hepimiz yanındayız bitanemmmm
hoşbuldum canımcımmmmm kesinlikle tatlım spor sporrrr yoksa elimden çekeceğin var
kuzen sıkıldı kızlar görüşürüz inş
Slm kızlar sabah alelacele gittik kusurabakmayın gelirken 5 yaşındaki kuzende tutturdu size gelicem diye aldım geldim pek cimcime ve hiperkatif eve gelir gelmez park istedi şükür yoruldu bende attım kendimi buraya
yarım ye bakalım reglsin hemde
ellerine sağlık afiyetolsun bitanemmm hamuru inceyse çok üzme kendini
hoşgeldin Gülşahcım gelmiş geçmiş olsunn tuza dikkat ettiğin sürece kilo almazsın inş
gayet güzel tatlımmm misafirlikte iradene kuvvet artık
aman aman kimler gelmişşş hoşgeldinnn ilk kaptancımmmm nasılsınnn 10 kilo almışsın sınav stresinden bu iyi olmamış ama birlikte veririz inş
çok ayıp etmişlerr takımda yer varmı bilmiyorum ama istersen aramızda olabilirsin seve seve tatlımmmm
ooo ne güzel geri dönüşler bunlar doktorcummm insan daha çok kamçılanıyorrr
kaplumbağa misali gidiyorum ama gidiyor şükür demek beni rakip almıştın hiç söylemiyosunda doktorcum
ne kadar ilginç aman dikkat et en ufak bir dalgınlıkta denge bozulmasınnn ne uyanık patronunuz var
en az 500 gr hedefim fazla gitmez oldu:44:
bitter iyi bir tercihhhh tatlım
ellerine sağlık canımcımmmm
haydi çekirgemmmmmm hızlan artık bak haftaya 69 olmazsan elimden çekeceğin var
bitanem hoşgeldinn ama ne olur umudunu hiç kaybetme sorunları hallettikten sonra inş aramıza dönersin bende dün gece seni merake dip bloğuna yazmıştım
çekirgem ve sen bendesiniz bu hafta pişman olmayın ama
evet çok iyi geliyormuş Çağlacım yalnız evdekinin etkisi geçmiştir taze al istersen
gelsin artıkkkkkk geleceğine inanıyorummmm
allah ne eksik etsin ne de düşürsün hesabı bitanemmm çok şükür evine geldinn güzelce dinlen artık
1 kare çiko çokda cıs sayılmaz Yasemincim ama yinede kalanlara kıyamayınca kendimize kıyıyoruz
tüm hafta yapıcaz beraber tatlımmm
şeytana uyyy şeytanaaBak ya seytan diyo ayfer kaptani gec karizmasini cizdir bizi cerezden gormus ya haci:)
sen kaşındın hadi bakalım hodri meydanYarın tartılki daha az çıkasın. Yani c.tesiden c.tesiye yarına kadar regl şişliğin iner :)
yerimiz var canım hoşgeldin tamda çok yogun günde geldin bir türlü kısmet olmadı sana hoşgeldin demek . kuralları biliyorsun deneme süresi olayınıda gerçi sen pek gidici görünmüyorsun baksanaKızlar merhaba ben takımın eski üyelerindenim kısa bir dönem kaptanlık da yaptım ama çok kısa sürdüBurada pek tanıdığım yok ama eğer takımda yer varsa eski takımımdan devam etmek isterim.
Biraz bakındım ama kaptan kim göremedim buradan kaptana sesleniyorum eğer takımda yer varsa takıma gelmek isterim ama yoksa söyleyin yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazayım :)
bizim blokta bir öğretmen var kimseyle selam bile vermez.bugün beraber asansöre bindik böyle ne kadar iyi oldunuz ay ne kadar zayıfladınız dedio bile bu duruma sessiz kalamadı
ayyyy çok manalı bir hımm olmuş o hımmmgorulmeyesice gorumce:)
Bende bugun yeni esortman alti aldim esimde evde ya giydim himmm dedisuperiz kizlar biz
biz canlanmayanı dövüyoruz burdaŞimdiden torpilim bile hazır
Takım ben bıraktığımda ölü gibiydi canlanmış baya maşallah diyelim de nazar değmesin
ahh ahh mezunların hatası neyse kalıcı olursan biz sonra 3. mıntıka kelebekleri kilosunu koruyor toppiği açıyoruzHoşbuldum inşallah yer vardır :) Aslında ekim gibi yaklaşık 15 kilo vererek mezun oldum ama sınava hazırlanırken ye iç ders çalış modunda olunca 10 kilo aldım
kız karataya rakip oldun resmen dilek kahvaltısı haaMenucan
Kahvalti klasik dilek kahvaltisi balli peynirli yesillikli:)
Ara bir cay b kefir 5 ,6 cilek
Ohle yogurt bir tabak eristeli yesil mercimek corbadi
Ara sutlu neskafe ince dilimden pizza
Aksam yogurlu kereviz yogurtlu semizotu salata kirmizibiber
3 lt su iki bardak yesilcay
Bir saat acik havada totodan ter gelene kadar yuruyus
Hosgeldin banu ablam bu haftayi bizi cerez gorenlere inat cok calisacam:)her gun spor spor spor
gel canım kuralları kabul ediyorsan yeterli de bir paylaşımın olursa neden olmasın liste seni bekliyorEe kaptan ne diyorsun boş yer var mı takımda?
