- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hepsi cilgin hepsiiiiiiHafiftenmi beni tanidiktan sonra yaseminin merve ayfer hilal gozde anam biz hepimiz catlakmissiz ya:))))
Sey kaptanim hani ahiretlugum dedik ya bir sen var benden icuru dedik ya kiz garibide alak bak on kilo almus sevabtir:)
Hepsi cilgin hepsiiiiii
Gecmis yapamadim nolmus bi bakiyim
Ofiste tadilat var parkeler yenileniyor cok yogundu bide bugun
Bende izin aldim yarin icin cagirdi dr
Arkadas bi cocuk yapmayı beceremedik
Gayet guzel canimmenümü yazayım, çok şükür kaç gundur hastanede tuzsuz yemeğe alışmısım hiç zorlanmadım
sabah: 2 haş yumurta,1 dlm ekmek. 1 domates,5 zeytin,2 kupa çay
ara: 1 elma
öğlen:100 gr kadar haş. tavuk göğsü, 1 salatalık,1 dlm ekmek
akşam: 1 karnıyarık(kızartmadan fırında yaptım), az bulgur pilavı,salata ve ayran
şimdilik bu kadar yatana kadar meyve yerim biraz daha, bugun böyle biter inşallah
Bu hafta son 7 lerle vedalasiyoruz birdahs gorusmemek uzere bacim
Ha hahaha ayfer
Acaba kabartma tozununu az koyuyon kız
Sekerimi az bişi var bu tarıfte :)))
Sankı kek yapıyon cocuk yapmayı beceremedik demişn yha
Bnde caktırmadan 3 aydor korunmuyom ama cıt yok bn heralde yıne tedavıyle hamile kalabılırım
Ha hahaha ayfer
Acaba kabartma tozununu az koyuyon kız
Sekerimi az bişi var bu tarıfte :)))
Sankı kek yapıyon cocuk yapmayı beceremedik demişn yha
Bnde caktırmadan 3 aydor korunmuyom ama cıt yok bn heralde yıne tedavıyle hamile kalabılırım
Merveden nagmeler
Önce babamın bana öfkelenmesini isteyip sonra. Babamın öfkesinden bni sakınan canlıya anne denir......
Telefondakı alarmı kim buldu bilmiyorum ama ertele kısmını bulan kesin türktür
Ayy ne biliyimbence ganaj çikolata az oluyo galiba
Beni de ikinci gun cagirdi bakalkm ne diyecek
Malum bu ay 15 gun gec kaldim
Simdi bende kankamla konustum oda asilama yaptirdi haftaya cuma sonucu alacaz heycanla bekliyoruz.Rabbim su mubarek gunde butun isteyrn kullarina hayirli saglikli evladlar nasip etsin
Mervem cilginlik konusunda pirimizsin uzerine baska adam tanimam su guruota:)Eda allah iyi etsin kız seni acayip güldüm
Bi an öle kendimi düşündüm de pat düşermişim ayaklar havada
Haaaaa hahahahah haahha hahah:
Ay kız bu resimleri gördügüm iyi oldu
Gülmekten altıma ediyodum kendimi şimdi böle otururkn düşündüm salinleştim
Kız bn buna niye alıntı yaptımm
Gülmekten ınuttum yaa
Hahahha
Agzım yırtılcakhobaaa gelmişken bi halaya tutusalım gözde
Haaaahhhaaaa
Ben masumum :)))yasemin gülmekten alnım agrıyo kaslarım mafoldu
Herkes bn güleyim diye bişi yapmıl sanki yada bnm gülesim var
Burdaaaaaayımmm
Tarcınlı süt aclıginı giderir abla
Şekeri dengelıyoya ama sen emzırıyon bişi olurmu bilmm gerçi ne olcak tarcınla süt :))))
Sık sık ye az az ye aclık hıssetme bnce tek önerim bu
Ahhaaaa suclu bulundu
Bu akılllı telefonlarla cok espriler var bulayım hemen yazcam
Bnm isme bak catlak listesinin içinde
Belliydi böle olcagı
Amin canim benim
Pizzayi yemissin bende 1/2 cikolata yesem olur mu :26:
çok şükür iyiyim sadece biraz halsizlik var oda oluyor artık
Eda benimle yaris bu hafta 1, 5 kg vercem kizlar beni kesmes bi kgya iddeaya girmem
Amin canim benim
Pizzayi yemissin bende 1/2 cikolata yesem olur mu :26:
Ayyy kizlarr pizza bi guzel oldu anlatamamama ben bikare dilim yedim kucuk kendime kereviz semizotu ve kicircik salatalari yaptimda yedim ama hic mutsuz degilim
menümü yazayım, çok şükür kaç gundur hastanede tuzsuz yemeğe alışmısım hiç zorlanmadım
sabah: 2 haş yumurta,1 dlm ekmek. 1 domates,5 zeytin,2 kupa çay
ara: 1 elma
öğlen:100 gr kadar haş. tavuk göğsü, 1 salatalık,1 dlm ekmek
akşam: 1 karnıyarık(kızartmadan fırında yaptım), az bulgur pilavı,salata ve ayran
şimdilik bu kadar yatana kadar meyve yerim biraz daha, bugun böyle biter inşallah
kızlar burada haftasonu kahvaltımı geç yaptık
sabah
1 tabak menemen 3 dilim ekmek şekersiz çay 1 tatlıkaşığı tahin pekmez 2 çatal peynir
öğlen
muz türk kahvesi
akşam
mercimek çorbası salata 3 kaşık bulgur 1 porsiyon pilavı yeşil fasulye
akşam misafirliğe gidecez
Hanımlar merak ettim en son Pegasus kaptandı ne oldu o mezun mu oldu?
