Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin Gülşahcımmm nasıl sonuçlar inş bir sorun yoktur şimdiki minikler öyle parmaklarında oynatıyorlar yarın telafi edersin cnmmm zaten kaçamak yapmamışsın ama belli bir düzene alışınca zor oluyor

Geldim canim cok sukur istemeye isteneye yapiyorum. Senin hikayeti okuyunca diyirum bende yapabilirim.
Detoksta benim cok kahve ihtiyacim hisetmedigim icin sorun tasamadim ama hep sis gezdim. Cok geldi yediklerim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çok şükür sonuçlarım çok iyi artık herhafta gitmiycem kontrol arasındaki süreyide uzattık 3 ay sonra gidicem

inşallah cumaya kadar elimden geleni yapıcam

yap bitanemm kar kardır elbette yapabilirsin ve yapacağına tüm kalbimle inanıyorummm sen de başarı hikayeni yazacaksın cnm benimmmm

bende şişlik olmadı ama sabahtan beri içeyim içmeyeyim git geller oldu malesef başağrıma dayanamadımm ohhh dünya varmışş

çok şükür sonuçlarım çok iyi artık herhafta gitmiycem kontrol arasındaki süreyide uzattık 3 ay sonra gidicem

inşallah cumaya kadar elimden geleni yapıcam

çok şükür canım gözümüz aydınn bizd e3 ayda bir gidebilsek keşke her hafta hastanedeyiz allah eksik de etmesin muhtaç da

çok şükür canım gözümüz aydınn bizd e3 ayda bir gidebilsek keşke her hafta hastanedeyiz allah eksik de etmesin muhtaç da

aminnnn

aslında ben hastanede vakit geçirince kendi hastalığımı unutuyorum
Allahım neler var rabbim dermasız dert vermesin kimseye

kızlar yine gelirim agrılarım başladı yine

kaçak cadı nerelerdesin sen

hepinize toplu yazayım dedimm. ayferiim çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendne aman haa.. alçılı ayakla evde drmadım abimlerde arkadaşımda flan kaldımm. sınav tarih çok zordu zaten benim tarih bilgim yok ve çalışmadan girdimm çok kötüydü o. coğrafya ve felsefe mantık din. k çok güzeldii. ayağım sorun çıkartıcak kesin başından belliydi çnkü kırık olan yer ayağımı uzattığımda bariz belli oluyo ve parmaklarım ağrıyo hatta tabanımın iç tarafı şişiyo iniyoo çok karışıkk :44:ama napalım iş başı yaptım eleman gelmiş beğenmediler ben gidince kovdular falan tazminat verdişler diye bana kızıyolarç. benm tazminatımı vermememk için o kadını kovdular

evet sorunum emreyle aldatılmışım hemde defalarca defalarca defalarca. geçen hafta salı gününden bu yana berbatım hele cumartesiden sonra. toparlanamıyorm kötyüm çokk moralim berbatkende yazmak istemdm buraya

Son düzenleme:

aman cnmmm ne olurr dikkat et ayağına tekrar alçıya alınırsa kötü olur senin suçun nekii hayret bişeyy inş en kısa zamand akurtulursun şu işyerinden

emre bey ayıp etmiş sen sakın kendini üzme en azındna çabuk öğrendin karakterini hemen onu düşünmeyi bırak sen onu düşündüğün sürece snein enerjin ona gidecek düşünmeyi bıraktığın anda boşluğa düşecek hemen toparlan kuzummm

Daha once tanısmamıstık sanırım. Ben ayca. gorunce yazını yazmadan gecemedım sana. Canım çok uzun süredir birlikte miydiniz? en azından gordun erkenden yuzunu emrenın. Benım lıseden arkadasım en yakın arkadaslarımdan bırı 10 yıllık sevgılısı ıle nıkahnlandı atamalar ıcın . 1 yıl sonra evlenceklerdı. 6 ayda aldattı adam. Bosandılar. Sımdı kız o kadar mutlu kı Ilk aylar hayatı bıttı toplayamıcaz sandık. Gecelerı basında bekledık kızın. Hastanelerden berı gelmedık sakınlestırıcı ile yaşadı. Ama sımdı baskasıyla. Ve evlenme teklıfı aldı. Oglan gozunun ıcıne bakıyor ve cokk mutlu o yuzden erken gormussun en azından canım benım

Bugunku mmenum,

Sabah(8.30) 2 yumurtadan kaşarlı omlet , 2 dılım islim peyniri, bol maydanoz, 3 kuru kayısı, 4 cherry, salatalık, 5 mantar

Ogle (12.30) mercımek corbası , yarım balık , bol salata

aksam 1 avuc kuru yemıs , 1 actıvıa yogurt

su 3 lt , 2 bardak yesıl caay

1 saat bısıklet , Yarım saat elıptık :) zorlada olsa yaptım

tbrkler cnmmm mükemmel balıktan sonra 1 parça tahin helvası yiyebilirsinnn

Bugünkü menüm
Sabah 1salatalık 1kşk tahin pekmez 1kk kaşar peynir 2dilim kepek ekmeği 1şekersiz çay
Öğle bir kase yoğurt 1dilim kepek ekmeği ve meyveli soda
Akşam 1kase mercimek çorbası 3kaşık makarna bol salata ve su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam ben merve tanımayanlar için söledim
Nasılsınız bakalım...3. Takımın eskı yarısmacısıyım...
14. Takım ve 3. Takım toplamda 17 kılo verdim... Kendi kendime zorla verdigim kılolarıda sayarsam toplamda 27 kılo vermiş bulunuyorum arkadaslar....