Eki Görüntüle 1064643
3. MINTIKA 356.ETAP AÇLIK OYUNLARI SONUÇ LİSTESİ
ETAP BİRİNCİSİ ***************%1,47***************BLUE Eki Görüntüle 1064645
ETAP İKİNCİSİ*****************% 1,14**************MERVEEki Görüntüle 1064645
ETAP ÜÇÜNCÜSÜ*******************% 0, 87**************GÖZDEEki Görüntüle 1064645:119::87:
EMEĞİNİZE SAĞLIK HAFTAYA BİRİNCİLİK BENİM Eki Görüntüle 1064646 Eki Görüntüle 1064647
yordun kendiini demkki canım uzan dinlen kahve eşliğindeee sefan olsunnn inş uyku problemin olmazoyyy iyi yorulmuşum belim ağrıyor ve de uyku geldi hafiften buna inat bi kahve yaptım kendime
kızmayın kızlar bu saatte kahve keyfi olur mu olur hemde nasıl olur
wuuuuuuu bayıldımmm ellerine sağlık şirinemmmmm harika bir liste olmuşşş tebrikler kızlarrrrr
yordun kendiini demkki canım uzan dinlen kahve eşliğindeee sefan olsunnn inş uyku problemin olmaz
aman bu kuzen beni bitirdiii hemen aklıma doktorcum geldiiii allah senin yardımcın olsun Yasemincimmzamane çocukları müthişşşş beş yaşında daha parmağında oynattı resmennnn
herkesin emeğine sağlık mıntıkamın kelebekleri[/COLOR]
Hoşbuldum Sweet zaten sen varsın diye önce buraya yazdım diğer takımlarda hiç tanıdığım yokŞahgul de burdaymış onu da yeni gördüm eskilerden birilerini görmek güzel
Menucan
Kahvalti klasik dilek kahvaltisi balli peynirli yesillikli:)
Ara bir cay b kefir 5 ,6 cilek
Ohle yogurt bir tabak eristeli yesil mercimek corbadi
Ara sutlu neskafe ince dilimden pizza
Aksam yogurlu kereviz yogurtlu semizotu salata kirmizibiber
3 lt su iki bardak yesilcay
Bir saat acik havada totodan ter gelene kadar yuruyus
Git ablam gorusuruz ben canavarlardan mutfaga kaciyorum valla
aman efendim herşey bizim mıntıka için çaktırma Banucuğum fotoları başka yerden aldım ama çok güzeller
İnce ayrıntıları düşünmen ne hoş bitanemmmm hakikaten süper bayıldımmm ne olursa olsun uğraşmışsınnn bayıldımmmmmm
ayy ben şimdi senin tickerına baktımda canım benim senin hedefe çok az kalmış ayyy çok güzel darısı başımıza
banucugum sana iyi geceler bence sende yat o yaramaz bıcırık yarın sabahta çok erken kalkacaktır. bende yarın dr gitmeliyim sabahtan çok öpüyorum iyi uykular
uzuleni bilmem a mm a yarista bende varimKendine com guvenme bence haftaya 1. Benim sonra uzulursen karismam
Saolasin canim ablam.beni taniyamayacaksin.arkadasina selam soyle ahh ahh ben ilkini gurbette dogurdugumda yanlizdim hatirladim.misafirlere yaptiklarindan cok yemeMaaşallah kardeşimde kilo vermiş tüm amacına ulaşanları tebrik ediyorum bu arada arkadaşalardan birinin bebeği oldu mağlum gurbetteyiz ana yok iz elimizden geldiğince ilgileniyoruz bide sezeryan misafir ağırladım bu arada
Ohoh misafir gelsin sen git sen degilde sanki ben gurbetteyim.masaallah.kızlar burada haftasonu kahvaltımı geç yaptık
sabah
1 tabak menemen 3 dilim ekmek şekersiz çay 1 tatlıkaşığı tahin pekmez 2 çatal peynir
öğlen
muz türk kahvesi
akşam
mercimek çorbası salata 3 kaşık bulgur 1 porsiyon pilavı yeşil fasulye
akşam misafirliğe gidecez
ay ne guldum odada tek basimaYasemin bluetooth benim marifetim akilli tel ya duzelmis
Keske soyle bi ikindi cayi sohbetinde bulussak ne kaynatirizHafiftenmi beni tanidiktan sonra yaseminin merve ayfer hilal gozde anam biz hepimiz catlakmissiz ya:))))
Gorursunuz sizAhsenim guzel birinci belli ikinciligi paylasin aranizda iste:)
Sabah peynir zeytin gizli tuz kaynagi gulsahcim gecen uzman demisti.dikkat et.menümü yazayım, çok şükür kaç gundur hastanede tuzsuz yemeğe alışmısım hiç zorlanmadım
sabah: 2 haş yumurta,1 dlm ekmek. 1 domates,5 zeytin,2 kupa çay
ara: 1 elma
öğlen:100 gr kadar haş. tavuk göğsü, 1 salatalık,1 dlm ekmek
akşam: 1 karnıyarık(kızartmadan fırında yaptım), az bulgur pilavı,salata ve ayran
şimdilik bu kadar yatana kadar meyve yerim biraz daha, bugun böyle biter inşallah
Gecmisi tmmlayamadim esim tepemde simd ide gitmis netin fisine cekiyorum diye tehdit ediyor herkese hayirli geceler
3. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
3.TAKIM KAPTANI : erigim
3.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : Sweetdimple
3.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bur rakamdir)
mercani canım kuralları okursan ve kabul edersen start verelim
mercani 332 de mezun olmuştur
=332+24
=356. etap ( 6 aylık yarışamaz kuralına uymuştur)
mercani hesapladın da mı geldin kız tamda bu hafta bitmiş senin süre
uygun paylaşımda bulunmasın halinde kurallar gereği hiçbir sıkıntı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?