Aslında kendimi de tanıtacam ama kaptan olur demeden kendimi takıma sokmuş gibi olmıyım diye tanıtmıyorum
Burada öyle takılmaya izin var mı ya ben mezun olduktan sonra öyle takılayım demiştim de kibarca kovulmuştum
bizim blokta bir öğretmen var kimseyle selam bile vermez.bugün beraber asansöre bindik böyle ne kadar iyi oldunuz ay ne kadar zayıfladınız dedio bile bu duruma sessiz kalamadı
edayı gectim edayı gectim
edaa yakala beniiii.yakalayamazz yakalayamazzz.
edaa benim gibi olma bende kendime banuyu rakip almıstım bak banuu beni fena solladı bende seni sollamadan tut elimi ipi beraber göğüsleyelim kilomuz boyumuz yakın.sen yaparsın ben biliyorum.
Kızlar, ben bir spor malzemeleri satan firmada çalışıyorum.
Şirkette yeni düzenlemeler yapılmıştı. Yeni değişiklikle artık plates topuna oturarak çalışıyoruz. Bütün şirket! Müdürlere kadar koordinatörlere kadar plates topunda oturuyoruz. Ben sürekli topun üstünde hareket halindeydim fırsat bu fırsat diye.
Duruşum falan dikleşti. Müdürün dediğine göre fıtık mıtık kalmicakmış duruşumuz falan düzelecekmiş
Kesinlikle yaseminin bugun yeni bir baslangic yapmis gibi hissedip haftaya salliyalim buralari
Haftaya biriciligi oynuyormuyoz kendine guvenenler ciksin bi adim one
ben yarın ödül için bitane eti karam gurme yiyebilirmiyim kiiii canım çok çekiyoooo engel oluyorum kendimeee :18: ama o da çok kalorili bee, en iyisi ben akşama 2 kare bitter çikolatayla türk kahvesi keyfi yapayımm
bide burdaki Şefle anlaştık paket kahve yerine hani şu kavanozda olanlar varya ondan alcaz, o sade içmeyi seviyomuş bende normal süt alıcam, o şekilde içicem artk kahvemi
Kizlar hepinizi tebrik ederim paylasima goturdum
Bu arada ben regl oldum galiba hafta icinden fazla cikma sebebim o oldu
Bu haftayi bilmem ama kizlar haftaya bir kilo vericem bu hafta dinlendirdim vucudu ama sikma zamani geldi 69 lu rakamlardayim haftaya gormessem bu lafi yedirin bana
çok uzun uzun bakma fırsatım olmadı ama herşey güzel gözküyor. walla çok özendim bende tekrar kilo verme umudumu kazanmak istiyorum ama biraz kendime mola verdim önce kafamı toparlayım sonra bedenimi :)
bu arada telden giriş yapamıyorum hata veriyor şifremi girdikçe geri atıyor programdan iş yerinde de daha önce bahsettiğim sistem kuruldu ve internetim yok artık akşamları eve gidincede çok zaman ya yemek yiyorum yada yatıyorum aklıma ne bilgisayar ne tv gelmiyor.
hepinizden özür diliyorum, ha bugün ha yarın gelicem derken artık neredeyse hiç umudum yada hevesim kalmadı.
neyse! eriğim canım benim sana özelden mesaj attım cvplasan sevinirim.
size bol kilo vermeli güzel bir gün diliyorum.
Canim simdi biz sende neyo baz alsak ki diyetisyeni alsaydik iyiydi
Tmm tmm biz durust bi takimiz oyle son dk golleri atmiyoruz
Kizlar istikrarli kilo verme zamanimiz geldi oyle 1 1 gitmesede 500 500 gitsin ama her hafya gitsin
Ben banuyu ders aldim kendime ayni tarihlerde diyete baslamisiz neredeyse
O tam 18-19 kg vermis ben tembel verecek kilom az doye resmen kilomu benimsemisim banu ablam senin ellerine teslim ediyorum kendimi
Aaa ilk defa duyuorum lavanta cayi ewde wardi yazlik kiyafetlerin arasina koydum
günaydın kızlar.benim baskul cimri walla.tokamıda cıkarttım ama 600grcık verdi bana.olsun sarı karttan kurtuldum veee ben biliyorumki bu hafta 900gr yağ verdim.haftaya daha cok vereceğim.6lı rakamları istiyorummm.
sağol canım
evet evet sıfır tuz
sizde kontrol edin yediklerimi kızın bana olurmu
canım ya insanın evi gibisi yok Allah kımseyi düşürmesin oralara , ben ordaki hastaları gördükçe halime şükrettim ne hastalar var
Bende mejumu yazayim
Sabah
1yumurta tam
1yumurta beyazi
Bol yesillik
1kk kadar peynir
Ara yesil cay
Ogle
4yk sebze yemegi
Cacik
Ara
5badem
2gun kurusu
Aksam
Haslanmis beyaz et
Salata
1-2 kasik sebze
1yk bulgur
Sondakiler cocuklardan kalan malesef kiyamadim atmaya
Ara 1kare ciko
Kahve
En az 2lt su
Banu ablam yarin yapicam sporumu soz
Dahada iyi olcan bitanem Allahin izniyle hastaliklarda moral cok onemlu bizde kopma bacim butun guldurucukluler burda iyi geliyo insana:)
inşallah, koparmıyım hiç sizden evde de yanlızım tek moral kaynağımsınız eşimden sonra tabiki
Hosgeldin banu ablam bu haftayi bizi cerez gorenlere inat cok calisacam:)her gun spor spor spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?