Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

anladim ayfercigim..canim geri dönmek üzere ayrildi,izinli ile ayni kabul edildiginden öyle yazdim..kendi istegiyle ayrildi yazman gerekiyordu yani söylemek istedigim buydu

Günaydın güzelliklerrr günümüz sağlılı muttlu huzur içinde geçsin inşallahhh

yüreği güzel Dileğim benim onun duası yeter sana

ver önüne salatayı aklı başına gelsin eniştemin ayıp etmiş ama

oyyy canımsınnnn ne güzel olurdu hepimiz komşu olsakkk dimiii her zaman olumlu düşünmeliyiz Dileğim en güzelini yapıyorsun yaptığımız iyiliklerin karşılığını hiç ummadığımız bir anda mutlaka göreceğiz

ben ortadakini begendim cok doldurmakta sakıncalı:))Eki Görüntüle 1067818

özgür tavuksa bende beğendimmm

söz verdiysen yaparsın sen canımmm bencede başla ilk mezunumuz sen ol

allah ta bitirmesin misafiri ben alışmışım illa gelen giden olacak heleki böylesi şirineye can kurban
lavantayı ibrahim saraçoğlu önermiş nedense ona güveniyorum ben bluecum soğanlı suyu sabah içiyorum aç karnına 15 gün içip bırakacağım bana iyi geliyor edetim geciktiğinde hep yaparım söktürü bu seferde işe yarar inş

canımsın tşk ederimmm

ben alıntıyı kopyalıyorum göndermeden önce silinirse yapıştırıyorum çok başıma geldi akıllandım 4 üyle ilgilenmek kolay değil allah güç kuvvet versin bitanemmm

Hoşgeldin kaçakkk haftasonunun güzel geçmesine çok sevindimmm oyyyy aşıkmı oldun sennn hadi hayırlısı olsun bakalımmm allah mutlu etsin
haftasonu kaçamağı diyoruz ve ceza vermiyoruz aşkın hürmetine ama hafta içi dikkat edelim fıstıkcım

Hadi ahsen kaybedecek zamanınyoooooooookkkkkkk
hadi kızlar sizin de güne pozitif başlayın harika süper bi gün bizi bekliyo:

güne süper başlamışızzzz haydi bakalımmmm

Kacak gelmis kiz biz hafta donuda burdayiz sen nerdesin bakim

Banucugum su ara karatay sayfalarini geziyorum ya onlar pasta yiyo leblebi yiyo :26: ben anlamadim bu isten birsey nisan bitiminde karataya baslamayi düşünüyorum da

tatlımmm 1 çay bardağı leblebi 1 dilim ekmeğe eşit karatayda bakliyatlardan nohut sınırlı tüketilmeli zatenn o yüzden dikkat edilmeli
pastayı yutan kişiyi tahmin edebiliyorum mutlaka kedidir bir ara bende bakmıştım topiclere yalnız kedi hedef kilosunun altıona inmişti ve muhteşem spor yapıyor o yüzden arada kaçamak yapıyor cnm

bende ne zaman cam silsem yağmur yağar şansımızaa tek yağsında biz silelim susuz kalacağız allah korusun

benim kaçamağım kaymaklı kayısı
kaçamak değil aslında karatayda ama kilo verme aşamasında dikkat etmek lazım yine de

kk da bir derdim var diye bir bölüm var canımm dertleşme köşesi

güle güle git gel cnm iyi sonuçlarla gel inşallah

tek sağlığın yerinde olsun o şişlikler elbette gider

Son düzenleme:

kaptancım hoşgeldin inanki bugün aklımdan geçtin yaaa nasılsın özledik seni çok gelemiyor musun ne zaman döneceksin? diyet nasıl gidiyor kaçamak yapmıyorsun dimi

anladım canım çok geçmiş olsun inşallah geçer gider kortizonu biliyorum, şifa niyetine mecburen kullanacaksın yeter ki sağlığın iyi olsun kilolar gider nasılsa..

o da doğru ama ben şimdi görüyorum anlattıkça sıkıntılarım hep büyümüş hiç bi faydası olmamış bana.. birileri bana destek oldukça daha da büyümüş içimde nefret vs... o yüzden artık ne düşünüyorum ne de anlatıyorum bi sıkıntı duyarsam..sadece dua etmek ve sıkıntı veren kişinin iyi yönlerini düşünmeye çalışmak gerek..

aynen ablacım çoğunuz evli olduğunuz için zten düşüncelerinize fikirlerinize çok önem veriyorum. bunu baştan konuşmazsam sonrası ( yani sevip alışınca) sorun olucak ufacık bişey. ve sen gayet iyiymişsin ben 74 kiloydum geçen sene ve bekarım yanii. ama işte herşey bi sebep annemin vefatı babamın ayrı derdi ablam abim başka dert. kendimi yemeye vermiştim. inşallah ileride hamilelikte falan almam yahu vermek çok zorrr ve eşinin de o zaman sana destek olması inan çok güzel bişey. zaten o dönemlerde en büyük iş eşlerinize düşüyo :))
anladim ayfercigim..canim geri dönmek üzere ayrildi,izinli ile ayni kabul edildiginden öyle yazdim..kendi istegiyle ayrildi yazman gerekiyordu yani söylemek istedigim buydu
kaptancııımm merhabaa hoşgeldiiin

Canım benm yaaa duygulandırdın beni..ben de aynen öyle düşünüyorum ve yapıyorum canm, normalime dönerm hemen merak etme sen şu an ne kadar düşünsem de senin de dediğin gibi olacağına varacak her şey..sebepsiz kahrolmanın da anlamı yok, umarm her şey çk daha güzel olur sakinleştim bile yani cidden işe yarıyor hem düşünüyorum hatalarımı, onun hatalarını yapmamız gerekenleri falan.. ama bu sefer buraya gelmeden içim ısınmaz gibi geliyor, yapar mı aklına gelir mi bilmem ama gelirse bence çok daha sağlıklı olurdu

