Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hehehehe sarılırız tabiiyy
kaptanım sayabildiklrim bunlarrr daha sayamadığım çok yani cevap vermeyen kızları saymıyorum yazmışta kızlara faceden baaaaaya arkadaşlarımı görsen nasıl dalga geçiyolar

Hoşbulduk kızlar tekrardan hastaneye gitmistim reglim gecikiyor her ay hormonal olabilir dedi bende o sırada sürekli kilo aldığımı söyledim tekrar gitcm bakalım
10 aylık evli olan bacım ağustosta mi evlendin :)
bu arada arkadaşlar tanışalım herkes ne iş yapıyor evlimisiniz bekar mısınız yaşlar kaç :)

bende motivasyon için buraya gelmek istiyorum zaten yoksa tüm takım arkadaşlarımı seviyorum. ama motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. sizin için sorun yoksa bundan sonra sizlerle devam etmek istiyorum

Bu arada bacımın bi tanesi hedef kilomu sormuştu hedefim şimdilik 65 olmak aslında istedigim kilo 55 ama hedefimi az tutuyimki hedefe ulasip mezun olayım bildiğim kadarıyla hedefi aşağı çekmek vardı ben 65e düşeyimde sonra hedefi aşağı çekerim :)

Evet canim 10 ağustosta. Büşra ben 20 yaşındayım üni okuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tanışalıım ben Gözde 20 yaşındayımm. 74 kilo ile başlamıştım bir zamanlar yaklaşık 6 aydır 57-58 kilo arasında boğuşuyorum. falan falan bekarım ayrıca bynuzlarım var dünya tatlıları Allah bağışlasın çok şükür şimdilik 10 taneler devamınıda yakında öğrenicem

Evet canim 10 ağustosta. Büşra ben 20 yaşındayım üni okuyorum.

selam canıım ben Gözde bende 20 yaşındayım. abov evlimisinnn Allah mutlu etsin bende üni okuycam inşallaahhh

benım psıkologa gıtmem lazım ya dewlet hastanesındekıler ılac yazıp yolluo..

cnm hastahanedeki proflardan randevu alırsan çok iyi bakıyorlar fakat alabilmek mesele anında doluyor

o dalga geçenlerin ileride başlarına gelmeyeceği ne malummm takma kimseyi

geçmiş olsun cnmmmmm ben 18 yaşındayım 3, takımdan geçen ay mezun oldum bekarım anneciğimle otırıyorum İzmirdenim sizlere başarılar dilerim

bende motivasyon için buraya gelmek istiyorum zaten yoksa tüm takım arkadaşlarımı seviyorum. ama motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. sizin için sorun yoksa bundan sonra sizlerle devam etmek istiyorum

eriğim burda yarışmaya devam etmen için ne der bilmiyorum cnmm gelince bildirir fakat sohbet için her zaman gelebilirsin

hedef revizesi aşağı doğru oluyor fakat yukarı olmuyor cnmm

ablacm onlar o dalgayı Gözde olmaz ayrıl flan dedikleri için haklı çıktılar diye geçiyolar, Emre iyice sapıtmıştı çünkü son zamanlar. e onlarda herşeyimi bildikleri için bunu kullanmaları kaçınılmaz oldu. arada sinir oluyorm ama iyi oluyo kahkaha falan ağlancak salaklık halime gülüyorum anlıycağın

gününüz güzel geçsin sekerlerim

umarım iyisinizdir...

bugünkü menüm

12 buçukta kahvaltı yoğurt kornfleks, acıkınca 1 kase sade yoğurt, akşamda 2 domates beyaz peynir acılı salata 2 dilim kızarmış ekmekle

yeşil çay, su ve karin hareketlerim devam

kornfleksi yedikten sonra kaçamak yaptım.. 10 tane kadar baharatlı cubukla, 1 pet bardak pızza ve balık kraker bu kaçamak yüzünden acıkınca sade yoğurt yiyeceğim :92:

uyanık seniiiii bayrak sallayarak tavadan ve cezadan kurtulamazsınnn şirinemin insafına bırakıyorum seniii

moralini bozmuyorlşarsa mesele yok bızdıkımmm gül geç tatlım en güzeli

@Citygirl
canım bende 19 ağustosda evlendim :) sen aciktan mi okuyorsn üniversiteyi yoksa okula mi gidiyorsn

@gözde
ben biliyorum seni şekerim
bu arada sen 93 doğumlu değilmiydiin

ANLADIM.. TEŞEKKÜREDERİM.. İLK KEZ YAPICAM.. 50 yaparım ama ben :)

15 kilo mu vermiştin ... Maşallah ... Ozaman zorlanmazsın sen yine.

Neler yapmıştın? Bende 78 kiloyum.. Bi 70 e inebilsem diyorum...

Birde ben size birşey sormak istiyorum.
Forumdan belli zaman geçtikten sonra otomatikman atılıyoruz ya bunun bi çözümü yokmu?
Ben işyerindeyim, belli zaman girmediğim zaman bakıyorum çıkış yapmış, tekrar giriş yapıyorum..

ilk giriş yaparken şifremi hatırla varya ona tıkla atmaz sanırım. bende sürekli açık bırakıyorm atılmadım hiç :44:

Tanıştığıma memnun oldum canım evet evliyim. İnşallah istediğin üniyi okursun.

@Citygirl
canım bende 19 ağustosda evlendim :) sen aciktan mi okuyorsn üniversiteyi yoksa okula mi gidiyorsn

@gözde
ben biliyorum seni şekerim
bu arada sen 93 doğumlu değilmiydiin

Ben okula gidiyorum canım

15 kilo mu vermiştin ... Maşallah ... Ozaman zorlanmazsın sen yine.

Neler yapmıştın? Bende 78 kiloyum.. Bi 70 e inebilsem diyorum...

canım yaa nasıl zorlanmam sanki o kadar kiloyu veren ben değilim o irademi bida kazanamiyorum eskiden bu grupta öncesi sonrası resmimi paylaşmıştim şimdi ışteyim akşam eve gidince size göstereym gene 75 kilodan 60 düşmüştüm sonra pes etmistim ama baya ince olmuştum gözde bilir
evlenince 10 ayda bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum hani bu bikaç kilo vermiş hallim 79 küsürdüm 75 lere düştüm inşallah o iradeyi hep birlikte kazaniriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…