- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
2 gün önce antibiyotiğe başladım biraz ağır cinsinden kadınsal meseleler hep bu ria yüzünden o beni cok fena yaptı kestim. fitil kullanmaktanda nefret ediyorum.küçükken bi tabir vardı şuursuz pokemon aynı öyle oldum.midem başım bütün kaslarım.hastaları anlamam için başıma herşey geliyor tecrübe ediyorum tek tek.
canım benim eğer kalıcı kilo vermek ve sağlıklı yaşamak istiyorsan daha düzenli beslenmelisin.kahvaltını en gec 10 yapman lazım.süt ürünlerini sebze yemen lazım.erikcim ve banucum besin piramidi eklemişti geçmişten bakabilirsin.Günaydın..
doğum gününüz kutlu olsun torunlarınınzı okşayınız inşallah..
evettt nerden başlasam bilemedim :) dün akşam eve gidince yürüyüşe çıkıcam demiştim çıkamadım eve varmam 8.5 haa dinleneyim 10 oldu. ama mekikler tamam 100 yarım mekik en azından dedim cezayı bari yapim
bugün kahvaltı yok yeşil çay, çay ve su içiyorum. zaten kahvaltı yapayım demem 12 olacak öğle için de 1 kase yoğurt getirdim. kornfleks (mısır gevreği) getirdim. akşamda Allah kerim :) bugün aslında daha çok kendimi denicem bakalım acıkacakmıyım.
erken gidicem bugün inş. yürüyüşü hayata geçiricem..
birde birşey vardı tam hatırlamıyorum yıllar önce tv de görmüştüm hatta ebru şallı göstermişti. kuru baklagiller (yeşil mercimek, nohut, buğday, fasulye ama fasulye koymam ben) 1 er bardak haşlanıyordu karıştırıp, dilediğinizce baharatlndırıp yoğurtla yeniliyordu. bunu hamile olanlarda tüketebiliyor kilo aldırmayıp besin değeri yüksek denmişti. vallahi tam hatırlıyorum desem yallan olur. ben hani birşeyi çok yediğimde sıkılan biri değilim yeter ki damak tadıma uysun zevk alayım. 1 er bardaktan dünya olur. haşlasam şöyle pul biber, nane, karabiber, az da tuz,kimyon birde çok az yag gezdirsek salata şeklinde maydanozda güzel olur yoğurtda eklesem hem işe getiririm akşam yerim bikaç gün yerim onu benama asıl soru şu kilo aldırmıyor fakat kilo verdirir mi acep??
saolasın canım benim.geçmiş olsun kelebek..
bu kız çok tava dev görecek ama hizaya gelecek gibi geliyor Eki Görüntüle 1159696 Eki Görüntüle 1159698Günaydın..
doğum gününüz kutlu olsun torunlarınınzı okşayınız inşallah..
evettt nerden başlasam bilemedim :) dün akşam eve gidince yürüyüşe çıkıcam demiştim çıkamadım eve varmam 8.5 haa dinleneyim 10 oldu. ama mekikler tamam 100 yarım mekik en azından dedim cezayı bari yapim
bugün kahvaltı yok yeşil çay, çay ve su içiyorum. zaten kahvaltı yapayım demem 12 olacak öğle için de 1 kase yoğurt getirdim. kornfleks (mısır gevreği) getirdim. akşamda Allah kerim :) bugün aslında daha çok kendimi denicem bakalım acıkacakmıyım.
erken gidicem bugün inş. yürüyüşü hayata geçiricem..
birde birşey vardı tam hatırlamıyorum yıllar önce tv de görmüştüm hatta ebru şallı göstermişti. kuru baklagiller (yeşil mercimek, nohut, buğday, fasulye ama fasulye koymam ben) 1 er bardak haşlanıyordu karıştırıp, dilediğinizce baharatlndırıp yoğurtla yeniliyordu. bunu hamile olanlarda tüketebiliyor kilo aldırmayıp besin değeri yüksek denmişti. vallahi tam hatırlıyorum desem yallan olur. ben hani birşeyi çok yediğimde sıkılan biri değilim yeter ki damak tadıma uysun zevk alayım. 1 er bardaktan dünya olur. haşlasam şöyle pul biber, nane, karabiber, az da tuz,kimyon birde çok az yag gezdirsek salata şeklinde maydanozda güzel olur yoğurtda eklesem hem işe getiririm akşam yerim bikaç gün yerim onu benama asıl soru şu kilo aldırmıyor fakat kilo verdirir mi acep??
