- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
sanırım başaracağım basamağındayım:) az kaldı hadi gayret:))
inşallah geliir canım benimm
yine tavuk dedi yahuuu
iyiyim kaptnımm sen nasılsınn, işlerin bittimi ne durumdasın :26: amiin inşallah ama aşk kokusu vardı şuan kaçtıııı
evet canım yani burda anlatınca alacağın cevapları verecek kişileri tanımayınca ummadığın cevaplar alabilir insan, mesela " aa benim eşim hiç öyle yapmaz" derse biri, ben çok üzülebilirim.. karşımdaki insanın bana vereceği tepkileri de bilmem lazım, beni sakinleştirmesi ve hakkı sabrı tavsiye etmesi lazım yoksa anlatmam.. tabi buna sonradan ve canım sıkıla sıkıla karar verdim, birileri canımı sıktıkça pişman oldukça bu sonuca vardım:))
banucugum bu arada bakıyorum da hedefine benden daha çabuk ulaşacaksın sen, maşallah ya valla azmine iradene hayranım
tabikiside citiriz
bu hafta kim birinci olacak çok merak ediyorum işi sıkı tut Gözdecimm Ahsenn çok niyetli ona göre
sen gel birlikte veririz o yeni gelenler çabuk giderr canım 2 haftamıııııooooo çok fazla çok özledik seniii çıtırız dimiiii
bu hafta kim birinci olacak çok merak ediyorum işi sıkı tut Gözdecimm Ahsenn çok niyetli ona göre
sen gel birlikte veririz o yeni gelenler çabuk giderr canım 2 haftamıııııooooo çok fazla çok özledik seniii çıtırız dimiiii
aynen çok haklısın ablacım bak mesela ben üzüldüm şuan :26: kafamda karıştıı. puuffevet canım yani burda anlatınca alacağın cevapları verecek kişileri tanımayınca ummadığın cevaplar alabilir insan, mesela " aa benim eşim hiç öyle yapmaz" derse biri, ben çok üzülebilirim.. karşımdaki insanın bana vereceği tepkileri de bilmem lazım, beni sakinleştirmesi ve hakkı sabrı tavsiye etmesi lazım yoksa anlatmam.. tabi buna sonradan ve canım sıkıla sıkıla karar verdim, birileri canımı sıktıkça pişman oldukça bu sonuca vardım:))
banucugum bu arada bakıyorum da hedefine benden daha çabuk ulaşacaksın sen, maşallah ya valla azmine iradene hayranım
tabikiside citiriz
canim okullari acayim,rahat kafayla geleyim..belki bu 2 hafta tatilde bi yerlere kacariz
bizde wc ye alistirma dönemindeyiz canim..kizlarim cok kolay birakti bezi ama oglumda zorlaniyorum:26:ben de iyiyim canım oğluşum da iyi çokşükür, wc eğitimi sürecindeyiz sona geldik çokşükür:)
kaptancım olsun sen gel bizimle birlikte kolayca verirsin, çocukların okulu başlasın da aramıza dön:)
tamam ayfercigim,isine karismak gibi olmasin canim yinede..sadece hatirlatayim dedimAnladim canim ya ben onu bilemedim vuma yogundum malum
Ben puskuute yazarim deminki msjinda yarisi gitmis yarisi kalmis ordada dedigim gibi piskuut itatildeyfi canim daha durum raporunu hazirlamadi yazarim ona simdi ben sen kilo mu aldin o kosusturmacada
yine tavuk dedi yahuuu
iyiyim kaptnımm sen nasılsınn, işlerin bittimi ne durumdasın :26: amiin inşallah ama aşk kokusu vardı şuan kaçtıııı
Basarabilirimdeyim
inşallah ablacımmBebişler akşam nette görmüştüm bir bayan arkadaş bu olumlamayı her sabah ve akşam okuyarak 70 den 55 e düşmüş 2 aydadenesekmiii
* Dahada sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum.
* Duygularımla barış halindeyim.
