- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Günaydın kizlarrrrr
ooy öylemi oluyo ablam yaa :44: düşünmekten şuanda vazgeçtim ozamannn, zaten dün tam vazgeçtiğim an aradı yine beraber etti beni ooff.. neyse geçicek inanıyorum aranıza döndüm ooh misss
ablacım pazar günü yine sınava giricem sonrası İNŞALLAH üniversiteee
günaydın Ayçacım bende Gözdee namı diğer bızdıkhoşgelmişsin canım benimm. çok uzun zamandır demiyelimde 5 ay peşimden koştu +2aydırda çıkıyoduk işte. sonrası malum öğrendim işte. şimdi yine koşmaya başladı ama iş işten geçtii. arkadaşının adınada çok sevindim bende normalde bukadr berbat olmam gamsızdırım ama Emre'ye okadar inanıp güvenmişim ki toparlanamıyorum. daha yeni yeni işte kendime gelmeye şokların etkisinden çıkmaya başladım.
bitanesini yakalayınca diğer 3tanesini kendisi pat pat itiraf etti dondum kaldım anca o şoktan çıkıyorm
neyse bende toparlarım yavaş yavaşş napalım bu da kısmetmiş..
menüne bayıldım canım süpersiin
merveemmm oy canımmmm çok özledimmmayy süpermiş ya yaşadğın olayyy hemde 59 kilosunn ooh çıtır anne seniiiii :))
bebiş nasılll cinsiyeti belli oldumuu
Gunaydinnn kelebeklerimmmmm
Aynn oyle oluyor bizdikimmm onu dusunerek enerjisini yukseltme bitanemm
ins sinavin guzel gecer sen ona odaklan tatlim unv seni hakeden kimler cikacak karsina kmbilir dimii
inşallah ablacımmmo enerji durumunuda şimdi öğrendimm :26: evet artık aklımdan kovuyorum onuu
Sizin menulerde gorup cok sasirmistim. Ama tahin bana hala cok zararliumis gb geliyor. Belkide cok sevip zamaninda cok yiyip kilo aldigim icindir.
Günaydın Ayçacımmmcnm yemek zorunda değilsin tabikii ama izin var tatlım 1 minik dilim tabii bahsettiğim en fazla iki lokma
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydın kizlarrrrr
hepinize toplu yazayım dedimm. ayferiim çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendne aman haa.. alçılı ayakla evde drmadım abimlerde arkadaşımda flan kaldımm. sınav tarih çok zordu zaten benim tarih bilgim yok ve çalışmadan girdimm çok kötüydü o. coğrafya ve felsefe mantık din. k çok güzeldii. ayağım sorun çıkartıcak kesin başından belliydi çnkü kırık olan yer ayağımı uzattığımda bariz belli oluyo ve parmaklarım ağrıyo hatta tabanımın iç tarafı şişiyo iniyoo çok karışıkk :44:ama napalım iş başı yaptım eleman gelmiş beğenmediler ben gidince kovdular falan tazminat verdişler diye bana kızıyolarç. benm tazminatımı vermememk için o kadını kovdular
evet sorunum emreyle aldatılmışım hemde defalarca defalarca defalarca. geçen hafta salı gününden bu yana berbatım hele cumartesiden sonra. toparlanamıyorm kötyüm çokk moralim berbatkende yazmak istemdm buraya
süpersin canımBugunku mmenum,
Sabah(8.30) 2 yumurtadan kaşarlı omlet , 2 dılım islim peyniri, bol maydanoz, 3 kuru kayısı, 4 cherry, salatalık, 5 mantar
Ogle (12.30) mercımek corbası , yarım balık , bol salata
aksam 1 avuc kuru yemıs , 1 actıvıa yogurt
su 3 lt , 2 bardak yesıl caay
1 saat bısıklet , Yarım saat elıptık :) zorlada olsa yaptım
selamm canım hoşgeldin aramıza ben gülşahBugünkü menüm
Sabah 1salatalık 1kşk tahin pekmez 1kk kaşar peynir 2dilim kepek ekmeği 1şekersiz çay
Öğle bir kase yoğurt 1dilim kepek ekmeği ve meyveli soda
Akşam 1kase mercimek çorbası 3kaşık makarna bol salata ve su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cici anne hoşgeldinGünaydın kizlarrrrr
Selam ben merve tanımayanlar için söledim
Nasılsınız bakalım...3. Takımın eskı yarısmacısıyım...
14. Takım ve 3. Takım toplamda 17 kılo verdim... Kendi kendime zorla verdigim kılolarıda sayarsam toplamda 27 kılo vermiş bulunuyorum arkadaslar....
