- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
günaydın kızlarrr..
dün okadar alıntı yaptım yorumladım silindi.
hatırladıklarım
bluecum bahreyn güzel gecmiş sanırım.benimde ufaklıklar büyüsün eşim tozumuzu bulamayacak.ona cok kzıdım evde bırakacam ağlasın bizsiz.
ablacım lesliedene bence cok eğlenceli.
dilek cok gecmiş olsun.
hilalcim inşallah güveniliri bir kankan ablan kardesin biri vardır.bu dönemde cok büyük ihtiyac.paylaştıkca azalır sıkıntılar.dışardan güvenilir biri olaması deste olması cok güzel olur.bak senin ne güzel ailen destekk.ben ailemi karsıma alıp evlendim.
banusum bende ondan 3 taneeee.hatta eşimide sayıyorum artık 4 cocukluyum ben.
şimciiik geldim size kızlarrr..
Cuma günki menümm ;
sabah: kepek ekmeğin köşesine yine peynr + 1 çay
ara: yeşil elma yedim heralde hatrlamıyorum yada beyaz leblebi :18:
öğlen: tavuk göğsünü ince şekilde kesip ızgarada pişirmişler bitane ondan + 1 yk pilav + salata
ara 1 nescafee
akşam: 2 dilim bonfile et ve salata
3 lt su
spor yok çok yorgundum evi temizledim süpürdüm.
gelelim cumartesiye;
Cumartesi günü arkadaşımın(sütkardeşim) okullarını bulmaya gittik AÖF sınavları için. gezdik heleki o metroyla mekik dokuduk bi ileri bi geri öldük resmen. Sonra sanırım benim bi sevgilim var artıkonun yanına uğradık belli bi süredir arkadaşımdı zaten neyse bayrampaşa yedikule aksaray yenibosna zeytinburnu o gün heryeri dolaştık, sonra kumkapıya gittik arkadaşımın yanına sonra ordan dönerken tekrar aksaray fatih gezdik halimiz kalmadı
Cumrtesi menüm; 2 dilim normal ekmek zeytin peynr 1 yumurta 2 çay
ara yok
öğlen yok
akşam: döner dürüm yedikk yine lavaşının çoğunu attım + 1 ayran ve bikaçtane patates süt kardeşiminkinden aldım :18:
spor bütün gün yürüme
pazar gününe gelelim..
benm şu arkadaşımın bilgisayar dükkanı varsabah 7de uyanıp tekrar kumkapıya gittim onun yanına. bende bilgisayar okuduğum için ilgimi çekiyo orası kahvaltıyı orda yapıcaktık müşteriler çoğalınca poğaçaya kaldık ama ;
sabah: yarım poğaça kalınını Emre yedi sağolsun+ 1 ufak pet bardakta karışık meyve suyu
ara yok
öğlen iskender yedik ekmeklerini yemedim ve ayran
akşam: babam et pişirmiş kendine 1 parça ondan yedim
+ şu tek sıralı %60 kakaolu bitter çikolata varya ondan yedim cumartesi pazar ( toplam 2 günde yani) sadece 1 paket ( en ufaklarından yanlış anlaşılmasın :18: )
su yok sporda geri dönerken 40dk yürüdüm okadar.
o yüzdende hafta sonu uğrayamadım buralara .
kızacağınız tek şeyin poğaça olcağını biliyorum ama onu da yarım yedim. cezam varsa alayımm
ama şu 2 gün çok mutluydum her cezaya rağzıyım
ah bu erkekler.ablamın az zamanı kaldı aslında.bundan sonra 1 seneleri kaldı dönecekler.dönmeden cok isterdim ama bana ütopya gibi geliyor.en son 2 cocuk birde karnımda ankaraya gittim yanlız.töbe ettim.hamile olmanın verdiği bir kısıttlama vardı ama yinede küçük cocukla zor.benimkiler cok yaramaz değiller sadece yaşları cok küçük sayıları fazlacanım çokşükür güzel geçti darısı sizlerin başına, sen bıcırıkları al ablana gel, oradan da bana gel, oradan da beraber umreye gidelim arabaya doluşupenişte de evde kalsın madem gelmiyor biz de ona foto yollarız
evet ben de kocam için arada derim benim bir kocam bir oğlum değil 2 oğlum var, büyük olan da küçükten daha yaramaz diye, bazen çocuğu yoldan çıkarıyor resmen ya.. sorna da ben kötü polis oluyorum..
