tünaydınnn cnmmmm
en güzeli bızdıkımm
şirinemmm kahvaltı için geç kalmışsın sankiii yeğenim acıkmıştır aşkolsun
afiyetolsun cnmmm geçmiş olsun hayırdır :26: dondurma için 50 mekik gelsinmiii
tşkler kuzummmmm
2, hamileliğin daha güzel geçecek inşallah Mervişimmm bilinçlendin çünkü allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeğenimizi bitanemm
bızıdıkım zaten yüzden bölünecek o kadar korkma kuzumm
Mervişimmmm özürdilerimmm tatlım sabah yazmamışım halbuki yazdım sanıyorumneden küs olalım kuzummm canımsın senn
hakkında hayırlısı olsun bızdıkımmm
cnmm takımlardaki katılım çok etkiliyor 3, takımda yer varsa kaptanım değrlendirir eğer yoksa 6, takıma da gelebilirsin cnmmyarın yine takımında bildirim yaparsın ... takıma transefr olmak istiyor yazılır haftaya yeni takımında devam edersin tatlım
@sweetdimple
hoşbuldumm canımm :)
tamam okurum kuralları o zaman e biraz biliyorum ama kurallar değişmiştr :)
@gözdemm
yavrum senin gözün benim üstümde olmazsa ben kendimi aşıyorum biliyorsun
napıyım ablamm ya olduğum her durumdan bi eğlence çıkartmaya çalşyorum kendime farkında ablacım kaybettiğinin yaa ama hiç anlamıycam ortaya çıkmycak sandı. yada affederm sandı. neyse geldi geçti diyelim.
çoook seviyorum seni yaa sarılasım geliyo her yazdığında
bilmem miiii çok iyi biliyorum
GELSİN VALLA HAKETTİM BENCE.. 50 mekik peşpeşe mi çekiyosunuz dinlenmeden :) birde bende mekik çekmek için alet yok, nasıl yapıyorsunuz?
doktora her ay gidiiyorum zoretanin kullanıyorum. tahlil veriyorum oyüzden gitmiştim..
Slm arkadaşlaar gözdecm davet etti bende geldimmm
daha önceden bu takımda yarisiyoduk 15 kilo vermistim bu takımda
adım hilal
22 yaşındaim
10 aylık evliyim
yarışmaya tekirdağdan katılıyorum
kilomm: 75,700
hemen hemen sistem aynı cnmmm ben banu abla
en güzelini yapıyorsun cnmmmm bende seni çok seviyorum bızdıkımm sarıl kuzummmm durduğun kabahat gel bakimm
Çağlacım hoşgeldinnnnasılsınnn halledebildinmi problemleriii özledik kuzummm
kızlar yine gelirim agrılarım başladı yine
Bugünkü menüm
Sabah 1salatalık 1kşk tahin pekmez 1kk kaşar peynir 2dilim kepek ekmeği 1şekersiz çay
Öğle bir kase yoğurt 1dilim kepek ekmeği ve meyveli soda
Akşam 1kase mercimek çorbası 3kaşık makarna bol salata ve su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam ben merve tanımayanlar için söledim
Nasılsınız bakalım...3. Takımın eskı yarısmacısıyım...
14. Takım ve 3. Takım toplamda 17 kılo verdim... Kendi kendime zorla verdigim kılolarıda sayarsam toplamda 27 kılo vermiş bulunuyorum arkadaslar....
Ewet sevgili banı ablacımmm gülsahcııım caglaaacım helinim gözdemm
Hilalimm mercanımm yaseminimmm ayferimmm edacııım ahseniiim tugbammm nasılsınız sekerlerim
Sizi cok özledimm... Burayıda özledim ...
Şimdiki topik malum....
Geçtigimiz pazar gnü basıma gelen olyı kosaca anlatmak istedim.. Burda zayıflamak isteyen arkadaslara gaz olur inş
Pazar günü yakın akrabamızın sünnet dügünü wardı..gittik... Üzerime birelbise giydim... Kadın erkek ayrı olacagından biraz dar giyindim. Üzerinde nasıl olsa feracem vardı.. Nese gittik.. Eltimler falan hep beaver girdik.. Tabi eşim tarafı oldgundan köyden gelen akrabalarımızda vardı ...
Hepsini en az 1 sene birbirimizi görmedik ..
