canım bende öyleydim ama kendini doyacağına inandırman lazım
ayy Dilek ablacım inan bende öyle olsun istiyorum böyle kayınvalidem bana dua etsin falan. inşallah Mevlam gönlüme göre verirbu arada çok geçmiş olsun senin adına da çok sevindim ne güzel ki annen gibi seviyosun belli ki
Gunaydin diyetdaslarim uyudum da uyudum nasil iyi geldi annemde iyi cok sukur her sey yolunda benim sporum disinda yapamadim uc gundurdunde kahvaltidan gece 12 kadar bisey yemedim eve gelince yedim pilavla yesil fasulye insallah kilo olarak donmez
ay bende ne mutlu ne de üzgünken duruyo bu boğazAy bacisi sevgilimi yaptin kendine umarim mutlu olunca istahi kesilenlerdensindir
ya kaptanım inan o şekilde düşünmemiştim, bende kırılgan bi insanım ya öyleyse vallahi çok zorGozdecigim o konuda bende muzdaribim ayy benimkine bisiler oldu afedersiniz cok memnundu kilomdan su aralar deli ediyir beni
Yani dun cileden cikardi hergun salata yesinde akli basina geksin valla gicik etti ya cok kirildim
Dojtircum bende ortadakini secerdim protein tok tutuyor sebzede iyi ama ikisininde ortasi lazim az et az sebze secenegi yok mu
Okadarda degil anam gibi sevmiyimasil benim yuregimi fethettigi tarafa yasli ve muthac olusu 77 yasinda akli satti yerindedir saglikliyken gezer dolasir ama hasta oluca cokuverir
Oan sanki kv degil de cocugum gibi olur.ayrica sen benden iyi olurusyn canim isinsirri tatli dil sendede fazlasiylavar
ihihihi bu güzelmişş
şey doktorum biraz o zor bi durum haklısın, ama onun o huyunu da yenicem sanırım. bizim aile kilo almaya çok müsait bilmiyorum nasıl olucak ama daha üniversitem var benim o yüzden ozamana kadar mevlam hayırlı yolunu gösterir zaten öyle umuyorum
yaaa ben bu bakımdan hiç düşünmemiştim kafam karıştı şimdi ki bu huyunu biliyodum:105:
ah bu erkekler.ablamın az zamanı kaldı aslında.bundan sonra 1 seneleri kaldı dönecekler.dönmeden cok isterdim ama bana ütopya gibi geliyor.en son 2 cocuk birde karnımda ankaraya gittim yanlız.töbe ettim.hamile olmanın verdiği bir kısıttlama vardı ama yinede küçük cocukla zor.benimkiler cok yaramaz değiller sadece yaşları cok küçük sayıları fazlaama hiççç pişman değilim hiçbirine.
valla öyle ablacım ya. cumartesi günü 3 saat uyuyp sabah 7de uyanıp tekrardan düştüm yollara. uykusuzluktan şuan kafam allak bullakama yinede şuan mutluyum huzurluyum bittere gelince ablacım bırakamıyorum yahuu bide hani kakao miktarı yüksek olanları yediğimizde fazla olmamak kaydıyla metobolizmamıza yararı olduğunu duymuştum. o yüzdendir ki bahanem bu yani vazgeçemedim :26:
Çok geçmiş olsun. BDV'de takılmaktan kayınvalidesini seven gelinler olduğunu unutmuşum resmen :26:
ya kaptanım inan o şekilde düşünmemiştim, bende kırılgan bi insanım ya öyleyse vallahi çok zorkafam çok karıştı şimdi inanın ve çokta değer veriyorum benm için kıymetlidir. bu konuyu enine boyuna bi düşünmek lazım sanırım doktorumun dedği gibi hastalığı sağlığı var birsürü şey. ama bunları konşmam içinde erken sanırım ne yapsam bilemedim :26:
şekilci değilde huy olarak çok kilolu insanların yaptğı yemekleri falan yiyemiyomuş . daha en başında olduğumuz için bide hani benim üniversitem var falan falan zaman uzun olduğu için pek takmadım kafaya ama konuşmak lazım haklısınızzcanım benim doktorum haklı çok şekilciyse ve ciddi düşünüyorsan ilerde çok zorlanırsın
bunun evlilik sonrası kilosu var, doğumu var Allah korusun hastalığı var ortada ciddi bişey yokken detaylı düşünmek lazım daha çok gençsin
ben de bıcırığımı çok seviyorum sabahları bi de işe gitme demiyor mu içim acıyor.. babasına da çok düşkün, bazen benden daha çok onu istiyor o zaman da üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum çalıştığım için mi böyle diye.
buarada wc eğitimimiz maşallah bitti sanırım, 3 gecedir kuru kalkıyor maşallah maşallah, dün gece bezlemedim 2 kere wcye kaldırdım..çokşükür zor bi aşamayı bitirdik gibi.. sen 3 yaşındakini alıştırdın mı doktorcum?
anladım canım sevince bırakamıyor insan sanırım ben de tatlı çok severim ama illa çikolata değil, ama çokşükür karatay o tatlı sevgimi kırdı biraz:) bi de tam uygulasam hiç kalmayacak da arada bozuyorum işte o zaman geri dönüyor isteğim, ben de iradeli davranıp yenmeye çalışıyorum o isteği.
ben kakaoyu süte katıp içme taraftarıyım kakao hakkatten faydalı çünkü..
neden BDV'de takılıyorsun ki :26: bence kötü şeyleri okuyup okuyup enerjini kaybedersin öyle. daha 19 yaşındasın, enerji lazım sana..
