Eşleştirmeler
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*68,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)*67,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*89,4[/TD]
[TD]Sindi (nura)*81,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim (ayfer )*63,3[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *78[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*77[/TD]
[TD]lÖzge Beril(lisbeth93)* 81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *53.9[/TD]
[TD]neslihan *83,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebruli hayat *73[/TD]
[TD]tekaşkım * 68,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *78,1[/TD]
[TD]Feride *78,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1150705
eşleştirmeler derken? yani tekşkım benim rakibimmi oluyor:18:
Tartilamadim canim. Sabah 6.50 de kalktim o da atkadas aadim ben taksiye bindim seni almaya geliyorum diye. Bende daha erken diyodum. Alarmi 7.10 a kurmusum. Benim ucak 7.50 de :) apar topar 10 dk da ciktim. Bide hala wc ye giremedim. Bgn sadce sabah sut ictim kahvaltida cekilsem olur. Wc ye girsem. Olmadi yarina ogrenicez sonuclari
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cikarsin canim inşallah kayisili form icvalla morel bozmayim ama bizde bitane vardı hicte ise yaramadi o tabletler binayi toptan ilacladilarda gitti
Hadi bakalım güzel kilolar verdirsin
İnşallah bitanem . Duayla oluyor hersey rabbim buyuk
Kelebek hadi toparlan bakalim yeter zaman kaybettigin
Amin canım sizede
Bana yasak yesilvay dogumdan sonra alirim bi bardak inşallah
Geldim ablam geldim
Tekrar hg canım
Yanlislarinj biliyorsun zaten
Ayrica konfleksi pdk tavsiye etmem vabuk aciktiriyif bence düzenli sabah kahvaltisi yap yaninada meyve cig kuruyemis ve ayran sut tarzi birssyler al derim
Zamanla duzelecek hersey
merhaba çok memnun oldum, mutlu oldum tşk ederim...
Günaydın kızçeler..
ilk günden fire vermek istemezdim fakat 2 gündür giremiyorum malum düğün sezonu başlamış bulunmakta kusra bakmayiniz.
cumartesi kahvaltı
yarım gözlemeyle birlikte domates ve beyaz peynir
öğle yarım gözleme
akşam 8 patates püresi ve tavuk ızgara
pazar ne yemedim ki
sabah 3 dilim tam buğday ekmek 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir roka salatası
öğle 1 tabak bulgur pilavı ve 1 kase cacık
akşam 5 kahvalti
pazartesi şuan iş yerindeyim bugün evden bişey getiremedim dışardan pohaça almak durumunda kaldım.:18:
2 bardak çay 1 bardak yeşil çay
şimdi 2 minik pohaça çayla birlikte
acıkıncada diğer iki pohaçayı yıyeceğim. yarından itibaren kornfleks ve yoğurt getiricem.
akşam 8 gibi evde oluyorum 9 dada yürüyüşa çıkmak istiyorum inşallah...
günlük min. 1.5-2 lt. suyum var bu arada ve şeker kullanmiyorum.
ayrıca günlük bildirim gerekiyor değilmi. hafta sonu giremediğim için yazamadım fakat bunda sonra elimden geldiğince dikkat edeceğim.
tatilde ve sonrasında yeşil çaydan koptum farkettimde eksikliğini hissediyorum.daha enerjik oluyor insan.hemennn aldım yanıma isteyen varmı?
blue ne zaman dönüyordu.
nilyannn canım ya ben seninle tam iletişim kuramadım.kısaca kendin hakkında özet gecermisin?
erikcim güzel sonuclarını bekliyoruz.
