Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GELSİN VALLA HAKETTİM BENCE.. 50 mekik peşpeşe mi çekiyosunuz dinlenmeden :) birde bende mekik çekmek için alet yok, nasıl yapıyorsunuz?
doktora her ay gidiiyorum zoretanin kullanıyorum. tahlil veriyorum oyüzden gitmiştim..

@sweetdimple
hoşbuldumm canımm :)
tamam okurum kuralları o zaman e biraz biliyorum ama kurallar değişmiştr :)

@gözdemm
yavrum senin gözün benim üstümde olmazsa ben kendimi aşıyorum biliyorsun

hemen hemen sistem aynı cnmmm ben banu abla

en güzelini yapıyorsun cnmmmm bende seni çok seviyorum bızdıkımm sarıl kuzummmm durduğun kabahat gel bakimm

yorulduğun zaman dinlenebilirsin birtanemmm yere uzanıp yapıyoruz cnm alete gerek yok eğer ilk kez yapacaksan zorlama kendini yarım mekik yapabilirsin ayaklarını sandalyeye koy öylede yapabilirsinn geçmiş olsun cnmmm hepimiz bir ilaç kullanıyoruzz bugünümüze şükür diyelim

sende hoşgeldin canım
bende gülşah 26 yaşındayım evliyim
maşallah takımımız şenlendi artık zamanla kaynaşırız

Son düzenleme:
kızlar yine gelirim agrılarım başladı yine

Kaptancım dinlen geçicek sağlıklı bir şekilde yavrucuğunu kucağına alacaksın inş.

karatay yapmıyorsan sabahki kaşar peyniri olmamış. Ekmek 1 dilim fazla olmuş. Bol salatalık domates falan beyaz peynir 1 yumurta ye. alerjin falan yoksa hergün bir yumurta iyidir.
Meyveli sodayı unutmalısın. Sade soda tercih ediyoruz.
akşam makarnayı görmedik diyelim ama tavsiyem proteini öğünlerinden eksik etme.

Mervecim hoşgeldinnn Nasılsın ?
Senin eltinin tepkiyi merak ediyorduk. Oh olsun ona. Artık güçlüsün seni çoook tebrik ediyorum.

Günaydın kizlarrrrr

günaydın kaptancım dicem ama öğle oldu çok yoğundum ve sinirli sinir ettiler beni

guanydın canım
ben bir kahvaltı apıp geleyim
bu arada eda ve yasemin zopalayacagım sizi sabahtan beri gelmediniz birde erkenci değil yeni takım diyorsunuz tavam nerde benim tavam Eki Görüntüle 1161870

Bu seferlik böyle oldu her sabah ilk iş buradayım ben

Dondurma olmamış. pilav yememelisin. Akşam fasülye yemeğini 7-8 yemek kaşığına çıkartıp 1 dilim ekmek ve bol salata olarak yiyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaar cok guzel haberler warmıs sızde cok sewındımm.. ayrıca kılolar gıtmıs bayaaa maasallah sıze:)

hemen hemen sistem aynı cnmmm ben banu abla

en güzelini yapıyorsun cnmmmm bende seni çok seviyorum bızdıkımm sarıl kuzummmm durduğun kabahat gel bakimm
banada sarılın bana da
@sweetdimple
hoşbuldumm canımm :)
tamam okurum kuralları o zaman e biraz biliyorum ama kurallar değişmiştr :)

@gözdemm
yavrum senin gözün benim üstümde olmazsa ben kendimi aşıyorum biliyorsun
eyvah eyvah biz bızdıgın peşinde bızdık senin peşindem koştu napacağız şimdi
durum vahim desene
gördüm canım hoşgelmiş
senin boynuzlarını yirim ben onları mı saydın deli
hoşgeldim canım benim aramıza
ablacım ablam geç kalktı biraz ben kahvaltıdan önce bir bardak süt içtim yksa o saate kadar ölürdük açlıktan biz
arkadaşlar ben sizin takıma geçmek istiyorum. 2. takımdayım ama orası fazla sakin ve benim kilo vermem lazuım motivasyona ihtiyacım var nolur beni de alın
canım kaptanınız başka takımlarıda var bence önce onun diğer takımı olan 14 takıma gitmeyi rica et derim
Yok kaptanim senin onu hissetmen oyle ama onun seni hisetmesinden bahsediyorum ben. Bi video vardi kurtaji anlatiyodu. Simdi anlatmiyim. Bebegin hisetigini gosteriyodu. Ordan aklimda kaldi 33 diye.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
haa sen bebeği diyorsun
bugun kkdaki bebişin altında kalp resmi çıkmış sabah çıglık attım çok mutlu oldum inşallah pteside duayrım kalp atışını bebişimin

kızlaaar cok guzel haberler warmıs sızde cok sewındımm.. ayrıca kılolar gıtmıs bayaaa maasallah sıze:)
evet canım bizden güzel haberler var sen neler yaptın toparlayabildin mi
parnakcı gelmişm
her sabah istima alcam niye sinir ettiler canım seni
yeni üyelerdedende bazılarının katılımı hiç yok bunlar onlara yol su elektrik oarak geri dönecek
ya gecmio malesef korkularım malesef canımm
canım yardım aldın mı ne durumdasın