Ewet sevgili banı ablacımmm gülsahcııım caglaaacım helinim gözdemm
Hilalimm mercanımm yaseminimmm ayferimmm edacııım ahseniiim tugbammm nasılsınız sekerlerim
Sizi cok özledimm... Burayıda özledim ...
Şimdiki topik malum....

Geçtigimiz pazar gnü basıma gelen olyı kosaca anlatmak istedim.. Burda zayıflamak isteyen arkadaslara gaz olur inş
Pazar günü yakın akrabamızın sünnet dügünü wardı..gittik... Üzerime birelbise giydim... Kadın erkek ayrı olacagından biraz dar giyindim. Üzerinde nasıl olsa feracem vardı.. Nese gittik.. Eltimler falan hep beaver girdik.. Tabi eşim tarafı oldgundan köyden gelen akrabalarımızda vardı ...
Hepsini en az 1 sene birbirimizi görmedik ..
Nese hosgeldin diyolar gelenlere eşimin dayısının hanımı yengemiz en büyük eltimle selamlastı öpüştük koklastık bnide öptü selamlastık demez mi yasemin(eltim)kızı büyitmüşsün masallah cıtı pıtı bi kız olmus su an 59 kıloyum
Allahım bnde bi durus degişti bi havlandım ama caltırmıyorum
Dedim bnm yenge merve... Kadın resmen sok geçirdi öle bi aaaa dediki herkes bize baktı merve kızım ne kadar zayıflamıssın masallah falan dedi cok mutlu oldum ... Ya anlatamam iyiki dayanmısım yememişim lesli ablayla vakit geçirmişim dedim...
Koyden gelen akrabalar ve bni uzun düre görmeyen akrablar gerçekten inanamadı kıskanalar oldu bnm bi büyk olan elitm... Ama ben ne dedim kızlar bilir catır cattııırr catlatcam demedim mi
Saka bi yana kızlar azmin elinden kimse kırtulamaz... İstersek hersey oluyo ... Kendiniz için yapın bunu
Suan 3 aylık hamileyim ..
63 kıloya cıktım ama ılk 3 ay iraz halsizlik metonun hızlı calısması istifarlar 4 kılo verdim ...
Ama inanaın cok saglıklı beslenıorum...
Bn bile kwndi kendime farketmeden nasılda bilinçlenmişim yani bilinçaltım suan ne abur cubura ne fastfooda hiçbişeye onay vermiyo sebzelerim öeyvelerim haslanmıs etlerım bunları güselce tuketıyorum su alıskanlıım bitmedi şükür hiç içmesem 2 lt iyıeum artık alakanlık olmus yemegı yawasca yıyorum
Yanı hamilede olsa yarım saat hafif yürüyorum
Yani artık bunları vucudum bunyem istiyo ..alıskanlık oldu birzamanlar zorla yaptıgım şeyler şimdi ihtiyac gibi birsey oldu bNa...
Neyse fazla ızatmıyayım... İnş anlatmak istediklerimi anlatabılmişimdir

ooy öylemi oluyo ablam yaa :44: düşünmekten şuanda vazgeçtim ozamannn, zaten dün tam vazgeçtiğim an aradı yine beraber etti beni ooff.. neyse geçicek inanıyorum aranıza döndüm ooh misss

ablacım pazar günü yine sınava giricem sonrası İNŞALLAH üniversiteee

günaydın Ayçacım bende Gözdee namı diğer bızdık hoşgelmişsin canım benimm. çok uzun zamandır demiyelimde 5 ay peşimden koştu +2aydırda çıkıyoduk işte. sonrası malum öğrendim işte. şimdi yine koşmaya başladı ama iş işten geçtii. arkadaşının adınada çok sevindim bende normalde bukadr berbat olmam gamsızdırım ama Emre'ye okadar inanıp güvenmişim ki toparlanamıyorum. daha yeni yeni işte kendime gelmeye şokların etkisinden çıkmaya başladım.
bitanesini yakalayınca diğer 3tanesini kendisi pat pat itiraf etti dondum kaldım anca o şoktan çıkıyorm
neyse bende toparlarım yavaş yavaşş napalım bu da kısmetmiş..
menüne bayıldım canım süpersiin

merveemmm oy canımmmm çok özledimmm ayy süpermiş ya yaşadğın olayyy hemde 59 kilosunn ooh çıtır anne seniiiii :))
bebiş nasılll cinsiyeti belli oldumuu

tbrkler cnmmm mükemmel balıktan sonra 1 parça tahin helvası yiyebilirsinnn

Sizin menulerde gorup cok sasirmistim. Ama tahin bana hala cok zararliumis gb geliyor. Belkide cok sevip zamaninda cok yiyip kilo aldigim icindir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…