Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım çokşükür güzel geçti darısı sizlerin başına, sen bıcırıkları al ablana gel, oradan da bana gel, oradan da beraber umreye gidelim arabaya doluşup enişte de evde kalsın madem gelmiyor biz de ona foto yollarız
evet ben de kocam için arada derim benim bir kocam bir oğlum değil 2 oğlum var, büyük olan da küçükten daha yaramaz diye, bazen çocuğu yoldan çıkarıyor resmen ya.. sorna da ben kötü polis oluyorum..

gözdecim anladığım kadarıyla müthiş yoğun bir haftasonu geçirmişsin dışarda olmana rağmen dengelemeye çalışmışsın maşallah sana.. bi de şu bitter alışkanlığını bırakabilsen :) 1 paket küçük de olsa çok değil mi, yani 1 karecik belki yesen tamam ama fazlası diyete uymaz.. yine de haftasonun benimkinden iyi geçmiş o nedenle eleştiremiyorum
haydi kızlar haftaiçi geldi bu hafta da geçen hafta kadar iyi olmalıyız

dünkü menüm:

sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı

saat 18.00: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak patlıcanlı etli yemek + booool salata :) + 1 kase yoğurt

su: 2,5 lt

sıvı: 1 yeşil çay
1 şekersiz türk kahvesi
1 tarçınlı biberiye çayı

spor: yok ya kızlar bi türlü fırsat olmuyor, zaman bulamıyorum, hava çok ısındı akşam üzeri baya sıcak oluyor sanırım leslie 2 mil bile olsa başlamam gerek artık..
bugün size söz vereyim de sporumu yapayım.. söz bugün leslie 2 mil yapacağım en azından...

ah bu erkekler.ablamın az zamanı kaldı aslında.bundan sonra 1 seneleri kaldı dönecekler.dönmeden cok isterdim ama bana ütopya gibi geliyor.en son 2 cocuk birde karnımda ankaraya gittim yanlız.töbe ettim.hamile olmanın verdiği bir kısıttlama vardı ama yinede küçük cocukla zor.benimkiler cok yaramaz değiller sadece yaşları cok küçük sayıları fazlaama hiççç pişman değilim hiçbirine.

valla öyle ablacım ya. cumartesi günü 3 saat uyuyp sabah 7de uyanıp tekrardan düştüm yollara. uykusuzluktan şuan kafam allak bullak ama yinede şuan mutluyum huzurluyum bittere gelince ablacım bırakamıyorum yahuu bide hani kakao miktarı yüksek olanları yediğimizde fazla olmamak kaydıyla metobolizmamıza yararı olduğunu duymuştum. o yüzdendir ki bahanem bu yani vazgeçemedim :26:

Çok sağol caNM BENMM..Ben de öyle sanıyorum sevgide sorun yok saçma sapan kavgalar..kişilikler çatışıyor bazen işte ama sevdiğimizden katlanıyorz napalm Sağol canm koşa koşa da olsa yazmışsın iyi olacak her şey inş hayırlısı olsn..malesef evet fazla duygusalm

Sağol kelebek ablacım, var var çok şükür arkadaşlar çok iyi geliyor tabi ki her dönemde,her şeyi paylaşamıyor insan ama bazen de paylaşmasa çatlıyor.. dün zaten dersaneye gidemedm arkadaşımlaydım iyi geldi; dinledi yorumladı kafamı dağıttı alışveriş falan yaptık iyi geldi

Rica ederm Bluecum gerçek fikirlerimdi..

Öyle tabi haklısın sağol yorumun için..sakinleşmeyi bekliyorum ama bu dönemde ona çok görev yüklüyorum yanlış belki ama bayanım işte gönlümün tamiri onun elinde umarm o da uzatmadan halleder meseleyi ne diyim..hayırlısı inş

