- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Canım simit kahvaltı tercihi olmamalı. Peynirli yumurtalı güzel bir kahvaltı yapmalısın. En kötü ekmek arası (kepek tabiki) peynir domates salatalık zeytin falan birşeyler yap. Galeta ara olarak en fazla 2 tane yanında ayran da içebilirsin. Öğle ekmek fazla olmuş. Salatayı tercih edip hiç ekmek yemesen daha iyi olur.
Öğün atlamak olmamış ama sebebin varmış. Yinede ayran içseymişsin keşke
Ooo ex kaptancım hoşgeldinn. Bizde seni özledik. Diyete devam iyi gidiyorsun. Daha sık uğra unutma bizi
77,5 diyelim
3 dilim ekmek çok. 1 dilim olmalı. Yumurta peynir göremedim sabah mutalaka birini yemelisin ki tok tutsun.
3 dilim kavun çok şekerli sade kavun karpuz tercih etmemelisin.
Akşam da gün boyu düzgün yemediğin için çoşmuşsun. Önemli olan akşam kontrolü kaybetmemek. Sabah kahvaltusı bu nedenle çooook önemli.
Bir kere pilav olmaz.Patates püresi çok feci bir tercih.
Akşam yemeğin şöyle olmalıymış.
5 köfte + boll salata+ belki 1 dilim ekmek
5 köfte + bir bardak ayran + 1 dilim ekmek
5 köfte + bol salata (en iyisi en doğrusu bu )
Öğle ile akşam arasında çok acıkıyorsan ki acıktığını düşünüyorum. 1 bardak ayran/ kefir/ çay bardağı yoğurt bolll yağsız tuzsuz salata yiyebilirsin.
Yorumun için teşekkür ederim çok haklısın söylrdiklerini uygulayacağım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah dışında öğle öğününde ve akşamda karbonhidratı azaltırsan daha dinç olursun.ben test ettim.günaydın uyunamadım hala..
7 de kalkıpta uyunamayan varmıdır acabaerken evde olurum demiştim dün ama malesef yürüyüş kaldı yine evde de hareketler yapmaya üşeniyorum yaaa birde daha önceleri hep yoğun çalıştım ayakta şimdi oturuyorum masada ama çok yoruluyorum resmen kemiklerim ağrıyo eve gidince halim kalmıyor bünye alışkın değil ki oturarak çalışmaya ıyıce tembelleştim anlayacağınız.. birde regl oldum iştahımın kesilmesine sevinsem mi erken geldiğine üzülsem mi bilemedim ama sevineyim bence bendeki iştah kimsede yoktur yani maşallah oturunca bu yarım öküz yiyiyorum yani
akşam 8 de 2 tabak bol limonlu şehriye çorbası ince 2 dilim ekmek yedim. saati geç baya akşam yemeği için ama başka alternatifim yok,
yeşil çay, ve su tüketimine devam. bugün yine kornflekse devam yoğurtla tok tutuyo baya. akşam da domates ve beyaz peynirli acılı bı salata düşünüyorum 2 dilim kızarmış ekmekle
ben hep burdayım erikcim emnümü yazacam cezamı alacam.kimse yokken yazmakta tuhaf oluyor bakıyorum altta birtek benim adım var.
menü:
sabah:yumurta peynir
1dilim ekmek
3 yeşil zeytin
domates salatalık
öğle:fırnda tavuk salata
yogurt
ara:dut kurusu çiğ badem
birazda çıtır leblebi
akşam:
2-3 kaşık bulgur
yogurtlu kabak
salata
dün eşim psat alacam dedi bende sakın alma haftasonu alırız dedim.ben eve gidince yattı uyudu o ara oğlumu lazımlığa oturttum çok şükür çişim geldi diyorda ocakta yemek vardı mutfaga 2 dk gectim sen kalk o kalkar kalkmaz benim minik fırsattan istifade otursun.kardesi oturunca acıkta kalan oğluşum ayaktan bırakıvermiş .ocakta yemek yerde çiş etrafında 2 cocuk uyuyan babamız.babamızı kaldırdık bir naz niyaz 2 cocukla başa çıkamıyon ben 3üne bakıyorum demezmi.tepem attı.oda baktım cekti kapıyı cıktı.negüzel dogum günü artık gelmez 12 ye kadar derken.elinde hediye pasta içeri girdi.anamm beni yanılttı walla..bende 1 dilim yemek zorunda kaldım.kesin cezamı
sabah dışında öğle öğününde ve akşamda karbonhidratı azaltırsan daha dinç olursun.ben test ettim.
