Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kanamam yok sukur buda iyi birsey dedigim gibi yatiyorum surekli
Bugun namazda kilamadim rabbim affetsin oturarak kildigim halde kasiliyorum sonra agrim basliyor

rabbim halini biliyor cnm benim sakın zorlama kendini bol bol uzann yeğenime bişey olmasınnn

Arkadaşlar bu çizelgeye nerden bakılıyor? Ben telden giriyorum da bulamadım bir türlü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam fıstıklar, Ben işten geldim yeni. Ailemi görmeden yatıp uyumak içime sinmedi Bakım bi neler yazdınız sonra hemen yatıcam .

bende bugünden itibaren aranızdayım, yarından itibaren de neler yediğimi yazıcam :) her gün o gün yediklerimizi yazsak olmaz mı? bir gün sonra yazmaktansa..

Hosgeldin canım ailemize. Kocaman bir aile olduk

Lömbür limbürlük kısmını hafif spoerlar toplucaz inş. 1 ay sonra aynaya baktığında mutlu olmaya başlıcaksın canım inan bana

İlk günün olduğu için ben yemeklere bişi demiyorum canım. Zaten banucum ve ayferim söylemiş
Ben tavsiye niteliğinde yazıcam. Bunu herkee diyorum çünkü yanlış bilinen şeyleri düzelmemiz lazım. Bunca zamandır yanlış bilmiş yanlış beslenmisim o yüzden herkes bir an önce zararın neresınden dönse kardır diyorum. Canım Sabah Kahvaltısı için 1 avuç penir , 7-8 zeytin (ki bu 20 bile çıkabilir) ,1 yumurta tüketirsen 5 km koşmuş şekilde metabolizman hızlanıyor ve daha çok kilo kaybetmeye başlıyosun. Ayrıca ne kadar ekmek yersen o kadar çabuk acıkırsın. zaten zamanla bunu sende görceksin canım

Arkadaşlar bu çizelgeye nerden bakılıyor? Ben telden giriyorum da bulamadım bir türlü

Benimde başım cizelge ile dertte canım ya bende benimkini koyamadım bi türlü

Bugünkü menümü yazayım hemen

Sabah (7.50) = 2 yumurtadan kaşarı omlet , 5 zeytin, 3 cherry, 1 salatalık , maydanoz, 2 dilim peynir, 3 gün kurusu , Yeşil çay

Öğlen (12.00) = 2 bacak tavuk çevirme, bol salata

Akşam = yok

Sıvılar = 2 lt su ( 1 lt si limonlu) 3 bardak yeşil çay

Spor = 100 mekik ( hatayla kaptanıma ahsen dediğim için )

Merhabalar kizlar...Nasilsiniz cok özledim sizi..Takima yeni üyeler alinmis ,umarim herkes hedefledigi kiloyla ayrilir burdan
Yakin gecmise baktimda ayfercigimle banuyu gördüm tanidik..Ayfercigim hayirli olsun canim hamismissin..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Banucugum 6.takimi acmissin hayirli olsun canim

Benim diyet iyi gidiyor,karataya devam..spr fazla yapamadigimdan yavas veriyorum ama ac kalmadan saglikla veriyorum o yüzden sorun yok..63 e düstüm

Firsat buldukca gelirim..öpüyorum tanidik tanimadik herkesi

aman amannn kimler gelmişşş Helinimmmm çok özledik bitanem seniii enişte nasıl oldu inş iyidir evet cnm 6, takımı açtık bakalım allah utandırmasınn ooo tbrklerrr her zaman gel ne olur özletme kendini

Yeni Hedeflerimiz:

Ayça :89.4------->88.0
Yasemin:77 --->
Ayfer:63,3 -------->
Eda :78,1---->

Gülşah:68,7------>
ebruli_hayat: 77----------->

Geveze9291 : 68----------->
casrum20: 78 ----------->
CityGirl(büşra): 68 ----------->

Eki Görüntüle 1137244

Kızlar hala bu haftaki hedefleri belirlemedik . haydin fıstıklar hedefleri belirleyelim cumada tuturalım inş

Selam fıstıklar, Ben işten geldim yeni. Ailemi görmeden yatıp uyumak içime sinmedi Bakım bi neler yazdınız sonra hemen yatıcam .

slm Ayçacımmmm iyi yaptın cnm benimmmm menün güzel ama akşam neden yok canımcımm :26: en azındna kuruyemiş yoğurt yeseydin bitanemm

cıkmayacakmısınn:44::44: sabah bende gördüm dalgınlığına geldi demekki

İnşallah canım. Aminn. Bizde seni çok öptük

çok kritik toplantıdaydım canım saat 16.30 da girdim çıktığımda 21.30 olmuştu . 21.30 dan sonra yemeye gönlüm razı olmadı. Su içtim bende açıkmadım şimdilik ama. Bu hafta böyle gitcek gb duruyor canım çok üzülüyorum Galıba canım daldırmısım. Bu hafta kusruma bakmayın olur mu. Elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorumç Zaten buraya girince bi huzur buluyorum. Yoksa çok dalgınım. Yanlış bişi dersen afedin beni

Benim bu haftaki hedef kilom 66.5 bayanlar inşallah veririm

canım böyle durumlarda en azındna bol bol ayran iç yatana kadar yada salata tüket cnm benim bikaç saat sonra acıkırsınnn ne kusuru bitanemmm sadece suyla olmaz kuzumm

Birde bugünkü menüm
Sabah 3dilim kepek ekmeği 1kaşık tahin pekmez 1salatalık ve şekersiz çay
Öğle 3dilim kavun
Akşam 5köfte 4yemek kaşığı pilav 2yemek kaşığı patates püresi 1 bardak ayran

Büşracımmm 3 dilim kepekli de olsa ekmek çok fazla yumurta yok peynir yok öğlen kavunun yanında ne olur biraz süt veya yoğurt tüketmeye çalış pilav inş pirinç değildir bulgur pilavı bile olsa 3 kaşık tüketiyoruz cnmm patates püresi

sporda yapmamışsınnn inş yeterli miktarda su tüketmişsindir nbitanemmm kaptandan tavayı yiyeceksin gibime geliyor

ay kiyamam sana is yogunlugundan aksami yiyememissin cnm insallah en yakin zamanda bu yogunluk hafiflerde spor da yapabilirsin cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…