Ewet sevgili banı ablacımmm gülsahcııım caglaaacım helinim gözdemm
Hilalimm mercanımm yaseminimmm ayferimmm edacııım ahseniiim tugbammm nasılsınız sekerlerim
Sizi cok özledimm... Burayıda özledim ...
Şimdiki topik malum....
Geçtigimiz pazar gnü basıma gelen olyı kosaca anlatmak istedim.. Burda zayıflamak isteyen arkadaslara gaz olur inş
Pazar günü yakın akrabamızın sünnet dügünü wardı..gittik... Üzerime birelbise giydim... Kadın erkek ayrı olacagından biraz dar giyindim. Üzerinde nasıl olsa feracem vardı.. Nese gittik.. Eltimler falan hep beaver girdik.. Tabi eşim tarafı oldgundan köyden gelen akrabalarımızda vardı ...
Hepsini en az 1 sene birbirimizi görmedik ..
Nese hosgeldin diyolar gelenlere eşimin dayısının hanımı yengemiz en büyük eltimle selamlastı öpüştük koklastık bnide öptü selamlastık demez mi yasemin(eltim)kızı büyitmüşsün masallah cıtı pıtı bi kız olmus su an 59 kıloyum
Allahım bnde bi durus degişti bi havlandım ama caltırmıyorum
Dedim bnm yenge merve... Kadın resmen sok geçirdi öle bi aaaa dediki herkes bize baktı merve kızım ne kadar zayıflamıssın masallah falan dedi cok mutlu oldum ... Ya anlatamam iyiki dayanmısım yememişim lesli ablayla vakit geçirmişim dedim...
Koyden gelen akrabalar ve bni uzun düre görmeyen akrablar gerçekten inanamadı kıskanalar oldu bnm bi büyk olan elitm... Ama ben ne dedim kızlar bilir catır cattııırr catlatcam demedim mi
Saka bi yana kızlar azmin elinden kimse kırtulamaz... İstersek hersey oluyo ... Kendiniz için yapın bunu
Suan 3 aylık hamileyim ..
63 kıloya cıktım ama ılk 3 ay iraz halsizlik metonun hızlı calısması istifarlar 4 kılo verdim ...
Ama inanaın cok saglıklı beslenıorum...
Bn bile kwndi kendime farketmeden nasılda bilinçlenmişim yani bilinçaltım suan ne abur cubura ne fastfooda hiçbişeye onay vermiyo sebzelerim öeyvelerim haslanmıs etlerım bunları güselce tuketıyorum su alıskanlıım bitmedi şükür hiç içmesem 2 lt iyıeum artık alakanlık olmus yemegı yawasca yıyorum
Yanı hamilede olsa yarım saat hafif yürüyorum
Yani artık bunları vucudum bunyem istiyo ..alıskanlık oldu birzamanlar zorla yaptıgım şeyler şimdi ihtiyac gibi birsey oldu bNa...
Neyse fazla ızatmıyayım... İnş anlatmak istediklerimi anlatabılmişimdir
Selam ben merve tanımayanlar için söledim
14. Takım ve 3. Takım toplamda 17 kılo verdim... Kendi kendime zorla verdigim kılolarıda sayarsam toplamda 27 kılo vermiş bulunuyorum arkadaslar....
Hilalimm mercanımm yaseminimmm ayferimmm edacııım ahseniiim tugbammm nasılsınız sekerlerim
Şimdiki topik malum....
Geçtigimiz pazar gnü basıma gelen olyı kosaca anlatmak istedim.. Burda zayıflamak isteyen arkadaslara gaz olur inş
Pazar günü yakın akrabamızın sünnet dügünü wardı..gittik... Üzerime birelbise giydim... Kadın erkek ayrı olacagından biraz dar giyindim. Üzerinde nasıl olsa feracem vardı.. Nese gittik.. Eltimler falan hep beaver girdik.. Tabi eşim tarafı oldgundan köyden gelen akrabalarımızda vardı ...
Nese hosgeldin diyolar gelenlere eşimin dayısının hanımı yengemiz en büyük eltimle selamlastı öpüştük koklastık bnide öptü selamlastık demez mi yasemin(eltim)kızı büyitmüşsün masallah cıtı pıtı bi kız olmus su an 59 kıloyum
Dedim bnm yenge merve... Kadın resmen sok geçirdi öle bi aaaa dediki herkes bize baktı merve kızım ne kadar zayıflamıssın masallah falan dedi cok mutlu oldum ... Ya anlatamam iyiki dayanmısım yememişim lesli ablayla vakit geçirmişim dedim...
