Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tamamdır kaptanımda izin vermiş o zaman artık sizinleyim çok teşekkür ederimmmmmmm

hoşgeldin yeni takımın sana uğur getirsin inş cnmm

yeterli su içtiysen bence çok güzel kahvaltı daha güzel olabilirdi afiyetolsun cnmm

geçmiş olsun cnmmm ekmekler konusunda birşey yapmamız şart cnmm

şirinemmm bluenun kilosu sabitmiş ve izinli yazılmak istediğini söyledi canım bilgin olsun

Merhaba Hilalcım. Sen bu takımdan mezun oldun dimi ? Ben ayca bekarım ama yas 26 . Çalışıyorum. Biligsayar mühendisiyim. Sırf bu yuzden evlenmeye vakıt bulamıyorum sanırım:26::26:

*** 3. Takım 366.Etap ***

kelebekolacam: (77.00/ / /% )
bluebottle: (53, 9/ 53,9 / 0,0 / % 0,0)kilosu sabit izne ayrıldı
Valkyrie8978,1/ / /% )
gzde19956,8/ / / /% )360.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü
Sahgull( 68,7/ / /% )
Nilyyyaaannn : (89.4/ / /% )

3. Takim Ortalaması: %

Sen yeni arkadşımızmıssın.
Hosgeldın ailemizeeee

baya haşır neşir oldum şu cezalarla maşallah

50 squat derken??
cezalar sana baglı canım ama önemli olan cezaları yerine getirmen
çünkü herkes kendisi için yapar biz senin için ugraşıyorsak sen kendin için iki katı ugrasacaksın yoksa ceza şart

yok ablacım bide demiş ya son şans diye kooptum orda

çıktım canım bugn çıktm
bi daha girmek yok
tamamdır kaptanımda izin vermiş o zaman artık sizinleyim çok teşekkür ederimmmmmmm
rica ederim canım gel yamacıma
Canım yanlız ben nickimi Degistircm çünkü bi arkadaş var bu nicki biliyor ne yazsam okuodu bi ara akşam degistireim onu kaydet canım olur mu
tmm cnm ona göre girişini yapalım
sabah ki tost dışında göze çarpan birşey yok canım yaptığun sporu ve içtiğin suyuda eklersen menüne bizim için daha iyi
geçmiş olsun canım
yalız şu kahvaltılara lütfen yumurta ve peynir ekle
tahin pekmez çıksın artık ve ekmeğide azaltalım lütfen

kaptanımmmmm benim adam isyan çıkardı ya izin alırsın dedi yada ben bu oğlanı bezlerim wc eğitimi kalır dedi 2 gün izin aldım sabahtan bu yana ne uğraştım hazır evdeyim dedim ev temizle yemek yap,kahvaltı öğle akşam,parka çıkar uyut 6-7 defa wcye taşı başını bekle,ay iş bunun yanında neki.:111::111::111:
şimdide geçmişte kayboldum:111:

oyy canım ya kolay gelsin benim canım ya
enişte açık gözlülük yapmış

ay bide yerime bakan dr aradı sana sarı zarf gelmiş diye işten yanada rahat yok öğrendimki al başına belayı gecen kasım edalar hatırlar bize tebliğ edildi ve asm için birikmiş kira faiziyle istendi.isyan etsekte yatırdık kimse bizden daha önce aydan aya istemediki ödemedik diye faizde uygulansın.4 milyar ödedim.şimide gelmişki ee ne var ödemedin cezalısın yuh artık.işim yokta şimdi savunma verecem.altından bişey cıkmasa..bugünde perşembe yarın tartı günü kendimi abur cuburada veremedim walla.yarın artık çıkarsam soracam onlara beni gerdiler durduk yere.önce bu sarı zarfta ne neden yine savunma isteniyo diye meraktan öldüm.öğrenincede neyseeee.
ay bu sağlık müdürlüğü bzi çileden cıkarıyor 3 senede 3 banka değiştik 3 banka kartı 3 kredi kartı bugün bide onlarla uğraştım ay walla kafayı yedirecekler.:111:
ne cokk mızladım dimi

[TABLE="width: 108"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 108"]Geveze9291 :

yeni üyelerden geveze nerde acaba bilen var mı birkaç gündür ben mi görmüyorum [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

valla canım bu sarı zarf tek bir işe yaramış abur cuburada verememişsin kendini hadi bakalım tartı sana gülümsesin

yasemin canım benim ben kaçar enişte kızıyor kaçak kaçak giriyorum dondurma almaya göndermiştim
malum radyasyon meselesi

oyy canım ya kolay gelsin benim canım ya
enişte açık gözlülük yapmış
ay erik sakın 3 tane arka arkaya dogurma..

gamze gelmiş.üzüldüm canım yazdıklarına.

yeni arkadaslarda hosgeldiniz.canlanalım biraz.

mervecim canım iyi olmana sevindim.ohh sefan olmus.banada bugün komsum itiraf etti seni gecen tanıyamadım dedi.cok değiştin dedi ama daha cok değişmem lazım.aydında bu akşam pide yemeğe gittiğimizde akşam vakti olunca sırayla namazı camide kıldık,önce erkekler sonrada 6 cocugu eşlerimize bırakıp kardeşimle ben.camiye bayan tarafına bi girdik bi teyze kızım siz az önce gelen öğrenci grubundanmısınız dedi.anamm ne havaya girdik bizi üni öğrencisi sandı.yok teyze bizim 3er cocugumuz var deyince kadın şaşırdı.aslında bu iltifat kardeşimedir 54 kilocuk 3 ccocuktan sonra aynı boydayız ama olsun bende yanında havalandım.

hilalde ugramıs.yeni gelenler...bu grubup başkadır kızlar bakın mezun olanda ayrılanda bırakamıyor

Merhaba Hilalcım. Sen bu takımdan mezun oldun dimi ? Ben ayca bekarım ama yas 26 . Çalışıyorum. Biligsayar mühendisiyim. Sırf bu yuzden evlenmeye vakıt bulamıyorum sanırım:26::26:

Sen yeni arkadşımızmıssın.
Hosgeldın ailemizeeee

hoşbuldum canımmm tam evlenme zamanın gelmiş ayçacımm bnce bul bi fırsatını evlenn cünkü evlilik çok güzel kafa dengi olursa tabi eşin

kızlaaaaar hazırmısınız benim kilo vermiş halimi görmeye önceden bu takımda kilo vermiştim eski ve yeni fotolarımı paylaşmıştım şimdi ordaki zayıflığım eski oldu kilolu hallerim yeni olduu tekrar öyle olmak istiyorumm

hoşbuldum canımmm tam evlenme zamanın gelmiş ayçacımm bnce bul bi fırsatını evlenn cünkü evlilik çok güzel kafa dengi olursa tabi eşin

Bulcam canım bulcam: Kocayı kaptanımın değimiyle pilot bulcam yoksa evde kalcam sanırım. Ben her hafta izmire gidip istanbula geliyorumda. çoookkk uzun zamandır böyleyim. İzmirde yaşıyorum. İzmirde çalısıyorum. Ama sımdılık istanbul tarafına gıdıp gelmem gerekıyor bol bol.

wawww.mutlu aile tablonuzu hiç birşey bozmasın canım

canım merhaba sen beni hatırlamadın galiba ben bi ara bu gruba tekrar gelmiştim ama listeye almayın beni demiştim arada giriodum sohbet edioduk. hani yeni evlenmiştim o zamanlar bazı sorunlarım vardı senle özelden yazışmıştık hatırladınmı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…