Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya arazi olduuum bunalımdayımm amaniiin ne ara aldın kıız düğün ne zaman aboovv

Kız ne bunalımı çıldırtma beniii Eylül 5 'te ve 7'de düğün

Allah sizi korusun kaptanım
Valla hızlıyım

Sağol ablacımm hızlı çıktım valla ya içime sinince bitiyor bende iş
Çok sevindm iyi olmanızaa

Yok ya olmadı 16. Haftada gidicem in 3 hafta sonra sizleri haberdarederim zaten
Canm bnm gercekten kızıma hamilel kaldıgımda 77 kıloydum bunda 61 kılo aradaki fark herseyi ortaya koyuyo cok kötü bişeymiş ya gercekten
Şimdi kendime özgüvenim geldi en azından istersen yaparım diyorum artık
hoşgeldin canımmm
ohh çatlaşın patlasınlar çıtır anne olucan bundan sonra
darısı başımıza
Aminn kuzum inşş olacak merak. Etme allahın iznıyle
Selam canim ben ayca . cok sagol paylastigin icin. Bn yine yeter artik dedigim bi donemdeydim bana motive oldu. Ne kadar zamanda verdin cok merak ettim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım 85 kıloydum 10 kılo verdim 1 seneye yakın ama sedece yürüyüşle
Sonra 77 kıloyla gecn sene 9 ayda basladıö işte 6 ayda 15 kıloya yakı verdim sonra duraklado işte 61 e kadar düştüm nisanın sonunda ayrıldım zaten

valla kaptanım lanetli kilom mu diyim yoksa benm vücut kilom bu mu diyim ne diyim bilmyorum ama 57.8 çokta yesem kendimide sıksam hep buu. ama cumartesi 56.9dum. hemen o kiloya gelcem hafta sonu cumaya da 56yla listeye girerimm olurmu :26:

ooh yandan yandannn kız abooov

bencedee bi kere yaptın başardın artık ne kiii süprsinn haydi bakalım. haberleri bekliyoruz bebişimizinn

BANU ABLA BNİ GÖRMÜYONMU ;(
Küsmüyüz hiç bişi demiyon ikidir!;( ;(

Meyveli sodayı değiştirdim canım sade içeceğim artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısınn daha öncede yaşadım biliyorum ama böylesi olmamıştıı senin yaş kaçç ben 20 yim daha tanışalım azıcıkk

Ben 26 yim. Bilgisayar mihendisim. Mezun olup is hayatina atildim ama o gunler hala dun gb. Bende oyleydim. Ilk sevgilim liseson bitti unvde istedigim yer olmayinca tekrar sansimi denedim. Iste o zaman dershanede tanistim. Hersey cok guzeldi. Sonra olaylar buyudu. Tam sanavima 3 ay kala darmaduman etti beni. O gunlere bakip gulerim simdi. Suanda o kadar gaddar oldum ki ask mesk konularida o gunden sonrada dahada kimse uzemedi beni cunki biliyorum ki her yara kabul bagliyo.hepsi geciyor.

Yok kaptanim senin onu hissetmen oyle ama onun seni hisetmesinden bahsediyorum ben. Bi video vardi kurtaji anlatiyodu. Simdi anlatmiyim. Bebegin hisetigini gosteriyodu. Ordan aklimda kaldi 33 diye.

benmde sınavlarım var işte lys bildiğin gibii.. cumartesi sınavda onun adı yazıyodu bi soruda. ben 1 tanesini öğrenmiştim beni aldattığını ama kamera kayıtlarına bakmadan suçlamamk için sustum yanına gitmeyi bekledm. sinirimden o paragrafı karaladım nefret geldi adını okuyunca. sınavdan çıktım yanına gittim 4 tane daha öğrendm. darmadağın etti ama kararım kesin 2 yıllıkta olsa tercih yapıp gidicem istanbuldan
bu arada ben de ağ işletmenliği okudum lisede. üniversitede bakalım ne olacakk :44:

arkadaşlar ben sizin takıma geçmek istiyorum. 2. takımdayım ama orası fazla sakin ve benim kilo vermem lazuım motivasyona ihtiyacım var nolur beni de alın

Evet canm aynen oyle de senin neyin var hayirdirr???