patates püresi gözleme poğaça bunlarla vedalaşıyoruz cnm benimmm bunun yerine sağlıklı besleniyoruz kuzummm günlük toptan bildirirsen menülerine zamanında müdahale ederiz cnm benim spora başlarsan harika olurrilk günden ceza versekmi tavamı gelse bilemedim şirinemm:26:
Tabiki gecerim canim. Adin ayca. Izmirliyim. Ama is acabi haftaici istanbulda oluyorum hep. Bil. Muhesisiyim. 1.80 boyundayim. 89.4 kiloyum hedef 70 :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
farkındayım hamur işleri çıkacak
ceza mıııvallahi isterim ben bişey gerek
erikcim bende kesin virus var.bundan önce 3 takım da bulundum.ilkinde benle beraber 3 mü yalan olmasın 4 mü kişi hamile olarak toptan ayrıldık.2.sinde uzun yıllar hamile kalamayan biri vardı takımda o hamile kaldı sonra ben sonra ablam.şimdide sen.Allah tamamnıa erdirsin benide korusun.2 gündür midem bulanıyor aklıma bilenem getirmek istemiyorum,regl alametleriyle avunuyorum.zaten benim bulantı gebe olsamda hemen başlamaz.
ay banucum yeter ne kelime artar bile.öğle arası eve bi gittim büyük kızda tatilde ya babaları kafayı yemek üzere.birini uyutmuş öbürünü lazımlığa oturtmus diğeri ben parka gitmekistiorum dye mızlıyor.ay Allahım umarım en kısa zamanda güzel bir işe girerde bizde düzen kurarız.seni bütün bebiş isteyen topiclere götürmek lazım o zaman canımcımmm bereketli geliyorsunnnama sana yeter bence allah bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bitanemmm
ay banucum yeter ne kelime artar bile.öğle arası eve bi gittim büyük kızda tatilde ya babaları kafayı yemek üzere.birini uyutmuş öbürünü lazımlığa oturtmus diğeri ben parka gitmekistiorum dye mızlıyor.ay Allahım umarım en kısa zamanda güzel bir işe girerde bizde düzen kurarız.
ebrulicim insan yerken farkına varmıyorda yazarken farkına varıyor.o minik pohacalar varya zehir zehir.onun yerine tabak tabak yiyebilcegin seni tok tutacak vicdanını rahat ettirecek üstüne inceltecek şeylere yönel sen.
istediysennnnn ceza vermek kolay cnmmmmm 25 dk ip atlamayla başlayalımmı ne dersinnn günlük sporuna ek olarak tabikiii
haklısın canım..
offf sert bi başlangıç oldu ipim yok edinmem lazım önce.. 10 mekik önersempazarlık olmazmış adil dükkanda ama
her pazarlıkta sayı artar kuzummmpeki 100 mekik olsun
haklısın canım..
kızlar, 1. takımdan geldim, bizim oralar çok ıssız :) nasılsınız?
hoşgeldin cnmmmm neresi kalabalıksa oraya at kendini tatlımmbiz iyiyiz şükür sen nasılsınn
EL insaf el sabailk günden 100 yapamasamda yapmaya çalışacağım
yarım mekikle başlarsın kuzummmm yokmu artıran itiraz etmişşş
Selam,ben de 8. takımdan geliyorum.Yanlış okumadıysam herkesin kardeş takımdan bir rakibi var öyle mi?
slm sevilcim hoşgeldinnnn henüz uğrayamadım 8, takıma nasılsınevet 3, ve 6, takım arasında herkesin bir reakibi var cnm
haklısın canım..
yarım mekikle başlarsın kuzummmm yokmu artıran itiraz etmişşş/QUOTE]
anaaa... kimmiş o itiraz eden densiz bakim
Selam h.geldin heryerde aynı durum söz konusu. Halbuki yaz geldi millet hala harıl harıl kilo vermeye çalışıyor olmalıydıkızlar, 1. takımdan geldim, bizim oralar çok ıssız :) nasılsınız?
haklısın canım..
offf sert bi başlangıç oldu ipim yok edinmem lazım önce.. 10 mekik önersempazarlık olmazmış adil dükkanda ama
Aaa olmazYediklerinin yanında 10 mekik hiç bir şey. Yediklerini ne kadar zamanda yaktığını araştıralım istersen
Kaçamakların nelerdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?