Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hepimiz yanındayız bitanemmmm

hoşbuldum canımcımmmmm kesinlikle tatlım spor sporrrr yoksa elimden çekeceğin var

kuzen sıkıldı kızlar görüşürüz inş

Git ablam gorusuruz ben canavarlardan mutfaga kaciyorum valla

Menucan
Kahvalti klasik dilek kahvaltisi balli peynirli yesillikli:)
Ara bir cay b kefir 5 ,6 cilek
Ohle yogurt bir tabak eristeli yesil mercimek corbadi
Ara sutlu neskafe ince dilimden pizza
Aksam yogurlu kereviz yogurtlu semizotu salata kirmizibiber

3 lt su iki bardak yesilcay
Bir saat acik havada totodan ter gelene kadar yuruyus

Hoşbuldum Sweet zaten sen varsın diye önce buraya yazdım diğer takımlarda hiç tanıdığım yok Şahgul de burdaymış onu da yeni gördüm eskilerden birilerini görmek güzel

Bak ya seytan diyo ayfer kaptani gec karizmasini cizdir bizi cerezden gormus ya haci:)
şeytana uyyy şeytanaa

Yarın tartılki daha az çıkasın. Yani c.tesiden c.tesiye yarına kadar regl şişliğin iner :)
sen kaşındın hadi bakalım hodri meydan
yerimiz var canım hoşgeldin tamda çok yogun günde geldin bir türlü kısmet olmadı sana hoşgeldin demek . kuralları biliyorsun deneme süresi olayınıda gerçi sen pek gidici görünmüyorsun baksana
bizim blokta bir öğretmen var kimseyle selam bile vermez.bugün beraber asansöre bindik böyle ne kadar iyi oldunuz ay ne kadar zayıfladınız dedio bile bu duruma sessiz kalamadı
ayy yasemin sessiz kalamadı demek
gorulmeyesice gorumce:)

Bende bugun yeni esortman alti aldim esimde evde ya giydim himmm dedi superiz kizlar biz
ayyyy çok manalı bir hımm olmuş o hımmm
Şimdiden torpilim bile hazır

Takım ben bıraktığımda ölü gibiydi canlanmış baya maşallah diyelim de nazar değmesin
biz canlanmayanı dövüyoruz burda peşine düşüyoruz zopaylaa
Hoşbuldum inşallah yer vardır :) Aslında ekim gibi yaklaşık 15 kilo vererek mezun oldum ama sınava hazırlanırken ye iç ders çalış modunda olunca 10 kilo aldım
ahh ahh mezunların hatası neyse kalıcı olursan biz sonra 3. mıntıka kelebekleri kilosunu koruyor toppiği açıyoruz
kız karataya rakip oldun resmen dilek kahvaltısı haa
Hosgeldin banu ablam bu haftayi bizi cerez gorenlere inat cok calisacam:)her gun spor spor spor

Ee kaptan ne diyorsun boş yer var mı takımda?
gel canım kuralları kabul ediyorsan yeterli de bir paylaşımın olursa neden olmasın liste seni bekliyor

*** 3. Takım 356. Etap *** DÖRDÜNCÜ

Sweetdimple: (69, 9/69, 5/0, 4 /% 0, 57 )
kelebekolacam: (78,6/78 /0, 6 /% 0, 76)
bluetooth: (58/56,3/1, 7/% 1, 47 )354. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu ikiye bölündü
sulofe86/ 0, 0 /0, 0/%0, 00) 351. Etapta izne ayrilan üye sağlık nedenlerinden dolayi geri dönmek üzere ayrıldı
Sevilay80: ( 68, 3 / 68, 2/0, 1/% 0, 15 )
erigim: (65, 5/65, 1/ 0, 4 /%0, 61)
mrv5534: (61, 2/ 60, 5 / 0, 7/% 1, 14)
ayulduzz: (70,8 / 70, 8 /0, 0 /% 0, 0 )kilosu sabit
kelebek.hill: ( 64,0 /63, 6 / 0, 4 / %0,62 )
gzde19957,7 /57, 2 /0, 5/% 0, 87)
cglaa16 : (68, 3/ 68 / 0,3 / %0,44 )

3. Takim Ortalaması :% 0, 60

herkesin emeğine sağlık mıntıkamın kelebekleri

3. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT

3.TAKIM KAPTANI : erigim
3.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI :
Sweetdimple

3.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

10.
Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bur rakamdir)

mercani canım kuralları okursan ve kabul edersen start verelim

Mercani' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Haziran / 1,8
Temmuz / <izinli>
Ağustos / 1,2
Eylül / 1
Ekim / 0,8
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,8 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu (312. Etap) ( 58,0 )
Bitiş Kilosu (332. Etap) ( 53,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 4,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 8,28% )
Toplam Süre ( 14 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,59% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 343 )

