kazanmazsan yolda gördüğün insanlar yüzünden kazımın ellerini daha çok parçalarsın beni kızdırma verceksin o kilolarıcanım yaa nasıl zorlanmam sanki o kadar kiloyu veren ben değilim o irademi bida kazanamiyorum eskiden bu grupta öncesi sonrası resmimi paylaşmıştim şimdi ışteyim akşam eve gidince size göstereymgene 75 kilodan 60 düşmüştüm sonra pes etmistim ama baya ince olmuştum gözde bilir
evlenince 10 ayda bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum hani bu bikaç kilo vermiş hallim 79 küsürdüm 75 lere düştüminşallah o iradeyi hep birlikte kazaniriz canım
ya kanka suss çaktırma yaş kompleksi başladı bende artık
kazanmazsan yolda gördüğün insanlar yüzünden kazımın ellerini daha çok parçalarsın beni kızdırma verceksin o kilolarıbende vercem oldum gene koca totolu bişi ıykk :18:
Kanka ben 92 liyimm ben nasıl 22 oluyorum da 20 oluyorsn anlamadim
ben temmuzda 22 oluyorum aslında
yav kaç oluyorsan ol ben 20yimhiç sorma bacımmm çocuğun ellerini tırmaladım valla
Yok canim takim sayimis azaldi ruhvgeri gelecek yasemin ve hatucem nerde acaba ama :26:Kaptancım. 2013 yılında bir müşterimizle bakiye mutabakatı yapmak için kendimizi yırttık tabiri caizse. Gel gelelim sadece peşlerinde süründük. Benden ekstre istemişlerdi 2 hafta önce. bugün bana kendi uyduruk ekstresini gönderdi. Tl dolar euro ayrımı bile yok. Bana sen bak bana söyle diyor. Ne münasebet ben senin ekstreni düzenlemek zorunda mıyım ? Gel gelelim şefleri benim eski iş arkadaşım hemen onu araya sokmuş bende kıramadım.Ben kırsam kankası da benim müdürüm yine bana patlayacaktı.
taa 2013 yılından bütün faturalarını ödemeleri döviz cinsine göre ayrı ayrı sıraladım. Bütün yanlışlarını buldum Yapması gereken düzeltmeleri yazdım. Excelde adamlara muhasebe kaydı nasıl yapılıra kadar yaptım gönderdim. İnsanlar çalışmıyor tutup başkalarına iş yıkmaya bayılıyorlar. Ben elalemin kayıtlarını düzeltmek zorunda değilim çok sinir oldum. Ay çok uzakttım kusuruma bakma.
Valla kaptancım. Yaz geldi takım ruhunu kaybetti.
Tmmdir busracimBenim 55 kilo kaptanım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yuhh biz olekbmiya kanka suss çaktırma yaş kompleksi başladı bende artık
Yanlis üstüne yanlis olmaz ogununu duzgun yye yogurtla hexistiribce bu defada aksam kacamak yapcaksin
gününüz güzel geçsin sekerlerim
umarım iyisinizdir...
bugünkü menüm
12 buçukta kahvaltı yoğurt kornfleks, acıkınca 1 kase sade yoğurt, akşamda 2 domates beyaz peynir acılı salata 2 dilim kızarmış ekmekle
yeşil çay, su ve karin hareketlerim devam
kornfleksi yedikten sonra kaçamak yaptım.. 10 tane kadar baharatlı cubukla, 1 pet bardak pızza ve balık krakerbu kaçamak yüzünden acıkınca sade yoğurt yiyeceğim :92:
Tmm canim kaydettimBu arada bacımın bi tanesi hedef kilomu sormuştu hedefim şimdilik 65 olmak aslında istedigim kilo 55 ama hedefimi az tutuyimki hedefe ulasip mezun olayımbildiğim kadarıyla hedefi aşağı çekmek vardı ben 65e düşeyimde sonra hedefi aşağı çekerim :)
Canim banucygumda demiş kaptanin takim degisikligini bu hafta kendi takiminda gostermeli sonra bizimle olabilirsinbende motivasyon için buraya gelmek istiyorum zaten yoksa tüm takım arkadaşlarımı seviyorum. ama motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. sizin için sorun yoksa bundan sonra sizlerle devam etmek istiyorum
Canim destek alman sart ihmal etmeAllah saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasıp etsın ınsalllaaah..
yok ya aksam oldumu darallar basıo duramıorum sıgamıorum bıyere
ben sizlerle olmayı çok istiyorum lütfen yer olsunnnn bu seferde başaramazsam bi daha inancım kalmayacak
kaptanım inanmazsın geçen gün abimlerdeydim ayağım alçıdayken, yengmin arkadaşı geldi dedi ki saçımda 1 tane beyaz çıkmış oturdum saatlerce ağladım dedi kadın 35 yaşında. yengem dedi bende de var tek tük flan güldük öyle..Yok canim takim sayimis azaldi ruhvgeri gelecek yasemin ve hatucem nerde acaba ama :26:
Bu tip insanlardan nefret ediyorum kendi isini yapmayip hamalliguni baskasina yaptiran
Tmmdir busracim
Yuhh biz olekbmi
Yanlis üstüne yanlis olmaz ogununu duzgun yye yogurtla hexistiribce bu defada aksam kacamak yapcaksin
Krakerler cok yagli 50 squat cezan var
Tmm canim kaydettim
Canim banucygumda demiş kaptanin takim degisikligini bu hafta kendi takiminda gostermeli sonra bizimle olabilirsin
Canim destek alman sart ihmal etme
Ama duygusal taciz var tmm katil bize
canım yaa nasıl zorlanmam sanki o kadar kiloyu veren ben değilim o irademi bida kazanamiyorum eskiden bu grupta öncesi sonrası resmimi paylaşmıştim şimdi ışteyim akşam eve gidince size göstereymgene 75 kilodan 60 düşmüştüm sonra pes etmistim Ama baya ince olmuştum gözde bilir
Evlenince 10 ayda bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum hani bu bikaç kilo vermiş hallim 79 küsürdüm 75 lere düştüminşallah o iradeyi hep birlikte kazaniriz canım
kaptanım inanmazsın geçen gün abimlerdeydim ayağım alçıdayken, yengmin arkadaşı geldi dedi ki saçımda 1 tane beyaz çıkmış oturdum saatlerce ağladım dedi kadın 35 yaşında. yengem dedi bende de var tek tük flan güldük öyle..
