anladim ayfercigim..canim geri dönmek üzere ayrildi,izinli ile ayni kabul edildiginden öyle yazdim..kendi istegiyle ayrildi yazman gerekiyordu yani söylemek istedigim buyduCanim sulenin ozel durumlari cok farkli ve uzunda surebilirmis yani ozelden gorustuk o nedenle baskasininda hakkina girmek istemem bu surecte belki motive arayan biri gelmek ister takima ayrica izinli uye sayisi arttikca malum motivasyon dusuyor kendisininde karariyla sule saglik sorunlari nedeniyleayrildi
Okadarda degil anam gibi sevmiyimasil benim yuregimi fethettigi tarafa yasli ve muthac olusu 77 yasinda akli satti yerindedir saglikliyken gezer dolasir ama hasta oluca cokuverir
Oan sanki kv degil de cocugum gibi olur.ayrica sen benden iyi olurusyn canim isinsirri tatli dil sendede fazlasiylavar
ver önüne salatayı aklı başına gelsin eniştemin ayıp etmiş amaGozdecigim o konuda bende muzdaribim ayy benimkine bisiler oldu afedersiniz cok memnundu kilomdan su aralar deli ediyir beni
Yani dun cileden cikardi hergun salata yesinde akli basina geksin valla gicik etti ya cok kirildim
Dojtircum bende ortadakini secerdim protein tok tutuyor sebzede iyi ama ikisininde ortasi lazim az et az sebze secenegi yok mu
Canim kayinvaldem hasta
Banu ablam bitane sanki boyle banada kapi komsum sirini evladini emanet edebilecegin bi derdin oldugunda bi kahve esliginde icini dokecegim bir dost gibi geli
Ablam Allah razi olsun dun hastaneden gelince ustunu cikarirken komsumda fatma teyze cok iyi gelinin var dedi zaten surekli dua der kaynanacigim.ablam iyi olmak guzel sey insani huZur iyi enerji veririr yuregininAllahin sende razi oldugunu hisseddirir gecmisi unutmamak kisilerin en kucuk hatalarinda intikam almak acikcasi kotuluk insani sadece kendine zarar verir enerjisini goturur kalbini karartir oyuzden ablam iyi olmak daha iyi be
ben ortadakini begendim cok doldurmakta sakıncalı:))Eki Görüntüle 1067818
söz verdiysen yaparsın sen canımmm bencede başla ilk mezunumuz sen oldünkü menüm:
sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı
saat 18.00: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak patlıcanlı etli yemek + booool salata :) + 1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
sıvı: 1 yeşil çay
1 şekersiz türk kahvesi
1 tarçınlı biberiye çayı
spor: yokya kızlar bi türlü fırsat olmuyor, zaman bulamıyorum, hava çok ısındı akşam üzeri baya sıcak oluyor sanırım leslie 2 mil bile olsa başlamam gerek artık..
bugün size söz vereyim de sporumu yapayım.. söz bugün leslie 2 mil yapacağım en azından...
bacım tam bir önceki menüde karatay mı yaptın diyecektim ki sanırım yapmıyorsun:)))dondurma en azından daha masum bir kaçamak, hafta içi inşallah telafi edersin..
banucum minik bir misafirin varmış:) senin misafir sen böyle harika bir ev sahibiyken bitmez zaten:)
canım lavanta için aktarlar birliği başkanı var hani ayhan soyadını unuttum, lavanta içmeyin çok zararlı demişti, aklında olsun
soğanlı suyu ne zaman içiyorsun? sanırım regl bitiminden 1 hafta sonra başlamak gerekiyor, sonrasında 15 gün mü? ben sabah akşam 1er bardak hazırlayıp içtiğimi hatırlıyorum ama detayı hatırlamıyorum..
banucuğumuz öyledir herkes onu çok sever
günaydın kızlarrr..
dün okadar alıntı yaptım yorumladım silindi.
hatırladıklarım
bluecum bahreyn güzel gecmiş sanırım.benimde ufaklıklar büyüsün eşim tozumuzu bulamayacak.ona cok kzıdım evde bırakacam ağlasın bizsiz.
ablacım lesliedene bence cok eğlenceli.
dilek cok gecmiş olsun.
hilalcim inşallah güveniliri bir kankan ablan kardesin biri vardır.bu dönemde cok büyük ihtiyac.paylaştıkca azalır sıkıntılar.dışardan güvenilir biri olaması deste olması cok güzel olur.bak senin ne güzel ailen destekk.ben ailemi karsıma alıp evlendim.
banusum bende ondan 3 taneeee.hatta eşimide sayıyorum artık 4 cocukluyum ben.
