- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ya arazi olduuum bunalımdayımmamaniiin ne ara aldın kıız düğün ne zaman aboovv
artık kilolar yüzünden büyük göstermeye son şu sözü duyacaksın
aaa ne kadar zayıflamışsın
nasıl başardın
sende süper bir edayla diyet yapmadım sağlıklı beslendim diyeceksin
demek arazi oldun sen , demek bunalımdasın haa
dikkat ediyorum canım işide bırakacağım raporum bitsinde
kız ne ara gelinliği aldın helal sana
allah allah nasıl iş o canım benim başka dr görünseydin tam kaynamadıysa o hep agrı yaratacak ahh,
bu özel sektör o halde işten çıkarıp verseydi tazminatını
yaa sen gelene kadar ben bebek yaptım
nerdeydin kız sen Eki Görüntüle 1161415 Eki Görüntüle 1161416
ayy sizdede sordum sonra tekrrar bakamdım perihan hamile mikız hadi bakalım biz kaçar kilo alacağız
aynen en büyük hataları kendim yapıyoruz çok haklısın canım
bence sen burdan 10 kg verip mezun olacaksın canım
canım ben suan spor yapmıyorum
inşallah hersey yoluna girince yürüyüşle devam edeeceğim
daha önceden leslie ve zumba ve bantta yürüyüş yapra
İyi akşamlar güzellerrr
yat kuzum sen dinlennn bebişimizde dinlensin
canım benimmm motivasyonuna katkı sağlıyorsa oku kuzumm
bir kez ara verdinmi gerisi gelir kuzummm yava tempoda da olsa yapmaya çalış ne olurkızdımm
evet şirinemmm uğurlu geldi şekerkız önce sen sonra perihan sırada Gülşah olacak inşşkaç gün raporlusun cnmm
yorulmak pes etmek yok kuzum hedefe ulaşınca yaşayacağın mutluluğu düşün hem iddiayı unutma elbise kazanacağız dimi
allah yardımcın olsun Ayçacım inş yoğunluk biraz düşer de sen de rahatlarsın önümüzdeki haftalarda akşam acıkırsan ayran veya süt iç cnmm
hayırdır bızdık Emreylemi sorun var :26:
iyiyim cimcimemm şükür annemde iyi şimdilik oooo gelinlikler alınmışşş bayıldımmm maşallah çok yakışmış bitanemmm
tam kaynamamışsa sorun çıkmazmı sonra bızdıkk aman dikkatli ol sen yine de tedbiri elden bırakma eleman almıytorlar yine snein turşunu çıkarıyorlar sanırımmsabret cnmmm sınnav nasıl geçti bu arada
hoşgeldin Ayçacımmm bugün ayran detoksunu yaptım ama sabahtan beri kahvesizlikten başım çatladı şimdi kahve içiyorum yarın yapmayacağım
sen nasıl dayandın bitanemm:26:
Yok ya olmadı 16. Haftada gidicem in 3 hafta sonra sizleri haberdarederim zatenooy öylemi oluyo ablam yaa :44: düşünmekten şuanda vazgeçtim ozamannn, zaten dün tam vazgeçtiğim an aradı yine beraber etti beni ooff.. neyse geçicek inanıyorum aranıza döndüm ooh misss
ablacım pazar günü yine sınava giricem sonrası İNŞALLAH üniversiteee
günaydın Ayçacım bende Gözdee namı diğer bızdıkhoşgelmişsin canım benimm. çok uzun zamandır demiyelimde 5 ay peşimden koştu +2aydırda çıkıyoduk işte. sonrası malum öğrendim işte. şimdi yine koşmaya başladı ama iş işten geçtii. arkadaşının adınada çok sevindim bende normalde bukadr berbat olmam gamsızdırım ama Emre'ye okadar inanıp güvenmişim ki toparlanamıyorum. daha yeni yeni işte kendime gelmeye şokların etkisinden çıkmaya başladım.
bitanesini yakalayınca diğer 3tanesini kendisi pat pat itiraf etti dondum kaldım anca o şoktan çıkıyorm
neyse bende toparlarım yavaş yavaşş napalım bu da kısmetmiş..