ben dedimki bende daha şimdiden var dediler ki uğur saçıdır vardır 1 tane illaki diye. dedim yok 3 tane. yeğenimle yengem saçıma bakmaya başladılar 14 tane beyaz saç kestiler ..
diyeceğim o ki yaştan değil ruhen yaşlı hissediyorum artık kendimi ben o yüzden başladı kompleksim düşüncelerimn yeri geliyo olgunlğundan bile bunalıyorm diyorm yaşıtlarım gibi neden değilm ahhh ahhh
amaan öyle
Ahh canim bendede var beyaz onlari takma sen boyayibca gidiyor onemki olan ruhubu yaslandirma
O boyanamiorcsen simdi ne kadar takmiyirumda desen fde takiyorsun bu bizim bizdigimiz degil çünkü
bildiğim kadarıyla şuan 5*2=10 dersek 10 boynuzum var hiloşummmm
aa evet bölünüyoduu dimiii ozaman ben bu hafta listeye gireyiiim haftayada verince katkım olur en azıdann
ayferiim kaptnım dediğim arkadaşım geldihoşgeldin bacımm inşallah yer vardırda gözümün önünde olursunn
O ne demek oyle yaa ne bicim oldu insnalar Gozdem yaa boyle bi insan icn bunalima girilir mi tatlim benm senin ne kabahatin var cig sut emmis...
Neyse hayatina bak guzelim hicc bunalima falan girme sakn)
belli oluyo dimi konuşmamdan ne kadr kendime de desem amaaan diye gizlenmiyobide ablam geldi şimdi evde. eve gidince bide onun tantanasını çekicem varın siz düşünün bızdıkı hiç çeklmicek şmdi vrı vır vır zaten kafam duman oooyy yarabbiim
kaptanım inanmazsın geçen gün abimlerdeydim ayağım alçıdayken, yengmin arkadaşı geldi dedi ki saçımda 1 tane beyaz çıkmış oturdum saatlerce ağladım dedi kadın 35 yaşında. yengem dedi bende de var tek tük flan güldük öyle..
ben dedimki bende daha şimdiden var dediler ki uğur saçıdır vardır 1 tane illaki diye. dedim yok 3 tane. yeğenimle yengem saçıma bakmaya başladılar 14 tane beyaz saç kestiler ..
diyeceğim o ki yaştan değil ruhen yaşlı hissediyorum artık kendimi ben o yüzden başladı kompleksim düşüncelerimn yeri geliyo olgunlğundan bile bunalıyorm diyorm yaşıtlarım gibi neden değilm ahhh ahhh
amaan öyle
yav kaç oluyorsan ol ben 20yimhatta ne güzel şeyim ben hep yaşım 19
ANLADIM.. TEŞEKKÜREDERİM.. İLK KEZ YAPICAM.. 50 yaparım ama ben :)
Yok canim takim sayimis azaldi ruhvgeri gelecek yasemin ve hatucem nerde acaba ama :26:
Bu tip insanlardan nefret ediyorum kendi isini yapmayip hamalliguni baskasina yaptiran
Tmmdir busracim
Yuhh biz olekbmi
Tmm canim kaydettim
Canim banucygumda demiş kaptanin takim degisikligini bu hafta kendi takiminda gostermeli sonra bizimle olabilirsin
uyanık seniiiii bayrak sallayarak tavadan ve cezadan kurtulamazsınnn şirinemin insafına bırakıyorum seniii
bende diyorumki insan o kadar kilo verince bidaha almaz.. çünkü çok emek sarfediyosun zayıflamak için, o kadar emeği hibe etmez diyorum. Ama alınıyomuş demek istemeden... Fotoğraflarını göndersene çok merak ettim.. Gaza geliriz belki bakıpta :)
baya haşır neşir oldum şu cezalarla maşallah
50 squat derken??
[video=youtube;xK9jzjsTJts]http://www.youtube.com/watch?v=xK9jzjsTJts[/video]
kolay gelsinnnnn uslu durursan ceza olmaz
Yok canim takim sayimis azaldi ruhvgeri gelecek yasemin ve hatucem nerde acaba ama :26:
Tmmdir busracim
Yuhh biz olekbmi
Tmm canim kaydettim
bugünkü yediklerim;
kahvaltı
kaşarlı tost
öğlen
1 adet kabak dolması, yoğurtlu
1 kepçe mercimek çorba
ekmek yok..
ara öğün
3 adet küçük boy(parmak uzunluğunda) galeta
1 adet közlenmiş biber
akşam
yumurtalı ıspanak
çoban salata
iyi mi kötümü, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?