeler

Önce babamın bana öfkelenmesini isteyip sonra. Babamın öfkesinden bni sakınan canlıya anne denir......

Telefondakı alarmı kim buldu bilmiyorum ama ertele kısmını bulan kesin türktür

Hepsi cilgin hepsiiiiii

Gecmis yapamadim nolmus bi bakiyim
Ofiste tadilat var parkeler yenileniyor cok yogundu bide bugun
Bende izin aldim yarin icin cagirdi dr
Arkadas bi cocuk yapmayı beceremedik

Ha hahaha ayfer
Acaba kabartma tozununu az koyuyon kız
Sekerimi az bişi var bu tarıfte :)))

Sankı kek yapıyon cocuk yapmayı beceremedik demişn yha

Bnde caktırmadan 3 aydor korunmuyom ama cıt yok bn heralde yıne tedavıyle hamile kalabılırım

Gayet guzel canim
Bu hafta son 7 lerle vedalasiyoruz birdahs gorusmemek uzere bacim

Bende 5 leri istiyorum

Ayyy kizlarr pizza bi guzel oldu anlatamam ama ben bikare dilim yedim kucuk kendime kereviz semizotu ve kicircik salatalari yaptimda yedim ama hic mutsuz degilim

Mervem acele etme bi iki ayda gecsin bskalim

Ayy ne biliyim bence ganaj çikolata az oluyo galiba
Beni de ikinci gun cagirdi bakalkm ne diyecek
Malum bu ay 15 gun gec kaldim

O ertele yuzunden oglan gec kaldi ya bugun okula tabi ben suyunu cikarip bestane erteleme ayarliyiinca tekrsr edecek diye beklerken oglan geldi anne gec kaldik diye anam yataktan nasil kalktim okula nasil vardim bilemedim ya

Ayy ne biliyim bence ganaj çikolata az oluyo galiba
Beni de ikinci gun cagirdi bakalkm ne diyecek
Malum bu ay 15 gun gec kaldim

Simdi bende kankamla konustum oda asilama yaptirdi haftaya cuma sonucu alacaz heycanla bekliyoruz.Rabbim su mubarek gunde butun isteyrn kullarina hayirli saglikli evladlar nasip etsin

Simdi bende kankamla konustum oda asilama yaptirdi haftaya cuma sonucu alacaz heycanla bekliyoruz.Rabbim su mubarek gunde butun isteyrn kullarina hayirli saglikli evladlar nasip etsin

Amin canim benim
Pizzayi yemissin bende 1/2 cikolata yesem olur mu :26:

Mervem cilginlik konusunda pirimizsin uzerine baska adam tanimam su guruota:)

çok şükür iyiyim sadece biraz halsizlik var oda oluyor artık

Dahada iyi olcan bitanem Allahin izniyle hastaliklarda moral cok onemlu bizde kopma bacim butun guldurucukluler burda iyi geliyo insana:)

Ee kaptan ne diyorsun boş yer var mı takımda?

Slm kızlar sabah alelacele gittik kusurabakmayın gelirken 5 yaşındaki kuzende tutturdu size gelicem diye aldım geldim pek cimcime ve hiperkatif eve gelir gelmez park istedi şükür yoruldu bende attım kendimi buraya

Amin canim benim
Pizzayi yemissin bende 1/2 cikolata yesem olur mu :26:

yarım ye bakalım reglsin hemde

Ayyy kizlarr pizza bi guzel oldu anlatamam ama ben bikare dilim yedim kucuk kendime kereviz semizotu ve kicircik salatalari yaptimda yedim ama hic mutsuz degilim

ellerine sağlık afiyetolsun bitanemmm hamuru inceyse çok üzme kendini

hoşgeldin Gülşahcım gelmiş geçmiş olsunn tuza dikkat ettiğin sürece kilo almazsın inş

gayet güzel tatlımmm misafirlikte iradene kuvvet artık

Hanımlar merak ettim en son Pegasus kaptandı ne oldu o mezun mu oldu?

