- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iyiyim cnmmm çok şükür hadi gözün aydın alçı da çıkmışşşherhangi bir sorun yok değiilmi bitanemm:26: iyileşti tamamen işyeri ne sorunu yapıyor yine ayferim ve şekerkız hamile
ben pazara gidiyorum Gözdecim görüşürüz cnmcımmmm çok sevindim döndüğüne
sen bitkisel hiçç birşey deneme sakın erikcimmm.tarçınında söktürücü etkisi var diye biliyorum sakın ha.
Allah yardımcın olsun özledik seni.
Su sinav bitsin daha da rahatlarson canim
Hamilelkk iyi surekli yatmak dışında
Dusuk tehlikem varda yatislardayim
Ya tarcinda mi sokturucu tmmdir drcum dikkat ederim
Ciside ucurmussunuzahsenle blueda deneyecekyi acaba omlar ne yapti
Slm 3, mıntıkanın güzelleriii
kahvaltıya habersiz misafir geldiii teyzemler kuzenelr cümbür cemaattt az önce gittiler daha pazara gidilecekkk başım ağrıyor kahvesizliktenn meşhur ayran detoksunu denedim hava sıcakkkkk böyle iştesizler naptınız bakalımmm
Yasemincimmm dün doğum günündü o yüzden ceza yok bak eniştem gec de olsa gönlünü almış lazımlık hikayelerine koptum yalnız çok eğlenceli
Hiloşum hoşgeldin kuzummm allah yardım etsinn önce hayırlısıyla sınavını atlat bitanemmm
Edacım ne işin var bdv lerde bende çoğu zaman tek başıma yazıyorum inanınn kimsecikler olmuyor
Şirinemmm 13 kilo alırsan gayet iyi olur bence de perihanla birbirinizi takip edin artık hamiş hamişş
Gülşah gelmemiş sanırımmm
Ayçacımmm bugün tedarikli ol artık dünkü gibi aç kalma cnmmm
oooiiiy kaptanımmm bebişmi geliyoooooo
kankaaaaaaaa naberr
Sağol kelebek ablammmbn de sizi özledimm
İnşallah Ayfercimm...
Aman Allah korusun bebecinii olmayacak bir şey eminm ben, bızdık ve kendine çok iyi bak lütfenn
İnşallahh ablacım çok sağoll, sen nasılsın iyi misinn??
İyiym kızıımm nerelerdeydin senn, bu ara ben de pek yokum da gerçii...
Bu arada kızlar belki de en zor işi pattt diye hallettimmm gelinliğimi aldımmay çok güzel bir şey yaa teslim alsam hep giysem istiyorum
Bkz: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728841
85 kilo hallerimi biliyorum eski hallerime bakınca insan içine nasıl çıkmışım diyorum. 75 in altına inmeyeli yıllar olmuştu.. 65 te bana hayal gibi geliyor.. en son 65 olduğum 12 yıl önce. ama nolursa olsun umutsuzluk yasak.. moral herşeyin başi.. mutsuz olduğumda sanki yemek yemek beni mutlu ediyo gibi yemek yedim ve şimdi 12 yıl önceki halime gelmek için uğraşıyorum. ah bu bizim kendimize ettiğimizi kimse etmiyo valla
günaydın canım
ayran kefir leptini bozuyormuş ama öyle çokta zarar vermiyormuş yani böyle zamanlarda tercih edilmeli zaten yoksa açlık kıtlık moduna sebep olacak canım benim
Mekik kabulümdür hemen daha iyi bir liste yapıyorum kendime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Edam eskilerden sen ben yasemin gulsah blue banum variz
Gerci aycada eskidi sayılır
Ee bak yasemin iki msj yszdi cikti menude yazmıyor
Gulsah dun hastanedeydi bugjn gelmeli
Biz burda olursak yenilerde uyum saglar evet ben ila lardan ckk kotu olmustum simdi daha iyiyim
Ama kaptanligi almak isteyen olursa devredebilirim malum vakit ayiramadim size
vallahi 3 gündür karatay yapmaya çalışarak ekmeği kestim sayılır hakkaten akşam spor yapmaya halim kalmazdı şimdi çok enerjiğim gibi geliyor bana. ekmek nelere kadirmiş. karnım onsuzda doyuyor tok geziyorum çok şaşkınım bağımlısı olarak
merhaba benim hedefim şimdilik 70 kilo olmak ama spor yapamıyorum...
