Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eşleştirmeler

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*68,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)*67,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*89,4[/TD]
[TD]Sindi (nura)*81,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim (ayfer )*63,3[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *78[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*77[/TD]
[TD]Özge Beril (lisbeth93)* 81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *53.9[/TD]
[TD]neslihan *83,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebruli hayat *73[/TD]
[TD]leyla(tekaşkım) * 68,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *78,1[/TD]
[TD]Feride *78,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Citygirl (büşra)*68[/TD]
[TD]Bilge * 93[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]casrum20 *78[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geveze9291 *68[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1150705

Hadi bakalim inşallah boyle güzel gider

Hoşgeldin ablam
Izinli bu haftada izinlisin haftaya listede
Sirun degil sen paylasima devam et yasemin dedi sotunu
Teşekkür ederim

hoşbuldum inş sürekli bir sorun değil burada olmak güzel motivasyon için gerekli

Benim bu haftaki hedef kilom 66.5 bayanlar inşallah veririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah ulasirsin hedefine canim
Menundeki hatalari soylemis banucugum ekmek cok öğle resmen seker deposu olmus buda aksama cok acikmani saglamis
Ayrica patates ve pilav da olmamis
Daha güzel menuler gorecegiz inanıyorum hepimiz ilk geldiğimizde yanlis besleniyirduk
Sana cezani ayca versin hadi tavadan yirttin

Oyy kuzum ne aci sen cok azimli birisin ama ac acta yatma kitkik moduna gecmeskn ayran kefir yigurt yeseydin keske

pegasusum gelmis canimm allah razi olsun yatıyorum iste minik saglikla buyusun diye
Sen nasılsın baya iyi hitmis kilo bravo
Esin nasil oldu umarim daha iyidir

canım böyle durumlarda en azındna bol bol ayran iç yatana kadar yada salata tüket cnm benim bikaç saat sonra acıkırsınnn ne kusuru bitanemmm sadece suyla olmaz kuzumm

Saat 5 i gecince marketker kapaniyo. Onceden almam gerekiyor. Bende daldiriyorum. Bgn alayim ama mutlaka yine basima gelicek cunku biliyorum. Ayran icmek leptini bozmuyodu dimi ilk zamanlardan oyle bisi hatirliyorum canm sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ay kiyamam sana is yogunlugundan aksami yiyememissin cnm insallah en yakin zamanda bu yogunluk hafiflerde spor da yapabilirsin cnmm

Bu hafta sonu canim projeyi kullanima acicaz . Pazar gecesine kadar boyleyim. Zaten olmazsa baya bir gerilcek ortam. O yuzden yine insanliktan cikma haftamdayim. Ama sukur sadece 1 hafta. aonra tekrar spora ve hayatima donebilirim :)

günaydın canım
ayran kefir leptini bozuyormuş ama öyle çokta zarar vermiyormuş yani böyle zamanlarda tercih edilmeli zaten yoksa açlık kıtlık moduna sebep olacak canım benim

O zaman bugun sut alayim. Bide yogurt. Onlemimi alayim erkenden.
Canim. Busracim daha yeni oldugun icin 75 mekik olsun cezan yada 2 mil leslie secim senin :) ama sabah kahvaltinin boyle olmasi kotu. Bir an once duzeltmemiz lazim canim. Metabolizmamizi hizlandirmak adina. Peynir zeytin ve yumurta :)

eskiden 3 takım erkenciydi.üyeler değişti şimdi akşamları canlanıyor buralar huuuu nerdesiniz?

Canım simit kahvaltı tercihi olmamalı. Peynirli yumurtalı güzel bir kahvaltı yapmalısın. En kötü ekmek arası (kepek tabiki ) peynir domates salatalık zeytin falan birşeyler yap. Galeta ara olarak en fazla 2 tane yanında ayran da içebilirsin. Öğle ekmek fazla olmuş. Salatayı tercih edip hiç ekmek yemesen daha iyi olur.

Öğün atlamak olmamış ama sebebin varmış. Yinede ayran içseymişsin keşke

Ooo ex kaptancım hoşgeldinn. Bizde seni özledik. Diyete devam iyi gidiyorsun. Daha sık uğra unutma bizi

77,5 diyelim
3 dilim ekmek çok. 1 dilim olmalı. Yumurta peynir göremedim sabah mutalaka birini yemelisin ki tok tutsun.
3 dilim kavun çok şekerli sade kavun karpuz tercih etmemelisin.
Akşam da gün boyu düzgün yemediğin için çoşmuşsun. Önemli olan akşam kontrolü kaybetmemek. Sabah kahvaltusı bu nedenle çooook önemli.
Bir kere pilav olmaz. Patates püresi çok feci bir tercih.
Akşam yemeğin şöyle olmalıymış.

5 köfte + boll salata+ belki 1 dilim ekmek
5 köfte + bir bardak ayran + 1 dilim ekmek
5 köfte + bol salata (en iyisi en doğrusu bu )
Öğle ile akşam arasında çok acıkıyorsan ki acıktığını düşünüyorum. 1 bardak ayran/ kefir/ çay bardağı yoğurt bolll yağsız tuzsuz salata yiyebilirsin.

Yaa evet çok kaçırdığımın farkındayım bugün telafi edeceğim. Birde spor olarak yürüyüş yapmıştım 1 saat onu eklemeyi unuttum

dünkü menüm

1 dilim k.ekmek
1 tk reçek
1 dilim peynir
yarım domates

ara: 1 dilim ananas

öğle:
1 parça ızgara tavuk göğsü
4 yk domates çorbası
salata

ara: 1 dilim ananas

ara: 7 tane kiraz

akşam
salata
1 yumurta

su:2,5 litre
3 bardak y.çay

Mekik kabulümdür hemen daha iyi bir liste yapıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…