Eki Görüntüle 1159664 banucummm google bizim dogum gününü mü kutluyor bana mı öyle geldi.
60:
kız şuruursuz pokemon dikkat et riada çıkmış rüyanda gerçek olmasın2 gün önce antibiyotiğe başladım biraz ağır cinsinden kadınsal meseleler hep bu ria yüzünden o beni cok fena yaptı kestim. fitil kullanmaktanda nefret ediyorum.küçükken bi tabir vardı şuursuz pokemon aynı öyle oldum.midem başım bütün kaslarım.hastaları anlamam için başıma herşey geliyor tecrübe ediyorum tek tek.
ee koş artık hadi aslında ayran kayısı keserdi ama senin beyninin derinlerindeki çikolata patlamışedacım saolasın canım.
menün harika bende yazacamda korkuyorum.
sabah zerdecallı çörek otlu keten tohumlu yogurt
ara:1 yeşil elma
öğle:salata yogurt
yeşil fasulye 1 kepçe
ara:hatırlamıyorum
akşam:
kıymalı menemen
2dilim ekmek(cok oldu biliyorum tam bir savas halinde yemek yedik dün akşam o arada kaçırdım.)
işte bundan sonra olan oldu regl etkisiylemi bir tatlı krizi
2 kuru kayısı yedim kesmedi
bol ayran içtim banamısın demedi
2 küçük nektarin yedim
en sonunda 1çay kaşığı çiko yedim huzura erdimmi ermedim ama ne yazıkki yedim.
evet cezamı alayım.
ama edacım menünü gördüm bendeeee geliyom.
hooop 50 mekik gelsin benden sana
her zaman ki gibi süper içimden geldi 20 mekikde sen çekDünkü menüm;
Sabah 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates
ara: 1 dilim ananas
öğle:
avuc içi kadar köfte
salata
1 yk yoğurt
1dilim ekmek
akşam:
salata
1 dilim ekmek
su: 2,5 litre
çay : 2 kupa
1 sade soda
canım sabah 2 kayısıYedim ahsenim valla. Kopamadim sizden. Bil. Sirkete biraktim girmiyim diye. Otele gittim telefondan devam :) buarada 1 gunde kac gun kurusu yememiz lazim acaba ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
tartıyı takma karataya devam et herşey güzel olacakGunaydin kizlar. Sonunda tartildim. 89.9 ciktim. Neden boyle oldu anlamadim bendun cok az yemistim vucut kitlifa mi gecti ama 1 gunde gecer mi. Acaba detoksum neden yaramadi.anlamadim ben allahtan haftanin basindayiz. Toplucam ve hedefime ulasicam
ahanda kaptanına iki kez Ahsen dediğin için ve kaptanınınn adı Ayfer olduğu için 50 mekikde sanaOyyy kocaman olmaya baslamis ya :) cidden ahsenim kocayi havada bulcam herhalde :) bi pilotta fena olmaz hani :) olmadi bende thy basvururum pilotluk icin dahada olmazsa hostes artik bol bol gezeriz. Gecen bende dedim sirket gece bekciligine almali beni. thy hosteslige alsa part time oldu iste. Zaten surekli mesaiye kaliyorum. Bide surekli ucuyorum.
banucuğum seninde doğum gününmüş mutlu yıllarr sana sağlıklı sıhatli süprizlerle dolu bir yıl olsun sana
Eki Görüntüle 1159715
bu kız çok tava dev görecek ama hizaya gelecek gibi geliyor Eki Görüntüle 1159696 Eki Görüntüle 1159698
abru şallının bahsettiği bakliyatlar vucuttaki suyu emiyor geçici süreli kilo kaybı sağlıyor yani kaslardaki su bile gidiyor düşün
sürekli yapılabilecek birşey değil bir benzeri pirinç detoxu olarak geçer
bu kız çok tava dev görecek ama hizaya gelecek gibi geliyor Eki Görüntüle 1159696 Eki Görüntüle 1159698
abru şallının bahsettiği bakliyatlar vucuttaki suyu emiyor geçici süreli kilo kaybı sağlıyor yani kaslardaki su bile gidiyor düşün
Eki Görüntüle 1159664 banucummm google bizim dogum gününü mü kutluyor bana mı öyle geldi.