yorumun için teşekkür canım.cumaya 2 gün var toparlamam lazım.sıkacaz dişimizi.bide reglim hemde öyle reglki sular seller gibi.extra spor zor ama 1 saat yürüyorum mecburiyetten.selam bende ziyarete gelince menune yorum yapayım dedim :)
menu akşama kadar çok başarılı pasta da olmasaymmış iyiymiş ama d.günü yapacak bişi yok bi ceza çekersin artık :) doğum günü kimindiyse nice yazşlar olsun sağlıkla
kolay gelsin
Yeni Hedeflerimiz:
Ayça :89.4------->88.0
Yasemin:77 --->
Ayfer:63,3 -------->
Eda :78,1---->
Gülşah:68,7------>
ebruli_hayat: 77----------->
Geveze9291 : 68----------->
casrum20: 78 ----------->
CityGirl(büşra): 68 ----------->
Eki Görüntüle 1137244
Kızlar hala bu haftaki hedefleri belirlemedik . haydin fıstıklar hedefleri belirleyelim cumada tuturalım inş
vallahi 3 gündür karatay yapmaya çalışarak ekmeği kestim sayılır hakkaten akşam spor yapmaya halim kalmazdı şimdi çok enerjiğim gibi geliyor bana. ekmek nelere kadirmiş. karnım onsuzda doyuyor tok geziyorum çok şaşkınım bağımlısı olarak
sabah dışında öğle öğününde ve akşamda karbonhidratı azaltırsan daha dinç olursun.ben test ettim.
Canimbu defalik ceza yok dogum gununmusben hep burdayım erikcim emnümü yazacam cezamı alacam.kimse yokken yazmakta tuhaf oluyor bakıyorum altta birtek benim adım var.
menü:
sabah:yumurta peynir
1dilim ekmek
3 yeşil zeytin
domates salatalık
öğle:fırnda tavuk salata
yogurt
ara:dut kurusu çiğ badem
birazda çıtır leblebi
akşam:
2-3 kaşık bulgur
yogurtlu kabak
salata
dün eşim psat alacam dedi bende sakın alma haftasonu alırız dedim.ben eve gidince yattı uyudu o ara oğlumu lazımlığa oturttum çok şükür çişim geldi diyorda ocakta yemek vardı mutfaga 2 dk gectim sen kalk o kalkar kalkmaz benim minik fırsattan istifade otursun.kardesi oturunca acıkta kalan oğluşum ayaktan bırakıvermiş .ocakta yemek yerde çiş etrafında 2 cocuk uyuyan babamız.babamızı kaldırdık bir naz niyaz 2 cocukla başa çıkamıyon ben 3üne bakıyorum demezmi.tepem attı.oda baktım cekti kapıyı cıktı.negüzel dogum günü artık gelmez 12 ye kadar derken.elinde hediye pasta içeri girdi.anamm beni yanılttı walla..bende 1 dilim yemek zorunda kaldım.kesin cezamı
canım benim diyetisyen regl dönemi en az 3 lt su dedi.ödemini onunla atabilirsin.ben 73 kiloyum. genel hedefim 65. regl olduğum için bu haftaki hedefim yok süpriz olacak artık bakalım kaç 100 gr. gidecek[/SIZE][/FONT][/B]
canım benim diyetisyen regl dönemi en az 3 lt su dedi.ödemini onunla atabilirsin.
ay hele 3 numara varya abisini kaldırıp lazımlığa kuruluyor.cadı o cadııııııı.Canimbu defalik ceza yok dogum gununmus
Ay senin sipalara cok gülüyorum benjmki kesin senin ufakliga benzeyecek bu gididle
Haklisin kimse olmayinca yazmak gelmiuor ama artik dolu doluyuz
inşallah canım ya bol su tüketmeye dikkat ediyorum.. regl öncesi çok yiyiyorum geçen hafta da öyle oldu.. sonrasında ne giderse mutlu eder beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?