Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin guzellerler. Hepimize cuma oncesi bol eksili gun diliyorum :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gunaydinnn kelebeklerimmmmm

Aynn oyle oluyor bizdikimmm onu dusunerek enerjisini yukseltme bitanemm

ins sinavin guzel gecer sen ona odaklan tatlim unv seni hakeden kimler cikacak karsina kmbilir dimii

inşallah ablacımmm o enerji durumunuda şimdi öğrendimm :26: evet artık aklımdan kovuyorum onuu

işte bu kuzummmm:13::13:

Günaydın kizlarrrrr

Günaydınnn şirinemmm ve yeğenimmm

gözdecim daha öncede bi konu hakkında konusmuştuk ozaman da söylediğim gibi daha yaşın çok küçük kimler çıkıcak karşına, rabbi hayırlı insanlar çıkarsın bundan sonra, şuanda sınavına yoğunlaş hiç takılma şükret yüzünü erken gördün canım

ayağına da çok dikkat et tam iyleşmemişsin belliki

süpersin canım
selamm canım hoşgeldin aramıza ben gülşah

Günaydın kizlarrrrr
günaydın cici anne hoşgeldin

hoşgeldin canımmm
ohh çatlaşın patlasınlar çıtır anne olucan bundan sonra
darısı başımıza

Selam canim ben ayca . cok sagol paylastigin icin. Bn yine yeter artik dedigim bi donemdeydim bana motive oldu. Ne kadar zamanda verdin cok merak ettim.

haklısın canımm erken zaten biliyodum evlilik uzak bana baya ama böyle bi son olcağını tahmin etmemiştim hiç . neyse mevlam neyleer neylerse güzel eylerr

Ahh cabim benim sen daha yeni unv sinavina hazirlaniyosunnn :) hele unve git bak orda neler cikicak. Aklinin ucuna emre gelirse bende daha bisi bilmiyorum derim. Sonra geriye donup baktiginda kendine ben ne safmisim diceksin. Fistik gb kiz oluyosun kilolarda gidiyo. Inive gidince nelerino bulcaksin. Simdi biz sana takma dedekte takicaksin biliyorum. Bizde gectik cubku o yoklardan demesi kolay gibi geliyo sana ama . Cok degil 4 ay sonra bizim dediklerimizi yasayinca bize hak vericeksin bizdikim :)

haklısınn daha öncede yaşadım biliyorum ama böylesi olmamıştıı senin yaş kaçç ben 20 yim daha tanışalım azıcıkk

Günaydın herkese arkadaşlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısınn daha öncede yaşadım biliyorum ama böylesi olmamıştıı senin yaş kaçç ben 20 yim daha tanışalım azıcıkk
canım daha önce bende aldatıldım valla bak hemde süper bir aldatılma adam akrabamız nişanlanmış haberim yok
meger zaten kızla konuşurken bana yalvarıp yakarıyomuş meğer senin x kişi gibi haa ne oldu o kaybetti hala beni görünce dibi düşüyor salağın
süpersin canım

selamm canım hoşgeldin aramıza ben gülşah

günaydın cici anne hoşgeldin
hoşbulduk canım benim
işte bu kuzummmm:13::13:

Günaydınnn şirinemmm ve yeğenimmm
günaydın teyzeleri
Gunaydin kaptanim. Bebisi benim icin severmisinn :) uanlis bilmiyomasam 33 gunlukten sonra hisediyodu dimi

ne 33 günü canım benim yaklaşık olarak 3 ayı buluyor bazen 4 ayda içerdekinin hareketine bağlı
Gunaydin guzellerler. Hepimize cuma oncesi bol eksili gun diliyorum :)

amin inşallah canım
hoşgeldin anniş bende bugun başlıyorum yıoksa bu annemle ablam beni obez yapacak süpersin
canım benim meyveli sodadan boluan şeker alıyorsun
ayrıca protein ollmalı diyetinde emin ol çok faydası olacak
aferin sporda yapılmış
canım işyerinin boşver takma onları ama ayagınıda ihmal etme

Günaydın herkese arkadaşlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

guanydın canım
ben bir kahvaltı apıp geleyim
bu arada eda ve yasemin zopalayacagım sizi sabahtan beri gelmediniz birde erkenci değil yeni takım diyorsunuz tavam nerde benim tavam Eki Görüntüle 1161870

ooooh iyi oluyo. bu x kişisinede öyle olacak. bide bana diyoki numaranı değiştir faceden whatsapptan engelle ulaşamıyım sana diyo. dedm ulaş kudur köpek ol bide akıl veriyo tövbe yaa . gece arıyo özür dilermişşş dileme efendm dedm 5 kızla aldatmış bunlar bildiklerm sadece buyur git onları ara dedm kapattım yüzüne. ooh o arayınca daha iyi oluyorm aramayınca kuduryorm

kaptanım takımda boş yer varmıı benm arkadaşımıda çekeleyip getircemde buraya gözümün önünde dursun kilo versin bi ara beraber vermiştik onunla azime ihtiyacı var yine bide şeyy ben azıcık kilo almışım listeye onu verene kadar girmek istemiyorum kabul edermisin haftaya gireyim olur mu :26:

olması lazım canım yer bu aralar ben biraz ilgilenemedim ama gelsin zaten biliyorsun deneme süresi var . kaç kilo kg aldın bakıyım benim bütün bilgiler işyerinin pcde kaldı istifa etmeye gidince alırım bilgileri

boşver canım bence onun numarasını engelle o kişi yokmuş olammış gibi davran ister köpek olsun ister sürüngen

merhaba;
dünkü menümü paylaşıyorum:

kahvaltı- yok- (doktora gideceğim için aç gittim)

öğle- kahvaltı yaptım (ekmeği biraz fazla kaçırsamda domates zeytin peynir ve közlenmiş kırmızı biber

akşam - 3 kaşık pilav 3 kaşık fasulye yemeği
çoban salata
akşam ekmek hiç yemedim.

ama akşamın ileryene saatlerinde buzluktaki dondurma dürttü beni resmen, 1 külah dondurma yedim, evde su yoktu eşim alacaktı gelirken. çok susamıştım, buz gibi iyi geldi ama sonradan pişman oldum çok niye yedim diye...

spor yapamadım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…