şimciiik geldim size kızlarrr..
Cuma günki menümm ;
sabah: kepek ekmeğin köşesine yine peynr + 1 çay
ara: yeşil elma yedim heralde hatrlamıyorum yada beyaz leblebi :18:
öğlen: tavuk göğsünü ince şekilde kesip ızgarada pişirmişler bitane ondan + 1 yk pilav + salata
ara 1 nescafee
akşam: 2 dilim bonfile et ve salata
3 lt su
spor yok çok yorgundum evi temizledim süpürdüm.
gelelim cumartesiye;
Cumartesi günü arkadaşımın(sütkardeşim) okullarını bulmaya gittik AÖF sınavları için. gezdik heleki o metroyla mekik dokuduk bi ileri bi geri öldük resmen. Sonra sanırım benim bi sevgilim var artıkonun yanına uğradık belli bi süredir arkadaşımdı zaten neyse bayrampaşa yedikule aksaray yenibosna zeytinburnu o gün heryeri dolaştık, sonra kumkapıya gittik arkadaşımın yanına sonra ordan dönerken tekrar aksaray fatih gezdik halimiz kalmadı
Cumrtesi menüm; 2 dilim normal ekmek zeytin peynr 1 yumurta 2 çay
ara yok
öğlen yok
akşam: döner dürüm yedikk yine lavaşının çoğunu attım + 1 ayran ve bikaçtane patates süt kardeşiminkinden aldım :18:
spor bütün gün yürüme
pazar gününe gelelim..
benm şu arkadaşımın bilgisayar dükkanı varsabah 7de uyanıp tekrar kumkapıya gittim onun yanına. bende bilgisayar okuduğum için ilgimi çekiyo orası kahvaltıyı orda yapıcaktık müşteriler çoğalınca poğaçaya kaldık ama ;
sabah: yarım poğaça kalınını Emre yedi sağolsun+ 1 ufak pet bardakta karışık meyve suyu
ara yok
öğlen iskender yedik ekmeklerini yemedim ve ayran
akşam: babam et pişirmiş kendine 1 parça ondan yedim
+ şu tek sıralı %60 kakaolu bitter çikolata varya ondan yedim cumartesi pazar ( toplam 2 günde yani) sadece 1 paket ( en ufaklarından yanlış anlaşılmasın :18: )
su yok sporda geri dönerken 40dk yürüdüm okadar.
o yüzdende hafta sonu uğrayamadım buralara .
