yedikce yiyesin gelir.dikkat et.tarçınlı süt iç yanındada kuru meyve.tatlı ihtiyacını alır.
ben hep burdayım erikcim emnümü yazacam cezamı alacam.kimse yokken yazmakta tuhaf oluyor bakıyorum altta birtek benim adım var.
menü:
sabah:yumurta peynir
1dilim ekmek
3 yeşil zeytin
domates salatalık
öğle:fırnda tavuk salata
yogurt
ara:dut kurusu çiğ badem
birazda çıtır leblebi
akşam:
2-3 kaşık bulgur
yogurtlu kabak
salata
dün eşim psat alacam dedi bende sakın alma haftasonu alırız dedim.ben eve gidince yattı uyudu o ara oğlumu lazımlığa oturttum çok şükür çişim geldi diyorda ocakta yemek vardı mutfaga 2 dk gectim sen kalk o kalkar kalkmaz benim minik fırsattan istifade otursun.kardesi oturunca acıkta kalan oğluşum ayaktan bırakıvermiş .ocakta yemek yerde çiş etrafında 2 cocuk uyuyan babamız.babamızı kaldırdık bir naz niyaz 2 cocukla başa çıkamıyon ben 3üne bakıyorum demezmi.tepem attı.oda baktım cekti kapıyı cıktı.negüzel dogum günü artık gelmez 12 ye kadar derken.elinde hediye pasta içeri girdi.anamm beni yanılttı walla..bende 1 dilim yemek zorunda kaldım.kesin cezamı
ablam gelmiş demek yapıldı internet,akşama görüşelim.
Ben o uc numaradan istiyorumay hele 3 numara varya abisini kaldırıp lazımlığa kuruluyor.cadı o cadııııııı.
erikcim kendini strese sokmadan düzenli ve sağlıklı beslen.bak ben ilk gebeliğimden önce 61-64 arasıydım.ama benim garip bir bünyem var 5 aylık hamile deyince hopp 5 kilo birden alıyorum 3ndede aynısı oldu 3 numarada diyetisyenede gittim ama sanki gökten tepeme kilolar yağıyor.bence sende bir diyetisyene git.bi listen olsun.kilo almıycam diye kendini kasmassın.
yedikce yiyesin gelir.dikkat et.tarçınlı süt iç yanındada kuru meyve.tatlı ihtiyacını alır.
Ben o uc numaradan istiyorum
Tarcinli sutu deneyim bende
Planlarimda mak 13 kg var 76 ile doğuma gitmeliyjm rabbimin izniyle ilk hamileliklerde acok alinirmis oyle digolar
Ama hic mide bulantısı yok maşallah jm var bir kucuk dana cijti icimden kalcaya alirsam kiloyu damperli kamyin gibi okurjm artik
sen bitkisel hiçç birşey deneme sakın erikcimmm.tarçınında söktürücü etkisi var diye biliyorum sakın ha.Ben o uc numaradan istiyorum
Planlarimda mak 13 kg var 76 ile doğuma gitmeliyjm rabbimin izniyle ilk hamileliklerde acok alinirmis oyle digolar
Ama hic mide bulantısı yok maşallah jm var bir kucuk dana cijti icimden kalcaya alirsam kiloyu damperli kamyin gibi okurjm artik
Allah yardımcın olsun özledik seni.
Hamilelik nasıl gidiyor Ayferrr???
Sorun yok değl miii???
Herkesler nasılll???
Bir yandan ders çalışıyorum bir yandan düğün hazırlıkları valla yorucu oluyor bu araa
Su sinav bitsin daha da rahatlarson canim
Sorun yok değl miii???
Herkesler nasılll???
Bir yandan ders çalışıyorum bir yandan düğün hazırlıkları valla yorucu oluyor bu araa
Allah yardımcın olsun özledik seni.
