- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kanamam yok sukur buda iyi birsey dedigim gibi yatiyorum surekli
Bugun namazda kilamadim rabbim affetsin oturarak kildigim halde kasiliyorum sonra agrim basliyor
rabbim halini biliyor cnm benim sakın zorlama kendini bol bol uzann yeğenime bişey olmasınnn
Uzaniyorum canım benim
bende bugünden itibaren aranızdayım, yarından itibaren de neler yediğimi yazıcam :) her gün o gün yediklerimizi yazsak olmaz mı? bir gün sonra yazmaktansa..
ben şuan 78 kiloyum şimdilik hedefim 70 kilo olmak, aslında 63 olmak istiyorum ama birden bunu başaramayacağım için 70 kiloyu hedefliyorum şimdilik.
29 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. özellikle 2. Hamileliğimden sonra çok saldım ve kendimle hiç ilgilenmedim, küstüm herşeye resmen. Bir ara 83 kiloyu bile görmüştüm. Biraz zayıfladım aslında 78 kiloyum şu an, ama heryerim lömbür lömbür.. Iğreniyorum kendimden hiç aynaya bakmak istemiyorum
BUGÜN YEDİKLERİM (YARIN DAHA DİYET GİBİ OLACAK, BUGÜN İLK GÜN :)
KAHVALTI
simit+ayran
öğle
ezogelin çorba-1 kepçe
2 dilim kepekli ekmek
yarım porsiyon tavuk sote
ara öğün
çay+4 adet galeta
akşam
ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt
Arkadaşlar bu çizelgeye nerden bakılıyor? Ben telden giriyorum da bulamadım bir türlü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar kizlar...Nasilsiniz cok özledim sizi..Takima yeni üyeler alinmis ,umarim herkes hedefledigi kiloyla ayrilir burdan
Yakin gecmise baktimda ayfercigimle banuyu gördüm tanidik..Ayfercigim hayirli olsun canim hamismissin..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Banucugum 6.takimi acmissin hayirli olsun canim
Benim diyet iyi gidiyor,karataya devam..spr fazla yapamadigimdan yavas veriyorum ama ac kalmadan saglikla veriyorum o yüzden sorun yok..63 e düstüm
Firsat buldukca gelirim..öpüyorum tanidik tanimadik herkesi
Bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah (7.50) = 2 yumurtadan kaşarı omlet , 5 zeytin, 3 cherry, 1 salatalık , maydanoz, 2 dilim peynir, 3 gün kurusu , Yeşil çay
Öğlen (12.00) = 2 bacak tavuk çevirme, bol salata
Akşam = yok
Sıvılar = 2 lt su ( 1 lt si limonlu) 3 bardak yeşil çay
Spor = 100 mekik ( hatayla kaptanıma ahsen dediğim için)
Selam fıstıklar, Ben işten geldim yeni. Ailemi görmeden yatıp uyumak içime sinmediBakım bi neler yazdınız sonra hemen yatıcam .
Merhabalar kizlar...Nasilsiniz cok özledim sizi..Takima yeni üyeler alinmis ,umarim herkes hedefledigi kiloyla ayrilir burdan
Yakin gecmise baktimda ayfercigimle banuyu gördüm tanidik..Ayfercigim hayirli olsun canim hamismissin..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Banucugum 6.takimi acmissin hayirli olsun canim
Benim diyet iyi gidiyor,karataya devam..spr fazla yapamadigimdan yavas veriyorum ama ac kalmadan saglikla veriyorum o yüzden sorun yok..63 e düstüm
Firsat buldukca gelirim..öpüyorum tanidik tanimadik herkesi
slm Ayçacımmmm iyi yaptın cnm benimmmm menün güzel ama akşam neden yok canımcımm :26: en azındna kuruyemiş yoğurt yeseydin bitanemm
cıkmayacakmısınn:44::44: sabah bende gördüm dalgınlığına geldi demekki
çok kritik toplantıdaydım canım saat 16.30 da girdim çıktığımda 21.30 olmuştu. 21.30 dan sonra yemeye gönlüm razı olmadı. Su içtim bende açıkmadım şimdilik ama. Bu hafta böyle gitcek gb duruyor canım çok üzülüyorum Galıba canım daldırmısım. Bu hafta kusruma bakmayın olur mu. Elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorumç Zaten buraya girince bi huzur buluyorum. Yoksa çok dalgınım. Yanlış bişi dersen afedin beni
Benim bu haftaki hedef kilom 66.5 bayanlar inşallah veririm
Birde bugünkü menüm
Sabah 3dilim kepek ekmeği 1kaşık tahin pekmez 1salatalık ve şekersiz çay
Öğle 3dilim kavun
Akşam 5köfte 4yemek kaşığı pilav 2yemek kaşığı patates püresi 1 bardak ayran
ay kiyamam sana is yogunlugundan aksami yiyememissin cnm insallah en yakin zamanda bu yogunluk hafiflerde spor da yapabilirsin cnmmBugünkü menümü yazayım hemen
Sabah (7.50) = 2 yumurtadan kaşarı omlet , 5 zeytin, 3 cherry, 1 salatalık , maydanoz, 2 dilim peynir, 3 gün kurusu , Yeşil çay
Öğlen (12.00) = 2 bacak tavuk çevirme, bol salata
Akşam = yok
Sıvılar = 2 lt su ( 1 lt si limonlu) 3 bardak yeşil çay
Spor = 100 mekik ( hatayla kaptanıma ahsen dediğim için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?