Nese hosgeldin diyolar gelenlere eşimin dayısının hanımı yengemiz en büyük eltimle selamlastı öpüştük koklastık bnide öptü selamlastık demez mi yasemin(eltim)kızı büyitmüşsün masallah cıtı pıtı bi kız olmus su an 59 kıloyum
Allahım bnde bi durus degişti bi havlandım ama caltırmıyorum
Dedim bnm yenge merve... Kadın resmen sok geçirdi öle bi aaaa dediki herkes bize baktı merve kızım ne kadar zayıflamıssın masallah falan dedi cok mutlu oldum ... Ya anlatamam iyiki dayanmısım yememişim lesli ablayla vakit geçirmişim dedim...
Koyden gelen akrabalar ve bni uzun düre görmeyen akrablar gerçekten inanamadı kıskanalar oldu bnm bi büyk olan elitm... Ama ben ne dedim kızlar bilir catır cattııırr catlatcam demedim mi
Saka bi yana kızlar azmin elinden kimse kırtulamaz... İstersek hersey oluyo ... Kendiniz için yapın bunu
Suan 3 aylık hamileyim ..
63 kıloya cıktım ama ılk 3 ay iraz halsizlik metonun hızlı calısması istifarlar 4 kılo verdim ...
Ama inanaın cok saglıklı beslenıorum...
Bn bile kwndi kendime farketmeden nasılda bilinçlenmişim yani bilinçaltım suan ne abur cubura ne fastfooda hiçbişeye onay vermiyo sebzelerim öeyvelerim haslanmıs etlerım bunları güselce tuketıyorum su alıskanlıım bitmedi şükür hiç içmesem 2 lt iyıeum artık alakanlık olmus yemegı yawasca yıyorum
Yanı hamilede olsa yarım saat hafif yürüyorum
Yani artık bunları vucudum bunyem istiyo ..alıskanlık oldu birzamanlar zorla yaptıgım şeyler şimdi ihtiyac gibi birsey oldu bNa...
Neyse fazla ızatmıyayım... İnş anlatmak istediklerimi anlatabılmişimdir
Günaydın kizlarrrrr
guanydın canım
ben bir kahvaltı apıp geleyim
bu arada eda ve yasemin zopalayacagım sizi sabahtan beri gelmediniz birde erkenci değil yeni takım diyorsunuz tavam nerde benim tavam Eki Görüntüle 1161870
merhaba;
dünkü menümü paylaşıyorum:
kahvaltı- yok- (doktora gideceğim için aç gittim)
öğle- kahvaltı yaptım (ekmeği biraz fazla kaçırsamda domates zeytin peynir ve közlenmiş kırmızı biber
akşam - 3 kaşık pilav 3 kaşık fasulye yemeği
çoban salata
akşam ekmek hiç yemedim.
ama akşamın ileryene saatlerinde buzluktaki dondurma dürttü beni resmen, 1 külah dondurma yedim, evde su yoktu eşim alacaktı gelirken. çok susamıştım, buz gibi iyi geldi ama sonradan pişman oldum çok niye yedim diye...
spor yapamadım.....
banada sarılın bana dahemen hemen sistem aynı cnmmm ben banu abla
en güzelini yapıyorsun cnmmmm bende seni çok seviyorum bızdıkımm sarıl kuzummmm durduğun kabahat gel bakimm
eyvah eyvah biz bızdıgın peşinde bızdık senin peşindem koştu napacağız şimdi@sweetdimple
hoşbuldumm canımm :)
tamam okurum kuralları o zaman e biraz biliyorum ama kurallar değişmiştr :)
@gözdemm
yavrum senin gözün benim üstümde olmazsa ben kendimi aşıyorum biliyorsun
gördüm canım hoşgelmişbildiğim kadarıyla şuan 5*2=10 dersek 10 boynuzum var hiloşummmm
aa evet bölünüyoduu dimiii ozaman ben bu hafta listeye gireyiiim haftayada verince katkım olur en azıdann
ayferiim kaptnım dediğim arkadaşım geldihoşgeldin bacımm inşallah yer vardırda gözümün önünde olursunn
hoşgeldim canım benim aramızaSlm arkadaşlaar gözdecm davet etti bende geldimmm
adım hilal
22 yaşındaim
10 aylık evliyim
ablacım ablam geç kalktı biraz ben kahvaltıdan önce bir bardak süt içtim yksa o saate kadar ölürdük açlıktan biztünaydınnn cnmmmm
en güzeli bızdıkımm
şirinemmm kahvaltı için geç kalmışsın sankiii yeğenim acıkmıştır aşkolsun
afiyetolsun cnmmm geçmiş olsun hayırdır :26: dondurma için 50 mekik gelsinmiii
tşkler kuzummmmm
2, hamileliğin daha güzel geçecek inşallah Mervişimmm bilinçlendin çünkü allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeğenimizi bitanemm
bızıdıkım zaten yüzden bölünecek o kadar korkma kuzumm
Mervişimmmm özürdilerimmm tatlım sabah yazmamışım halbuki yazdım sanıyorumneden küs olalım kuzummm canımsın senn
