Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ablam gelmiş demek yapıldı internet,akşama görüşelim.

pastalar falan ohhh iyisin o Reyyan cadısını benim yerime sev
evet görüşelim inş

ay hele 3 numara varya abisini kaldırıp lazımlığa kuruluyor.cadı o cadııııııı.
Ben o uc numaradan istiyorum

yedikce yiyesin gelir.dikkat et.tarçınlı süt iç yanındada kuru meyve.tatlı ihtiyacını alır.

Tarcinli sutu deneyim bende
Planlarimda mak 13 kg var 76 ile doğuma gitmeliyjm rabbimin izniyle ilk hamileliklerde acok alinirmis oyle digolar
Ama hic mide bulantısı yok maşallah jm var bir kucuk dana cijti icimden kalcaya alirsam kiloyu damperli kamyin gibi okurjm artik

Hamilelik nasıl gidiyor Ayferrr???
Sorun yok değl miii???

Herkesler nasılll???
Bir yandan ders çalışıyorum bir yandan düğün hazırlıkları valla yorucu oluyor bu araa

sen bitkisel hiçç birşey deneme sakın erikcimmm.tarçınında söktürücü etkisi var diye biliyorum sakın ha.

Sorun yok değl miii???

Herkesler nasılll???
Bir yandan ders çalışıyorum bir yandan düğün hazırlıkları valla yorucu oluyor bu araa
Allah yardımcın olsun özledik seni.

Son düzenleme:
ablammm en cok seni özledimmayyy cok mutluyum wc eğitiminde yol aldık oğluşum söylemiş öğle arası gittiğimde banada söyledi lazımlığa oturmak istemedi bende wcye soktu hadi uçur bakalım dedim uçurdu wallaacelem vardı babasıda reyyanı uyutuyordu bu seferlik havada yaptık

Sorun yok değl miii???

Herkesler nasılll???
Su sinav bitsin daha da rahatlarson canim
Hamilelkk iyi surekli yatmak dışında
Dusuk tehlikem varda yatislardayim
Allah yardımcın olsun özledik seni.

Ya tarcinda mi sokturucu tmmdir drcum dikkat ederim

Ciside ucurmussunuz ahsenle blueda deneyecekyi acaba omlar ne yapti

ben 73 kiloyum. genel hedefim 65. regl olduğum için bu haftaki hedefim yok süpriz olacak artık bakalım kaç 100 gr. gidecek [/SIZE][/FONT][/B]

merhaba benim hedefim şimdilik 70 kilo olmak ama spor yapamıyorum...
çalışıyorum masabaşı işim var, kendime hiç vakit ayıramıyorum...
mazeret bulmak istemiyorum ama evde de 2 çocuk var, zor durumdayım , ama zayıflamalıyım.. yediklerime dikkat etmeye başladım. bu hafta değil de haftaya cuma sanırım 1-2 kilo arasında vermiş olurum

merhaba memnun oldum tanıştığımıza :)
yanlışlarımı uyardığınız için teşekkür ederim, beni bırakmayın olur mu? ben tek başıma başarabilieceğimi sanmıyorum. birilerine hesap vermek ve sorumlu hissetmek daha güzel..
bugünde sabah kahvaltı yapamadım doktora gittiğim için, öğlen 12:30 da kahvaltı yaptım ve artık akşam yemeği yerim.. bu akşam spor da yapmak istiyorum.
siz neler yapıyosunuz spor olarak?

merhaba;
gerçekten bu söyledikleriniz bilmiyodum. sabah yediğim peynir , zeytin ve yumurta metobolizmamı hızlandırıyomuş he :) ekmeksiz doymuyorum diye düşünüyorum ama midem küçüldükçe sanırım yemek istemiyeceğim. ilk kahvaltı kısmından toparlamalıyım kendimi, uykumdan fedakarlık etmeliyim..
am gerçekten yoruluyorum ben ya...

hoşgeldiniz sizde bende bu hafta başladım. malesef benimde masa başı bir işim ve acil vermem gereken kilolarım var ayrıca mazeret değil ben çoçuğum yokken zaman ayıramıyorum spora. erken gıdıp geç geliyorum. evde de hem yorgun oluyorum hemde üşeniyorum.

doğru yerdesiniz,yerdeyiz emin olun. geçmişten biliyorum siz birakmazsanız burası sizi hiç bırakmaz..

bırakmayı düşünmüyorum, hadi baaklım hayırlısı :) 8 kilo verdiğimi düşünemiyorum şimdi, hayal gibi...

bırakmayı düşünmüyorum, hadi baaklım hayırlısı :) 8 kilo verdiğimi düşünemiyorum şimdi, hayal gibi...

85 kilo hallerimi biliyorum eski hallerime bakınca insan içine nasıl çıkmışım diyorum. 75 in altına inmeyeli yıllar olmuştu.. 65 te bana hayal gibi geliyor.. en son 65 olduğum 12 yıl önce. ama nolursa olsun umutsuzluk yasak.. moral herşeyin başi.. mutsuz olduğumda sanki yemek yemek beni mutlu ediyo gibi yemek yedim ve şimdi 12 yıl önceki halime gelmek için uğraşıyorum. ah bu bizim kendimize ettiğimizi kimse etmiyo valla

Slm 3, mıntıkanın güzelleriii

kahvaltıya habersiz misafir geldiii teyzemler kuzenelr cümbür cemaattt az önce gittiler daha pazara gidilecekkk başım ağrıyor kahvesizliktenn meşhur ayran detoksunu denedim hava sıcakkkkk böyle iştesizler naptınız bakalımmm

Yasemincimmm dün doğum günündü o yüzden ceza yok bak eniştem gec de olsa gönlünü almış lazımlık hikayelerine koptum yalnız çok eğlenceli

Hiloşum hoşgeldin kuzummm allah yardım etsinn önce hayırlısıyla sınavını atlat bitanemmm

Edacım ne işin var bdv lerde bende çoğu zaman tek başıma yazıyorum inanınn kimsecikler olmuyor

Şirinemmm 13 kilo alırsan gayet iyi olur bence de perihanla birbirinizi takip edin artık hamiş hamişş

Gülşah gelmemiş sanırımmm

Ayçacımmm bugün tedarikli ol artık dünkü gibi aç kalma cnmmm

hayal değil cnmm inanabilirsinnn biraz sabır ve dikkatle bu hayal gerçekleşecek kuzummm

hedefe ulaşana dek bırakmak yokkk:13:

oooiiiy kaptanımmm bebişmi geliyoooooo

Sorun yok değl miii???

Herkesler nasılll???
kankaaaaaaaa naberr

oyyyyyy bızdıkımmmmm hoşgeldinnnn nasıl oldun alçı çıktımııııı

ablammmmm evett geldiim alçımda çıktıııı artık buralardayımmm. nasılsın ben iyiyim şükür ayağım hala sorunlu azıcık ama alçıyı çıkarttı doktor iş yerm sıkıntı çıkartıyo artıkk sizler napuıyosunzz

iyiyim cnmmm çok şükür hadi gözün aydın alçı da çıkmışşş herhangi bir sorun yok değiilmi bitanemm:26: iyileşti tamamen işyeri ne sorunu yapıyor yine ayferim ve şekerkız hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…