Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sevgili rakibem bluu nerdesin karşılaşamdık hiç nasıl gidiyor bu hafta sıkımısın

neslim blue izinli türkiyeye geldi yoğun olduğu için giremiyor cnmmm kv si tıkıştırmazsa dikkat ediyordur muhtemelennn

afiyetolsun cnmmm kuru kayısıyı 3 e çeklim istersen fındıklar çiğ ise harika akşam mümkün olduğu kadar ekmek yememeye çalış kuzumm yoğurt veya ayranda ekleyebilirsin menüne sabah zeytinden korkma 20 ye kadar yiyebilirsin maydanoz yeşillik ve peynir de eklemelisin

spora bayıldımmm umarım yetreince su içiyorsundur

Insallah canim. Hazir okul bitmisken kesinlikle dogru karar vermissin is hayatinda vok zor oluyor. Bazen ozluyorum. Soyle 3 ay bende evde dursam sadece spor ve diyet yapsam. Is hayatina fistik gb basla zaten canim. Hepsinden kurtulucaz :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende bugünden itibaren aranızdayım, yarından itibaren de neler yediğimi yazıcam :) her gün o gün yediklerimizi yazsak olmaz mı? bir gün sonra yazmaktansa..

Canim ablam yatıyorum sürekli yatıyorum Rabbim buyuk

yat kuzum kıpraşma sakın ben gelir yaparım senin işlerini yorma kendini sakın

bende bugünden itibaren aranızdayım, yarından itibaren de neler yediğimi yazıcam :) her gün o gün yediklerimizi yazsak olmaz mı? bir gün sonra yazmaktansa..

çizelgem de olmuş, çok mutluyum :)

hoşgeldin aramıza ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiysen tamamdır cnmmm hedef kilonu ve şu anki kilonu kayıtlar için yazmalısın
birazda kendinden bahsedermisin çizelgen olmuş fakat başlangıç be hedef kilon yok cnm menünü gün sonunda da yazabilirsin toplu halde bitanemm
canım nasıl oldun

2-3 gündür göremedim merak ettim

gülcüm hoşgeldin cnmmm

Son düzenleme:

ben şuan 78 kiloyum şimdilik hedefim 70 kilo olmak, aslında 63 olmak istiyorum ama birden bunu başaramayacağım için 70 kiloyu hedefliyorum şimdilik.
29 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. özellikle 2. Hamileliğimden sonra çok saldım ve kendimle hiç ilgilenmedim, küstüm herşeye resmen. Bir ara 83 kiloyu bile görmüştüm. Biraz zayıfladım aslında 78 kiloyum şu an, ama heryerim lömbür lömbür.. Iğreniyorum kendimden hiç aynaya bakmak istemiyorum

başlangıç ve hedef kilom neden çıkmamış ki? Anlamadım...

allah bağışlasın miniklerini cnmmm hepimiz öyleydik hiç canını sıkman spor sağlıklı beslenme ve azimle hedefine ulaşacaksın inş

şimdi çıkıyor mu?

evet cnm şu an çıkıyor

evet dediğin gibi ilk gün olduğu için seslenmeyelim ama uyarılarımı yapayım yine de cnm sabah sadece simit olmamış yarın krallar gibi bir kahvaltı yapmalısın şekerli ürünler ve ekmek harici tabiki

öğlen ekmek yerine salata tüketebilirdin akaşm süper biraz da spor ekleyebilirsen tamamdır

Hosgeldin canim ben ayfer takim kaptani su aralar fazla ilgilenemiyirum benkm ufaklik biraz yaramazljk gaptigi jcib yatistayim
Ilk gune gore yanlislarini soyleyim yarin daha iyi olacagina eminim
Simit 3 dilkm ekmek yerine geçiyor
2 galete 1 dilim sen 4 galeteyle 2 dilkm ekmek yemis oldun
Oglen corbagi artirip yemegi artirip skmegi yemesen guzeldi aksam super olmus
Anlayacagin bugun 3+2+2 den 7 dilkm ekmek yemissin bol karbonhidratli bir gun olmus ekmegi azaltip yemegi artirmak ilk isimiz sende
Cizelgende olmus cankm

Hoşgeldin ablam kontrol nasildi
Kalp kalbe karsiymis

hoşbuldum şirinemmm iyiydi şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz sen naptın nasılsın yeğenim nasılll

kanamam yok sukur buda iyi birsey dedigim gibi yatiyorum surekli
Bugun namazda kilamadim rabbim affetsin oturarak kildigim halde kasiliyorum sonra agrim basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…