Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba tanıştığıma memnun oldum bende Büşra. 1.65 boyundayım 68 kiloyum ve hedef kilom 55. Tebrik ederim verdiğin kilolar için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba öncelikle ilk sayfadaki kuralları okudum tabii kabul ediyorum. Şuanki kilom 68 ve hedef kilom 55. Önerilerin için teşekkür ederim.

Merhaba tanıştığıma memnun oldum bende Büşra. 1.65 boyundayım 68 kiloyum ve hedef kilom 55. Tebrik ederim verdiğin kilolar için

Merhaba öncelikle ilk sayfadaki kuralları okudum tabii kabul ediyorum. Şuanki kilom 68 ve hedef kilom 55. Önerilerin için teşekkür ederim.

Ben de Banu cnmm 3, takımdan mezun oldum 6, takımın kaptanıyım kardeş takımız tşk ederim cnm sen de hedefine ulaşacaksın inş biraz dikkat biraz spor biraz azim başarıyı getirecek kabul ettiğine göre günlük yediğin içtiğin herşeyi yaptığın sporları gün sonunda veya ertesi gün yazmalısın bitanem
2 hafta deneme süren var paylaşımın katılımın yeterli olursa kaptanımız ilk hafta da listeye alabilir başarılar cnmm

Böyle aç kalmıyomusun cnm dayanabiliyomusun?

Hosgeldin canım inşallah bol nol kilo verdiririz sana
Hosgeldin canim yardim ne kelime biz burda bir aileyiz
bak hala burda kapa gözünü bakimmm
ayca yemissin fircayi
selamlar
ben 6. takima yeni katildim bu hafta biz ikimiz eslesmisiz bir selam veriyyim dedim
Hosgeldjn canim hayirli ugurlu olsun
Oleyy büyümüş mercimekk 😄😄
Amin cnm inşşş
Evet tryzesi büyümus galiba ptesi netlesecek herrsey rabbime emanet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr civanim modundayuz heoimiz
Ablam takımı bos birakmiyorsun allah razi olsun
Ailemi dinlryecegim chnku bebisimidusunmek zorundayim

Edacım supersınnnn

hosgeldınız kaptanım. bebısımız mercımek tanesı kadar oldu mu sımdı buyumeye basladı mı

Hosbuldum canjm
Aycam leylegi geçtin bi oraya uc bi buraya ahada yazıyorum sen kocayi havada bulacaksın
Artik enistemiz pilit mu olur bilemem
Menun az ama sebebi var zaten
Evet mercimek kadar

Gunaydin kizlar. Sonunda tartildim. 89.9 ciktim. Neden boyle oldu anlamadim ben dun cok az yemistim vucut kitlifa mi gecti ama 1 gunde gecer mi. Acaba detoksum neden yaramadi.anlamadim ben allahtan haftanin basindayiz. Toplucam ve hedefime ulasicam

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Oyyy kocaman olmaya baslamis ya :) cidden ahsenim kocayi havada bulcam herhalde :) bi pilotta fena olmaz hani :) olmadi bende thy basvururum pilotluk icin dahada olmazsa hostes artik bol bol gezeriz. Gecen bende dedim sirket gece bekciligine almali beni. thy hosteslige alsa part time oldu iste. Zaten surekli mesaiye kaliyorum. Bide surekli ucuyorum.

Yedim ahsenim valla. Kopamadim sizden. Bil. Sirkete biraktim girmiyim diye. Otele gittim telefondan devam :) buarada 1 gunde kac gun kurusu yememiz lazim acaba ?

Dogum gunununuz kutlu olsun canlarim. Yeni yasinizda gonlunuzden gecenlerin hepsi olur ins. :)

Böyle aç kalmıyomusun cnm dayanabiliyomusun?

Meraba canim. Hosgeldin ailemize :) ben ayca. Ailemizin en pufu sanirim :) kacirdim mi bilmiyorum ama sende kendinden biraz bahseder misin? Normalde cok guzel yiyorum saglikli saglikli karay hocamizi inliyorum. Ama banucumda aciklamis ucak yolculugum ve mesaim oldugu icin cok kotu oldu menum. Cezayi hak ettim ama bu kadar yemege nasil ceza verirlir bilemedim kendime :) sabah kotu beslenmiyim doye sutle fln gecistirdim. Gerci gun boyu hic aclik hisetmedim ama belkide is stresi midemi dusunmemisimdir bilemedim.

Güzel menü

Çook kötü bir menü aç kalmışsın ve pure sarma olmamış.

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende akşamki menümü söyliyim.
5kaşık Menemen
1şekersiz çay
2dilim ekmek

Hoşgeldin aramıza ben Eda. Menülerimi günlük paylaşıyoruz aksi halde tam takip edemeyiz canım

Merhaba hoşgeldin Ben eda.
Merak etme gidecek hepsi

Dünkü menüm;

Sabah 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates

ara: 1 dilim ananas

öğle:
avuc içi kadar köfte
salata
1 yk yoğurt
1dilim ekmek

akşam:
salata
1 dilim ekmek

su: 2,5 litre
çay : 2 kupa
1 sade soda

edacım saolasın canım.
menün harika bende yazacamda korkuyorum.
sabah zerdecallı çörek otlu keten tohumlu yogurt

ara:1 yeşil elma

öğle:salata yogurt
yeşil fasulye 1 kepçe

ara:hatırlamıyorum

akşam:
kıymalı menemen
2dilim ekmek(cok oldu biliyorum tam bir savas halinde yemek yedik dün akşam o arada kaçırdım.)

işte bundan sonra olan oldu regl etkisiylemi bir tatlı krizi
2 kuru kayısı yedim kesmedi
bol ayran içtim banamısın demedi
2 küçük nektarin yedim

en sonunda 1çay kaşığı çiko yedim huzura erdimmi ermedim ama ne yazıkki yedim.

evet cezamı alayım.

ama edacım menünü gördüm bendeeee geliyom.

2 gün önce antibiyotiğe başladım biraz ağır cinsinden kadınsal meseleler hep bu ria yüzünden o beni cok fena yaptı kestim. fitil kullanmaktanda nefret ediyorum.küçükken bi tabir vardı şuursuz pokemon aynı öyle oldum.midem başım bütün kaslarım.hastaları anlamam için başıma herşey geliyor tecrübe ediyorum tek tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…