Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sanırım başaracağım basamağındayım:) az kaldı hadi gayret:))

bende o basamaktayım

inşallah geliir canım benimm

yine tavuk dedi yahuuu

iyiyim kaptnımm sen nasılsınn, işlerin bittimi ne durumdasın :26: amiin inşallah ama aşk kokusu vardı şuan kaçtıııı

Hilal gıdaklıcak yakındaa aaaa ne oldu şimdiiiii kaçmasın bitanemmm pozitif düşünnn herşey güzel olsun

hedefe yaklaştıkça az gtimeye başladı bluecummmm sabırrr bakalımmm

tabikiside citiriz

canim okullari acayim,rahat kafayla geleyim..belki bu 2 hafta tatilde bi yerlere kacariz

şansı yokk ben olcam birinciiii

aynen çok haklısın ablacım bak mesela ben üzüldüm şuan :26: kafamda karıştıı. puuff

Bebişler akşam nette görmüştüm bir bayan arkadaş bu olumlamayı her sabah ve akşam okuyarak 70 den 55 e düşmüş 2 ayda denesekmiii

* Dahada sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum.
* Duygularımla barış halindeyim.
* Metabolizmamın düzgün çalışıyor.
* Yediğim herşey çok sağlıklı.
* İdeal kilom ( burada istediğiniz kiloyu söyleyin ) Vücudumun bu kiloya ulaşana kadar fazla yağlarımı yaktığını biliyorum.
* Mutlu, ince ve zinde, ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum.
* Düzenli olarak fitness egzersizlerimi yapıyorum.
* Mutlu, ince, zinde, sağlıklı , güzel bir bedenim var.
* Zihnimde ince olduğumu görüyorum.
* İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum. Herkesi affediyorum.
* Kendimi ve herkesi bağışlıyorum. Ben kendimi seviyorum.
* Sadece acıkınca yemek yerim.
* Aç olup olmadığımı bilirim.
* Kendime saygı duyuyorum.
* Hergün daha da güzelleşip sağlıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum.
* Cildim muhteşem, canlı ve sağlıklı.
* Bedenimi seviyorum.
* İdeal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum.
* Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.
* Öncekinden daha az yiyorum.
* Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.
* Beslenmem çok dengeli, midem rahat.
* Bedenimin görünüşünü seviyorum.
* Bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor.
* Rahat dingin bir hızda yaşıyorum.
* Yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrümü uzatıyor, hafızamı güçlendiriyor, beni dengeli tutuyor.
* Hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor.
* İnceyim ve dümdüz bir karnım var.
* Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım.
* Yemek için oturduğum her sefer, hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.
* Doğru beslenmekle istediğim kiloya ulaşıyorum.
* İster evde ister dışarıda yiyeyim, daha az yemekten gerçekten hoşlanıyorum.
* Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu, tabağımda ve çatalımda daha az yiyecektir.
* Dışarıda yediğim zaman daha az ısmarlamakla, evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalıyorum.
* Tabağımda daha az olması, göbeğimde daha az olması demektir.
* Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır. Herkes başarımın farkına varıyor.
* Kendi hayatım, geleceğim ve kişisel mutluluğum için kilo verme hedefime ulaşıyorum.
* Ben güçlüyüm,hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.!
* Önüme bir çok yiyeceğin konduğu durumlarla karşılaşmak benim için sorun değil. Yemeğe "Hayır!" ve Başarıma "Evet!" derim.
* Yemeğe oturmaktan hoşlanırım. Her oturduğumda geçmişimi yenerim ve gözlerimin önünde daha güzel-yakışıklı, daha mutlu ve daha kendine güvenli bir ben canlandırırım.
* Kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay.
* Daha küçük porsiyonları, daha küçük lokmaları ve daha yavaş, daha sağlıklı, daha sakin bir şekilde yemeyi seviyorum.
* Hedefimi belirliyorum ve ona bağlı kalıyorum. Yemek zamanını "başarı zamanı"na dönüştürüyorum.
* Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana
kıldığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.

MÜKEMMEL OLMAK YERİNE, KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE, ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM. KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)
KAYNAK: http://www.kisiselgelisimveolumlama...lamalari-weight-loss-affirmations-t2924.0.htm

ve bennnn annemi gezmeye götürüyorummm akşama görüşürüz bebişlerr cici bakın kendinizeee

haydi bakalım Gözdecimmmmm işi sıkı tut birinciliği kap o zaman

bizde wc ye alistirma dönemindeyiz canim..kizlarim cok kolay birakti bezi ama oglumda zorlaniyorum:26:
bezini cikardigimda agliyor durmadan,insallah alisacak oda

okullar acilsin burdayim canim
tamam ayfercigim,isine karismak gibi olmasin canim yinede..sadece hatirlatayim dedim

aldim canim ya,döv beni,patakla beni..yetmezse cami önüne birak beni
inşallah geliir canım benimm

yine tavuk dedi yahuuu

iyiyim kaptnımm sen nasılsınn, işlerin bittimi ne durumdasın :26: amiin inşallah ama aşk kokusu vardı şuan kaçtıııı

bende iyiyim canimsinay niye kacti kiz,ne güzel yakalamistin iste..bence hemen yakala tekrar,bak istah kesiyor diyorum

