- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hadi bakalim inşallah boyle güzel gider
Hoşgeldin ablam
Izinli bu haftada izinlisin haftaya listede
Sirun degil sen paylasima devam et yasemin dedi sotunu
Teşekkür ederim
Slm 3, mıntıkanın fıstıklarııııı ben geldimmmm
hoşgeldin haticecim özledik cnmm
artmadıysa artırırız itirazmı ettin yoksa
bu kız çok tava dev görecek ama hizaya gelecek gibi geliyor Eki Görüntüle 1159696 Eki Görüntüle 1159698
abru şallının bahsettiği bakliyatlar vucuttaki suyu emiyor geçici süreli kilo kaybı sağlıyor yani kaslardaki su bile gidiyor düşün
sürekli yapılabilecek birşey değil bir benzeri pirinç detoxu olarak geçer
çok tşk ederimmm şirinemmmm hep birlikte nice yııllara inşşş
kutlasın tabiiii bebişimmmm
ne yaptıysan olmamış cnmmm illa o çiko yenecekti demekki cezanı da almışsınnn tava yemediğine şükret doğum günün diye kıyamadı sanırımm
Tşkler Edacımmmm
Aminnn kuzum çok tşklerrr
Aminnn cnm çok tşk ederimmmailenle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerimmm bastonlu enne olduğumuzda bile birlikte kutlayalım inşşş
cnmmm neden böyle oldukiii herkes veriyordu kendim denemediğim için birşey diyeömeyeceğim bekle bklım belki yarın sabah birdne gidecek
ne demek canım benimmm biz büyük bir aileyizzz
bende sizi özledim
İnşallah ulasirsin hedefine canimBenim bu haftaki hedef kilom 66.5 bayanlar inşallah veririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok kritik toplantıdaydım canım saat 16.30 da girdim çıktığımda 21.30 olmuştu. 21.30 dan sonra yemeye gönlüm razı olmadı. Su içtim bende açıkmadım şimdilik ama. Bu hafta böyle gitcek gb duruyor canım çok üzülüyorum Galıba canım daldırmısım. Bu hafta kusruma bakmayın olur mu. Elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorumç Zaten buraya girince bi huzur buluyorum. Yoksa çok dalgınım. Yanlış bişi dersen afedin beni
Merhabalar kizlar...Nasilsiniz cok özledim sizi..Takima yeni üyeler alinmis ,umarim herkes hedefledigi kiloyla ayrilir burdan
Yakin gecmise baktimda ayfercigimle banuyu gördüm tanidik..Ayfercigim hayirli olsun canim hamismissin..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Banucugum 6.takimi acmissin hayirli olsun canim
Benim diyet iyi gidiyor,karataya devam..spr fazla yapamadigimdan yavas veriyorum ama ac kalmadan saglikla veriyorum o yüzden sorun yok..63 e düstüm
Firsat buldukca gelirim..öpüyorum tanidik tanimadik herkesi
canım böyle durumlarda en azındna bol bol ayran iç yatana kadar yada salata tüket cnm benim bikaç saat sonra acıkırsınnn ne kusuru bitanemmm sadece suyla olmaz kuzumm
ay kiyamam sana is yogunlugundan aksami yiyememissin cnm insallah en yakin zamanda bu yogunluk hafiflerde spor da yapabilirsin cnmm
günaydın canımSaat 5 i gecince marketker kapaniyo. Onceden almam gerekiyor. Bende daldiriyorum. Bgn alayim ama mutlaka yine basima gelicek cunku biliyorum. Ayran icmek leptini bozmuyodu dimi ilk zamanlardan oyle bisi hatirliyorum canm sanki
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
İnşallah ulasirsin hedefine canim
Menundeki hatalari soylemis banucugum ekmek cok öğle resmen seker deposu olmus buda aksama cok acikmani saglamis
Ayrica patates ve pilav da olmamis
Daha güzel menuler gorecegiz inanıyorum hepimiz ilk geldiğimizde yanlis besleniyirduk