ben 73 kiloyum. genel hedefim 65. regl olduğum için bu haftaki hedefim yok süpriz olacak artık bakalım kaç 100 gr. gidecek[/SIZE][/FONT][/B]
Hosgeldin canim ben ayfer takim kaptani su aralar fazla ilgilenemiyirum benkm ufaklik biraz yaramazljk gaptigi jcib yatistayim
Ilk gune gore yanlislarini soyleyim yarin daha iyi olacagina eminim
Simit 3 dilkm ekmek yerine geçiyor
2 galete 1 dilim sen 4 galeteyle 2 dilkm ekmek yemis oldun
Oglen corbagi artirip yemegi artirip skmegi yemesen guzeldi aksam super olmus
Anlayacagin bugun 3+2+2 den 7 dilkm ekmek yemissin bol karbonhidratli bir gun olmus ekmegi azaltip yemegi artirmak ilk isimiz sende
Cizelgende olmus cankm
Hosgeldin canım ailemize. Kocaman bir aile olduk
Lömbür limbürlük kısmını hafif spoerlar toplucaz inş. 1 ay sonra aynaya baktığında mutlu olmaya başlıcaksın canım inan bana
İlk günün olduğu için ben yemeklere bişi demiyorum canım. Zaten banucum ve ayferim söylemiş
Ben tavsiye niteliğinde yazıcam. Bunu herkee diyorum çünkü yanlış bilinen şeyleri düzelmemiz lazım. Bunca zamandır yanlış bilmiş yanlış beslenmisim o yüzden herkes bir an önce zararın neresınden dönse kardır diyorum. Canım Sabah Kahvaltısı için 1 avuç penir , 7-8 zeytin (ki bu 20 bile çıkabilir) ,1 yumurta tüketirsen 5 km koşmuş şekilde metabolizman hızlanıyor ve daha çok kilo kaybetmeye başlıyosun. Ayrıca ne kadar ekmek yersen o kadar çabuk acıkırsın. zaten zamanla bunu sende görceksin canım
Benimde başım cizelge ile dertte canım ya bende benimkini koyamadım bi türlü
merhaba benim hedefim şimdilik 70 kilo olmak ama spor yapamıyorum...
çalışıyorum masabaşı işim var, kendime hiç vakit ayıramıyorum...
mazeret bulmak istemiyorum ama evde de 2 çocuk var, zor durumdayım , ama zayıflamalıyım.. yediklerime dikkat etmeye başladım. bu hafta değil de haftaya cuma sanırım 1-2 kilo arasında vermiş olurum
merhaba memnun oldum tanıştığımıza :)
yanlışlarımı uyardığınız için teşekkür ederim, beni bırakmayın olur mu? ben tek başıma başarabilieceğimi sanmıyorum. birilerine hesap vermek ve sorumlu hissetmek daha güzel..
bugünde sabah kahvaltı yapamadım doktora gittiğim için, öğlen 12:30 da kahvaltı yaptım ve artık akşam yemeği yerim.. bu akşam spor da yapmak istiyorum.
siz neler yapıyosunuz spor olarak?
[sıze=2]hoşgeldiniz sizde bende bu hafta başladım. Malesef benimde masa başı bir işim ve acil vermem gereken kilolarım var ayrıca mazeret değil ben çoçuğum yokken zaman ayıramıyorum spora. Erken gıdıp geç geliyorum. Evde de hem yorgun oluyorum hemde üşeniyorum.
Doğru yerdesiniz,yerdeyiz emin olun. Geçmişten biliyorum siz birakmazsanız burası sizi hiç bırakmaz..
[/sıze]
bırakmayı düşünmüyorum, hadi baaklım hayırlısı :) 8 kilo verdiğimi düşünemiyorum şimdi, hayal gibi...
85 kilo hallerimi biliyorum eski hallerime bakınca insan içine nasıl çıkmışım diyorum. 75 in altına inmeyeli yıllar olmuştu.. 65 te bana hayal gibi geliyor.. en son 65 olduğum 12 yıl önce. ama nolursa olsun umutsuzluk yasak.. moral herşeyin başi.. mutsuz olduğumda sanki yemek yemek beni mutlu ediyo gibi yemek yedim ve şimdi 12 yıl önceki halime gelmek için uğraşıyorum. ah bu bizim kendimize ettiğimizi kimse etmiyo valla
bırakmayı düşünmüyorum, hadi baaklım hayırlısı :) 8 kilo verdiğimi düşünemiyorum şimdi, hayal gibi...
selam kızlaaar ben döndüüümmmmmm
oooiiiy kaptanımmm bebişmi geliyooooooBen o uc numaradan istiyorum
kankaaaaaaaa naberr
Sorun yok değl miii???
Herkesler nasılll???
oyyyyyy bızdıkımmmmm hoşgeldinnnn nasıl oldun alçı çıktımııııı
ablammmmm evett geldiim alçımda çıktıııı artık buralardayımmm. nasılsın ben iyiyim şükür ayağım hala sorunlu azıcık ama alçıyı çıkarttı doktor iş yerm sıkıntı çıkartıyo artıkk sizler napuıyosunzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?