tamamdır kaptanımda izin vermiş o zaman artık sizinleyim çok teşekkür ederimmmmmmm
tamamdır kaptanımda izin vermiş o zaman artık sizinleyim çok teşekkür ederimmmmmmm
bugünkü yediklerim;
kahvaltı
kaşarlı tost
öğlen
1 adet kabak dolması, yoğurtlu
1 kepçe mercimek çorba
ekmek yok..
ara öğün
3 adet küçük boy(parmak uzunluğunda) galeta
1 adet közlenmiş biber
akşam
yumurtalı ıspanak
çoban salata
iyi mi kötümü, :)
Arkadaşlar çok yakın olduğumuz aile dostumuz biri ameliyat oldu bir hafta önce eşim ve ben onu almaya gidiyoruz bu akşam. Yolumuz uzun bildirim yapamayabilirim. Bugünkü menümüde şimdi paylaşayım
Sabah 2dilim kepek ekmeği 1salatalık 1şekersiz çay 1kaşık tahin pekmez
Öğle 1kase yoğurt ve 1 kepek ekmeği
Akşam birşey yiyrmefim yolculuk aniden çıktı. Abur cubur yedim beni affefin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşbulduk kızlar tekrardanhastaneye gitmistim reglim gecikiyor her ay hormonal olabilir dedi bende o sırada sürekli kilo aldığımı söyledim tekrar gitcm bakalım
10 aylık evli olan bacım ağustosta mi evlendin :)
bu arada arkadaşlar tanışalım herkes ne iş yapıyor evlimisiniz bekar mısınız yaşlar kaç :)
Bu arada bacımın bi tanesi hedef kilomu sormuştu hedefim şimdilik 65 olmak aslında istedigim kilo 55 ama hedefimi az tutuyimki hedefe ulasip mezun olayımbildiğim kadarıyla hedefi aşağı çekmek vardı ben 65e düşeyimde sonra hedefi aşağı çekerim :)
cezalar sana baglı canım ama önemli olan cezaları yerine getirmenbaya haşır neşir oldum şu cezalarla maşallah
50 squat derken??
yok ablacım bide demiş ya son şans diye kooptum ordabize gel en iyisi bızdıkım sennnnn
sırf bu beyaz saçlar yüzünden saç boyamaya başladım allah sne kesmişsin ben koparmıştımmm nasılsa kökü bende diye birin yerine beş çıktısen ünv kapağı bir at bak nasıl cıvıl cıvıl olacaksın
demekle oluyorsa ben de 18 im bananee
kolay gelsin cnmmm
yufka yüreğin dayanamadı dimiiiii
belli oluyo dimi konuşmamdan ne kadr kendime de desem amaaan diye gizlenmiyobide ablam geldi şimdi evde. eve gidince bide onun tantanasını çekicem varın siz düşünün bızdıkı hiç çeklmicek şmdi vrı vır vır zaten kafam duman oooyy yarabbiim
bi daha girmek yokçıktım canım bugn çıktm
rica ederim canım gel yamacımatamamdır kaptanımda izin vermiş o zaman artık sizinleyim çok teşekkür ederimmmmmmm
tmm cnm ona göre girişini yapalımCanım yanlız ben nickimi Degistircm çünkü bi arkadaş var bu nicki biliyor ne yazsam okuodu bi ara akşam degistireim onu kaydet canım olur mu
sabah ki tost dışında göze çarpan birşey yok canım yaptığun sporu ve içtiğin suyuda eklersen menüne bizim için daha iyibugünkü yediklerim;
kahvaltı
kaşarlı tost
öğlen
1 adet kabak dolması, yoğurtlu
1 kepçe mercimek çorba
ekmek yok..
ara öğün
3 adet küçük boy(parmak uzunluğunda) galeta
1 adet közlenmiş biber
akşam
yumurtalı ıspanak
çoban salata
iyi mi kötümü, :)
geçmiş olsun canımArkadaşlar çok yakın olduğumuz aile dostumuz biri ameliyat oldu bir hafta önce eşim ve ben onu almaya gidiyoruz bu akşam. Yolumuz uzun bildirim yapamayabilirim. Bugünkü menümüde şimdi paylaşayım
Sabah 2dilim kepek ekmeği 1salatalık 1şekersiz çay 1kaşık tahin pekmez
Öğle 1kase yoğurt ve 1 kepek ekmeği
Akşam birşey yiyrmefim yolculuk aniden çıktı. Abur cubur yedim beni affefin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaptanımmmmm benim adam isyan çıkardı ya izin alırsın dedi yada ben bu oğlanı bezlerim wc eğitimi kalır dedi 2 gün izin aldım sabahtan bu yana ne uğraştım hazır evdeyim dedim ev temizle yemek yap,kahvaltı öğle akşam,parka çıkar uyut 6-7 defa wcye taşı başını bekle,ay iş bunun yanında neki.:111::111::111:
şimdide geçmişte kayboldum:111:
ay bide yerime bakan dr aradı sana sarı zarf gelmiş diye işten yanada rahat yok öğrendimki al başına belayı gecen kasım edalar hatırlar bize tebliğ edildi ve asm için birikmiş kira faiziyle istendi.isyan etsekte yatırdık kimse bizden daha önce aydan aya istemediki ödemedik diye faizde uygulansın.4 milyar ödedim.şimide gelmişki ee ne var ödemedin cezalısın yuh artık.işim yokta şimdi savunma verecem.altından bişey cıkmasa..bugünde perşembe yarın tartı günü kendimi abur cuburada veremedim walla.yarın artık çıkarsam soracam onlara beni gerdiler durduk yere.önce bu sarı zarfta ne neden yine savunma isteniyo diye meraktan öldüm.öğrenincede neyseeee.
ay bu sağlık müdürlüğü bzi çileden cıkarıyor 3 senede 3 banka değiştik 3 banka kartı 3 kredi kartı bugün bide onlarla uğraştım ay walla kafayı yedirecekler.:111:
ne cokk mızladım dimi
ay erik sakın 3 tane arka arkaya dogurma..oyy canım ya kolay gelsin benim canım ya
enişte açık gözlülük yapmış
Merhaba Hilalcım. Sen bu takımdan mezun oldun dimi ? Ben ayca bekarımama yas 26 . Çalışıyorum. Biligsayar mühendisiyim. Sırf bu yuzden evlenmeye vakıt bulamıyorum sanırım:26::26:
Sen yeni arkadşımızmıssın.
Hosgeldın ailemizeeee
wawww.mutlu aile tablonuzu hiç birşey bozmasın canımyasemin canım benim ben kaçar enişte kızıyor kaçak kaçak giriyorum dondurma almaya göndermiştim
malum radyasyon meselesi
hoşbuldum canımmmtam evlenme zamanın gelmiş ayçacımm bnce bul bi fırsatını evlenn cünkü evlilik çok güzel kafa dengi olursa tabi eşin
hoşbuldum canımmmtam evlenme zamanın gelmiş ayçacımm bnce bul bi fırsatını evlenn cünkü evlilik çok güzel kafa dengi olursa tabi eşin
wawww.mutlu aile tablonuzu hiç birşey bozmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?