Koyden gelen akrabalar ve bni uzun düre görmeyen akrablar gerçekten inanamadı kıskanalar oldu bnm bi büyk olan elitm... Ama ben ne dedim kızlar bilir catır cattııırr catlatcam demedim mi
Saka bi yana kızlar azmin elinden kimse kırtulamaz... İstersek hersey oluyo ... Kendiniz için yapın bunu
63 kıloya cıktım ama ılk 3 ay iraz halsizlik metonun hızlı calısması istifarlar 4 kılo verdim ...
Bn bile kwndi kendime farketmeden nasılda bilinçlenmişim yani bilinçaltım suan ne abur cubura ne fastfooda hiçbişeye onay vermiyo sebzelerim öeyvelerim haslanmıs etlerım bunları güselce tuketıyorum su alıskanlıım bitmedi şükür hiç içmesem 2 lt iyıeum artık alakanlık olmus yemegı yawasca yıyorum
Yani artık bunları vucudum bunyem istiyo ..alıskanlık oldu birzamanlar zorla yaptıgım şeyler şimdi ihtiyac gibi birsey oldu bNa...
gözdecim daha öncede bi konu hakkında konusmuştuk ozaman da söylediğim gibi daha yaşın çok küçük kimler çıkıcak karşına, rabbi hayırlı insanlar çıkarsın bundan sonra, şuanda sınavına yoğunlaş hiç takılma şükret yüzünü erken gördün canım
ayağına da çok dikkat et tam iyleşmemişsin belliki
ooy öylemi oluyo ablam yaa :44: düşünmekten şuanda vazgeçtim ozamannn, zaten dün tam vazgeçtiğim an aradı yine beraber etti beni ooff.. neyse geçicek inanıyorum aranıza döndüm ooh misss
ablacım pazar günü yine sınava giricem sonrası İNŞALLAH üniversiteee
günaydın Ayçacım bende Gözdee namı diğer bızdıkhoşgelmişsin canım benimm. çok uzun zamandır demiyelimde 5 ay peşimden koştu +2aydırda çıkıyoduk işte. sonrası malum öğrendim işte. şimdi yine koşmaya başladı ama iş işten geçtii. arkadaşının adınada çok sevindim bende normalde bukadr berbat olmam gamsızdırım ama Emre'ye okadar inanıp güvenmişim ki toparlanamıyorum. daha yeni yeni işte kendime gelmeye şokların etkisinden çıkmaya başladım.
bitanesini yakalayınca diğer 3tanesini kendisi pat pat itiraf etti dondum kaldım anca o şoktan çıkıyorm
neyse bende toparlarım yavaş yavaşş napalım bu da kısmetmiş..
menüne bayıldım canım süpersiin
merveemmm oy canımmmm çok özledimmmayy süpermiş ya yaşadğın olayyy hemde 59 kilosunn ooh çıtır anne seniiiii :))
bebiş nasılll cinsiyeti belli oldumuu
Ahh cabim benim sen daha yeni unv sinavina hazirlaniyosunnn :) hele unve git bak orda neler cikicak. Aklinin ucuna emre gelirse bende daha bisi bilmiyorum derim. Sonra geriye donup baktiginda kendine ben ne safmisim diceksin. Fistik gb kiz oluyosun kilolarda gidiyo. Inive gidince nelerino bulcaksin. Simdi biz sana takma dedekte takicaksin biliyorum. Bizde gectik cubku o yoklardan demesi kolay gibi geliyo sana ama . Cok degil 4 ay sonra bizim dediklerimizi yasayinca bize hak vericeksin bizdikim :)
süpersin canım
selamm canım hoşgeldin aramıza ben gülşah
günaydın cici anne hoşgeldin
canım daha önce bende aldatıldım valla bak hemde süper bir aldatılma adam akrabamız nişanlanmış haberim yokhaklısınn daha öncede yaşadım biliyorum ama böylesi olmamıştıısenin yaş kaçç ben 20 yim daha tanışalım azıcıkk
hoşbulduk canım benimsüpersin canım
selamm canım hoşgeldin aramıza ben gülşah
günaydın cici anne hoşgeldin
günaydın teyzeleriişte bu kuzummmm:13::13:
Günaydınnn şirinemmm ve yeğenimmm
ne 33 günü canım benim yaklaşık olarak 3 ayı buluyor bazen 4 ayda içerdekinin hareketine bağlıGunaydin kaptanim. Bebisi benim icin severmisinn :) uanlis bilmiyomasam 33 gunlukten sonra hisediyodu dimi
amin inşallah canımGunaydin guzellerler. Hepimize cuma oncesi bol eksili gun diliyorum :)
hoşgeldin anniş bende bugun başlıyorum yıoksa bu annemle ablam beni obez yapacak süpersinSelam ben merve tanımayanlar için söledim
Şimdiki topik malum....