Bu arada 1 lt olmak üzereym ama öğleen sonra gene dışard olacam yavaş gider su öğlen mecbur gene dışarda yicem ne yesemmm çorba ve tavuklu salata falan olabilirrr çıkaym ben yavaştan

aman amannn kimler gelmişşş hoşgeldin Helincimmm kayıplardasın sürekli çınlatıyoruz kulaklarını işler bitmedimi daha seni özledik gel artık

bende başka takımdan bahsettiğini düşünmüştüm yaşlandım artık doğrudur helincimm kurallar gereği öyle davranmışızdır geçmiş geçmişte kalsın boşver gelecek bizimmm görüşürüz canımm

Hos buldum canim benim..tesekkürler canim iyi diyelim iyi olalimsen nasilsin,oglusun nasil

canim acikcasi ayrildigimdan beri aldim,onlari vermedende dönmek istemiyorum..bide okullar tatil burda 2 hafta,cocuklkar evde ioldumu gelemiyorum fazla..okullar acilsin tekrra,aldiklarimida vereyim gelecegim
hosbuldum gözdecigim..nasilsin canim..ask kokusu varmis..kalbine göre versin canim..ask istahta kesiyormus bak

aa şule ayrıldı mı bilmiyordum ben :26:
hakkaten pegasus kaptan ne zaman döneceksin gittin gelmedin ya

hoşgeldin ablacımmmm hafta içi dikkat edicem söz, çünkü bu hafta birinci ben olcam
seninde günün güzel geçer inşallah ablacımmm

bu konudada çok haklısın ablacım, körükleniyo bazı şeyler ama kendi adıma söyliyeyim bende anlatamadan rahatlayamıyorum. hatta bi arkadaşım var diyorum ki sadece dinle yorum yapma ben anlatayım anlatmak bile yetiyo ama sanırım BDV de birbirlerine destek olmak için bazı şeyler körükleniyo bu da daha kötü olmasına sebep oluyo

hos buldum canim benim..evet canim insan ayrildiktan sonra kilo aldimi,yüzü tutmuyor gelmeye

canim okullar acilsin,aldiklarimida o zamana kadar vereyim gelecegim..bende cok cok kocaman büsbüyük özledim sizi
yok yahu ne yasliligi citiriz biz daha

aa şule ayrıldı mı bilmiyordum ben :26:
hakkaten pegasus kaptan ne zaman döneceksin gittin gelmedin ya
haklisin canim ya gelemedim..dedigim gibi dikkat edemedim bi süre,aldim..onlari vereyim tekrar burdayim canim...burasi olmazsa zaten veremiyoruz

bu hafta kim birinci olacak çok merak ediyorum işi sıkı tut Gözdecimm Ahsenn çok niyetli ona göre

sen gel birlikte veririz o yeni gelenler çabuk giderr canım 2 haftamııııı ooooo çok fazla çok özledik seniii çıtırız dimiiii

ben de iyiyim canım oğluşum da iyi çokşükür, wc eğitimi sürecindeyiz sona geldik çokşükür:)
kaptancım olsun sen gel bizimle birlikte kolayca verirsin, çocukların okulu başlasın da aramıza dön:)

Anladim canim ya ben onu bilemedim vuma yogundum malum
Ben puskuute yazarim deminki msjinda yarisi gitmis yarisi kalmis ordada dedigim gibi piskuut itatildeyfi canim daha durum raporunu hazirlamadi yazarim ona simdi ben sen kilo mu aldin o kosusturmacada

Tunaydin kizlar bugun gec kaldim ya isler bitmio birikmis utu camasir falan guzel bi hafta olsuun ben hafta sonu biraz arti cikmistim bugun moralim yerine geldi:) esim kahve istio birazdan menumu yazicam insallah

evet canım yani burda anlatınca alacağın cevapları verecek kişileri tanımayınca ummadığın cevaplar alabilir insan, mesela " aa benim eşim hiç öyle yapmaz" derse biri, ben çok üzülebilirim.. karşımdaki insanın bana vereceği tepkileri de bilmem lazım, beni sakinleştirmesi ve hakkı sabrı tavsiye etmesi lazım yoksa anlatmam.. tabi buna sonradan ve canım sıkıla sıkıla karar verdim, birileri canımı sıktıkça pişman oldukça bu sonuca vardım:))

sen gel birlikte veririz o yeni gelenler çabuk giderr canım 2 haftamııııı ooooo çok fazla çok özledik seniii çıtırız dimiiii

banucugum bu arada bakıyorum da hedefine benden daha çabuk ulaşacaksın sen, maşallah ya valla azmine iradene hayranım

inşallah geliir canım benimm

yine tavuk dedi yahuuu
iyiyim kaptnımm sen nasılsınn, işlerin bittimi ne durumdasın :26: amiin inşallah ama aşk kokusu vardı şuan kaçtıııı

Tunaydin kizlar bugun gec kaldim ya isler bitmio birikmis utu camasir falan guzel bi hafta olsuun ben hafta sonu biraz arti cikmistim bugun moralim yerine geldi:) esim kahve istio birazdan menumu yazicam insallah
Tünaydın Çağlacımmm iş yapana hiç bitmez canımmm bende kahvemi içiyorum şimdi hep birlikte içelim haydiiii

bluecum az önce yazacaktım arada kaynadıı hadi gözün aydın wc eğitimi başarıyla bitiyor galiba aferim küçük prense çabuk mezun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…