60:
kız şuruursuz pokemon dikkat et riada çıkmış rüyanda gerçek olmasın
ee koş artık hadi aslında ayran kayısı keserdi ama senin beyninin derinlerindeki çikolata patlamış
her zaman ki gibi süper içimden geldi 20 mekikde sen çek
canım sabah 2 kayısı
tartıyı takma karataya devam et herşey güzel olacak
ahanda kaptanına iki kez Ahsen dediğin için ve kaptanınınn adı Ayfer olduğu için 50 mekikde sana
banucuğum seninde doğum gününmüş mutlu yıllarr sana sağlıklı sıhatli süprizlerle dolu bir yıl olsun sana
Eki Görüntüle 1159715
Anamm ahsen mi demisimkaptanimin adinin ayfer oldugunu biliyorum ama ahsen bilemedim simdi cok ayip etmisim bi 50 mekikte benden bana gelsin o zaman :)
oohoooo.. maşallah 2 günde şamar oğlana çivirdiniz
ozaman benzer bişey söyleyin birkere yapayım acıktıkça yiyeyim.
Ama canim sende ac kalip xayiflicam diye ugrasiyosun. Vuut korur hatta kilo alirsin. Bak sen dene bizim dediklerimizi basil veriyosun. Ilginc gelecek ama yerken kilo verdigini gorceksin.
yok canım ac kalıp vermekten ziyade kolaylık arıyorum. tek olsun parça parca uğraşmayım istiyorum bi kere yapayım gün boyu yiyeyim
oohoooo.. maşallah 2 günde şamar oğlana çivirdiniz
ozaman benzer bişey söyleyin birkere yapayım acıktıkça yiyeyim.
Anamm ahsen mi demisimkaptanimin adinin ayfer oldugunu biliyorum ama ahsen bilemedim simdi cok ayip etmisim bi 50 mekikte benden bana gelsin o zaman :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübükıyamam tmm ben geri aldım 50 mekiğimi
ayyyyy cok sevindim böyle bir güne başlamak mütiş..erikcim banuşumunda bugün dogum günü..
banucum yeni yaşın sana dünya ahiret hayır getirsin coooook huzurlu mutlu bereketli bir ömür dilerim.
canım öyle sıkılmayacakmısın bir gün hep tek tip beslenmek sağlıklı değildir
vucudumuz makina degil ki sadece yağ verince çalışsın,
karbonhidrat ister
protein ister
vitamin ister
mineral ister
yağ ister
ya bunların hepsini içeren bir yemek yapacak her öğün yiyeceksin yada ayrı ayrı yiyeceksin
sende biraz üşegeçlik mi var ne neyse biz onu sporla atarız
sbah güzel kahvaltını yap
araları olan bir diyet istyirosan arada meyve ayran tercih et
işyerindede diyete uygun ye yeter canım
ama ben karatayı öneririm bak hamileyim ama karatay gibisi yok
sabah işe gitmeden yap kahvaltını öğlende işyerinde uygun ye akşamda yersin evinde zor dgil en kolay beslenme tercihi
2 gün önce antibiyotiğe başladım biraz ağır cinsinden kadınsal meseleler hep bu ria yüzünden o beni cok fena yaptı kestim. fitil kullanmaktanda nefret ediyorum.küçükken bi tabir vardı şuursuz pokemon aynı öyle oldum.midem başım bütün kaslarım.hastaları anlamam için başıma herşey geliyor tecrübe ediyorum tek tek.
Eki Görüntüle 1159664 banucummm google bizim dogum gününü mü kutluyor bana mı öyle geldi:118::118::118:
Hadi bakalim inşallah boyle güzel giderofff kornfleks yoğurt müthiş kombin..baya doydum bakalım şimdilik. bakayım bakalım karataya.
gözümden kaçmış benim mekiklerde artışmı olmuş ne? sonradan düşmüş neyseki.. anam sizede bişey demeye gelmiii :18::18:
selam kızlar uzuuun bir aradan sonra nihayet gelebildim
bizim buranın servis sağlayıcısının vericileri yanmış telefonlarıda çalışmadı baya mağdur olduk inş tekrar sorun açmaz
bu arada hemen eriğin hamilelik çizelgesi gözüme çarptı tebrikler
selam kızlar uzuuun bir aradan sonra nihayet gelebildim
bizim buranın servis sağlayıcısının vericileri yanmış telefonlarıda çalışmadı baya mağdur olduk inş tekrar sorun açmaz
bu arada hemen eriğin hamilelik çizelgesi gözüme çarptı tebrikler
offf kornfleks yoğurt müthiş kombin..baya doydum bakalım şimdilik. bakayım bakalım karataya.
