Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaçamak mıı?? çok masum oldu galiba

pohaça gözleme

1 Porsiyon (200gr) Gözleme • (Alınan Kalori) 571 kcal
1 Adet Poğaça (Sade) • (Alınan Kalori)180 kcal
alınan toplam kalori :751

1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) • (Yakılan Kalori)10 kcal

Yediklerini yakmak için 75 dakika boyunca mekik çekmelisin. Birde yediklerin kaşarlı patatesli falansa düşünmek istemeyebilirsin.

Yediklerini tam anlamuyla yakmak için diğer alternatif 2,5 Saat yürüyüş
1 saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) • (Yakılan Kalori) 300 kcal

eee kaçamak yaparken bir daha düşün. Banu abla insaflı davrandı

Bu arada kaçamağın bedelini şöyle söyliyim. Ortalam diyette 1200-1500 kalori alınıyor. Sen bunlarla yemen gerekeni yemişsin zaten. Akşama kadar aç kalman lazım

hepsini bugün yemedim.. sabah öğle 4 pohaça

hu huuuuu

kızlar nerdesiniz yahuu

yarın bütün gün hastanedeyim bide yetmezmiş gibi akşama misafir var bende yemekelrimi yaptım bugunden

menümüde yazıp kaçayım kimsecikler yok

kahvaltı
1 haş yumurta
1 dlm ekmek
4 çeri domates, salatalık
1 çatal peynir, 5 zeytin

öğle
1 kase yoğurt, yarım avuç çiğ kuruyemiş

ara
5 dlm karpuz

akşam
4 yk menemen
1 dlm ekmek

1 saat yürüyüş
1,5 lt su yatana kadar içerim daha
1 kupa kiraz saplı form çay

:heyyy biz geldik
Kesemiz 3mmmden 9 mm ulasmis kan almadi pazartesi kontrol var
Ve raporluyum saliya kadar ki fark etmez maaiile isi birakmami soyluyor buyuk ihtimal basjniza bela olacağım
Nerde bu mjllet bakiyim
Yarin sabah iatima var bitti artik yatis vakti
Ebruli sen cezaya ituraz mi ettin 20 ziplamada kaptanindan gelsin
Eki Görüntüle 1159174 bak bu piramitte sen bul yanlisini
Pogaca gözleme havada ucusmus bugun patlayana kadar ye herseyi cunku yarin saglikli bir yasama adim atiyorsun canim

Gulsahim kolay gelsin

Yaseminim viruslerini yay sira gjlsahimda allahin izniyle

Eda yine Süperstar sjn

Edacım supersınnnn

hosgeldınız kaptanım. bebısımız mercımek tanesı kadar oldu mu sımdı buyumeye basladı mı

Bugunku menumu yazıyım barı zaten mesaıde yıyemıyorum artık.
Kotu bır menu oldu ama ıstanbula gel ucak fazlı mesaı faslı daha ıyısını yapamadım

Sabah: (10.00) 1 kutu sut

Oglen : 6 kofte ,1 kasık pure , 2 tane sarma ( cok canım cektı dayanamadım )

aksam (17.00) 1 tane yesıl elma , 1 actıva

sıvılar : 2,5 lt su (bunun 1 lıtresı lımonlu)
2 bardak yesıl cay

İyi akşamlar 3, mıntıka

anaaa... kimmiş o itiraz eden densiz bakim

edenmi varmış yoksaaa

Kaçamak mıı?? çok masum oldu galiba

pohaça gözleme

dabi dabiii patates püresini kedimi yedi

ellerine sağlık kuzummmm 751 * 4 4 poğaça yemişşş ayrıca patates püresini de söylememişşşş

hepsini bugün yemedim.. sabah öğle 4 pohaça

bak bak özrü kabahatinden büyükk

hu huuuuu

kızlar nerdesiniz yahuu

yarın bütün gün hastanedeyim bide yetmezmiş gibi akşama misafir var bende yemekelrimi yaptım bugunden

kontrol mü var yine cnmmm yarın sabah psikiyatri kontrolü varmış anneminde yarın yine hastanedeyiz ikimizin ömrü hastahanede geçecek anlaşılan

yarın rahat edersin cnm misafirin yanında yemek olmuyor ellerine sağlık

afiyetolsun cnmmm

hoşgeldinizzzz raporlu olman iyi olmuş cnmmm evde dikkat edersinn bence maaileni dinle

sabah az olmuş cnmmm şartlarını biliyoruz yarın toparlarsınnn afiyetolsun tadımlık yemişsin tatlımmm üstelik öğlen yemişsin sorun yokk akşamda az olmuş cnm acıkırsın gibime geliyor:44:

yeni üyeyi davet ettim Ayçacımmm birini kaçırmışız

Kacırmıs mıyız yarın toparlarım canım. Sabah kahvaltısını kacırınca sut iç daha iyi olur demıstın bende oyle yaptım canım. Aksamda sımdılık acıkmadım. Zaten gıder gıtmezde yatıcam acıkmadan haledıcem ins

kaçırmışsın derken az yemeni kastettim tatlımmm ama hiç yememektense veya zarrlı şeyler yemektense doğru seçim yapmışsın cnm benim

Oleyy büyümüş mercimekk 😄😄
Amin cnm inşşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamlar
ben 6. takima yeni katildim bu hafta biz ikimiz eslesmisiz bir selam veriyyim dedim

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende akşamki menümü söyliyim.
5kaşık Menemen
1şekersiz çay
2dilim ekmek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5kaşık Menemen
1şekersiz çay
2dilim ekmek

Hosgeldın citygirl . Ben ayca . İzmirliyim. 1.80 boyundayım 3 haftadır burdayım 4,6 kilo verdim ( ben ilk katıldığımda kim kac kilo verdi ne kadardır burda diye merak etmiştim ondan soyledım ) Sende kendınden bahseder misin bizi birazcık. Bu arada 6. takı kardeş takımımız. aynı zamanda rakibelerimizde var orda herkesın 1 tane . O yuzden sende Mutlaka ugrayıp tanısmalısın.

5kaşık Menemen
1şekersiz çay
2dilim ekmek

slm canım hoşgeldin aramıza öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmelisin bitanemm şu anki kilonu ve hedef kilonu yazmalıısın kkayıtlar için cnm menülerini gün sonunda veya ertesi gün toplu olarak yazarsan yorumlamamız daha kolay olur akşam menemen çok ekmek yediriyor malesef akşamları ekmek yememeye çalış cnm afiyetolsun tekrar hoşgeldin birlikte hedefine en kısa sürede ulaşacaksın inş amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek

Merhaba kızlar :) bende artık aranızdayım :)Boyum 160 yaşım 22 kilom 68 okulu daha yeni bitirdim .Şimdi hedef kiloları vermek :) sizlerinde yardımıyla vericem inş:) bugün itibariyle hem diet hem spora bşladım :) dahi bakalım hayırlı olsun :)

Merhaba canımmm hoşgeldinnnn hayırlı olsun inş güzel bir işe girersim emeklerinin karşılığını alırsın cnmm

ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bizimlesin cnmm hedef kilonu da belirtmelisin kayıtlar için bitanemm sağlıklı ve kalıcı olarak kilolara bye diyeceğiz inş kaptanımız eriğim gelince gerekli açıklamaları da yapacaktır tatlım hoşgeldin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…