:
canım çokşükür güzel geçti darısı sizlerin başına, sen bıcırıkları al ablana gel, oradan da bana gel, oradan da beraber umreye gidelim arabaya doluşupenişte de evde kalsın madem gelmiyor biz de ona foto yollarız
evet ben de kocam için arada derim benim bir kocam bir oğlum değil 2 oğlum var, büyük olan da küçükten daha yaramaz diye, bazen çocuğu yoldan çıkarıyor resmen ya.. sorna da ben kötü polis oluyorum..
gözdecim anladığım kadarıyla müthiş yoğun bir haftasonu geçirmişsindışarda olmana rağmen dengelemeye çalışmışsın maşallah sana.. bi de şu bitter alışkanlığını bırakabilsen :) 1 paket küçük de olsa çok değil mi, yani 1 karecik belki yesen tamam ama fazlası diyete uymaz.. yine de haftasonun benimkinden iyi geçmiş o nedenle eleştiremiyorum
haydi kızlar haftaiçi geldibu hafta da geçen hafta kadar iyi olmalıyız
ooy benim bideneme nolmuşşşşşş :26:
canım arkadaşımmmm sıkma canını bunlar herzaman olan şeyler, ve sende benim gibisin hemen en kötüsünü düşünüp dahada bozuyosun moralini. Ailen herzaman arkandadır bunu bilmen çok güzel ama seviyosun ve anladığım kadarıyla seviliyosn. nişanlılık zamnında hemn kötü şeyler düşünme. uzaklık bi yandan dediğin gibi kararsızlıklar bi yandan yıpratır sizi. ama herzaman en hayırlısı sizinle olsun inşallahhdahada uzun yazıcaktım ama şuan işlerimi halletmem lazım 9:30da muhasebeye teslim etmem grekli döncem sana
günaydın kızlarrr..
dün okadar alıntı yaptım yorumladım silindi.
hatırladıklarım
bluecum bahreyn güzel gecmiş sanırım.benimde ufaklıklar büyüsün eşim tozumuzu bulamayacak.ona cok kzıdım evde bırakacam ağlasın bizsiz.
ablacım lesliedene bence cok eğlenceli.
dilek cok gecmiş olsun.
hilalcim inşallah güveniliri bir kankan ablan kardesin biri vardır.bu dönemde cok büyük ihtiyac.paylaştıkca azalır sıkıntılar.dışardan güvenilir biri olaması deste olması cok güzel olur.bak senin ne güzel ailen destekk.ben ailemi karsıma alıp evlendim.
banusum bende ondan 3 taneeee.hatta eşimide sayıyorum artık 4 cocukluyum ben.
canım çok teşekkür ederim, okuduğun için de çok sağol:)
canım nişanlıyken olur böyle şeyler bir de dediğin gibi belirsizlikler hallolmadığı için ikiniz de rahat olamıyorsunuz çok normal.. her ilişkide olur böyle şeyler, böyle düşünürsen daha rahat eder için, tabi kızmak sürekli aramak iyi değil en azından sakinleşmeyi beklemek gerek ama sonrasında da çok uzatma, gurur ve nazın fazlası iyi olmuyor ilişkilerde, evlilik zaten inşallah evlenince göreceksin çok farklı.. lütfen güzel düşünmeye çalış Allah'a tevekkül et, herşey hallolur inşallah..