kızacağınız tek şeyin poğaça olcağını biliyorum ama onu da yarım yedim. cezam varsa alayımm
ama şu 2 gün çok mutluydum her cezaya rağzıyım
Hadi ahsen kaybedecek zamanınyoooooooookkkkkkk
hadi kızlar sizin de güne pozitif başlayın harika süper bi gün bizi bekliyo:
Kacak gelmis kiz biz hafta donuda burdayiz sen nerdesin bakim
Banucugum su ara karatay sayfalarini geziyorum ya onlar pasta yiyo leblebi yiyo :26: ben anlamadim bu isten birsey nisan bitiminde karataya baslamayi düşünüyorum da
Gunaydin canlar mutlu haftalar
Dilekcim kv nasil oldu canim inşallah iyidir sen mis gibi bakarsin zaten
Banucugum hava guzeldi camlacik mis gibi yaptim ama bu sabah yagmur var Ankara'da
Hilalcim kendi kendinizi uzuyorsunuz en guzel donemdir nisanlilik zehir etmeyin bak ailende destek yavas yavas olur kirildiginiza degmez
Ece abla : borek yemis
Ahsen: pizza dondurma
Busra: hamburger
Kaptan : muhlama
Evett kacamaklari alalim
şekilci değilde huy olarak çok kilolu insanların yaptğı yemekleri falan yiyemiyomuş . daha en başında olduğumuz için bide hani benim üniversitem var falan falan zaman uzun olduğu için pek takmadım kafaya ama konuşmak lazım haklısınızz
aynen yani bide çikolata isteği gelince nrmal yemek yerine bitter tercih etmek bana daha masum geliyo kötünün iyisi gibi
bu arada BDV ne yahu ben bilmyorum :26:
selam kızlar
2 dlm tambugday ekmek,1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, tuzsuz lorla kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim
öğlende 1 bardak kefirimi içip hastaneye gidicem bugun kan vericem yarın kontrolum var
ne kadar dikkat etsemde bugun yuzumun dolgunlaştıgını hissediyorum dudaklarım botokslu gibi doldunapalım olacak artık okadar
günaydinlar
kulaklarim cinladi sanki
nasilsiniz kizlar,bende iyiyim tesekkürler
mercani gelmis,hos geldin canim..kisaca bi gecmise baktimda,tatlim kibarca kovuldum demissin ama yok öyle bisey..eskielri karsitirmak istemiyorum ama cevap hakki dogdugunu düsündügümden yazmak istiyorum,kimseyi kovmadigimin bilinmesi icin...
o dönem takim dagilmak üzereydi ve kaptanligi ben devralmistim..yeni kurallari yazdigimda kimi kabul etti,kimi ayrildi hatirliyorsan..sende izne ayrilmak istedigini yazmistin...1 hafta sonra izinliyken dikkat edemedigini ve mumkumse menülerini yazmak istedigini yazdiginda kabul ettim..ardindan 2 üye daha izne ayrilalim fakat menülerimizi yazalim demisti ki bunu kurallardan muaf olmak icin yazmislardi.. ve bu durumda izinli olmayanlara haksizlik olacagini düsündügümden, izinli üyelerin menü paylasmalirinin dogru olmadigini yazmistim..ayni dönemde swetcigim sende dönmüstün ve cok iyi hatirliyorum,bu konuda bana katildigini yazmistin...
olay budur canim,egerki o dönem kibarca kovuldugunu düsündürttüysem özür dilerim
ayfercigim takim listesine baktimda canim sulecigim saglik sorunu varmis ve listeye alip tekrar izne ayirmissin..canim hic listeye almadan direk püsküüte bildirseydin keske saglik sorunu oldugunu ve diskalifiye edilmemesini,hem ortalamanizda bölünmezdi..:26:mutlaka püsküütte buna benzer bir cevap verecektir etap raporunu hazirlarken
kizlar ben sizi cok özledim ya,mervecigim masallah eski enerjinle dönmüssün..
dilekcigim canim cok gecmisolsun kayinvalidene..herkesede senin gibi gelin kismet etsin güzel kalpli arkadasim
sahgülcügüm cokgecmisolsun canim..rahatsizmissin sende
kizlar gecmise cok bakamadigimdan herkese cevap yazamiyorum,kusuruma bakmayin ne olur
öpüyorum hepinizi..görüsürüz
evet canım yarın sorucam, en azından bitkisel biseyler alsam zararı olurmu diye
canım evet şuan kortizon alıyorum o şişiriyor, evet haklısın ama iştahımıda inanılmaz açık doymak bilmiyorum mümkün oldugunca azaltmaya çalısıyorum,
canım bende lupus var ona bağlı olarakta trombositlerim düşüyor yani kanım pıhtılaşmıyor şuan kortizonla normal seviyeye geldi, perşembe çıktım hastaneden. yarın kontrolum var kortizonu dozunu düşürerek bırakıcaz birden kesilemiyormus ,sanırım 2,3 ay kullanıcam mecburen
helal olsun kaptanıııımmmm
hımmm oldu şimdi ablacım anladımama ablacım o konuları da insanlar yakınlarına anlatamıyo ablamdan biliyorum, en azından hiç tanımadıkları birisine içini dökmek bi nebze iyi geliyo sanırım diye düşündüm ben
aynen ablacım çoğunuz evli olduğunuz için zten düşüncelerinize fikirlerinize çok önem veriyorum. bunu baştan konuşmazsam sonrası ( yani sevip alışınca) sorun olucak ufacık bişey. ve sen gayet iyiymişsin ben 74 kiloydum geçen sene ve bekarım yanii. ama işte herşey bi sebep annemin vefatı babamın ayrı derdi ablam abim başka dert. kendimi yemeye vermiştim. inşallah ileride hamilelikte falan almam yahu vermek çok zorrrcanım biz de seni çok seviyoruz evli olduğumuz ve bu süreçlerden geçtiğimiz için de tecrübeliyiz:) bence de böyle şeyleri açıkca sorabilirsin yanlış olmaz..