Günaydın herkese arkadaşlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tünaydınnn cnmmmm

inşallah ablacımmm o enerji durumunuda şimdi öğrendimm :26: evet artık aklımdan kovuyorum onuu

en güzeli bızdıkımm

guanydın canım
ben bir kahvaltı apıp geleyim
bu arada eda ve yasemin zopalayacagım sizi sabahtan beri gelmediniz birde erkenci değil yeni takım diyorsunuz tavam nerde benim tavam Eki Görüntüle 1161870

şirinemmm kahvaltı için geç kalmışsın sankiii yeğenim acıkmıştır aşkolsun

afiyetolsun cnmmm geçmiş olsun hayırdır :26: dondurma için 50 mekik gelsinmiii

tşkler kuzummmmm

2, hamileliğin daha güzel geçecek inşallah Mervişimmm bilinçlendin çünkü allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeğenimizi bitanemm

bızıdıkım zaten yüzden bölünecek o kadar korkma kuzumm

BANU ABLA BNİ GÖRMÜYONMU ;(
Küsmüyüz hiç bişi demiyon ikidir!;( ;(

Mervişimmmm özürdilerimmm tatlım sabah yazmamışım halbuki yazdım sanıyorum neden küs olalım kuzummm canımsın senn

hakkında hayırlısı olsun bızdıkımmm

arkadaşlar ben sizin takıma geçmek istiyorum. 2. takımdayım ama orası fazla sakin ve benim kilo vermem lazuım motivasyona ihtiyacım var nolur beni de alın

cnmm takımlardaki katılım çok etkiliyor 3, takımda yer varsa kaptanım değrlendirir eğer yoksa 6, takıma da gelebilirsin cnmm yarın yine takımında bildirim yaparsın ... takıma transefr olmak istiyor yazılır haftaya yeni takımında devam edersin tatlım

Slm arkadaşlaar gözdecm davet etti bende geldimmm

daha önceden bu takımda yarisiyoduk 15 kilo vermistim bu takımda

adım hilal
22 yaşındaim
10 aylık evliyim
yarışmaya tekirdağdan katılıyorum
kilomm: 75,700

hoşgeldin tatlımmmm ilk sayfadaki kuralları kabul edersennn aramıza hoşgeldin cnmmm

Evet canm aynen oyle de senin neyin var hayirdirr???
bildiğim kadarıyla şuan 5*2=10 dersek 10 boynuzum var hiloşummmm
aa evet bölünüyoduu dimiii ozaman ben bu hafta listeye gireyiiim haftayada verince katkım olur en azıdann
ayferiim kaptnım dediğim arkadaşım geldi hoşgeldin bacımm inşallah yer vardırda gözümün önünde olursunn

alemsin bızdıkkkk sen çok yaşa emiii bend ediyorum ne hesaplıyor o ne kaybettiğinin farkında değilll boşver kuzummmmmm o yansın derdinee

evet gir cnm listeye

@sweetdimple
hoşbuldumm canımm :)
tamam okurum kuralları o zaman e biraz biliyorum ama kurallar değişmiştr :)

@gözdemm
yavrum senin gözün benim üstümde olmazsa ben kendimi aşıyorum biliyorsun

Eger 4 yillik yapamasanda 4 yilliga tamamlarsin canim. Yeterki unve gidince salma. Ayrica bu sektorde bilgin varsa bazi firmalar 4 mu 2 mi diye bakmiuolar. Benim firmamda biri var 2 yillik mezun benim 3 katima calisiyor.

alemsin bızdıkkkk sen çok yaşa emiii bend ediyorum ne hesaplıyor o ne kaybettiğinin farkında değilll boşver kuzummmmmm o yansın derdinee

evet gir cnm listeye
napıyım ablamm ya olduğum her durumdan bi eğlence çıkartmaya çalşyorum kendime farkında ablacım kaybettiğinin yaa ama hiç anlamıycam ortaya çıkmycak sandı. yada affederm sandı. neyse geldi geçti diyelim.
çoook seviyorum seni yaa sarılasım geliyo her yazdığında

@sweetdimple
hoşbuldumm canımm :)
tamam okurum kuralları o zaman e biraz biliyorum ama kurallar değişmiştr :)

@gözdemm
yavrum senin gözün benim üstümde olmazsa ben kendimi aşıyorum biliyorsun

bilmem miiii çok iyi biliyorum

aynen öyle. ben de o yüzden 4 yıllık kazanamazsam 2 yıllık yazılım okumayı planlıyorum. ağ'da çok işime yaramadı ama yazılım iyi tutuluyo. nasip kısmet inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…