gözümden kaçmış benim mekiklerde artışmı olmuş ne? sonradan düşmüş neyseki.. anam sizede bişey demeye gelmiii :18::18:
60:
kız şuruursuz pokemon dikkat et riada çıkmış rüyanda gerçek olmasın
ee koş artık hadi aslında ayran kayısı keserdi ama senin beyninin derinlerindeki çikolata patlamış
her zaman ki gibi süper içimden geldi 20 mekikde sen çek
canım sabah 2 kayısı
tartıyı takma karataya devam et herşey güzel olacak
ahanda kaptanına iki kez Ahsen dediğin için ve kaptanınınn adı Ayfer olduğu için 50 mekikde sana
Eki Görüntüle 1159715
çok tşk ederimmm şirinemmmm hep birlikte nice yııllara inşşş
Eki Görüntüle 1159664 banucummm google bizim dogum gününü mü kutluyor bana mı öyle geldi:118::118::118:
kutlasın tabiiii bebişimmmm
edacım saolasın canım.
menün harika bende yazacamda korkuyorum.
sabah zerdecallı çörek otlu keten tohumlu yogurt
ara:1 yeşil elma
öğle:salata yogurt
yeşil fasulye 1 kepçe
ara:hatırlamıyorum
akşam:
kıymalı menemen
2dilim ekmek(cok oldu biliyorum tam bir savas halinde yemek yedik dün akşam o arada kaçırdım.)
işte bundan sonra olan oldu regl etkisiylemi bir tatlı krizi
2 kuru kayısı yedim kesmedi
bol ayran içtim banamısın demedi
2 küçük nektarin yedim
en sonunda 1çay kaşığı çiko yedim huzura erdimmi ermedim ama ne yazıkki yedim.
evet cezamı alayım.
ama edacım menünü gördüm bendeeee geliyom.
ne yaptıysan olmamış cnmmm illa o çiko yenecekti demekki cezanı da almışsınnn tava yemediğine şükret doğum günün diye kıyamadı sanırımm
Sevgili rakibem Yasemin Banu ablacım doğum gününüz kutlu olsun.
Tşkler Edacımmmm
Dogum gunununuz kutlu olsun canlarim. Yeni yasinizda gonlunuzden gecenlerin hepsi olur ins. :)
Aminnn kuzum çok tşklerrr
ayyyyy cok sevindim böyle bir güne başlamak mütiş..erikcim banuşumunda bugün dogum günü..
banucum yeni yaşın sana dünya ahiret hayır getirsin coooook huzurlu mutlu bereketli bir ömür dilerim.
Aminnn cnm çok tşk ederimmmailenle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerimmm bastonlu enne olduğumuzda bile birlikte kutlayalım inşşş
Gunaydin kizlar. Sonunda tartildim. 89.9 ciktim. Neden boyle oldu anlamadim bendun cok az yemistim vucut kitlifa mi gecti ama 1 gunde gecer mi. Acaba detoksum neden yaramadi.anlamadim ben allahtan haftanin basindayiz. Toplucam ve hedefime ulasicam
cnmmm neden böyle oldukiii herkes veriyordu kendim denemediğim için birşey diyeömeyeceğim bekle bklım belki yarın sabah birdne gidecek
Hosgeldin canım inşallah bol nol kilo verdiririz sana
Hosgeldin canim yardim ne kelime biz burda bir aileyiz
ayca yemissin fircayi
Hosgeldjn canim hayirli ugurlu olsun
Evet tryzesi büyümus galiba ptesi netlesecek herrsey rabbime emanet
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr civanim modundayuz heoimiz
Ablam takımı bos birakmiyorsun allah razi olsun
Ailemi dinlryecegim chnku bebisimidusunmek zorundayim
Hosbuldum canjm
Aycam leylegi geçtin bi oraya uc bi buraya ahada yazıyorum sen kocayi havada bulacaksın
Artik enistemiz pilit mu olur bilemem
Menun az ama sebebi var zaten
Evet mercimek kadar
ne demek canım benimmm biz büyük bir aileyizzz
Meraba canim. Hosgeldin ailemize :) ben ayca. Ailemizin en pufu sanirim :) kacirdim mi bilmiyorum ama sende kendinden biraz bahseder misin? Normalde cok guzel yiyorum saglikli saglikli karay hocamizi inliyorum. Ama banucumda aciklamis ucak yolculugum ve mesaim oldugu icin cok kotu oldu menum. Cezayi hak ettim ama bu kadar yemege nasil ceza verirlir bilemedim kendime :) sabah kotu beslenmiyim doye sutle fln gecistirdim. Gerci gun boyu hic aclik hisetmedim ama belkide is stresi midemi dusunmemisimdir bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?