Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyiyim cnmmm çok şükür hadi gözün aydın alçı da çıkmışşş herhangi bir sorun yok değiilmi bitanemm:26: iyileşti tamamen işyeri ne sorunu yapıyor yine ayferim ve şekerkız hamile

ben pazara gidiyorum Gözdecim görüşürüz cnmcımmmm çok sevindim döndüğüne

ooyy maşallahhh çok sevindiimm :) ağrım var biraz ablacım kaynamış gibi gözüküyo dedi doktor. tam kaynamamış yani. eleman sıkıntısından sorunlar sorunlar ablacım görmen lazım. hadi sana güzel alışverişlerr görüşürüüzz

sen bitkisel hiçç birşey deneme sakın erikcimmm.tarçınında söktürücü etkisi var diye biliyorum sakın ha.

Allah yardımcın olsun özledik seni.

Sağol kelebek ablammm bn de sizi özledimm

İnşallah Ayfercimm...
Aman Allah korusun bebecinii olmayacak bir şey eminm ben, bızdık ve kendine çok iyi bak lütfenn

İnşallahh ablacım çok sağoll, sen nasılsın iyi misinn??

oooiiiy kaptanımmm bebişmi geliyoooooo

kankaaaaaaaa naberr

İyiym kızıımm nerelerdeydin senn, bu ara ben de pek yokum da gerçii...

Bu arada kızlar belki de en zor işi pattt diye hallettimmm gelinliğimi aldımm ay çok güzel bir şey yaa teslim alsam hep giysem istiyorum
Bkz: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728841

ya arazi olduuum bunalımdayımm amaniiin ne ara aldın kıız düğün ne zaman aboovv

ÇOK DOĞRU GERÇEKTEN..aynı şekilde bende kendimi yemeğe verip uzaklaşmaya çalıyomuşum herşeyden.. şimdi heryerimi yağlar kapladı eritmeye çalışıyom.. keşke hiç bu hale getirmeseydim kendimi.. yemek yemek tamam çok güzel birşeyde, yediğni yakmıyosan orana b urana yağ olarak geri dönüyosa , ve sırf kiloların yüzünden olduğundan büyük gösteriyosan berbat bişey doğrusu...

günaydın canım
ayran kefir leptini bozuyormuş ama öyle çokta zarar vermiyormuş yani böyle zamanlarda tercih edilmeli zaten yoksa açlık kıtlık moduna sebep olacak canım benim

En buyuk korkum o kaptanım kıtlık moduna gecer mı vucud dıye korkuyorum. Bide sanırım oglenlerı cok guzel yıyorum galıba acıkmıyorumda. Ama bgn aldım onlemımı. Kuru yemısımı ve yogurdumu hazırlamıstım. Onları yedim tabı kuru yemıs olmamıs olabılır aksam aksam ama bılemedım kı basla ne koysam :44:

Mekik kabulümdür hemen daha iyi bir liste yapıyorum kendime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

harıkasın canım benım. Kahvaltılar cokkk onemlı. Bide çok enterans hala sasırım ekmek yemeyınce acıkmıyosun. Ben yıllarca ekmek yemeden kahvaltımı olur derdım ayyy oluyo hemde cok guzel oluyo

Eskıdım bende yaaa . Baya oldu benım buralara gelelı

Al bendende o kadar canım. Omlet peynır bunlar ekmeksız nasıl yenır derdım. Şimdi ekmeği aramıyorum bile. Ve açıkmıyorumda. Çok hoş bir duygu bu

Canım hedeflerımıze gore kardes takımımızdadan rakıp belırlıyoruz. Hedefı uturamayanda ceza olarak çizelge hazırlıyor. Bıde hedef koyunca mesela ben carşamba tartılıyorum hedefe ulamama cok vasa daha bir hırslanıyorum.

Bırakmayız canım benimmm kesınlıkle bende yalnız yapabılecegıme ınanmıyorum. Cokkk uzak gelıyor 70 lerr. ama olcak ıns yapcazzz. Spor olarak bızım kızlar leslie yapıyolar ebru sanlının plates cdlerı var onları yapıyolar.Leslie youtubedan bulabılırsın. Ebru sanlı içinde mesaj atarım ben sana istersen.

Kesınlıkle 89.9 kıloyum cok sukur boyum varda gostermıyorum ama sevmıyorum kilolu halimi. ve artık bir an önce gitsin istiyorum çok yoruldum artık.

kızlarrrr bugun erken cıktım. Oteldeyım sımdı çok şükür. Bgn biraz kızılca kıyamet koptu işyerinde ama işlerimizi bir gün sonraya erteledık. O yuzden bende en azından bugun spor yapayım dedım erken gelip. Ama işin kotusu yogunluk haftada devam edıcekmiş

artık kilolar yüzünden büyük göstermeye son şu sözü duyacaksın
aaa ne kadar zayıflamışsın
nasıl başardın
sende süper bir edayla diyet yapmadım sağlıklı beslendim diyeceksin
demek arazi oldun sen , demek bunalımdasın haa
dikkat ediyorum canım işide bırakacağım raporum bitsinde
kız ne ara gelinliği aldın helal sana

allah allah nasıl iş o canım benim başka dr görünseydin tam kaynamadıysa o hep agrı yaratacak ahh,
bu özel sektör o halde işten çıkarıp verseydi tazminatını
oooiiiy kaptanımmm bebişmi geliyoooooo