çalışıyorum masabaşı işim var, kendime hiç vakit ayıramıyorum...
mazeret bulmak istemiyorum ama evde de 2 çocuk var, zor durumdayım , ama zayıflamalıyım.. yediklerime dikkat etmeye başladım. bu hafta değil de haftaya cuma sanırım 1-2 kilo arasında vermiş olurum
merhaba memnun oldum tanıştığımıza :)
yanlışlarımı uyardığınız için teşekkür ederim, beni bırakmayın olur mu? ben tek başıma başarabilieceğimi sanmıyorum. birilerine hesap vermek ve sorumlu hissetmek daha güzel..
bugünde sabah kahvaltı yapamadım doktora gittiğim için, öğlen 12:30 da kahvaltı yaptım ve artık akşam yemeği yerim.. bu akşam spor da yapmak istiyorum.
siz neler yapıyosunuz spor olarak?
ÇOK DOĞRU GERÇEKTEN..aynı şekilde bende kendimi yemeğe verip uzaklaşmaya çalıyomuşum herşeyden.. şimdi heryerimi yağlar kapladı eritmeye çalışıyom.. keşke hiç bu hale getirmeseydim kendimi.. yemek yemek tamam çok güzel birşeyde, yediğni yakmıyosan orana b urana yağ olarak geri dönüyosa , ve sırf kiloların yüzünden olduğundan büyük gösteriyosan berbat bişey doğrusu...
artık kilolar yüzünden büyük göstermeye son şu sözü duyacaksınÇOK DOĞRU GERÇEKTEN..aynı şekilde bende kendimi yemeğe verip uzaklaşmaya çalıyomuşum herşeyden.. şimdi heryerimi yağlar kapladı eritmeye çalışıyom.. keşke hiç bu hale getirmeseydim kendimi.. yemek yemek tamam çok güzel birşeyde, yediğni yakmıyosan orana b urana yağ olarak geri dönüyosa , ve sırf kiloların yüzünden olduğundan büyük gösteriyosan berbat bişey doğrusu...
demek arazi oldun sen , demek bunalımdasın haaya arazi olduuum bunalımdayımmamaniiin ne ara aldın kıız düğün ne zaman aboovv
dikkat ediyorum canım işide bırakacağım raporum bitsinde
İnşallah Ayfercimm...
Aman Allah korusun bebecinii olmayacak bir şey eminm ben, bızdık ve kendine çok iyi bak lütfenn
Bu arada kızlar belki de en zor işi pattt diye hallettimmm gelinliğimi aldımmay çok güzel bir şey yaa teslim alsam hep giysem istiyorum
ooyy maşallahhh çok sevindiimm :) ağrım var biraz ablacım kaynamış gibi gözüküyo dedi doktor. tam kaynamamış yani. eleman sıkıntısından sorunlar sorunlar ablacım görmen lazım. hadi sana güzel alışverişlerr görüşürüüzz
allah allah nasıl iş o canım benim başka dr görünseydin tam kaynamadıysa o hep agrı yaratacak ahh,ablammmmm evett geldiim alçımda çıktıııı artık buralardayımmm. nasılsın ben iyiyim şükür ayağım hala sorunlu azıcık ama alçıyı çıkarttı doktor iş yerm sıkıntı çıkartıyo artıkk sizler napuıyosunzz
yaa sen gelene kadar ben bebek yaptımoooiiiy kaptanımmm bebişmi geliyoooooo
kankaaaaaaaa naberr
nerdeydin kız sen Eki Görüntüle 1161415 Eki Görüntüle 1161416selam kızlaaar ben döndüüümmmmmm
ayy sizdede sordum sonra tekrrar bakamdım perihan hamile miSlm 3, mıntıkanın güzelleriii
kahvaltıya habersiz misafir geldiii teyzemler kuzenelr cümbür cemaattt az önce gittiler daha pazara gidilecekkk başım ağrıyor kahvesizliktenn meşhur ayran detoksunu denedim hava sıcakkkkk böyle iştesizler naptınız bakalımmm
Yasemincimmm dün doğum günündü o yüzden ceza yok bak eniştem gec de olsa gönlünü almış lazımlık hikayelerine koptum yalnız çok eğlenceli
Hiloşum hoşgeldin kuzummm allah yardım etsinn önce hayırlısıyla sınavını atlat bitanemmm
Edacım ne işin var bdv lerde bende çoğu zaman tek başıma yazıyorum inanınn kimsecikler olmuyor
Şirinemmm 13 kilo alırsan gayet iyi olur bence de perihanla birbirinizi takip edin artık hamiş hamişş
Gülşah gelmemiş sanırımmm
Ayçacımmm bugün tedarikli ol artık dünkü gibi aç kalma cnmmm
aynen en büyük hataları kendim yapıyoruz çok haklısın canım85 kilo hallerimi biliyorum eski hallerime bakınca insan içine nasıl çıkmışım diyorum. 75 in altına inmeyeli yıllar olmuştu.. 65 te bana hayal gibi geliyor.. en son 65 olduğum 12 yıl önce. ama nolursa olsun umutsuzluk yasak.. moral herşeyin başi.. mutsuz olduğumda sanki yemek yemek beni mutlu ediyo gibi yemek yedim ve şimdi 12 yıl önceki halime gelmek için uğraşıyorum. ah bu bizim kendimize ettiğimizi kimse etmiyo valla
bence sen burdan 10 kg verip mezun olacaksın canımbırakmayı düşünmüyorum, hadi baaklım hayırlısı :) 8 kilo verdiğimi düşünemiyorum şimdi, hayal gibi...