Yorum : Sevgili Mercani, 31 Mayıs 2013 (312. Etap) ve 58 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 26 Ekim 2013 (332. Etap) tarihinde toplam 4,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 53 dür. Hedefini %96 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 3.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

mercani 332 de mezun olmuştur
=332+24
=356. etap ( 6 aylık yarışamaz kuralına uymuştur)

mercani hesapladın da mı geldin kız tamda bu hafta bitmiş senin süre
uygun paylaşımda bulunmasın halinde kurallar gereği hiçbir sıkıntı yoktur.

oyyy iyi yorulmuşum belim ağrıyor ve de uyku geldi hafiften buna inat bi kahve yaptım kendime
kızmayın kızlar bu saatte kahve keyfi olur mu olur hemde nasıl olur

Son düzenleyen: Moderatör:

wuuuuuuu bayıldımmm ellerine sağlık şirinemmmmm harika bir liste olmuşşş tebrikler kızlarrrrr

oyyy iyi yorulmuşum belim ağrıyor ve de uyku geldi hafiften buna inat bi kahve yaptım kendime
kızmayın kızlar bu saatte kahve keyfi olur mu olur hemde nasıl olur
yordun kendiini demkki canım uzan dinlen kahve eşliğindeee sefan olsunnn inş uyku problemin olmaz

aman bu kuzen beni bitirdiii hemen aklıma doktorcum geldiiii allah senin yardımcın olsun Yasemincimm zamane çocukları müthişşşş beş yaşında daha parmağında oynattı resmennnn

aman efendim herşey bizim mıntıka için çaktırma Banucuğum fotoları başka yerden aldım ama çok güzeller

herkesin emeğine sağlık mıntıkamın kelebekleri [/COLOR]

asıl senin emeğine pozitif enerjine yüreğine sağlık bitanemmmmm

Hoşbuldum Sweet zaten sen varsın diye önce buraya yazdım diğer takımlarda hiç tanıdığım yok Şahgul de burdaymış onu da yeni gördüm eskilerden birilerini görmek güzel

çok iyi yapmışsın canımcımmm sınav nasıl geçti bu arada evet şahgül şekerkız izinli nora izinli burdayız bitanemmm seni aramızda görmek süper olacak
gerçekten takımımızı maşallah süperrr

yerim senin menücanını merve kahvaltısından sonra dilek kahvaltısı güzelllll sporda harikaa devam çekirgemmm

Git ablam gorusuruz ben canavarlardan mutfaga kaciyorum valla

cicmcimeden kaçış yolu yok canımcımmm en sonunda sızdı ama çok yoruldu kerata

[/B]

Son düzenleme:

İnce ayrıntıları düşünmen ne hoş bitanemmmm hakikaten süper bayıldımmm ne olursa olsun uğraşmışsınnn bayıldımmmmmm

ayy ben şimdi senin tickerına baktımda canım benim senin hedefe çok az kalmış ayyy çok güzel darısı başımıza

banucugum sana iyi geceler bence sende yat o yaramaz bıcırık yarın sabahta çok erken kalkacaktır. bende yarın dr gitmeliyim sabahtan çok öpüyorum iyi uykular

evet bitanem az kaldııııı iyi geceler canımmm iyi sonuçlarla gelirsin inş tatlı rüyalarrr evet o bıcırık canıma okuyacak yarın

Kendine com guvenme bence haftaya 1. Benim sonra uzulursen karismam
uzuleni bilmem a mm a yarista bende varim
Saolasin canim ablam.beni taniyamayacaksin.arkadasina selam soyle ahh ahh ben ilkini gurbette dogurdugumda yanlizdim hatirladim.misafirlere yaptiklarindan cok yeme
Ohoh misafir gelsin sen git sen degilde sanki ben gurbetteyim.masaallah.

Yasemin bluetooth benim marifetim akilli tel ya duzelmis
ay ne guldum odada tek basima

Hafiftenmi beni tanidiktan sonra yaseminin merve ayfer hilal gozde anam biz hepimiz catlakmissiz ya:))))
Keske soyle bi ikindi cayi sohbetinde bulussak ne kaynatiriz
Ahsenim guzel birinci belli ikinciligi paylasin aranizda iste:)
Gorursunuz siz
Sabah peynir zeytin gizli tuz kaynagi gulsahcim gecen uzman demisti.dikkat et.

Gecmisi tmmlayamadim esim tepemde simd ide gitmis netin fisine cekiyorum diye tehdit ediyor herkese hayirli geceler

Bütün kuralları kabul ediyorum ama sporu haftada her gün değil ancak 4 gün yapabiliyorum malesef diğer günler vakit olmuyor. Hoşbuldum bu arada :)

Açıkçası cidden hesapladım ama hesaplamama göre geçen ay bitiyordu 1 ay da ben bekliyim dedim ama meğer yanlış hesaplamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…