heeehh geldim sana canımcım, inan sıkma kendini üzme herşey olacağına varıyo ve şuan bunları siz istemesenizde yaşıycaksınız uzaklık ayrı evlenmek için çabalarınız ayrı, senin geleceğin için planlarındaki kararsızlıklar, ailenden uzaklaşacağın hissi hepsi birbirine giriyo. ama inanki herşey sizin için en güzeli olcak. o yüzden hani ayrılığı düşünme hiç sanmıyorum ki kopabilesiniz. sadece biraz daha sabır lazım, yani hep sen sabret demiyorum ama sabır edemediğin yerdede tahammül edemediğin yerde kavgayı bırak köşene çekil o uğraşsın, anlasın seni kırdığını. hem sende o süre zarfında ( kendimden biliyorum) sakinleşirsin, varsa eğer kendi hatanı görürsün yada keşke şöyle yapmasaydım dediğin noktayı bulur kavgayı uzatmazsın. üzülmene gerçekten üzüldüm, yanında olsam yapmayacağım şebeklik kalmazdı seni çatlak haline döndürmek için
Çok sağol caNM BENMM..Ben de öyle sanıyorum sevgide sorun yok saçma sapan kavgalar..kişilikler çatışıyor bazen işte ama sevdiğimizden katlanıyorz napalmSağol canm koşa koşa da olsa yazmışsın iyi olacak her şey inş hayırlısı olsn..malesef evet fazla duygusalm
Sağol kelebek ablacım, var var çok şükür arkadaşlar çok iyi geliyor tabi ki her dönemde,her şeyi paylaşamıyor insan ama bazen de paylaşmasa çatlıyor.. dün zaten dersaneye gidemedm arkadaşımlaydım iyi geldi; dinledi yorumladı kafamı dağıttı alışveriş falan yaptık iyi geldi
Rica ederm Bluecum gerçek fikirlerimdi..
Öyle tabi haklısın sağol yorumun için..sakinleşmeyi bekliyorum ama bu dönemde ona çok görev yüklüyorum yanlış belki ama bayanım işte gönlümün tamiri onun elindeumarm o da uzatmadan halleder meseleyi ne diyim..hayırlısı inş
şey kaptanım azıcık karışık yani ama evet sevgilim oldu heralde artıkGozdecim demek artik sevgilin var hayirli ugurlu olsun desene hizli gidecek kilolar ask atesinden
Gozdecim demek artik sevgilin var hayirli ugurlu olsun desene hizli gidecek kilolar ask atesinden
hmmm gözdecim dış görünüşe cok takılan biri zor bence dünyanın binbir türlü hali var.şey kaptanım azıcık karışık yani ama evet sevgilim oldu heralde artıksağolsun varya çocukta bi huy var kilolu insanları sevmiyo ailesi hep zayıf benim işime çok yarıycak formumu korumam için
ihihihi bu güzelmişşben ortadakini begendim cok doldurmakta sakıncalı:))Eki Görüntüle 1067818
hmmm gözdecim dış görünüşe cok takılan biri zor bence dünyanın binbir türlü hali var.
ben ortadakini begendim cok doldurmakta sakıncalı:))Eki Görüntüle 1067818
Ben tam dolmasını tercih ederim o yüzden sebzeyi tercih ederimBöyle mideyi doldura doldura kilo alıyorum işte
bende eti tercih ederdim canım, sebzeye göre et beni daha fazla tok tutuyo
Canim kayinvaldem hastaGeçmiş olsun kim hasta? :26:
Banu ablam bitane sanki boyle banada kapi komsum sirini evladini emanet edebilecegin bi derdin oldugunda bi kahve esliginde icini dokecegim bir dost gibi geliSağol abla valla sana takıma ilk girdiğinden beri çok kanım ısındı çok sıcak kanlısın her eve senden bi tane lazım gerçekten
Ablam Allah razi olsun dun hastaneden gelince ustunu cikarirken komsumda fatma teyze cok iyi gelinin var dedi zaten surekli dua der kaynanacigim.ablam iyi olmak guzel sey insani huZur iyi enerji veririr yuregininAllahin sende razi oldugunu hisseddirir gecmisi unutmamak kisilerin en kucuk hatalarinda intikam almak acikcasi kotuluk insani sadece kendine zarar verir enerjisini goturur kalbini karartir oyuzden ablam iyi olmak daha iyi be
