Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın..

doğum gününüz kutlu olsun torunlarınınzı okşayınız inşallah..

evettt nerden başlasam bilemedim :) dün akşam eve gidince yürüyüşe çıkıcam demiştim çıkamadım eve varmam 8.5 haa dinleneyim 10 oldu. ama mekikler tamam 100 yarım mekik en azından dedim cezayı bari yapim

bugün kahvaltı yok yeşil çay, çay ve su içiyorum. zaten kahvaltı yapayım demem 12 olacak öğle için de 1 kase yoğurt getirdim. kornfleks (mısır gevreği) getirdim. akşamda Allah kerim :) bugün aslında daha çok kendimi denicem bakalım acıkacakmıyım.

erken gidicem bugün inş. yürüyüşü hayata geçiricem..

birde birşey vardı tam hatırlamıyorum yıllar önce tv de görmüştüm hatta ebru şallı göstermişti. kuru baklagiller (yeşil mercimek, nohut, buğday, fasulye ama fasulye koymam ben) 1 er bardak haşlanıyordu karıştırıp, dilediğinizce baharatlndırıp yoğurtla yeniliyordu. bunu hamile olanlarda tüketebiliyor kilo aldırmayıp besin değeri yüksek denmişti. vallahi tam hatırlıyorum desem yallan olur. ben hani birşeyi çok yediğimde sıkılan biri değilim yeter ki damak tadıma uysun zevk alayım. 1 er bardaktan dünya olur. haşlasam şöyle pul biber, nane, karabiber, az da tuz,kimyon birde çok az yag gezdirsek salata şeklinde maydanozda güzel olur yoğurtda eklesem hem işe getiririm akşam yerim bikaç gün yerim onu ben ama asıl soru şu kilo aldırmıyor fakat kilo verdirir mi acep??

Son düzenleme:

geçmiş olsun kelebek..

canım benim eğer kalıcı kilo vermek ve sağlıklı yaşamak istiyorsan daha düzenli beslenmelisin.kahvaltını en gec 10 yapman lazım.süt ürünlerini sebze yemen lazım.erikcim ve banucum besin piramidi eklemişti geçmişten bakabilirsin.
sen ayran detoxuna diyorsun.onu hilalcim vardı minik kelebek denemişti sanırım.googleye ayran detoksu yaz bulursun.

geçmiş olsun kelebek..
saolasın canım benim.

bu kız çok tava dev görecek ama hizaya gelecek gibi geliyor Eki Görüntüle 1159696 Eki Görüntüle 1159698
abru şallının bahsettiği bakliyatlar vucuttaki suyu emiyor geçici süreli kilo kaybı sağlıyor yani kaslardaki su bile gidiyor düşün
sürekli yapılabilecek birşey değil bir benzeri pirinç detoxu olarak geçer

oohoooo.. maşallah 2 günde şamar oğlana çivirdiniz

ozaman benzer bişey söyleyin birkere yapayım acıktıkça yiyeyim.

Ama canim sende ac kalip xayiflicam diye ugrasiyosun. Vuut korur hatta kilo alirsin. Bak sen dene bizim dediklerimizi basil veriyosun. Ilginc gelecek ama yerken kilo verdigini gorceksin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ama canim sende ac kalip xayiflicam diye ugrasiyosun. Vuut korur hatta kilo alirsin. Bak sen dene bizim dediklerimizi basil veriyosun. Ilginc gelecek ama yerken kilo verdigini gorceksin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yok canım ac kalıp vermekten ziyade kolaylık arıyorum. tek olsun parça parca uğraşmayım istiyorum bi kere yapayım gün boyu yiyeyim

yok canım ac kalıp vermekten ziyade kolaylık arıyorum. tek olsun parça parca uğraşmayım istiyorum bi kere yapayım gün boyu yiyeyim

canım öyle sıkılmayacakmısın bir gün hep tek tip beslenmek sağlıklı değildir
vucudumuz makina degil ki sadece yağ verince çalışsın,
karbonhidrat ister
protein ister
vitamin ister
mineral ister
yağ ister
ya bunların hepsini içeren bir yemek yapacak her öğün yiyeceksin yada ayrı ayrı yiyeceksin
sende biraz üşegeçlik mi var ne neyse biz onu sporla atarız
sbah güzel kahvaltını yap
araları olan bir diyet istyirosan arada meyve ayran tercih et
işyerindede diyete uygun ye yeter canım

ama ben karatayı öneririm bak hamileyim ama karatay gibisi yok
sabah işe gitmeden yap kahvaltını öğlende işyerinde uygun ye akşamda yersin evinde zor dgil en kolay beslenme tercihi

ayyyyy cok sevindim böyle bir güne başlamak mütiş..erikcim banuşumunda bugün dogum günü..
banucum yeni yaşın sana dünya ahiret hayır getirsin coooook huzurlu mutlu bereketli bir ömür dilerim.

aaaaaa rakibimin dogumgunuymus
nice mutlu yillara dogum gunun kutlu olsun
himmmm sen guzel guzel dogumgunu pastani falan da yersin simdi (kotu rakibe lisbeth )

offf kornfleks yoğurt müthiş kombin.. baya doydum bakalım şimdilik. bakayım bakalım karataya.

gözümden kaçmış benim mekiklerde artışmı olmuş ne? sonradan düşmüş neyseki.. anam sizede bişey demeye gelmiii :18::18:

selam kızlar uzuuun bir aradan sonra nihayet gelebildim
bizim buranın servis sağlayıcısının vericileri yanmış telefonlarıda çalışmadı baya mağdur olduk inş tekrar sorun açmaz
bu arada hemen eriğin hamilelik çizelgesi gözüme çarptı tebrikler

kızlar kardeşim izin alacaktı ne kadar aldıki telefonlar çalışmayınca onun lada doğru dürüst haberleşemedik

Eki Görüntüle 1159664 banucummm google bizim dogum gününü mü kutluyor bana mı öyle geldi:118::118::118:

kardeşim hastaymış geçmiş olsun sağlıklıla vede sevdiklerinle beraber hayırlı bir ömür geçir inş

Hadi bakalim inşallah boyle güzel gider

Hoşgeldin ablam
Izinli bu haftada izinlisin haftaya listede
Sirun degil sen paylasima devam et yasemin dedi sotunu
Teşekkür ederim

Selam herkese bugün ne sıcak bi gün. Kuaföre gidiyim dedim kendimi eve zor attım. Bu arada geçmiş olsun "kelebekolacam" ve mutlu yıllar dilerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm 3, mıntıkanın fıstıklarııııı ben geldimmmm

hoşgeldin haticecim özledik cnmm

artmadıysa artırırız itirazmı ettin yoksa

bahsedeyim canım :) 68 kiloyum 160 boyum 22 yaşındayım okulu daha yeni bitirdim hazır evdeykende şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum aslında geçen yıl 76 kiloydum. spordu dietti derken ara ara yaptığım çalışmalarla 68 indim. hayırlısıyla 55 kaddar inmek istiyorum.

Dünkü menümü paylaşayım kızlar :)

sabah
1 haşlanmış yumurta
6 tane tuzsuz zeytin
1salatalık
1 dilim ekmek

öğlen:
4 kuru kayısı
10 tane fındık

akşam:
sebzeli tavuk sote
salata
1 dilim ekmek

ayrıca 1,5 saat spor salonunda spor yaptım :) salona kadar ve salondan eve kadarda yürüdüm 15 er dk da 30 dk oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…