Gozdecim demek artik sevgilin var hayirli ugurlu olsun desene hizli gidecek kilolar ask atesinden

heeehh geldim sana canımcım, inan sıkma kendini üzme herşey olacağına varıyo ve şuan bunları siz istemesenizde yaşıycaksınız uzaklık ayrı evlenmek için çabalarınız ayrı, senin geleceğin için planlarındaki kararsızlıklar, ailenden uzaklaşacağın hissi hepsi birbirine giriyo. ama inanki herşey sizin için en güzeli olcak. o yüzden hani ayrılığı düşünme hiç sanmıyorum ki kopabilesiniz. sadece biraz daha sabır lazım, yani hep sen sabret demiyorum ama sabır edemediğin yerdede tahammül edemediğin yerde kavgayı bırak köşene çekil o uğraşsın, anlasın seni kırdığını. hem sende o süre zarfında ( kendimden biliyorum) sakinleşirsin, varsa eğer kendi hatanı görürsün yada keşke şöyle yapmasaydım dediğin noktayı bulur kavgayı uzatmazsın. üzülmene gerçekten üzüldüm, yanında olsam yapmayacağım şebeklik kalmazdı seni çatlak haline döndürmek için burdan bukadar oluyo sıkma canını olurmu
Gozdecim demek artik sevgilin var hayirli ugurlu olsun desene hizli gidecek kilolar ask atesinden
şey kaptanım azıcık karışık yani ama evet sevgilim oldu heralde artık sağolsun varya çocukta bi huy var kilolu insanları sevmiyo ailesi hep zayıf benim işime çok yarıycak formumu korumam için

şey kaptanım azıcık karışık yani ama evet sevgilim oldu heralde artık sağolsun varya çocukta bi huy var kilolu insanları sevmiyo ailesi hep zayıf benim işime çok yarıycak formumu korumam için
hmmm gözdecim dış görünüşe cok takılan biri zor bence dünyanın binbir türlü hali var.

ben ortadakini begendim cok doldurmakta sakıncalı:))Eki Görüntüle 1067818
ihihihi bu güzelmişş
hmmm gözdecim dış görünüşe cok takılan biri zor bence dünyanın binbir türlü hali var.

şey doktorum biraz o zor bi durum haklısın, ama onun o huyunu da yenicem sanırım. bizim aile kilo almaya çok müsait bilmiyorum nasıl olucak ama daha üniversitem var benim o yüzden ozamana kadar mevlam hayırlı yolunu gösterir zaten öyle umuyorum

yaaa ben bu bakımdan hiç düşünmemiştim kafam karıştı şimdi ki bu huyunu biliyodum :105:

Geçmiş olsun kim hasta? :26:
Canim kayinvaldem hasta
Sağol abla valla sana takıma ilk girdiğinden beri çok kanım ısındı çok sıcak kanlısın her eve senden bi tane lazım gerçekten
Banu ablam bitane sanki boyle banada kapi komsum sirini evladini emanet edebilecegin bi derdin oldugunda bi kahve esliginde icini dokecegim bir dost gibi geli
Ablam Allah razi olsun dun hastaneden gelince ustunu cikarirken komsumda fatma teyze cok iyi gelinin var dedi zaten surekli dua der kaynanacigim.ablam iyi olmak guzel sey insani huZur iyi enerji veririr yuregininAllahin sende razi oldugunu hisseddirir gecmisi unutmamak kisilerin en kucuk hatalarinda intikam almak acikcasi kotuluk insani sadece kendine zarar verir enerjisini goturur kalbini karartir oyuzden ablam iyi olmak daha iyi be

Dileğin kayınvalidesi hastaymış Büşracımm

Gunaydin diyetdaslarim uyudum da uyudum nasil iyi geldi annemde iyi cok sukur her sey yolunda benim sporum disinda yapamadim uc gundurdunde kahvaltidan gece 12 kadar bisey yemedim eve gelince yedim pilavla yesil fasulye insallah kilo olarak donmez

Çok geçmiş olsun. BDV'de takılmaktan kayınvalidesini seven gelinler olduğunu unutmuşum resmen :26:

Ama o kadarcık etle de doyamam ki tadı damağımda kalır
canım bende öyleydim ama kendini doyacağına inandırman lazım

ayy Dilek ablacım inan bende öyle olsun istiyorum böyle kayınvalidem bana dua etsin falan. inşallah Mevlam gönlüme göre verir bu arada çok geçmiş olsun senin adına da çok sevindim ne güzel ki annen gibi seviyosun belli ki

Gozdecigim o konuda bende muzdaribim ayy benimkine bisiler oldu afedersiniz cok memnundu kilomdan su aralar deli ediyir beni
Yani dun cileden cikardi hergun salata yesinde akli basina geksin valla gicik etti ya cok kirildim

Dojtircum bende ortadakini secerdim protein tok tutuyor sebzede iyi ama ikisininde ortasi lazim az et az sebze secenegi yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…