Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kazanmazsan yolda gördüğün insanlar yüzünden kazımın ellerini daha çok parçalarsın beni kızdırma verceksin o kiloları bende vercem oldum gene koca totolu bişi ıykk :18:

Yok canim takim sayimis azaldi ruhvgeri gelecek yasemin ve hatucem nerde acaba ama :26:
Bu tip insanlardan nefret ediyorum kendi isini yapmayip hamalliguni baskasina yaptiran
Benim 55 kilo kaptanım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tmmdir busracim

ya kanka suss çaktırma yaş kompleksi başladı bende artık
Yuhh biz olekbmi
Yanlis üstüne yanlis olmaz ogununu duzgun yye yogurtla hexistiribce bu defada aksam kacamak yapcaksin
Krakerler cok yagli 50 squat cezan var
Tmm canim kaydettim
bende motivasyon için buraya gelmek istiyorum zaten yoksa tüm takım arkadaşlarımı seviyorum. ama motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. sizin için sorun yoksa bundan sonra sizlerle devam etmek istiyorum
Canim banucygumda demiş kaptanin takim degisikligini bu hafta kendi takiminda gostermeli sonra bizimle olabilirsin
Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasıp etsın ınsalllaaah..

yok ya aksam oldumu darallar basıo duramıorum sıgamıorum bıyere
Canim destek alman sart ihmal etme
ben sizlerle olmayı çok istiyorum lütfen yer olsunnnn bu seferde başaramazsam bi daha inancım kalmayacak

Ama duygusal taciz var tmm katil bize

kaptanım inanmazsın geçen gün abimlerdeydim ayağım alçıdayken, yengmin arkadaşı geldi dedi ki saçımda 1 tane beyaz çıkmış oturdum saatlerce ağladım dedi kadın 35 yaşında. yengem dedi bende de var tek tük flan güldük öyle..

ben dedimki bende daha şimdiden var dediler ki uğur saçıdır vardır 1 tane illaki diye. dedim yok 3 tane. yeğenimle yengem saçıma bakmaya başladılar 14 tane beyaz saç kestiler ..
diyeceğim o ki yaştan değil ruhen yaşlı hissediyorum artık kendimi ben o yüzden başladı kompleksim düşüncelerimn yeri geliyo olgunlğundan bile bunalıyorm diyorm yaşıtlarım gibi neden değilm ahhh ahhh

amaan öyle

bende diyorumki insan o kadar kilo verince bidaha almaz.. çünkü çok emek sarfediyosun zayıflamak için, o kadar emeği hibe etmez diyorum. Ama alınıyomuş demek istemeden... Fotoğraflarını göndersene çok merak ettim.. Gaza geliriz belki bakıpta :)

Ahh canim bendede var beyaz onlari takma sen boyayibca gidiyor onemki olan ruhubu yaslandirma
O boyanamiorcsen simdi ne kadar takmiyirumda desen fde takiyorsun bu bizim bizdigimiz degil çünkü

Ahh canim bendede var beyaz onlari takma sen boyayibca gidiyor onemki olan ruhubu yaslandirma
O boyanamiorcsen simdi ne kadar takmiyirumda desen fde takiyorsun bu bizim bizdigimiz degil çünkü

belli oluyo dimi konuşmamdan ne kadr kendime de desem amaaan diye gizlenmiyo bide ablam geldi şimdi evde. eve gidince bide onun tantanasını çekicem varın siz düşünün bızdıkı hiç çeklmicek şmdi vrı vır vır zaten kafam duman oooyy yarabbiim

O ne demek oyle yaa ne bicim oldu insnalar Gozdem yaa boyle bi insan icn bunalima girilir mi tatlim benm senin ne kabahatin var cig sut emmis...

Neyse hayatina bak guzelim hicc bunalima falan girme sakn )

bize gel en iyisi bızdıkım sennnnn

sırf bu beyaz saçlar yüzünden saç boyamaya başladım allah sne kesmişsin ben koparmıştımmm nasılsa kökü bende diye birin yerine beş çıktı sen ünv kapağı bir at bak nasıl cıvıl cıvıl olacaksın

yav kaç oluyorsan ol ben 20yim hatta ne güzel şeyim ben hep yaşım 19

demekle oluyorsa ben de 18 im bananee

ANLADIM.. TEŞEKKÜREDERİM.. İLK KEZ YAPICAM.. 50 yaparım ama ben :)

kolay gelsin cnmmm

yufka yüreğin dayanamadı dimiiiii

uyanık seniiiii bayrak sallayarak tavadan ve cezadan kurtulamazsınnn şirinemin insafına bırakıyorum seniii

Yanlis üstüne yanlis olmaz ogununu duzgun yye yogurtla hexistiribce bu defada aksam kacamak yapcaksin
Krakerler cok yagli 50 squat cezan var

baya haşır neşir oldum şu cezalarla maşallah

50 squat derken??

Işten 6da cikiyorum canım eve gidince göstercm :)

Canim banucygumda demiş kaptanin takim degisikligini bu hafta kendi takiminda gostermeli sonra bizimle olabilirsin

Ama duygusal taciz var tmm katil bize

tamamdır kaptanımda izin vermiş o zaman artık sizinleyim çok teşekkür ederimmmmmmm

Canım yanlız ben nickimi Degistircm çünkü bi arkadaş var bu nicki biliyor ne yazsam okuodu bi ara akşam degistireim onu kaydet canım olur mu

bugünkü yediklerim;

kahvaltı
kaşarlı tost

öğlen
1 adet kabak dolması, yoğurtlu
1 kepçe mercimek çorba
ekmek yok..

ara öğün
3 adet küçük boy(parmak uzunluğunda) galeta
1 adet közlenmiş biber

akşam
yumurtalı ıspanak
çoban salata

iyi mi kötümü, :)

Arkadaşlar çok yakın olduğumuz aile dostumuz biri ameliyat oldu bir hafta önce eşim ve ben onu almaya gidiyoruz bu akşam. Yolumuz uzun bildirim yapamayabilirim. Bugünkü menümüde şimdi paylaşayım
Sabah 2dilim kepek ekmeği 1salatalık 1şekersiz çay 1kaşık tahin pekmez
Öğle 1kase yoğurt ve 1 kepek ekmeği
Akşam birşey yiyrmefim yolculuk aniden çıktı. Abur cubur yedim beni affefin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süpermis canım ben göze batan bişey göremedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…