menüne bayıldım canım süpersiin
merveemmm oy canımmmm çok özledimmmayy süpermiş ya yaşadğın olayyy hemde 59 kilosunn ooh çıtır anne seniiiii :))
bebiş nasılll cinsiyeti belli oldumuu
Aminn kuzum inşş olacak merak. Etme allahın iznıylehoşgeldin canımmm
ohh çatlaşın patlasınlar çıtır anne olucan bundan sonra
darısı başımıza
Selam canim ben ayca . cok sagol paylastigin icin. Bn yine yeter artik dedigim bi donemdeydim bana motive oldu. Ne kadar zamanda verdin cok merak ettim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
valla kaptanım lanetli kilom mu diyim yoksa benm vücut kilom bu mu diyim ne diyim bilmyorum ama 57.8olması lazım canım yer bu aralar ben biraz ilgilenemedim ama gelsin zaten biliyorsun deneme süresi var . kaç kilo kg aldın bakıyım benim bütün bilgiler işyerinin pcde kaldı istifa etmeye gidince alırım bilgileri
boşver canım bence onun numarasını engelle o kişi yokmuş olammış gibi davran ister köpek olsun ister sürüngen
ooh yandan yandannn kız abooov
Kız ne bunalımı çıldırtma beniiiEylül 5 'te ve 7'de düğün
Allah sizi korusun kaptanım
Valla hızlıyım
Sağol ablacımm hızlı çıktım valla ya içime sinince bitiyor bende iş
Çok sevindm iyi olmanızaa
Yok ya olmadı 16. Haftada gidicem in 3 hafta sonra sizleri haberdarederim zaten
Canm bnm gercekten kızıma hamilel kaldıgımda 77 kıloydum bunda 61 kılo aradaki fark herseyi ortaya koyuyo cok kötü bişeymiş ya gercekten
Şimdi kendime özgüvenim geldi en azından istersen yaparım diyorum artık
Aminn kuzum inşş olacak merak. Etme allahın iznıyle
Canım 85 kıloydum 10 kılo verdim 1 seneye yakın ama sedece yürüyüşle
Sonra 77 kıloyla gecn sene 9 ayda basladıö işte 6 ayda 15 kıloya yakı verdim sonra duraklado işte 61 e kadar düştüm nisanın sonunda ayrıldım zaten
Meyveli sodayı değiştirdim canım sade içeceğim artıkcanım daha önce bende aldatıldım valla bak hemde süper bir aldatılma adam akrabamız nişanlanmış haberim yok
meger zaten kızla konuşurken bana yalvarıp yakarıyomuş meğer senin x kişi gibi haa ne oldu o kaybetti hala beni görünce dibi düşüyor salağın
hoşbulduk canım benim
günaydın teyzeleri
ne 33 günü canım benim yaklaşık olarak 3 ayı buluyor bazen 4 ayda içerdekinin hareketine bağlı
amin inşallah canım
hoşgeldin anniş bende bugun başlıyorum yıoksa bu annemle ablam beni obez yapacak süpersin
canım benim meyveli sodadan boluan şeker alıyorsun
ayrıca protein ollmalı diyetinde emin ol çok faydası olacak
aferin sporda yapılmış
canım işyerinin boşver takma onları ama ayagınıda ihmal etme
haklısınn daha öncede yaşadım biliyorum ama böylesi olmamıştıısenin yaş kaçç ben 20 yim daha tanışalım azıcıkk
canım daha önce bende aldatıldım valla bak hemde süper bir aldatılma adam akrabamız nişanlanmış haberim yok
meger zaten kızla konuşurken bana yalvarıp yakarıyomuş meğer senin x kişi gibi haa ne oldu o kaybetti hala beni görünce dibi düşüyor salağın
hoşbulduk canım benim
günaydın teyzeleri
ne 33 günü canım benim yaklaşık olarak 3 ayı buluyor bazen 4 ayda içerdekinin hareketine bağlı
amin inşallah canım
hoşgeldin anniş bende bugun başlıyorum yıoksa bu annemle ablam beni obez yapacak süpersin
canım benim meyveli sodadan boluan şeker alıyorsun
ayrıca protein ollmalı diyetinde emin ol çok faydası olacak
aferin sporda yapılmış
canım işyerinin boşver takma onları ama ayagınıda ihmal etme
Ben 26 yim. Bilgisayar mihendisim. Mezun olup is hayatina atildim ama o gunler hala dun gb. Bende oyleydim. Ilk sevgilim liseson bitti unvde istedigim yer olmayinca tekrar sansimi denedim. Iste o zaman dershanede tanistim. Hersey cok guzeldi. Sonra olaylar buyudu. Tam sanavima 3 ay kala darmaduman etti beni. O gunlere bakip gulerim simdi. Suanda o kadar gaddar oldum ki ask mesk konularida o gunden sonrada dahada kimse uzemedi beni cunki biliyorum ki her yara kabul bagliyo.hepsi geciyor.