Aslında kendimi de tanıtacam ama kaptan olur demeden kendimi takıma sokmuş gibi olmıyım diye tanıtmıyorum

aman aman kimler gelmişşş hoşgeldinnn ilk kaptancımmmm nasılsınnn 10 kilo almışsın sınav stresinden bu iyi olmamış ama birlikte veririz inş

Burada öyle takılmaya izin var mı ya ben mezun olduktan sonra öyle takılayım demiştim de kibarca kovulmuştum

çok ayıp etmişlerr takımda yer varmı bilmiyorum ama istersen aramızda olabilirsin seve seve tatlımmmm

bizim blokta bir öğretmen var kimseyle selam bile vermez.bugün beraber asansöre bindik böyle ne kadar iyi oldunuz ay ne kadar zayıfladınız dedio bile bu duruma sessiz kalamadı

ooo ne güzel geri dönüşler bunlar doktorcummm insan daha çok kamçılanıyorrr

kaplumbağa misali gidiyorum ama gidiyor şükür demek beni rakip almıştın hiç söylemiyosunda doktorcum

ne kadar ilginç aman dikkat et en ufak bir dalgınlıkta denge bozulmasınnn ne uyanık patronunuz var

Kesinlikle yaseminin bugun yeni bir baslangic yapmis gibi hissedip haftaya salliyalim buralari
Haftaya biriciligi oynuyormuyoz kendine guvenenler ciksin bi adim one

en az 500 gr hedefim fazla gitmez oldu:44:

bitter iyi bir tercihhhh tatlım

Kizlar hepinizi tebrik ederim paylasima goturdum
Bu arada ben regl oldum galiba hafta icinden fazla cikma sebebim o oldu

ellerine sağlık canımcımmmm

Bu haftayi bilmem ama kizlar haftaya bir kilo vericem bu hafta dinlendirdim vucudu ama sikma zamani geldi 69 lu rakamlardayim haftaya gormessem bu lafi yedirin bana

haydi çekirgemmmmmm hızlan artık bak haftaya 69 olmazsan elimden çekeceğin var

bitanem hoşgeldinn ama ne olur umudunu hiç kaybetme sorunları hallettikten sonra inş aramıza dönersin bende dün gece seni merake dip bloğuna yazmıştım

çekirgem ve sen bendesiniz bu hafta pişman olmayın ama

Aaa ilk defa duyuorum lavanta cayi ewde wardi yazlik kiyafetlerin arasina koydum

evet çok iyi geliyormuş Çağlacım yalnız evdekinin etkisi geçmiştir taze al istersen

günaydın kızlar.benim baskul cimri walla.tokamıda cıkarttım ama 600grcık verdi bana.olsun sarı karttan kurtuldum veee ben biliyorumki bu hafta 900gr yağ verdim.haftaya daha cok vereceğim.6lı rakamları istiyorummm.

gelsin artıkkkkkk geleceğine inanıyorummmm

allah ne eksik etsin ne de düşürsün hesabı bitanemmm çok şükür evine geldinn güzelce dinlen artık

1 kare çiko çokda cıs sayılmaz Yasemincim ama yinede kalanlara kıyamayınca kendimize kıyıyoruz

Banu ablam yarin yapicam sporumu soz

tüm hafta yapıcaz beraber tatlımmm

Dahada iyi olcan bitanem Allahin izniyle hastaliklarda moral cok onemlu bizde kopma bacim butun guldurucukluler burda iyi geliyo insana:)

inşallah, koparmıyım hiç sizden evde de yanlızım tek moral kaynağımsınız eşimden sonra tabiki

Hosgeldin banu ablam bu haftayi bizi cerez gorenlere inat cok calisacam:)her gun spor spor spor

Banusum sen beni beklesen bu hafta ben sana yetissem beraber yurusek 6 li yollarda :)

inşallah, koparmıyım hiç sizden evde de yanlızım tek moral kaynağımsınız eşimden sonra tabiki

hepimiz yanındayız bitanemmmm
Hosgeldin banu ablam bu haftayi bizi cerez gorenlere inat cok calisacam:)her gun spor spor spor

hoşbuldum canımcımmmmm kesinlikle tatlım spor sporrrr yoksa elimden çekeceğin var

kuzen sıkıldı kızlar görüşürüz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…