canım ben suan spor yapmıyorummerhaba memnun oldum tanıştığımıza :)
yanlışlarımı uyardığınız için teşekkür ederim, beni bırakmayın olur mu? ben tek başıma başarabilieceğimi sanmıyorum. birilerine hesap vermek ve sorumlu hissetmek daha güzel..
bugünde sabah kahvaltı yapamadım doktora gittiğim için, öğlen 12:30 da kahvaltı yaptım ve artık akşam yemeği yerim.. bu akşam spor da yapmak istiyorum.
siz neler yapıyosunuz spor olarak?
hayır olsun canım aksilik umarım seni çok etkilemiyordurkızlarrrr bugun erken cıktım. Oteldeyım sımdı çok şükür. Bgn biraz kızılca kıyamet koptu işyerinde ama işlerimizi bir gün sonraya erteledık. O yuzden bende en azından bugun spor yapayım dedım erken gelip. Ama işin kotusu yogunluk haftada devam edıcekmiş
gidecek canım onlar sabır inan sen böyle azimli oldukça gidecekEn buyuk korkum o kaptanım kıtlık moduna gecer mı vucud dıye korkuyorum. Bide sanırım oglenlerı cok guzel yıyorum galıba acıkmıyorumda. Ama bgn aldım onlemımı. Kuru yemısımı ve yogurdumu hazırlamıstım. Onları yedimtabı kuru yemıs olmamıs olabılır aksam aksam ama bılemedım kı basla ne koysam :44:
harıkasın canım benım. Kahvaltılar cokkk onemlı. Bide çok enterans hala sasırım ekmek yemeyınce acıkmıyosun. Ben yıllarca ekmek yemeden kahvaltımı olur derdım ayyy oluyo hemde cok guzel oluyo
Eskıdım bende yaaa . Baya oldu benım buralara gelelı
Al bendende o kadar canım. Omlet peynır bunlar ekmeksız nasıl yenır derdım. Şimdi ekmeği aramıyorum bile. Ve açıkmıyorumda. Çok hoş bir duygu bu
Canım hedeflerımıze gore kardes takımımızdadan rakıp belırlıyoruz. Hedefı uturamayanda ceza olarak çizelge hazırlıyor. Bıde hedef koyunca mesela ben carşamba tartılıyorum hedefe ulamama cok vasa daha bir hırslanıyorum.
Bırakmayız canım benimmmkesınlıkle bende yalnız yapabılecegıme ınanmıyorum. Cokkk uzak gelıyor 70 lerr. ama olcak ıns yapcazzz. Spor olarak bızım kızlar leslie yapıyolar ebru sanlının plates cdlerı var onları yapıyolar.Leslie youtubedan bulabılırsın. Ebru sanlı içinde mesaj atarım ben sana istersen.
Kesınlıkle89.9 kıloyum cok sukur boyum varda gostermıyorum ama sevmıyorum kilolu halimi. ve artık bir an önce gitsin istiyorum çok yoruldum artık.