mesela doğumdan sonra ben uzun süre 65-66 kiloda kaldım, kuaför saçlarımı istemediğim şekilde kötü kesti, velhasılı ben bile kendimi hiç beğenmiyordum o dönem, eşim zerre bişey dese çok kötü olurdum sanırım:))
sonra oğlum emmeyi bırakınca 63e düştüm hemen, sonra da zaten diyete başladım kilolar gitti
kaptancııımm merhabaa hoşgeldiiinanladim ayfercigim..canim geri dönmek üzere ayrildi,izinli ile ayni kabul edildiginden öyle yazdim..kendi istegiyle ayrildi yazman gerekiyordu yani söylemek istedigim buydu
heeehh geldim sana canımcım, inan sıkma kendini üzme herşey olacağına varıyo ve şuan bunları siz istemesenizde yaşıycaksınız uzaklık ayrı evlenmek için çabalarınız ayrı, senin geleceğin için planlarındaki kararsızlıklar, ailenden uzaklaşacağın hissi hepsi birbirine giriyo. ama inanki herşey sizin için en güzeli olcak. o yüzden hani ayrılığı düşünme hiç sanmıyorum ki kopabilesiniz. sadece biraz daha sabır lazım, yani hep sen sabret demiyorum ama sabır edemediğin yerdede tahammül edemediğin yerde kavgayı bırak köşene çekil o uğraşsın, anlasın seni kırdığını. hem sende o süre zarfında ( kendimden biliyorum) sakinleşirsin, varsa eğer kendi hatanı görürsün yada keşke şöyle yapmasaydım dediğin noktayı bulur kavgayı uzatmazsın. üzülmene gerçekten üzüldüm, yanında olsam yapmayacağım şebeklik kalmazdı seni çatlak haline döndürmek içinburdan bukadar oluyo sıkma canını olurmu
şey kaptanım azıcık karışık yani ama evet sevgilim oldu heralde artıksağolsun varya çocukta bi huy var kilolu insanları sevmiyo ailesi hep zayıf benim işime çok yarıycak formumu korumam için
günaydinlar
kulaklarim cinladi sanki
nasilsiniz kizlar,bende iyiyim tesekkürler
mercani gelmis,hos geldin canim..kisaca bi gecmise baktimda,tatlim kibarca kovuldum demissin ama yok öyle bisey..eskielri karsitirmak istemiyorum ama cevap hakki dogdugunu düsündügümden yazmak istiyorum,kimseyi kovmadigimin bilinmesi icin...
o dönem takim dagilmak üzereydi ve kaptanligi ben devralmistim..yeni kurallari yazdigimda kimi kabul etti,kimi ayrildi hatirliyorsan..sende izne ayrilmak istedigini yazmistin...1 hafta sonra izinliyken dikkat edemedigini ve mumkumse menülerini yazmak istedigini yazdiginda kabul ettim..ardindan 2 üye daha izne ayrilalim fakat menülerimizi yazalim demisti ki bunu kurallardan muaf olmak icin yazmislardi.. ve bu durumda izinli olmayanlara haksizlik olacagini düsündügümden, izinli üyelerin menü paylasmalirinin dogru olmadigini yazmistim..ayni dönemde swetcigim sende dönmüstün ve cok iyi hatirliyorum,bu konuda bana katildigini yazmistin...