* Metabolizmamın düzgün çalışıyor.
* Yediğim herşey çok sağlıklı.
* İdeal kilom ( burada istediğiniz kiloyu söyleyin ) Vücudumun bu kiloya ulaşana kadar fazla yağlarımı yaktığını biliyorum.
* Mutlu, ince ve zinde, ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum.
* Düzenli olarak fitness egzersizlerimi yapıyorum.
* Mutlu, ince, zinde, sağlıklı , güzel bir bedenim var.
* Zihnimde ince olduğumu görüyorum.
* İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum. Herkesi affediyorum.
* Kendimi ve herkesi bağışlıyorum. Ben kendimi seviyorum.
* Sadece acıkınca yemek yerim.
* Aç olup olmadığımı bilirim.
* Kendime saygı duyuyorum.
* Hergün daha da güzelleşip sağlıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum.
* Cildim muhteşem, canlı ve sağlıklı.
* Bedenimi seviyorum.
* İdeal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum.
* Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.
* Öncekinden daha az yiyorum.
* Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.
* Beslenmem çok dengeli, midem rahat.
* Bedenimin görünüşünü seviyorum.
* Bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor.
* Rahat dingin bir hızda yaşıyorum.
* Yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrümü uzatıyor, hafızamı güçlendiriyor, beni dengeli tutuyor.
* Hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor.
* İnceyim ve dümdüz bir karnım var.
* Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım.
* Yemek için oturduğum her sefer, hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.
* Doğru beslenmekle istediğim kiloya ulaşıyorum.
* İster evde ister dışarıda yiyeyim, daha az yemekten gerçekten hoşlanıyorum.
* Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu, tabağımda ve çatalımda daha az yiyecektir.
* Dışarıda yediğim zaman daha az ısmarlamakla, evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalıyorum.
* Tabağımda daha az olması, göbeğimde daha az olması demektir.
* Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır. Herkes başarımın farkına varıyor.
* Kendi hayatım, geleceğim ve kişisel mutluluğum için kilo verme hedefime ulaşıyorum.
* Ben güçlüyüm,hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.!
* Önüme bir çok yiyeceğin konduğu durumlarla karşılaşmak benim için sorun değil. Yemeğe "Hayır!" ve Başarıma "Evet!" derim.
* Yemeğe oturmaktan hoşlanırım. Her oturduğumda geçmişimi yenerim ve gözlerimin önünde daha güzel-yakışıklı, daha mutlu ve daha kendine güvenli bir ben canlandırırım.
* Kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay.
* Daha küçük porsiyonları, daha küçük lokmaları ve daha yavaş, daha sağlıklı, daha sakin bir şekilde yemeyi seviyorum.
* Hedefimi belirliyorum ve ona bağlı kalıyorum. Yemek zamanını "başarı zamanı"na dönüştürüyorum.
* Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana
kıldığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.
MÜKEMMEL OLMAK YERİNE, KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE, ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM. KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.
MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)
KAYNAK: http://www.kisiselgelisimveolumlama...lamalari-weight-loss-affirmations-t2924.0.htm
ve bennnn annemi gezmeye götürüyorummm akşama görüşürüz bebişlerr cici bakın kendinizeee
haydi bakalım Gözdecimmmmm işi sıkı tut birinciliği kap o zaman
bizde wc ye alistirma dönemindeyiz canim..kizlarim cok kolay birakti bezi ama oglumda zorlaniyorum:26:
bezini cikardigimda agliyor durmadan,insallah alisacak oda
okullar acilsin burdayim canim
tamam ayfercigim,isine karismak gibi olmasin canim yinede..sadece hatirlatayim dedim
aldim canim ya,döv beni,patakla beni..yetmezse cami önüne birak beni
bende iyiyim canimsinay niye kacti kiz,ne güzel yakalamistin iste.. bence hemen yakala tekrar,bak istah kesiyor diyorum
Tünaydın Çağlacımmm iş yapana hiç bitmez canımmm bende kahvemi içiyorum şimdi hep birlikte içelim haydiiii
bluecum az önce yazacaktım arada kaynadıı hadi gözün aydın wc eğitimi başarıyla bitiyor galiba aferim küçük prense çabuk mezun olacak
bende o basamaktayım
hedefe yaklaştıkça az gtimeye başladı bluecummmm sabırrr bakalımmm
şansı yokk ben olcam birinciiii
aynen çok haklısın ablacım bak mesela ben üzüldüm şuan :26: kafamda karıştıı. puuff
kaptancım erkeklerde daha zor oluyormuş ben de arkadaşlarım başardı diye tam 2 yaşındayken denemiştim 10 gün hayattan soğudum resmenbizde wc ye alistirma dönemindeyiz canim..kizlarim cok kolay birakti bezi ama oglumda zorlaniyorum:26:
evet canim aynen bende zorlaniyorum..2,5 yasindaben kahvemi öğleden sonra içiyorum hem iştahımı kesiyor hem dinçleşiyorum
olsun canım en azından duraksama yaşamıyorsun maşallah..
paylaştığın olumlama çok güzel, kesinlikle çok etkisi oluyor bu tür olumlamaların.. ben yapacağım bundan sonra.. yarın başlıyorum hemen... EFT yöntemiyle deneyeceğim EFT olumlu duyguları pekiştiriyor çünkü..
ya canım aklının karışmasına neden olduysam ben kendi adıma özür dilerim..sadece sen daha evli değilsin dikkat et manasında al bizim yorumları, çok etkilemesin seni yani neticede ona bir söz hakkı vermen gerek, bi sorman gerek, ben kilo alırsam ilerde çok sorun olur mu, dünyanın kırk türlü hali var dersin, olumsuz cevap alırsan soğursun daha dur bakalım :))
hem henüz daha yolun çok başındasınız, sevginiz pekişmedi ki, gerçekten sevince fiziki görüntüyü umursamaz kimse bence, ama yine erkekler bize göre bir derece daha önde tutuyor güzelliği, bunu da unutmamak gerek, sen zaten kendine bakarsın sen de istemezsin kilolu olmayı.. yani karşındakiyle ancak iyi biriyse evleneceksin ve iyi biriyse de zaten hastalıkta sağlıkta senin yanında olacaktır..önce onunla konuş sonra aşk kokularını dağıthemen pes etme karamsar olma canım
kaptancım erkeklerde daha zor oluyormuş ben de arkadaşlarım başardı diye tam 2 yaşındayken denemiştim 10 gün hayattan soğudum resmendemekki her çocuk aynı değilmiş, bizimki geç öğrendi, ama keşke 10 gün direnmeseymişim dedim, şimdi daha kolay oldu ne o ne de ben yıprandık.. zor bi aşama gerçekten..Allah kolaylık versin.
ne kadarlıktı senin oğlan?
yine tavuk dedi yahuuu
bizde wc ye alistirma dönemindeyiz canim..kizlarim cok kolay birakti bezi ama oglumda zorlaniyorum:26:
tamam ayfercigim,isine karismak gibi olmasin canim yinede..sadece hatirlatayim dedim
aldim canim ya,döv beni,patakla beni..yetmezse cami önüne birak beni
bende iyiyim canimsinay niye kacti kiz,ne güzel yakalamistin iste.. bence hemen yakala tekrar,bak istah kesiyor diyorum
bir hop daha yap bir üst basamağa zıpla biştanemmm
çok haklısın ablacım onunla görüşmem lazım, bide en başında olduğumuz için sevgi pekişince bende sanmyorum ki iç güzelliği sevdikten sonra dışıma önem versin. ayrıca kesinlikle özür dileme çok haklısınız ve dediğim gibi fikirleriniz öneml,i benim için. iyiyi kötüyü bu şekilde öğrenicem ben. sadece gerçektende üzülürüm yani böyle bişey olursa. bunu anlamak için önce onunla konuşmam ve daha sonrada davranışlarından gerçek cevabı bulmam lazım. ama yinede gerçekten bunun aklımda soru işareti kalması önemli çünkü dediğiniz gibi hamilelk hastalık sağlık var, o zaman bunu problem ederse sürmez zaten. çok ince ayrıntıda olsa düşünmek lazım bunu. bide ben çok ince ayrıntılara takılrım ilişkilerde göz ardı edemiyorum. yinede hayırlısı herşeyin ne dyelim zaman göstercekben kahvemi öğleden sonra içiyorum hem iştahımı kesiyor hem dinçleşiyorum
olsun canım en azından duraksama yaşamıyorsun maşallah..