hayır olsun canım aksilik umarım seni çok etkilemiyordur
artık haberleri izlemekten süper derecede pimpirikli oldum allahım sen koru
gidecek canım onlar sabır inan sen böyle azimli oldukça gidecek
akşam yemegine yine mi yetişemedin salata çorba et filan yeseydin keşke
toksan birşey yeme canım acıkısan yatmadan süt yada ayran içersin oyy çok yogun belli ki allah kolaylık versinEtkiliyo kaptanım. Cok sıkısmıs durumdayız. Haftaya masalar havada ucmazsa ıyı. Yetısmedım. Biraz once bıttı sayılır ıslerım oncesınde kalıcam dıye planlıyodum bu yuzden saat 6 da yedıydım kuruyemısımı yogurdumu fln. Sımdıde ac olmadıgım ıcın yemek ostemedım
canım bence bu defa kızmayım sana sen bi vucudunu dinlendir bu kadar strese birde sporu zorla yaparsan laktik asit patlaması yaşayacaksın oda ödem yapacakben spora gıtmek ıstemıyorummm bı kızın bana kendıme geleıyım. Cok usenıyorum 2 gundude cok yorumdum ya dusumu alıp dızı ızlemek ıstıyorummm
yat kaptanım yat. Guzel guzel gecsın agrıların sonrada bebısı kucagına al guzel guzel ıns. Bol Bol dua edıyoruz senin ve bebişimiz için.kızlar yine gelirim agrılarım başladı yine
kızlar yine gelirim agrılarım başladı yine
Gıdıyımde banucugumun basarı hıkayesını okuyım gaza gelıyım
ben spora gıtmek ıstemıyorummm bı kızın bana kendıme geleıyım. Cok usenıyorum 2 gundude cok yorumdum ya dusumu alıp dızı ızlemek ıstıyorummm
artık kilolar yüzünden büyük göstermeye son şu sözü duyacaksın
aaa ne kadar zayıflamışsın
nasıl başardın
sende süper bir edayla diyet yapmadım sağlıklı beslendim diyeceksin
demek arazi oldun sen , demek bunalımdasın haa
dikkat ediyorum canım işide bırakacağım raporum bitsinde
kız ne ara gelinliği aldın helal sana
allah allah nasıl iş o canım benim başka dr görünseydin tam kaynamadıysa o hep agrı yaratacak ahh,
bu özel sektör o halde işten çıkarıp verseydi tazminatını
yaa sen gelene kadar ben bebek yaptım
nerdeydin kız sen Eki Görüntüle 1161415 Eki Görüntüle 1161416
ayy sizdede sordum sonra tekrrar bakamdım perihan hamile mikız hadi bakalım biz kaçar kilo alacağız
aynen en büyük hataları kendim yapıyoruz çok haklısın canım
bence sen burdan 10 kg verip mezun olacaksın canım
canım ben suan spor yapmıyorum
inşallah hersey yoluna girince yürüyüşle devam edeeceğim
daha önceden leslie ve zumba ve bantta yürüyüş yapra
En buyuk korkum o kaptanım kıtlık moduna gecer mı vucud dıye korkuyorum. Bide sanırım oglenlerı cok guzel yıyorum galıba acıkmıyorumda. Ama bgn aldım onlemımı. Kuru yemısımı ve yogurdumu hazırlamıstım. Onları yedimtabı kuru yemıs olmamıs olabılır aksam aksam ama bılemedım kı basla ne koysam :44:
harıkasın canım benım. Kahvaltılar cokkk onemlı. Bide çok enterans hala sasırım ekmek yemeyınce acıkmıyosun. Ben yıllarca ekmek yemeden kahvaltımı olur derdım ayyy oluyo hemde cok guzel oluyo
Eskıdım bende yaaa . Baya oldu benım buralara gelelı
Al bendende o kadar canım. Omlet peynır bunlar ekmeksız nasıl yenır derdım. Şimdi ekmeği aramıyorum bile. Ve açıkmıyorumda. Çok hoş bir duygu bu
Canım hedeflerımıze gore kardes takımımızdadan rakıp belırlıyoruz. Hedefı uturamayanda ceza olarak çizelge hazırlıyor. Bıde hedef koyunca mesela ben carşamba tartılıyorum hedefe ulamama cok vasa daha bir hırslanıyorum.
Bırakmayız canım benimmmkesınlıkle bende yalnız yapabılecegıme ınanmıyorum. Cokkk uzak gelıyor 70 lerr. ama olcak ıns yapcazzz. Spor olarak bızım kızlar leslie yapıyolar ebru sanlının plates cdlerı var onları yapıyolar.Leslie youtubedan bulabılırsın. Ebru sanlı içinde mesaj atarım ben sana istersen.
Kesınlıkle89.9 kıloyum cok sukur boyum varda gostermıyorum ama sevmıyorum kilolu halimi. ve artık bir an önce gitsin istiyorum çok yoruldum artık.
ya arazi olduuum bunalımdayımmamaniiin ne ara aldın kıız düğün ne zaman aboovv
İnşallah Ayfercimm...
ooyy maşallahhh çok sevindiimm :) ağrım var biraz ablacım kaynamış gibi gözüküyo dedi doktor. tam kaynamamış yani. eleman sıkıntısından sorunlar sorunlar ablacım görmen lazım. hadi sana güzel alışverişlerr görüşürüüzz
Geldim en spora. Dedim 1 saatcikte olsa yapayim dahada firsatim oayabilir.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?