olay budur canim,egerki o dönem kibarca kovuldugunu düsündürttüysem özür dilerim
ayfercigim takim listesine baktimda canim sulecigim saglik sorunu varmis ve listeye alip tekrar izne ayirmissin..canim hic listeye almadan direk püsküüte bildirseydin keske saglik sorunu oldugunu ve diskalifiye edilmemesini,hem ortalamanizda bölünmezdi..:26:mutlaka püsküütte buna benzer bir cevap verecektir etap raporunu hazirlarken
kizlar ben sizi cok özledim ya,mervecigim masallah eski enerjinle dönmüssün..
dilekcigim canim cok gecmisolsun kayinvalidene..herkesede senin gibi gelin kismet etsin güzel kalpli arkadasim
sahgülcügüm cokgecmisolsun canim..rahatsizmissin sende
kizlar gecmise cok bakamadigimdan herkese cevap yazamiyorum,kusuruma bakmayin ne olur
öpüyorum hepinizi..görüsürüz
Hos buldum canim benim..tesekkürler canim iyi diyelim iyi olalimkaptancım hoşgeldin inanki bugün aklımdan geçtin yaaa nasılsın özledik seni çok gelemiyor musun ne zaman döneceksin? diyet nasıl gidiyor kaçamak yapmıyorsun dimi
anladım canım çok geçmiş olsun inşallah geçer gider kortizonu biliyorum, şifa niyetine mecburen kullanacaksın yeter ki sağlığın iyi olsun kilolar gider nasılsa..
o da doğru ama ben şimdi görüyorum anlattıkça sıkıntılarım hep büyümüş hiç bi faydası olmamış bana.. birileri bana destek oldukça daha da büyümüş içimde nefret vs... o yüzden artık ne düşünüyorum ne de anlatıyorum bi sıkıntı duyarsam..sadece dua etmek ve sıkıntı veren kişinin iyi yönlerini düşünmeye çalışmak gerek..
hosbuldum gözdecigim..aynen ablacım çoğunuz evli olduğunuz için zten düşüncelerinize fikirlerinize çok önem veriyorum. bunu baştan konuşmazsam sonrası ( yani sevip alışınca) sorun olucak ufacık bişey. ve sen gayet iyiymişsin ben 74 kiloydum geçen sene ve bekarım yanii. ama işte herşey bi sebep annemin vefatı babamın ayrı derdi ablam abim başka dert. kendimi yemeye vermiştim. inşallah ileride hamilelikte falan almam yahu vermek çok zorrrve eşinin de o zaman sana destek olması inan çok güzel bişey. zaten o dönemlerde en büyük iş eşlerinize düşüyo :))
kaptancııımm merhabaa hoşgeldiiin
Canim sulenin ozel durumlari cok farkli ve uzunda surebilirmis yani ozelden gorustuk o nedenle baskasininda hakkina girmek istemem bu surecte belki motive arayan biri gelmek ister takima ayrica izinli uye sayisi arttikca malum motivasyon dusuyor kendisininde karariyla sule saglik sorunlari nedeniyleayrildi
Bu arada sen ne zaman geliyirsun
Günaydın güzelliklerrr günümüz sağlılı muttlu huzur içinde geçsin inşallahhh
yüreği güzel Dileğim benim onun duası yeter sana
ver önüne salatayı aklı başına gelsin eniştemin ayıp etmiş ama
oyyy canımsınnnnne güzel olurdu hepimiz komşu olsakkk dimiii her zaman olumlu düşünmeliyiz Dileğim en güzelini yapıyorsun yaptığımız iyiliklerin karşılığını hiç ummadığımız bir anda mutlaka göreceğiz
özgür tavuksa bende beğendimmm
söz verdiysen yaparsın sen canımmm bencede başla ilk mezunumuz sen ol
allah ta bitirmesin misafiri ben alışmışım illa gelen giden olacak heleki böylesi şirineye can kurban
