kızlar kilo göstergsi nasıl yapabilirim
sevgili rakibem bluu nerdesin karşılaşamdık hiç nasıl gidiyor bu hafta sıkımısın
Dünkü menümü paylaşayım kızlar :)
sabah
1 haşlanmış yumurta
6 tane tuzsuz zeytin
1salatalık
1 dilim ekmek
öğlen:
4 kuru kayısı
10 tane fındık
akşam:
sebzeli tavuk sote
salata
1 dilim ekmek
ayrıca 1,5 saat spor salonunda spor yaptım :) salona kadar ve salondan eve kadarda yürüdüm 15 er dk da 30 dk oldu :)
bahsedeyim canım :) 68 kiloyum 160 boyum 22 yaşındayım okulu daha yeni bitirdim hazır evdeykende şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum aslında geçen yıl 76 kiloydum. spordu dietti derken ara ara yaptığım çalışmalarla 68 indim. hayırlısıyla 55 kaddar inmek istiyorum.
kızlar kilo göstergsi nasıl yapabilirim
Hadi bakalim inşallah boyle güzel gider
Hoşgeldin ablam
Izinli bu haftada izinlisin haftaya listede
Sirun degil sen paylasima devam et yasemin dedi sotunu
Teşekkür ederim
canım nasıl oldun
2-3 gündür göremedim merak ettim
Canim ablam yatıyorum sürekli yatıyorum Rabbim buyuk
bende bugünden itibaren aranızdayım, yarından itibaren de neler yediğimi yazıcam :) her gün o gün yediklerimizi yazsak olmaz mı? bir gün sonra yazmaktansa..
çizelgem de olmuş, çok mutluyum :)
canım nasıl oldun
2-3 gündür göremedim merak ettim
yat kuzum kıpraşma sakın ben gelir yaparım senin işlerini yorma kendini sakın
Hoşgeldin aramıza ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiysen tamamdır cnmmm hedef kilonu ve şu anki kilonu kayıtlar için yazmalısın
birazda kendinden bahsedermisin çizelgen olmuş fakat başlangıç be hedef kilon yok cnmMenünü gün sonunda da yazabilirsin toplu halde bitanemm
gülcüm hoşgeldin cnmmm
ben şuan 78 kiloyum şimdilik hedefim 70 kilo olmak, aslında 63 olmak istiyorum ama birden bunu başaramayacağım için 70 kiloyu hedefliyorum şimdilik.
29 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. özellikle 2. Hamileliğimden sonra çok saldım ve kendimle hiç ilgilenmedim, küstüm herşeye resmen. Bir ara 83 kiloyu bile görmüştüm. Biraz zayıfladım aslında 78 kiloyum şu an, ama heryerim lömbür lömbür.. ığreniyorum kendimden hiç aynaya bakmak istemiyorum
şimdi çıkıyor mu?başlangıç ve hedef kilom neden çıkmamış ki? Anlamadım...
şimdi çıkıyor mu?
ben şuan 78 kiloyum şimdilik hedefim 70 kilo olmak, aslında 63 olmak istiyorum ama birden bunu başaramayacağım için 70 kiloyu hedefliyorum şimdilik.
29 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. özellikle 2. Hamileliğimden sonra çok saldım ve kendimle hiç ilgilenmedim, küstüm herşeye resmen. Bir ara 83 kiloyu bile görmüştüm. Biraz zayıfladım aslında 78 kiloyum şu an, ama heryerim lömbür lömbür.. Iğreniyorum kendimden hiç aynaya bakmak istemiyorum
şimdi çıkıyor mu?
BUGÜN YEDİKLERİM (YARIN DAHA DİYET GİBİ OLACAK, BUGÜN İLK GÜN :)
KAHVALTI
simit+ayran
öğle
ezogelin çorba-1 kepçe
2 dilim kepekli ekmek
yarım porsiyon tavuk sote
ara öğün
çay+4 adet galeta
akşam
ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt
BUGÜN YEDİKLERİM (YARIN DAHA DİYET GİBİ OLACAK, BUGÜN İLK GÜN :)
KAHVALTI
simit+ayran
öğle
ezogelin çorba-1 kepçe
2 dilim kepekli ekmek
yarım porsiyon tavuk sote
ara öğün
çay+4 adet galeta
akşam
ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt
allah bağışlasın miniklerini cnmmm hepimiz öyleydik hiç canını sıkman spor sağlıklı beslenme ve azimle hedefine ulaşacaksın inş
evet cnm şu an çıkıyor
evet dediğin gibi ilk gün olduğu için seslenmeyelim ama uyarılarımı yapayım yine de cnm sabah sadece simit olmamış yarın krallar gibi bir kahvaltı yapmalısın şekerli ürünler ve ekmek harici tabiki
öğlen ekmek yerine salata tüketebilirdin akaşm süper biraz da spor ekleyebilirsen tamamdır
Hoşgeldin ablam kontrol nasildi
Kalp kalbe karsiymis
allah bağışlasın miniklerini cnmmm hepimiz öyleydik hiç canını sıkman spor sağlıklı beslenme ve azimle hedefine ulaşacaksın inş
evet cnm şu an çıkıyor
evet dediğin gibi ilk gün olduğu için seslenmeyelim ama uyarılarımı yapayım yine de cnm sabah sadece simit olmamış yarın krallar gibi bir kahvaltı yapmalısın şekerli ürünler ve ekmek harici tabiki
öğlen ekmek yerine salata tüketebilirdin akaşm süper biraz da spor ekleyebilirsen tamamdır
hoşbuldum şirinemmm iyiydi şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz sen naptın nasılsın yeğenim nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?