canım benim meyveli sodadan boluan şeker alıyorsunBugünkü menüm
Sabah 1salatalık 1kşk tahin pekmez 1kk kaşar peynir 2dilim kepek ekmeği 1şekersiz çay
Öğle bir kase yoğurt 1dilim kepek ekmeği ve meyveli soda
Akşam 1kase mercimek çorbası 3kaşık makarna bol salata ve su
aferin sporda yapılmışBugunku mmenum,
Sabah(8.30) 2 yumurtadan kaşarlı omlet , 2 dılım islim peyniri, bol maydanoz, 3 kuru kayısı, 4 cherry, salatalık, 5 mantar
Ogle (12.30) mercımek corbası , yarım balık , bol salata
aksam 1 avuc kuru yemıs , 1 actıvıa yogurt
su 3 lt , 2 bardak yesıl caay
1 saat bısıklet , Yarım saat elıptık :) zorlada olsa yaptım
canım işyerinin boşver takma onları ama ayagınıda ihmal etmehepinize toplu yazayım dedimm. ayferiim çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendne aman haa.. alçılı ayakla evde drmadım abimlerde arkadaşımda flan kaldımm. sınav tarih çok zordu zaten benim tarih bilgim yok ve çalışmadan girdimm çok kötüydü o. coğrafya ve felsefe mantık din. k çok güzeldii. ayağım sorun çıkartıcak kesin başından belliydi çnkü kırık olan yer ayağımı uzattığımda bariz belli oluyo ve parmaklarım ağrıyo hatta tabanımın iç tarafı şişiyo iniyoo çok karışıkk :44:ama napalım iş başı yaptım eleman gelmiş beğenmediler ben gidince kovdular falan tazminat verdişler diye bana kızıyolarç. benm tazminatımı vermememk için o kadını kovdular
evet sorunum emreyle aldatılmışım hemde defalarca defalarca defalarca. geçen hafta salı gününden bu yana berbatım hele cumartesiden sonra. toparlanamıyorm kötyüm çokk moralim berbatkende yazmak istemdm buraya
Günaydın herkese arkadaşlar
canım daha önce bende aldatıldım valla bak hemde süper bir aldatılma adam akrabamız nişanlanmış haberim yok
meger zaten kızla konuşurken bana yalvarıp yakarıyomuş meğer senin x kişi gibi haa ne oldu o kaybetti hala beni görünce dibi düşüyor salağın
hoşbulduk canım benim
günaydın teyzeleri
ne 33 günü canım benim yaklaşık olarak 3 ayı buluyor bazen 4 ayda içerdekinin hareketine bağlı
amin inşallah canım
hoşgeldin anniş bende bugun başlıyorum yıoksa bu annemle ablam beni obez yapacak süpersin
canım benim meyveli sodadan boluan şeker alıyorsun
ayrıca protein ollmalı diyetinde emin ol çok faydası olacak
aferin sporda yapılmış
canım işyerinin boşver takma onları ama ayagınıda ihmal etme
olması lazım canım yer bu aralar ben biraz ilgilenemedim ama gelsin zaten biliyorsun deneme süresi var . kaç kilo kg aldın bakıyım benim bütün bilgiler işyerinin pcde kaldı istifa etmeye gidince alırım bilgilerikaptanım takımda boş yer varmıı benm arkadaşımıda çekeleyip getircemde buraya gözümün önünde dursun kilo versin bi ara beraber vermiştik onunla azime ihtiyacı var yinebide şeyy ben azıcık kilo almışım listeye onu verene kadar girmek istemiyorum kabul edermisin haftaya gireyim olur mu :26:
boşver canım bence onun numarasını engelle o kişi yokmuş olammış gibi davran ister köpek olsun ister sürüngenooooh iyi oluyo. bu x kişisinede öyle olacak. bide bana diyoki numaranı değiştir faceden whatsapptan engelle ulaşamıyım sana diyo. dedm ulaş kudur köpek olbide akıl veriyo tövbe yaa . gece arıyo özür dilermişşş dileme efendm dedm 5 kızla aldatmış bunlar bildiklerm sadece buyur git onları ara dedm kapattım yüzüne. ooh o arayınca daha iyi oluyorm aramayınca kuduryorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?