Son düzenleme:
inşallah ablacımm

yakalamaya çalışacağım tekrardannn

ben kahvemi öğleden sonra içiyorum hem iştahımı kesiyor hem dinçleşiyorum

bende o basamaktayım
hedefe yaklaştıkça az gtimeye başladı bluecummmm sabırrr bakalımmm

olsun canım en azından duraksama yaşamıyorsun maşallah..
paylaştığın olumlama çok güzel, kesinlikle çok etkisi oluyor bu tür olumlamaların.. ben yapacağım bundan sonra.. yarın başlıyorum hemen... EFT yöntemiyle deneyeceğim EFT olumlu duyguları pekiştiriyor çünkü..

şansı yokk ben olcam birinciiii
aynen çok haklısın ablacım bak mesela ben üzüldüm şuan :26: kafamda karıştıı. puuff

ya canım aklının karışmasına neden olduysam ben kendi adıma özür dilerim..sadece sen daha evli değilsin dikkat et manasında al bizim yorumları, çok etkilemesin seni yani neticede ona bir söz hakkı vermen gerek, bi sorman gerek, ben kilo alırsam ilerde çok sorun olur mu, dünyanın kırk türlü hali var dersin, olumsuz cevap alırsan soğursun daha dur bakalım :))
hem henüz daha yolun çok başındasınız, sevginiz pekişmedi ki, gerçekten sevince fiziki görüntüyü umursamaz kimse bence, ama yine erkekler bize göre bir derece daha önde tutuyor güzelliği, bunu da unutmamak gerek, sen zaten kendine bakarsın sen de istemezsin kilolu olmayı.. yani karşındakiyle ancak iyi biriyse evleneceksin ve iyi biriyse de zaten hastalıkta sağlıkta senin yanında olacaktır..önce onunla konuş sonra aşk kokularını dağıt hemen pes etme karamsar olma canım

bizde wc ye alistirma dönemindeyiz canim..kizlarim cok kolay birakti bezi ama oglumda zorlaniyorum:26:
bezini cikardigimda agliyor durmadan,insallah alisacak oda

okullar acilsin burdayim canim
kaptancım erkeklerde daha zor oluyormuş ben de arkadaşlarım başardı diye tam 2 yaşındayken denemiştim 10 gün hayattan soğudum resmen demekki her çocuk aynı değilmiş, bizimki geç öğrendi, ama keşke 10 gün direnmeseymişim dedim, şimdi daha kolay oldu ne o ne de ben yıprandık.. zor bi aşama gerçekten..Allah kolaylık versin.
ne kadarlıktı senin oğlan?

evet canim aynen bende zorlaniyorum..2,5 yasinda
aslinda kizlarim 2 olmadan birakmislardi..ama bu zorluyor..bakalim,devam ederse aglamaya baglicam tekrar altini..krese baslamadan biraksaydi yeterdi

Pataklayayim mi :18: o kadar mi kotu yok yok sen toparlarsin done e kadar okullar ne zamsn aciliyor orada

çok haklısın ablacım onunla görüşmem lazım, bide en başında olduğumuz için sevgi pekişince bende sanmyorum ki iç güzelliği sevdikten sonra dışıma önem versin. ayrıca kesinlikle özür dileme çok haklısınız ve dediğim gibi fikirleriniz öneml,i benim için. iyiyi kötüyü bu şekilde öğrenicem ben. sadece gerçektende üzülürüm yani böyle bişey olursa. bunu anlamak için önce onunla konuşmam ve daha sonrada davranışlarından gerçek cevabı bulmam lazım. ama yinede gerçekten bunun aklımda soru işareti kalması önemli çünkü dediğiniz gibi hamilelk hastalık sağlık var, o zaman bunu problem ederse sürmez zaten. çok ince ayrıntıda olsa düşünmek lazım bunu. bide ben çok ince ayrıntılara takılrım ilişkilerde göz ardı edemiyorum. yinede hayırlısı herşeyin ne dyelim zaman göstercek

bana müsade kizlar...biraz disari cikayim..öptüm hepinizi,görüsürüz tekrar
hoşçakal kaptnımmm iyi bak kendinee
Gozde sen haftasonu neler yaptn kiz ben mi kacirdimmm

evet pampaaaa yazmıştımmm kaçırmışsın yaaaa sevgilim oldu diyoom leylaaaaaa

Kizzz yeni okudummm hadi hayirli olsn hakkinda canm hangi ara oldu buu )

Zayif olmalari guzel ta i sen zaten dikat edersn ama oyle bi baski yapsa hosuna gitmez bence yani dis gorunus onemli illaki bu bi gercek ama her sey demek degil hayatta cok daha onemli degerler varr takma yani buna cok fazla cicimm

Kiz kendi derdimdn gormemisiimm nasil oldu ne oldu anlatsanaa romantik seyler dinleyelm guzelcee ) hahaha ay bana unide cok leyla derdi arkadaslarm o aklima geldi heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…