Sana cezani ayca versin hadi tavadan yirttin
Oyy kuzum ne aci sen cok azimli birisin ama ac acta yatma kitkik moduna gecmeskn ayran kefir yigurt yeseydin keske
BUGÜN YEDİKLERİM (YARIN DAHA DİYET GİBİ OLACAK, BUGÜN İLK GÜN :)
KAHVALTI
simit+ayran
öğle
ezogelin çorba-1 kepçe
2 dilim kepekli ekmek
yarım porsiyon tavuk sote
ara öğün
çay+4 adet galeta
akşam
ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt
Bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah (7.50) = 2 yumurtadan kaşarı omlet , 5 zeytin, 3 cherry, 1 salatalık , maydanoz, 2 dilim peynir, 3 gün kurusu , Yeşil çay
Öğlen (12.00) = 2 bacak tavuk çevirme, bol salata
Akşam = yok
Sıvılar = 2 lt su ( 1 lt si limonlu) 3 bardak yeşil çay
Spor = 100 mekik ( hatayla kaptanıma ahsen dediğim için)
Merhabalar kizlar...Nasilsiniz cok özledim sizi..Takima yeni üyeler alinmis ,umarim herkes hedefledigi kiloyla ayrilir burdan
Yakin gecmise baktimda ayfercigimle banuyu gördüm tanidik..Ayfercigim hayirli olsun canim hamismissin..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Banucugum 6.takimi acmissin hayirli olsun canim
Benim diyet iyi gidiyor,karataya devam..spr fazla yapamadigimdan yavas veriyorum ama ac kalmadan saglikla veriyorum o yüzden sorun yok..63 e düstüm
Firsat buldukca gelirim..öpüyorum tanidik tanimadik herkesi
Yeni Hedeflerimiz:
Ayça :89.4------->88.0
Yasemin:77 --->
Ayfer:63,3 -------->
Eda :78,1----> 77,5
Gülşah:68,7------>
ebruli_hayat: 77----------->
Geveze9291 : 68----------->
casrum20: 78 ----------->
CityGirl(büşra): 68 ----------->
Eki Görüntüle 1137244
Kızlar hala bu haftaki hedefleri belirlemedik . haydin fıstıklar hedefleri belirleyelim cumada tuturalım inş
3 dilim ekmek çok. 1 dilim olmalı. Yumurta peynir göremedim sabah mutalaka birini yemelisin ki tok tutsun.Birde bugünkü menüm
Sabah 3dilim kepek ekmeği 1kaşık tahin pekmez 1salatalık ve şekersiz çay
Öğle 3dilim kavun
Akşam 5köfte 4yemek kaşığı pilav 2yemek kaşığı patates püresi 1 bardak ayran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sana rakip bulmuşmuyduk canımmmmm :44: vereceğine inanıyorum bitanemm
eskiden 3 takım erkenciydi.üyeler değişti şimdi akşamları canlanıyor buralar huuuu nerdesiniz?
Büşracımmm 3 dilim kepekli de olsa ekmek çok fazla yumurta yok peynir yoköğlen kavunun yanında ne olur biraz süt veya yoğurt tüketmeye çalış pilav inş pirinç değildir bulgur pilavı bile olsa 3 kaşık tüketiyoruz cnmm patates püresi
sporda yapmamışsınnn inş yeterli miktarda su tüketmişsindir nbitanemmm kaptandan tavayı yiyeceksin gibime geliyor
Aynen bende katılıyorum sana. kimseler olmuyor gün içinde
dünkü menümBu haftaki menüm
1 dilim k.ekmek
3 tuzsuz zeytin
1 dilim light peynir
domates salatalık
1 tk reçel
ara: 1 pors. meyve
öğle:
120 gr et tavuk balık
salata
1 bardak ayran
1 dilim k.ekmek
ara:
akşam
salata
1dilim k.ekmek
1 yumurta ile yağsız menemen
Sende hic ugrammiyon
O zaman bugun sut alayim. Bide yogurt. Onlemimi alayim erkenden.
Canim. Busracim daha yeni oldugun icin 75 mekik olsun cezan yada 2 mil leslie secim senin :) ama sabah kahvaltinin boyle olmasi kotu. Bir an once duzeltmemiz lazim canim. Metabolizmamizi hizlandirmak adina. Peynir zeytin ve yumurta :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?