Dünkü menüm ;

1 dilim k.ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 tk reçel

ara: 2 dilim ananas

öğle:
1 parça ızgara tavuk
salata
1/2 kase yoğurt

ara: 1 dilim ananas

ara: 5 tane eti form

akşam : (18:30)
dışarıdaydım yemek yemek istemedim. Sütlü kahve içtim.
eve gelince bir tabak yağsız tuzsuz salata yedim.

ara: (21:00)
1 elma

ssu: 2,5 litre
1 bardak yeşilçay
yarım saat yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşgeldin canım bende senin gibi 10 aylık evliyim inşallah bütün kiloları verip hedefimize ulaşıcaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ebruli_hayat: 77----------->
Geveze9291 : 68----------->
casrum20: 78 ----------->
CityGirl(büşra): 68 ----------->
hilal60300:75,700----------->

kızlar hedeflerinizi bir söyleyinde kaydedeyim artık burdan kaç kg ile mezun olmak istiyorsunuz

ben sizlerle olmayı çok istiyorum lütfen yer olsunnnn bu seferde başaramazsam bi daha inancım kalmayacak

Benim 55 kilo kaptanım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kaptanınız başka takımlarıda var bence önce onun diğer takımı olan 14 takıma gitmeyi rica et derim

ben daha önce de buaraya gelmek istedim kaptanım oınay vermişti ama arkadaşlar ısrar edince kaldım. ama şu ara hiç iyi degilim otivasyonum gittikçe düşüyor. sizler için sakıncası olmazsa burda devam etmek istiyorum

Kaptancım. 2013 yılında bir müşterimizle bakiye mutabakatı yapmak için kendimizi yırttık tabiri caizse. Gel gelelim sadece peşlerinde süründük. Benden ekstre istemişlerdi 2 hafta önce. bugün bana kendi uyduruk ekstresini gönderdi. Tl dolar euro ayrımı bile yok. Bana sen bak bana söyle diyor. Ne münasebet ben senin ekstreni düzenlemek zorunda mıyım ? Gel gelelim şefleri benim eski iş arkadaşım hemen onu araya sokmuş bende kıramadım.Ben kırsam kankası da benim müdürüm yine bana patlayacaktı.
taa 2013 yılından bütün faturalarını ödemeleri döviz cinsine göre ayrı ayrı sıraladım. Bütün yanlışlarını buldum Yapması gereken düzeltmeleri yazdım. Excelde adamlara muhasebe kaydı nasıl yapılıra kadar yaptım gönderdim. İnsanlar çalışmıyor tutup başkalarına iş yıkmaya bayılıyorlar. Ben elalemin kayıtlarını düzeltmek zorunda değilim çok sinir oldum. Ay çok uzakttım kusuruma bakma.

Valla kaptancım. Yaz geldi takım ruhunu kaybetti.

ya gecmio malesef korkularım malesef canımm

Çağlacımm profesyonel yardımda alıyordun değilmi olmazsa doktorunu değiştir bitanem

aman hamişimiz kıskanmışmıııı gel kuzumm ablanları beklememekle iyi yapmışsın şirinemmm

Afiyetolsun cnmmm şu salatalşara neden yağ koymuyorsun diyetisyenin hala yasaklıyormu:26:

ben sizlerle olmayı çok istiyorum lütfen yer olsunnnn bu seferde başaramazsam bi daha inancım kalmayacak

cnm haklısın motivasyon çok önemliii desteği hissetmek başarıyı getiriyor eriğim söylemişş ben de söyledimm karar senin cnmm istersen takımından ayrılmayıp bizlerin takımlarına da gelebilirsin motivasyon için illa 2, takımda yazacaksın diye bir kural yokki toparla kendini cnm benim

dört koldan sarılmışsın Edacım şefleri iş arkadaşın kankası müdürünn inşallah alışkanlık haline getirmezler sinir olmakta haklısın cnmm

yok öyle takım ruhunu kaybetmekkkk toparlanın bakalımmmmm

Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasıp etsın ınsalllaaah..

yok ya aksam oldumu darallar basıo duramıorum sıgamıorum bıyere

benım psıkologa gıtmem lazım ya dewlet hastanesındekıler ılac yazıp yolluo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…