kankaaaaaaaa naberr
yaa sen gelene kadar ben bebek yaptım
selam kızlaaar ben döndüüümmmmmm
nerdeydin kız sen Eki Görüntüle 1161415 Eki Görüntüle 1161416
ayy sizdede sordum sonra tekrrar bakamdım perihan hamile mi kız hadi bakalım biz kaçar kilo alacağız
aynen en büyük hataları kendim yapıyoruz çok haklısın canım
bırakmayı düşünmüyorum, hadi baaklım hayırlısı :) 8 kilo verdiğimi düşünemiyorum şimdi, hayal gibi...
bence sen burdan 10 kg verip mezun olacaksın canım
canım ben suan spor yapmıyorum
inşallah hersey yoluna girince yürüyüşle devam edeeceğim
daha önceden leslie ve zumba ve bantta yürüyüş yapra

hayır olsun canım aksilik umarım seni çok etkilemiyordur
artık haberleri izlemekten süper derecede pimpirikli oldum allahım sen koru
gidecek canım onlar sabır inan sen böyle azimli oldukça gidecek
akşam yemegine yine mi yetişemedin salata çorba et filan yeseydin keşke

kızlar başlangıç kilolarınız bunlar galiba birde hedeflerinizi yazarmısınız karşısına
(genel hedef yani bu iş bittiğinde çıtır olduğunuzda kaç olacaksınız)
ebruli_hayat: 77----------->
Geveze9291 : 68----------->
casrum20: 78 ----------->
CityGirl(büşra): 68 ----------->

Etkiliyo kaptanım. Cok sıkısmıs durumdayız. Haftaya masalar havada ucmazsa ıyı. Yetısmedım. Biraz once bıttı sayılır ıslerım oncesınde kalıcam dıye planlıyodum bu yuzden saat 6 da yedıydım kuruyemısımı yogurdumu fln. Sımdıde ac olmadıgım ıcın yemek ostemedım

ben spora gıtmek ıstemıyorummm bı kızın bana kendıme geleıyım. Cok usenıyorum 2 gundude cok yorumdum ya dusumu alıp dızı ızlemek ıstıyorummm

Yeni Hafta Hedeflerimiz:

Ayça:89.4------->88.0
[FONT=&quot]Yasemin:77 --->

[FONT=&quot]Ayfer:63,3 -------->[/FONT]
[FONT=&quot]Eda :78,1---->77.5[/FONT][/FONT]

Gülşah:68,7------>
[FONT=&quot]ebruli_hayat:77----------->

Geveze9291 : 68----------->
casrum20: 78 ----------->
CityGirl(büşra): 68 ----------->66.5

[/FONT]

Eki Görüntüle 1137244

toksan birşey yeme canım acıkısan yatmadan süt yada ayran içersin oyy çok yogun belli ki allah kolaylık versin
ben spora gıtmek ıstemıyorummm bı kızın bana kendıme geleıyım. Cok usenıyorum 2 gundude cok yorumdum ya dusumu alıp dızı ızlemek ıstıyorummm
canım bence bu defa kızmayım sana sen bi vucudunu dinlendir bu kadar strese birde sporu zorla yaparsan laktik asit patlaması yaşayacaksın oda ödem yapacak
yüzmek istersen yüz rahatla hem spor olur hemde dinlenirsin
ama duş alıp yatıyım dersen iyice keselen gitsin selülitler ve yat dizini izle
hadi bir fincan sütlü kahvede benden olsun şekerim

Geldim en spora. Dedim 1 saatcikte olsa yapayim dahada firsatim oayabilir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

İyi akşamlar güzellerrr

kızlar yine gelirim agrılarım başladı yine

yat kuzum sen dinlennn bebişimizde dinlensin

Gıdıyımde banucugumun basarı hıkayesını okuyım gaza gelıyım

canım benimmm motivasyonuna katkı sağlıyorsa oku kuzumm

bir kez ara verdinmi gerisi gelir kuzummm yava tempoda da olsa yapmaya çalış ne olur kızdımm

evet şirinemmm uğurlu geldi şekerkız önce sen sonra perihan sırada Gülşah olacak inşş kaç gün raporlusun cnmm

yorulmak pes etmek yok kuzum hedefe ulaşınca yaşayacağın mutluluğu düşün hem iddiayı unutma elbise kazanacağız dimi
allah yardımcın olsun Ayçacım inş yoğunluk biraz düşer de sen de rahatlarsın önümüzdeki haftalarda akşam acıkırsan ayran veya süt iç cnmm

hayırdır bızdık Emreylemi sorun var :26:

iyiyim cimcimemm şükür annemde iyi şimdilik oooo gelinlikler alınmışşş bayıldımmm maşallah çok yakışmış bitanemmm

tam kaynamamışsa sorun çıkmazmı sonra bızdıkk aman dikkatli ol sen yine de tedbiri elden bırakma eleman almıytorlar yine snein turşunu çıkarıyorlar sanırımm sabret cnmmm sınnav nasıl geçti bu arada

Geldim en spora. Dedim 1 saatcikte olsa yapayim dahada firsatim oayabilir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hoşgeldin Ayçacımmm bugün ayran detoksunu yaptım ama sabahtan beri kahvesizlikten başım çatladı şimdi kahve içiyorum yarın yapmayacağım

sen nasıl dayandın bitanemm:26:

aıntılar uçtu internetim çok kötü

kızlar dün hastanedeydim akşamda eltim geldi bende kaldı bi ufaklığı var aman Allahım çok yaramaz perişan etti bizi
biraz önce uğurladım Allahım affetsin ama napıyım çok yaramaz ya, ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi inşallah + çıkmam ,bu hafta hemen düzenim bozuluyor çok hassas bünyem var, ama yarından itibaren telefi için herşeyi yapıcam yürüyüşümüde yapamadım 2 gundur
yani öyle kaçamak yapmadım yanlış anlaşılmasın ama düzensiz beslendim

neyse şimdi duşumu aldım ayaklarımı uzattım

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…