Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

eşleştirmeler derken? yani tekşkım benim rakibimmi oluyor:18:

eşleştirmeler derken? yani tekşkım benim rakibimmi oluyor:18:

evet cnm 6, takım ve 3, takım arasında eşleştirme yapıyoruz tatlı bir rekabet ve motivasyon oluyor inş sende menun kalırsın

yarını bekleriz o zaman cnmmm

hoşgeldin şirinemmmm nasıl durumm nasılmış yaramza sağlıklı dimi

merhaba çok memnun oldum, mutlu oldum tşk ederim...

ende memnun oldum tatlımmm

patates püresi gözleme poğaça bunlarla vedalaşıyoruz cnm benimmm bunun yerine sağlıklı besleniyoruz kuzummm günlük toptan bildirirsen menülerine zamanında müdahale ederiz cnm benim spora başlarsan harika olurr ilk günden ceza versekmi tavamı gelse bilemedim şirinemm:26:

Tabiki gecerim canim. Adin ayca. Izmirliyim. Ama is acabi haftaici istanbulda oluyorum hep. Bil. Muhesisiyim. 1.80 boyundayim. 89.4 kiloyum hedef 70 :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

farkındayım hamur işleri çıkacak

ceza mııı vallahi isterim ben bişey gerek

Tabiki gecerim canim. Adin ayca. Izmirliyim. Ama is acabi haftaici istanbulda oluyorum hep. Bil. Muhesisiyim. 1.80 boyundayim. 89.4 kiloyum hedef 70 :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

memnun oldum canım.maşallah boyuna.sen bekardın değil mi sakın topuklu giyme

erikcim bende kesin virus var.bundan önce 3 takım da bulundum.ilkinde benle beraber 3 mü yalan olmasın 4 mü kişi hamile olarak toptan ayrıldık.2.sinde uzun yıllar hamile kalamayan biri vardı takımda o hamile kaldı sonra ben sonra ablam.şimdide sen.Allah tamamnıa erdirsin benide korusun.2 gündür midem bulanıyor aklıma bilenem getirmek istemiyorum,regl alametleriyle avunuyorum.zaten benim bulantı gebe olsamda hemen başlamaz.

ebrulicim insan yerken farkına varmıyorda yazarken farkına varıyor.o minik pohacalar varya zehir zehir.onun yerine tabak tabak yiyebilcegin seni tok tutacak vicdanını rahat ettirecek üstüne inceltecek şeylere yönel sen.

seni bütün bebiş isteyen topiclere götürmek lazım o zaman canımcımmm bereketli geliyorsunnn ama sana yeter bence allah bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bitanemmm

seni bütün bebiş isteyen topiclere götürmek lazım o zaman canımcımmm bereketli geliyorsunnn ama sana yeter bence allah bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bitanemmm
ay banucum yeter ne kelime artar bile.öğle arası eve bi gittim büyük kızda tatilde ya babaları kafayı yemek üzere.birini uyutmuş öbürünü lazımlığa oturtmus diğeri ben parka gitmekistiorum dye mızlıyor.ay Allahım umarım en kısa zamanda güzel bir işe girerde bizde düzen kurarız.

eniştenin işi zor desene allah yardım etsin inş en kısa zamand aişe girer sen de yardımcı alırsın cnm biraz nefes alırsınız ikinizde düzen gelir

ebrulicim insan yerken farkına varmıyorda yazarken farkına varıyor.o minik pohacalar varya zehir zehir.onun yerine tabak tabak yiyebilcegin seni tok tutacak vicdanını rahat ettirecek üstüne inceltecek şeylere yönel sen.

haklısın canım..

istediysennnnn ceza vermek kolay cnmmmmm 25 dk ip atlamayla başlayalımmı ne dersinnn günlük sporuna ek olarak tabikiii

offf sert bi başlangıç oldu ipim yok edinmem lazım önce.. 10 mekik önersem pazarlık olmazmış adil dükkanda ama

kızlar, 1. takımdan geldim, bizim oralar çok ıssız :) nasılsınız?
Selam h.geldin heryerde aynı durum söz konusu. Halbuki yaz geldi millet hala harıl harıl kilo vermeye çalışıyor olmalıydı

haklısın canım..

offf sert bi başlangıç oldu ipim yok edinmem lazım önce.. 10 mekik önersem pazarlık olmazmış adil dükkanda ama

Aaa olmaz Yediklerinin yanında 10 mekik hiç bir şey. Yediklerini ne kadar zamanda yaktığını araştıralım istersen
Kaçamakların nelerdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…