hakkında hayırlısı olsun bızdıkımmm
cnmm takımlardaki katılım çok etkiliyor 3, takımda yer varsa kaptanım değrlendirir eğer yoksa 6, takıma da gelebilirsin cnmmyarın yine takımında bildirim yaparsın ... takıma transefr olmak istiyor yazılır haftaya yeni takımında devam edersin tatlım
canım kaptanınız başka takımlarıda var bence önce onun diğer takımı olan 14 takıma gitmeyi rica et derimarkadaşlar ben sizin takıma geçmek istiyorum. 2. takımdayım ama orası fazla sakin ve benim kilo vermem lazuım motivasyona ihtiyacım var nolur beni de alın
haa sen bebeği diyorsunYok kaptanim senin onu hissetmen oyle ama onun seni hisetmesinden bahsediyorum ben. Bi video vardi kurtaji anlatiyodu. Simdi anlatmiyim. Bebegin hisetigini gosteriyodu. Ordan aklimda kaldi 33 diye.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
evet canım bizden güzel haberler var sen neler yaptın toparlayabildin mikızlaaar cok guzel haberler warmıs sızde cok sewındımm.. ayrıca kılolar gıtmıs bayaaa maasallah sıze:)
parnakcı gelmişmKaptancım dinlen geçicek sağlıklı bir şekilde yavrucuğunu kucağına alacaksın inş.
karatay yapmıyorsan sabahki kaşar peyniri olmamış. Ekmek 1 dilim fazla olmuş. Bol salatalık domates falan beyaz peynir 1 yumurta ye. alerjin falan yoksa hergün bir yumurta iyidir.
Meyveli sodayı unutmalısın. Sade soda tercih ediyoruz.
akşam makarnayı görmedik diyelim ama tavsiyem proteini öğünlerinden eksik etme.
Mervecim hoşgeldinnnNasılsın ?
Senin eltinin tepkiyi merak ediyorduk. Oh olsun ona. Artık güçlüsün seni çoook tebrik ediyorum.
günaydın kaptancım dicem ama öğle oldu çok yoğundum ve sinirli sinir ettiler beni
Bu seferlik böyle oldu her sabah ilk iş buradayım ben
Dondurma olmamış. pilav yememelisin. Akşam fasülye yemeğini 7-8 yemek kaşığına çıkartıp 1 dilim ekmek ve bol salata olarak yiyebilirsin.
canım yardım aldın mı ne durumdasınya gecmio malesef korkularım malesef canımm
Bu haftaki menüm
1 dilim k.ekmek
3 tuzsuz zeytin
1 dilim light peynir
domates salatalık
1 tk reçel
ara: 1 pors. meyve
öğle:
120 gr et tavuk balık
salata
1 bardak ayran
1 dilim k.ekmek
ara:
akşam
salata
1dilim k.ekmek
1 yumurta ile yağsız menemen
Slm arkadaşlaar gözdecm davet etti bende geldimmm
adım hilal
22 yaşındaim
10 aylık evliyim
ebruli_hayat: 77----------->
Geveze9291 : 68----------->
casrum20: 78 ----------->
CityGirl(büşra): 68 ----------->
hilal60300:75,700----------->
kızlar hedeflerinizi bir söyleyinde kaydedeyim artık burdan kaç kg ile mezun olmak istiyorsunuz
canım kaptanınız başka takımlarıda var bence önce onun diğer takımı olan 14 takıma gitmeyi rica et derim
evet canım bizden güzel haberler var sen neler yaptın toparlayabildin mi
parnakcı gelmişm
her sabah istima alcamniye sinir ettiler canım seni
yeni üyelerdedende bazılarının katılımı hiç yok bunlar onlara yol su elektrik oarak geri dönecek
canım yardım aldın mı ne durumdasın
ya gecmio malesef korkularım malesef canımm
banada sarılın bana da
eyvah eyvah biz bızdıgın peşinde bızdık senin peşindem koştu napacağız şimdi
durum vahim desene
gördüm canım hoşgelmiş
senin boynuzlarını yirim ben onları mı saydın deli
hoşgeldim canım benim aramıza
ablacım ablam geç kalktı biraz ben kahvaltıdan önce bir bardak süt içtim yksa o saate kadar ölürdük açlıktan biz
canım kaptanınız başka takımlarıda var bence önce onun diğer takımı olan 14 takıma gitmeyi rica et derim
haa sen bebeği diyorsun
bugun kkdaki bebişin altında kalp resmi çıkmış sabah çıglık attım çok mutlu oldum inşallah pteside duayrım kalp atışını bebişimin
Dünkü menüm ;
1 dilim k.ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
ara: 2 dilim ananas
öğle:
1 parça ızgara tavuk
salata
1/2 kase yoğurt
ara: 1 dilim ananas
ara: 5 tane eti form
akşam : (18:30)
dışarıdaydım yemek yemek istemedim. Sütlü kahve içtim.