valla kaptanım lanetli kilom mu diyim yoksa benm vücut kilom bu mu diyim ne diyim bilmyorum ama 57.8çokta yesem kendimide sıksam hep buu. ama cumartesi 56.9dum. hemen o kiloya gelcem hafta sonu cumaya da 56yla listeye girerimm olurmu :26:
bencedee bi kere yaptın başardın artık ne kiii süprsinn haydi bakalım. haberleri bekliyoruz bebişimizinn
Günaydın herkese arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah ablacımmmo enerji durumunuda şimdi öğrendimm :26: evet artık aklımdan kovuyorum onuu
guanydın canım
ben bir kahvaltı apıp geleyim
bu arada eda ve yasemin zopalayacagım sizi sabahtan beri gelmediniz birde erkenci değil yeni takım diyorsunuz tavam nerde benim tavam Eki Görüntüle 1161870
merhaba;
dünkü menümü paylaşıyorum:
kahvaltı- yok- (doktora gideceğim için aç gittim)
öğle- kahvaltı yaptım (ekmeği biraz fazla kaçırsamda domates zeytin peynir ve közlenmiş kırmızı biber
akşam - 3 kaşık pilav 3 kaşık fasulye yemeği
çoban salata
akşam ekmek hiç yemedim.
ama akşamın ileryene saatlerinde buzluktaki dondurma dürttü beni resmen, 1 külah dondurma yedim, evde su yoktu eşim alacaktı gelirken. çok susamıştım, buz gibi iyi geldi ama sonradan pişman oldum çok niye yedim diye...
spor yapamadım.....
Kız ne bunalımı çıldırtma beniiiEylül 5 'te ve 7'de düğün
Allah sizi korusun kaptanım
Valla hızlıyım
Sağol ablacımm hızlı çıktım valla ya içime sinince bitiyor bende iş
Çok sevindm iyi olmanızaa
Yok ya olmadı 16. Haftada gidicem in 3 hafta sonra sizleri haberdarederim zaten
Canm bnm gercekten kızıma hamilel kaldıgımda 77 kıloydum bunda 61 kılo aradaki fark herseyi ortaya koyuyo cok kötü bişeymiş ya gercekten
Şimdi kendime özgüvenim geldi en azından istersen yaparım diyorum artık
Aminn kuzum inşş olacak merak. Etme allahın iznıyle
Canım 85 kıloydum 10 kılo verdim 1 seneye yakın ama sedece yürüyüşle
Sonra 77 kıloyla gecn sene 9 ayda basladıö işte 6 ayda 15 kıloya yakı verdim sonra duraklado işte 61 e kadar düştüm nisanın sonunda ayrıldım zaten
valla kaptanım lanetli kilom mu diyim yoksa benm vücut kilom bu mu diyim ne diyim bilmyorum ama 57.8çokta yesem kendimide sıksam hep buu. ama cumartesi 56.9dum. hemen o kiloya gelcem hafta sonu cumaya da 56yla listeye girerimm olurmu :26:
bencedee bi kere yaptın başardın artık ne kiii süprsinn haydi bakalım. haberleri bekliyoruz bebişimizinn
BANU ABLA BNİ GÖRMÜYONMU ;(
Küsmüyüz hiç bişi demiyon ikidir!;( ;(
benmde sınavlarım var işte lys bildiğin gibii.. cumartesi sınavda onun adı yazıyodu bi soruda. ben 1 tanesini öğrenmiştim beni aldattığını ama kamera kayıtlarına bakmadan suçlamamk için sustum yanına gitmeyi bekledm. sinirimden o paragrafı karaladım nefret geldi adını okuyunca. sınavdan çıktım yanına gittim 4 tane daha öğrendm. darmadağın etti ama kararım kesin 2 yıllıkta olsa tercih yapıp gidicem istanbuldan
bu arada ben de ağ işletmenliği okudumlisede. üniversitede bakalım ne olacakk :44:
arkadaşlar ben sizin takıma geçmek istiyorum. 2. takımdayım ama orası fazla sakin ve benim kilo vermem lazuım motivasyona ihtiyacım var nolur beni de alın
Slm arkadaşlaar gözdecm davet etti bende geldimmm
daha önceden bu takımda yarisiyoduk 15 kilo vermistim bu takımda
adım hilal
22 yaşındaim
10 aylık evliyim
yarışmaya tekirdağdan katılıyorum
kilomm: 75,700
bildiğim kadarıyla şuan 5*2=10 dersek 10 boynuzum var hiloşummmmEvet canm aynen oyle de senin neyin var hayirdirr???