lavantayı ibrahim saraçoğlu önermiş nedense ona güveniyorum ben bluecum soğanlı suyu sabah içiyorum aç karnına 15 gün içip bırakacağım bana iyi geliyor edetim geciktiğinde hep yaparım söktürü bu seferde işe yarar inş
canımsın tşk ederimmm
ben alıntıyı kopyalıyorum göndermeden önce silinirse yapıştırıyorum çok başıma geldi akıllandım 4 üyle ilgilenmek kolay değil allah güç kuvvet versin bitanemmm
Hoşgeldin kaçakkk haftasonunun güzel geçmesine çok sevindimmm oyyyy aşıkmı oldun sennnhadi hayırlısı olsun bakalımmm allah mutlu etsin
haftasonu kaçamağı diyoruz ve ceza vermiyoruz aşkın hürmetineama hafta içi dikkat edelim fıstıkcım
güne süper başlamışızzzz haydi bakalımmmm
tatlımmm 1 çay bardağı leblebi 1 dilim ekmeğe eşit karatayda bakliyatlardan nohut sınırlı tüketilmeli zatenn o yüzden dikkat edilmeli
pastayı yutan kişiyi tahmin edebiliyorum mutlaka kedidirbir ara bende bakmıştım topiclere yalnız kedi hedef kilosunun altıona inmişti ve muhteşem spor yapıyor o yüzden arada kaçamak yapıyor cnm
bende ne zaman cam silsem yağmur yağar şansımızaa tek yağsında biz silelim susuz kalacağız allah korusun
benim kaçamağım kaymaklı kayısı
kaçamak değil aslında karatayda ama kilo verme aşamasında dikkat etmek lazım yine de
kk da bir derdim var diye bir bölüm var canımm dertleşme köşesi
güle güle git gel cnm iyi sonuçlarla inşallah
tek sağlığın yerinde olsun o şişlikler elbette gider
kaptancım hoşgeldin inanki bugün aklımdan geçtin yaaa nasılsın özledik seni çok gelemiyor musun ne zaman döneceksin? diyet nasıl gidiyor kaçamak yapmıyorsun dimi
anladım canım çok geçmiş olsun inşallah geçer gider kortizonu biliyorum, şifa niyetine mecburen kullanacaksın yeter ki sağlığın iyi olsun kilolar gider nasılsa..
o da doğru ama ben şimdi görüyorum anlattıkça sıkıntılarım hep büyümüş hiç bi faydası olmamış bana.. birileri bana destek oldukça daha da büyümüş içimde nefret vs... o yüzden artık ne düşünüyorum ne de anlatıyorum bi sıkıntı duyarsam..sadece dua etmek ve sıkıntı veren kişinin iyi yönlerini düşünmeye çalışmak gerek..
hos buldum canim benim..evet canim insan ayrildiktan sonra kilo aldimi,yüzü tutmuyor gelmeye
aman amannn kimler gelmişşş hoşgeldin Helincimmmkayıplardasın sürekli çınlatıyoruz kulaklarını işler bitmedimi daha seni özledik gel artık
bende başka takımdan bahsettiğini düşünmüştüm yaşlandım artıkdoğrudur helincimm kurallar gereği öyle davranmışızdır geçmiş geçmişte kalsın boşver gelecek bizimmm görüşürüz canımm
haklisin canim ya gelemedim..aa şule ayrıldı mı bilmiyordum ben :26:
hakkaten pegasus kaptan ne zaman döneceksin gittin gelmedin ya
hoşgeldin ablacımmmmhafta içi dikkat edicem söz, çünkü bu hafta birinci ben olcam
seninde günün güzel geçer inşallah ablacımmm
bu konudada çok haklısın ablacım, körükleniyo bazı şeyler ama kendi adıma söyliyeyim bende anlatamadan rahatlayamıyorum. hatta bi arkadaşım var diyorum ki sadece dinle yorum yapma ben anlatayımanlatmak bile yetiyo ama sanırım BDV de birbirlerine destek olmak için bazı şeyler körükleniyo bu da daha kötü olmasına sebep oluyo
Hos buldum canim benim..tesekkürler canim iyi diyelim iyi olalimsen nasilsin,oglusun nasil