paylaştığın olumlama çok güzel, kesinlikle çok etkisi oluyor bu tür olumlamaların.. ben yapacağım bundan sonra.. yarın başlıyorum hemen... EFT yöntemiyle deneyeceğim EFT olumlu duyguları pekiştiriyor çünkü..
ya canım aklının karışmasına neden olduysam ben kendi adıma özür dilerim..sadece sen daha evli değilsin dikkat et manasında al bizim yorumları, çok etkilemesin seni yani neticede ona bir söz hakkı vermen gerek, bi sorman gerek, ben kilo alırsam ilerde çok sorun olur mu, dünyanın kırk türlü hali var dersin, olumsuz cevap alırsan soğursun daha dur bakalım :))
hem henüz daha yolun çok başındasınız, sevginiz pekişmedi ki, gerçekten sevince fiziki görüntüyü umursamaz kimse bence, ama yine erkekler bize göre bir derece daha önde tutuyor güzelliği, bunu da unutmamak gerek, sen zaten kendine bakarsın sen de istemezsin kilolu olmayı.. yani karşındakiyle ancak iyi biriyse evleneceksin ve iyi biriyse de zaten hastalıkta sağlıkta senin yanında olacaktır..önce onunla konuş sonra aşk kokularını dağıthemen pes etme karamsar olma canım
kaptancım erkeklerde daha zor oluyormuş ben de arkadaşlarım başardı diye tam 2 yaşındayken denemiştim 10 gün hayattan soğudum resmendemekki her çocuk aynı değilmiş, bizimki geç öğrendi, ama keşke 10 gün direnmeseymişim dedim, şimdi daha kolay oldu ne o ne de ben yıprandık.. zor bi aşama gerçekten..Allah kolaylık versin.
ne kadarlıktı senin oğlan?
hoşçakal kaptnımmm iyi bak kendineebana müsade kizlar...biraz disari cikayim..öptüm hepinizi,görüsürüz tekrar
Gozde sen haftasonu neler yaptn kiz ben mi kacirdimmm
şimciiik geldim size kızlarrr..
Cuma günki menümm ;
sabah: kepek ekmeğin köşesine yine peynr + 1 çay
ara: yeşil elma yedim heralde hatrlamıyorum yada beyaz leblebi :18:
öğlen: tavuk göğsünü ince şekilde kesip ızgarada pişirmişler bitane ondan + 1 yk pilav + salata
ara 1 nescafee
akşam: 2 dilim bonfile et ve salata
3 lt su
spor yok çok yorgundum evi temizledim süpürdüm.
gelelim cumartesiye;
Cumartesi günü arkadaşımın(sütkardeşim) okullarını bulmaya gittik AÖF sınavları için. gezdik heleki o metroyla mekik dokuduk bi ileri bi geri öldük resmen. Sonra sanırım benim bi sevgilim var artıkonun yanına uğradık belli bi süredir arkadaşımdı zaten neyse bayrampaşa yedikule aksaray yenibosna zeytinburnu o gün heryeri dolaştık, sonra kumkapıya gittik arkadaşımın yanına sonra ordan dönerken tekrar aksaray fatih gezdik halimiz kalmadı
Cumrtesi menüm; 2 dilim normal ekmek zeytin peynr 1 yumurta 2 çay
ara yok
öğlen yok
akşam: döner dürüm yedikk yine lavaşının çoğunu attım + 1 ayran ve bikaçtane patates süt kardeşiminkinden aldım :18:
spor bütün gün yürüme
pazar gününe gelelim..