aa evet bölünüyoduu dimiii ozaman ben bu hafta listeye gireyiiim haftayada verince katkım olur en azıdanntünaydınnn cnmmmm
en güzeli bızdıkımm
şirinemmm kahvaltı için geç kalmışsın sankiii yeğenim acıkmıştır aşkolsun
afiyetolsun cnmmm geçmiş olsun hayırdır :26: dondurma için 50 mekik gelsinmiii
tşkler kuzummmmm
2, hamileliğin daha güzel geçecek inşallah Mervişimmm bilinçlendin çünkü allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeğenimizi bitanemm
bızıdıkım zaten yüzden bölünecek o kadar korkma kuzumm
Mervişimmmm özürdilerimmm tatlım sabah yazmamışım halbuki yazdım sanıyorumneden küs olalım kuzummm canımsın senn
hakkında hayırlısı olsun bızdıkımmm
cnmm takımlardaki katılım çok etkiliyor 3, takımda yer varsa kaptanım değrlendirir eğer yoksa 6, takıma da gelebilirsin cnmmyarın yine takımında bildirim yaparsın ... takıma transefr olmak istiyor yazılır haftaya yeni takımında devam edersin tatlım
ayferiim kaptnım dediğim arkadaşım geldiSlm arkadaşlaar gözdecm davet etti bende geldimmm
daha önceden bu takımda yarisiyoduk 15 kilo vermistim bu takımda
adım hilal
22 yaşındaim
10 aylık evliyim
yarışmaya tekirdağdan katılıyorum
kilomm: 75,700
hoşgeldin tatlımmmmilk sayfadaki kuralları kabul edersennn aramıza hoşgeldin cnmmm
bildiğim kadarıyla şuan 5*2=10 dersek 10 boynuzum var hiloşummmm
aa evet bölünüyoduu dimiii ozaman ben bu hafta listeye gireyiiim haftayada verince katkım olur en azıdann
ayferiim kaptnım dediğim arkadaşım geldihoşgeldin bacımm inşallah yer vardırda gözümün önünde olursunn
benmde sınavlarım var işte lys bildiğin gibii.. cumartesi sınavda onun adı yazıyodu bi soruda. ben 1 tanesini öğrenmiştim beni aldattığını ama kamera kayıtlarına bakmadan suçlamamk için sustum yanına gitmeyi bekledm. sinirimden o paragrafı karaladım nefret geldi adını okuyunca. sınavdan çıktım yanına gittim 4 tane daha öğrendm. darmadağın etti ama kararım kesin 2 yıllıkta olsa tercih yapıp gidicem istanbuldan
bu arada ben de ağ işletmenliği okudumlisede. üniversitede bakalım ne olacakk :44:
alemsin bızdıkkkk sen çok yaşa emiii bend ediyorum ne hesaplıyoro ne kaybettiğinin farkında değilll boşver kuzummmmmm o yansın derdinee
evet gir cnm listeye
@sweetdimple
hoşbuldumm canımm :)
tamam okurum kuralları o zaman e biraz biliyorum ama kurallar değişmiştr :)
@gözdemm
yavrum senin gözün benim üstümde olmazsa ben kendimi aşıyorum biliyorsun
aynen öyle. ben de o yüzden 4 yıllık kazanamazsam 2 yıllık yazılım okumayı planlıyorum. ağ'da çok işime yaramadı ama yazılım iyi tutuluyo. nasip kısmet inşallahEger 4 yillik yapamasanda 4 yilliga tamamlarsin canim. Yeterki unve gidince salma. Ayrica bu sektorde bilgin varsa bazi firmalar 4 mu 2 mi diye bakmiuolar. Benim firmamda biri var 2 yillik mezun benim 3 katima calisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?