eve gelince bir tabak yağsız tuzsuz salata yedim.
ara: (21:00)
1 elma
ssu: 2,5 litre
1 bardak yeşilçay
yarım saat yürüyüş
ben sizlerle olmayı çok istiyorum lütfen yer olsunnnn bu seferde başaramazsam bi daha inancım kalmayacak
ben daha önce de buaraya gelmek istedim kaptanım oınay vermişti ama arkadaşlar ısrar edince kaldım. ama şu ara hiç iyi degilim otivasyonum gittikçe düşüyor. sizler için sakıncası olmazsa burda devam etmek istiyorum
Kaptancım. 2013 yılında bir müşterimizle bakiye mutabakatı yapmak için kendimizi yırttık tabiri caizse. Gel gelelim sadece peşlerinde süründük. Benden ekstre istemişlerdi 2 hafta önce. bugün bana kendi uyduruk ekstresini gönderdi. Tl dolar euro ayrımı bile yok. Bana sen bak bana söyle diyor. Ne münasebet ben senin ekstreni düzenlemek zorunda mıyım ? Gel gelelim şefleri benim eski iş arkadaşım hemen onu araya sokmuş bende kıramadım.Ben kırsam kankası da benim müdürüm yine bana patlayacaktı.
taa 2013 yılından bütün faturalarını ödemeleri döviz cinsine göre ayrı ayrı sıraladım. Bütün yanlışlarını buldum Yapması gereken düzeltmeleri yazdım. Excelde adamlara muhasebe kaydı nasıl yapılıra kadar yaptım gönderdim. İnsanlar çalışmıyor tutup başkalarına iş yıkmaya bayılıyorlar. Ben elalemin kayıtlarını düzeltmek zorunda değilim çok sinir oldum. Ay çok uzakttım kusuruma bakma.
Valla kaptancım. Yaz geldi takım ruhunu kaybetti.
evet canım bizden güzel haberler var sen neler yaptın toparlayabildin mi
parnakcı gelmişm
her sabah istima alcamniye sinir ettiler canım seni
yeni üyelerdedende bazılarının katılımı hiç yok bunlar onlara yol su elektrik oarak geri dönecek
canım yardım aldın mı ne durumdasın
benım psıkologa gıtmem lazım ya dewlet hastanesındekıler ılac yazıp yolluo..Çağlacımm profesyonel yardımda alıyordun değilmi olmazsa doktorunu değiştir bitanem
aman hamişimiz kıskanmışmıııı gel kuzumm ablanları beklememekle iyi yapmışsın şirinemmm
Afiyetolsun cnmmm şu salatalşara neden yağ koymuyorsun diyetisyenin hala yasaklıyormu:26:
cnm haklısın motivasyon çok önemliii desteği hissetmek başarıyı getiriyor eriğim söylemişş ben de söyledimm karar senin cnmm istersen takımından ayrılmayıp bizlerin takımlarına da gelebilirsin motivasyon için illa 2, takımda yazacaksın diye bir kural yokkitoparla kendini cnm benim
dört koldan sarılmışsın Edacım şefleri iş arkadaşın kankası müdürünn inşallah alışkanlık haline getirmezler sinir olmakta haklısın cnmm
yok öyle takım ruhunu kaybetmekkkktoparlanın bakalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?