canim acikcasi ayrildigimdan beri aldim,onlari vermedende dönmek istemiyorum..bide okullar tatil burda 2 hafta,cocuklkar evde ioldumu gelemiyorum fazla..okullar acilsin tekrra,aldiklarimida vereyim gelecegim
hosbuldum gözdecigim..nasilsin canim..ask kokusu varmis.. kalbine göre versin canim..ask istahta kesiyormus bak
hos buldum canim benim..evet canim insan ayrildiktan sonra kilo aldimi,yüzü tutmuyor gelmeye
canim okullar acilsin,aldiklarimida o zamana kadar vereyim gelecegim..bende cok cok kocaman büsbüyük özledim sizi
yok yahu ne yasliligi citiriz biz daha
Hos buldum canim benim..tesekkürler canim iyi diyelim iyi olalimsen nasilsin,oglusun nasil
canim acikcasi ayrildigimdan beri aldim,onlari vermedende dönmek istemiyorum..bide okullar tatil burda 2 hafta,cocuklkar evde ioldumu gelemiyorum fazla..okullar acilsin tekrra,aldiklarimida vereyim gelecegim
hosbuldum gözdecigim..nasilsin canim..ask kokusu varmis.. kalbine göre versin canim..ask istahta kesiyormus bak
anladim ayfercigim..canim geri dönmek üzere ayrildi,izinli ile ayni kabul edildiginden öyle yazdim..kendi istegiyle ayrildi yazman gerekiyordu yani söylemek istedigim buydu
bu konudada çok haklısın ablacım, körükleniyo bazı şeyler ama kendi adıma söyliyeyim bende anlatamadan rahatlayamıyorum. hatta bi arkadaşım var diyorum ki sadece dinle yorum yapma ben anlatayımanlatmak bile yetiyo ama sanırım BDV de birbirlerine destek olmak için bazı şeyler körükleniyo bu da daha kötü olmasına sebep oluyo
sen gel birlikte veririz o yeni gelenler çabuk giderr canım 2 haftamıııııooooo çok fazla çok özledik seniii çıtırız dimiiii
inşallah geliir canım benimm
Canım benm yaaaduygulandırdın beni..ben de aynen öyle düşünüyorum ve yapıyorum canm, normalime dönerm hemen merak etme sen şu an ne kadar düşünsem de senin de dediğin gibi olacağına varacak her şey..sebepsiz kahrolmanın da anlamı yok, umarm her şey çk daha güzel olur sakinleştim bile yani cidden işe yarıyor hem düşünüyorum hatalarımı, onun hatalarını yapmamız gerekenleri falan.. ama bu sefer buraya gelmeden içim ısınmaz gibi geliyor, yapar mı aklına gelir mi bilmem ama gelirse bence çok daha sağlıklı olurdu
Bu arada 1 lt olmak üzereym ama öğleen sonra gene dışard olacam yavaş gider suöğlen mecbur gene dışarda yicem ne yesemmm çorba ve tavuklu salata falan olabilirrr çıkaym ben yavaştan
iyiyim kaptnımm sen nasılsınn, işlerin bittimi ne durumdasın :26: amiin inşallah ama aşk kokusu vardı şuan kaçtııııHos buldum canim benim..tesekkürler canim iyi diyelim iyi olalimsen nasilsin,oglusun nasil
Tünaydın Çağlacımmm iş yapana hiç bitmez canımmm bende kahvemi içiyorum şimdi hep birlikte içelim haydiiiiTunaydin kizlar bugun gec kaldim ya isler bitmio birikmis utu camasir falan guzel bi hafta olsuun ben hafta sonu biraz arti cikmistim bugun moralim yerine geldi:) esim kahve istio birazdan menumu yazicam insallah
ben de iyiyim canım oğluşum da iyi çokşükür, wc eğitimi sürecindeyiz sona geldik çokşükür:)
kaptancım olsun sen gel bizimle birlikte kolayca verirsin, çocukların okulu başlasın da aramıza dön:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?