selam kızlar
2 dlm tambugday ekmek,1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, tuzsuz lorla kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim
öğlende 1 bardak kefirimi içip hastaneye gidicem bugun kan vericem yarın kontrolum var
ne kadar dikkat etsemde bugun yuzumun dolgunlaştıgını hissediyorum dudaklarım botokslu gibi doldunapalım olacak artık okadar
canım elbette ilk zamanlar fiziki görünüş önemlidir, hiçkimse ben önem vermem diyemez, en azından ilk anda kendine yakıştırma durumu var..
ama evlendikten sonra bunlar devam ederse hoş olmaz tabi..
görümcemin eşi kendisinden çok uzun, evlenmeden önce boyu dert etmedi, ama şimdi kıza sürekli saç rengini değiştirtiyor, kilo ver falan diyor, hoş değil bunlar.. ben olsam kırılırdım..benim eşim nasıl istersen öyle ol ben her halinle seviyorum der o bile yeter bana
selam kızlar
2 dlm tambugday ekmek,1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, tuzsuz lorla kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim
öğlende 1 bardak kefirimi içip hastaneye gidicem bugun kan vericem yarın kontrolum var
ne kadar dikkat etsemde bugun yuzumun dolgunlaştıgını hissediyorum dudaklarım botokslu gibi doldunapalım olacak artık okadar
şekilci değilde huy olarak çok kilolu insanların yaptğı yemekleri falan yiyemiyomuş . daha en başında olduğumuz için bide hani benim üniversitem var falan falan zaman uzun olduğu için pek takmadım kafaya ama konuşmak lazım haklısınızz
aynen yani bide çikolata isteği gelince nrmal yemek yerine bitter tercih etmek bana daha masum geliyo kötünün iyisi gibi
bu arada BDV ne yahu ben bilmyorum :26:
Ayy bluecum benimkide derdi hatta cok zayif olmamdanda hoslanmiyir gecen yaz kemiklerin batiyir derdibilmiyorum dun ben biraz kizdim kna onun icin mi dedi ama takti dun bana ama gorur o g u nunu el mi yaman ayfer cadisi mi
sen sağlığına kavuşta gerisi hallolur Gülşah ablacımmselam kızlar
canım elbette ilk zamanlar fiziki görünüş önemlidir, hiçkimse ben önem vermem diyemez, en azından ilk anda kendine yakıştırma durumu var..
ama evlendikten sonra bunlar devam ederse hoş olmaz tabi..
görümcemin eşi kendisinden çok uzun, evlenmeden önce boyu dert etmedi, ama şimdi kıza sürekli saç rengini değiştirtiyor, kilo ver falan diyor, hoş değil bunlar.. ben olsam kırılırdım..benim eşim nasıl istersen öyle ol ben her halinle seviyorum der o bile yeter bana
evet canım yarın sorucam, en azından bitkisel biseyler alsam zararı olurmu diyeCanim doktoruna sorsanda odem icin birseyler verse ben kahve ve su atiyor diye biliyorum ama belki onun inerecegi baska birseyde olabilir
canım ilaçlar mı şişlik yapıyor? yediğin ekmeği vs minimuma düşür, ekmek karbonhidrat su tutuyor vücutta..
hep soruyorum ama araya kaynıyor hastalığını bi türlü öğrenemedim canım ben kusura bakma :26: nasılsın şimdi, hastaneden çıktın evdemisin?
helal olsun kaptanıııımmmmAyy bluecum benimkide derdi hatta cok zayif olmamdanda hoslanmiyir gecen yaz kemiklerin batiyir derdibilmiyorum dun ben biraz kizdim kna onun icin mi dedi ama takti dun bana ama gorur o g u nunu el mi yaman ayfer cadisi mi
sanırım bir derdim var diye bir başlık var kkda, onu söylüyor, öyle tahmin ettim ben..
sayfaları incelerken görmüştüm de, hele kv görümce şu bu konularını insan anlatınca iyi gelmiyor daha kötü oluyor, neticede herkesin bir şekilde sıkıntısı oluyor bu konularda, ama anlatmak iyi olmuyor bence...
noldu kız ne dedisen de ona de, yok mu kilosu
aynen öyle haklısın, şuan göze batmayan şeyler sonradan göze batar bunu iyi biliyorum. bende kırılırım yani hatta şuan kırıldım sanırım böyle içimden bişey gitti. insan olduğu gibi sevmeli zaten olmasını istediği gibi değil , ki zaten bizde kendimize yakıştırmadığımız bişeyi sürdürmeyiz bunun için burda uğraşıyoruz. neyse bunları yanındayken konuşsam sanırım iyi olcak. ama çok teşekkürler gerçekten sana da doktoruma da kaptanımada, benim şuan düşünmediğimi düşündünüz. hepinizi çok seviyorumm
BDV bir derdim var topigiymis gizdecim ay hic bolmiyidum merve demisto bi baktim yasamdan sigudum valla
Busra bu yasta ne isin var kiz senin oyle topiklerde hayat guzwl bisver herkesin serdi var rabbim dua etme.izi istemese dert vermez sukrrtmemizi istemese dert vermez cok kotu kvler disinda ben geriye kalsn durumun karsilikli olduguna inaniyieum kisi kisinin aynasidir
Benim fijrim sana kotuluk etsede bir sans daha vereceksin ki utanip iyiligi secer belki
Girmeyin oyle topiclere insanda yasama hevei birakmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?