benm şu arkadaşımın bilgisayar dükkanı varsabah 7de uyanıp tekrar kumkapıya gittim onun yanına. bende bilgisayar okuduğum için ilgimi çekiyo orası kahvaltıyı orda yapıcaktık müşteriler çoğalınca poğaçaya kaldık ama ;
sabah: yarım poğaça kalınını Emre yedi sağolsun+ 1 ufak pet bardakta karışık meyve suyu
ara yok
öğlen iskender yedik ekmeklerini yemedim ve ayran
akşam: babam et pişirmiş kendine 1 parça ondan yedim
+ şu tek sıralı %60 kakaolu bitter çikolata varya ondan yedim cumartesi pazar ( toplam 2 günde yani) sadece 1 paket ( en ufaklarından yanlış anlaşılmasın :18: )
su yok sporda geri dönerken 40dk yürüdüm okadar.
o yüzdende hafta sonu uğrayamadım buralara .
kızacağınız tek şeyin poğaça olcağını biliyorum ama onu da yarım yedim. cezam varsa alayımm
ama şu 2 gün çok mutluydum her cezaya rağzıyım
heeehh geldim sana canımcım, inan sıkma kendini üzme herşey olacağına varıyo ve şuan bunları siz istemesenizde yaşıycaksınız uzaklık ayrı evlenmek için çabalarınız ayrı, senin geleceğin için planlarındaki kararsızlıklar, ailenden uzaklaşacağın hissi hepsi birbirine giriyo. ama inanki herşey sizin için en güzeli olcak. o yüzden hani ayrılığı düşünme hiç sanmıyorum ki kopabilesiniz. sadece biraz daha sabır lazım, yani hep sen sabret demiyorum ama sabır edemediğin yerdede tahammül edemediğin yerde kavgayı bırak köşene çekil o uğraşsın, anlasın seni kırdığını. hem sende o süre zarfında ( kendimden biliyorum) sakinleşirsin, varsa eğer kendi hatanı görürsün yada keşke şöyle yapmasaydım dediğin noktayı bulur kavgayı uzatmazsın. üzülmene gerçekten üzüldüm, yanında olsam yapmayacağım şebeklik kalmazdı seni çatlak haline döndürmek içinburdan bukadar oluyo sıkma canını olurmu
şey kaptanım azıcık karışık yani ama evet sevgilim oldu heralde artıksağolsun varya çocukta bi huy var kilolu insanları sevmiyo ailesi hep zayıf benim işime çok yarıycak formumu korumam için
çok haklısın ablacım onunla görüşmem lazım, bide en başında olduğumuz için sevgi pekişince bende sanmyorum ki iç güzelliği sevdikten sonra dışıma önem versin. ayrıca kesinlikle özür dileme çok haklısınız ve dediğim gibi fikirleriniz öneml,i benim için. iyiyi kötüyü bu şekilde öğrenicem ben. sadece gerçektende üzülürüm yani böyle bişey olursa. bunu anlamak için önce onunla konuşmam ve daha sonrada davranışlarından gerçek cevabı bulmam lazım. ama yinede gerçekten bunun aklımda soru işareti kalması önemli çünkü dediğiniz gibi hamilelk hastalık sağlık var, o zaman bunu problem ederse sürmez zaten. çok ince ayrıntıda olsa düşünmek lazım bunu. bide ben çok ince ayrıntılara takılrım ilişkilerde göz ardı edemiyorum. yinede hayırlısı herşeyin ne dyelim zaman göstercek
hoşçakal kaptnımmm iyi bak kendinee
evet pampaaaa yazmıştımmm kaçırmışsın yaaaa sevgilim oldu diyoom leylaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?