Stres ağrını tetikliyor demekki bitanemm enişteyle birbirinizi üzmeyin en iyisi
baştan sona gidince yeni gördüm Çekirgemm çok geçmiş olsun kv ne allah şifa versinn helall olsun valla çok takdir ettim seni her gelin senin gibi olsa
hay maşallah duvarlarla derdin ne bitanemm çok yormuşsun kendini iki hafta sonbra yaz gelecek o zaman silseydin keşke kapılar açık bayılıruorum temizliğe ellerine sağlık canım akşamki mıhlama gözüme battı nedensebu arada doktor ne dedi yazdında benmi kaçırdımki:26: sonuçlar iyidir umarım
Mervişim bıcırkla uğraşmak hakikaten biraz yorucu ama çok zevkliydii gidince ev bomboş kaldı
ne kadar güzel anlatmışsın canımm bir solukta okudum çay sunumu hakikaten süper keşke zamanın olsaydı kayıp cenneti de görseydin ismi bana gizemli geldi
maşallahh büyütürken zor olur ama ilerde kraliçe gibi olur arkadaşın benim annemlerde 9 kardeş en büyük dayımı geçen sene kaybettik malesefanneannem ana kraliçemizdir her zaman
ohhh sefan olsun bluecummm iyiki gitmişsin sayende bizde gezdik ne güzel anlatmışsınn gezmede oluyor hemen karataya döndüğüne göre mesele yok
midene dokunmasaydı keşke
yürüyüşü yine dağda yaptın sanırım offf çok kıskanıyorum seni çağla dağ yürüyüşlerini özellikle bilesin işkembe çorbasınada bayılrım afiyetolsun cnm
ne güzel bir paylaşımmmm bizde seni çok seviyoruzzz şirinemmmm
Ahsene duyurulurrrrbravo Dilekcimm
ekranın yarısınada film veya sevdiğin bir dizi aç doktorcum o zaman vakit nasıl geçer anlamazsın 3 çocuğa rağmen birde leslie abla maşallahın var canımcım
yatarken ayran içsen ayran veya yoğurt hemen uykumu getirir benim
sen çok yaşa emi Dilekcimm
Evet canım dünya tatlısı minik misafirim vardıı valla zaman su gibi geçti ev bomboş şimdi fena alıştımmm ve sürekli senin kulaklarını çınlattım haberin olsun
nasıl seviyorsan öyle hitap edebilirsin tatlım bence sorun yokk
yine enerjimiz dorukta maşallah sana Mervecimmm halayla gelip halayla gidiyorsunnbu arada Helinciğimi bende özledimm
oyyy canımk benimm çok tşk ederimm aslında bende bu takıma geldiğimde sen kaptandın ve ben yarışmaların ne olduğunu anlayıp dinlemeden atlamıştım sonrasında baktım iş ciddi tırstım ayrılacaktım hatırlarsanama sırf senin için kalmıştım takımın canlansın diye iyiki de kalmışımmm
rabbim yardımcısı olsun kv nin Dilekcimmm kelimelerin tükendiği an acil şifalar bitanemm
Dileğin kayınvalidesi hastaymış Büşracımm
Canim kayinvaldem hasta
Banu ablam bitane sanki boyle banada kapi komsum sirini evladini emanet edebilecegin bi derdin oldugunda bi kahve esliginde icini dokecegim bir dost gibi geli
Ablam Allah razi olsun dun hastaneden gelince ustunu cikarirken komsumda fatma teyze cok iyi gelinin var dedi zaten surekli dua der kaynanacigim.ablam iyi olmak guzel sey insani huZur iyi enerji veririr yuregininAllahin sende razi oldugunu hisseddirir gecmisi unutmamak kisilerin en kucuk hatalarinda intikam almak acikcasi kotuluk insani sadece kendine zarar verir enerjisini goturur kalbini karartir oyuzden ablam iyi olmak daha iyi be
canım bende öyleydim ama kendini doyacağına inandırman lazımAma o kadarcık etle de doyamam ki tadı damağımda kalır
Canim kayinvaldem hasta
Banu ablam bitane sanki boyle banada kapi komsum sirini evladini emanet edebilecegin bi derdin oldugunda bi kahve esliginde icini dokecegim bir dost gibi geli
ayy pardon bu arada teşekkür ederim, teşekkür etmeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?